Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11261 - 11280 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Pls už dost. :)
Chtěl bych vidět jednu scénu z libovolného letošního seriálu, která překoná jeden nejmenovaný souboj na konci. 
844845
Pls už dost. *:)* Chtěl bych vidět jednu scénu z libovolného letošního seriálu, která překoná jeden nejmenovaný souboj na konci. 
844840
6 -2
reagují: Disketa1
reagovat

Doctor Who 13x9 Power of the Doctor

Šel jsem do toho bez nějakého očekávání, nerozuměl jsem tomu, co jsem viděl, ale celkem jsem se bavil. Chibnallův poslední a asi i nejlepší díl.
A ten konec! 
844844
Šel jsem do toho bez nějakého očekávání, nerozuměl jsem tomu, co jsem viděl, ale celkem jsem se bavil. Chibnallův poslední a asi i nejlepší díl. A ten konec! 
Doctor Who 13x9 Power of the Doctor
2 0
reagovat
Kruh se uzavřel, Pán prstenů měl lepší finále než Rod draka. Hlavně teda proto, že jedno bylo opravdový finále, zatímco to druhý jen další setup bez jakýhokoli payoffu.
844840
Kruh se uzavřel, Pán prstenů měl lepší finále než Rod draka. Hlavně teda proto, že jedno bylo opravdový finále, zatímco to druhý jen další setup bez jakýhokoli payoffu.
4 -29
reagují: Gorecki, AndyKaufman
reagovat

The Walking Dead s11

Ale jo. Pořád, i chviličku před koncem, je to ta stejná standardní každotýdenní porce zombie, proto asi hořekovat nad kapku uspěchaným koncem, jenž by rozhodně potřeboval o dost větší péči, což stejnou měrou platí o seriálu jako celku, asi nemá smysl. Občas potěší interakce mezi postavami a občas, jako třeba v aktuálním díle, tvůrci propašuji do děje doslova hmatatelný pocit určité konečnosti příběhu postav táhnoucí se jedenáct řád. Jestli to bude konec uspokojivý, těžko říct, ale vzhledem k asi miliónu ohlášených spin- offů stávajících charakterů spíše ne. Ale ten nadějnej feeling tam konečně byl. Poprvé. Stabilních 6 /10. Ostatně jako po celou dobu seriálu. 
844830
Ale jo. Pořád, i [url=https://www.youtube.com/watch?v=pC8CfVYdxQo]chviličku[/url] před koncem, je to ta stejná standardní každotýdenní porce zombie, proto asi hořekovat nad kapku uspěchaným koncem, jenž by rozhodně potřeboval o dost větší péči, což stejnou měrou platí o seriálu jako celku, asi nemá smysl. Občas potěší interakce mezi postavami a občas, jako třeba v aktuálním díle, tvůrci propašuji do děje doslova hmatatelný pocit určité konečnosti příběhu postav táhnoucí se jedenáct řád. Jestli to bude konec uspokojivý, těžko říct, ale vzhledem k asi miliónu ohlášených spin- offů stávajících charakterů spíše ne. Ale ten nadějnej feeling tam konečně byl. Poprvé. Stabilních 6 /10. Ostatně jako po celou dobu seriálu. 
The Walking Dead s11
1 -4
reagovat

HoD Slovakia cast

link
Hlavne tá Alicent vyšla :))
844743
https://m.facebook.com/photo.php/?fbid=2177484992462796 Hlavne tá Alicent vyšla *:))*
HoD Slovakia cast
2 -5
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Asi se do toho budu muset nutit ale po tretim dile jsem vlastne spoko.
844716
Asi se do toho budu muset nutit ale po tretim dile jsem vlastne spoko.
844714
1 -1
reagovat

Midnight club

Začínalo to fakt dobře a bral jsem to jako ten Flanaganuv oddechový projekt, ale to neznamená, že z toho musel v posledním díle udělat klišé preslazenou limonádu (ten posledni příběh už jsem musel i přeskakovat) kde všechny linky vyzní do prázdna a ukončí se to nejhorší scenáristickou berlickou s náznakem další řady?
Skoncit to o dva díly dřív, tak jsem spokojenější.
Mladší diváci budou nadšeni, ale já jsem na tohle už starý.
844714
Začínalo to fakt dobře a bral jsem to jako ten Flanaganuv oddechový projekt, ale to neznamená, že z toho musel v posledním díle udělat klišé preslazenou limonádu (ten posledni příběh už jsem musel i přeskakovat) kde všechny linky vyzní do prázdna a ukončí se to nejhorší scenáristickou berlickou [spoiler]s náznakem další řady? [/spoiler]Skoncit to o dva díly dřív, tak jsem spokojenější. Mladší diváci budou nadšeni, ale já jsem na tohle už starý.
Midnight club
2 0
reagují: speta.jr
reagovat

Studo a muf

844708
https://images.app.goo.gl/32zJm4rBznTk1yPeA
Studo a muf
1 -2
reagovat
reaguje na: Muf
Dakujem za radu. Ty asi budes z ranku ludi, co ked im niekto povie, ze by nechceli, aby ich zrazilo auto, im poradi, aby nesoferovali, alebo aby nechodili na ulicu :+ 
844684
Dakujem za radu. Ty asi budes z ranku ludi, co ked im niekto povie, ze by nechceli, aby ich zrazilo auto, im poradi, aby nesoferovali, alebo aby nechodili na ulicu *:+* 
844659
11 -1
reagovat
reaguje na: studo
Tak nelez na net... 
844659
Tak nelez na net... 
844640
3 -12
reagují: studo
reagovat

HoD 10

tvl to byla bomba! A to finále. To je dělaný fakt na MEME RoP vs HoD  jak Brno :D:D:D
doufám že už příští rok bude 2. sérka :+:+:+
844648
tvl to byla bomba! A to finále. To je dělaný fakt na MEME RoP vs HoD  jak Brno *:D**:D**:D* doufám že už příští rok bude 2. sérka *:+**:+**:+*
HoD 10
4 -2
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
ja některý ty seriály "proklikávám", protože je to fakt ztráta času na to koukat normálně.
Ale  chceš být "v obraze", abys tu mohl občas napsat do diskuze.8):D nebo zamínuskovat si někomu jen tak pro radost, když tu někdo adoruje srágory jako Andor apod...
844643
ja některý ty seriály "proklikávám", protože je to fakt ztráta času na to koukat normálně. Ale  chceš být "v obraze", abys tu mohl občas napsat do diskuze.*8)**:D* nebo zamínuskovat si někomu jen tak pro radost, když tu někdo adoruje srágory jako Andor apod...
844631
1 -14
reagovat
reaguje na: studo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
tvl dík za info :+
844642
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* tvl dík za info *:+*
844640
1 -2
reagovat

HoD

Tak nam na net leakla posledna epka. Este neviem ci pozriem alebo pockam do pondelka na MAX, ale rad by som poprosil o vyvarovanie sa spoilerom. Hocijakym. Dik :+
844640
Tak nam na net leakla posledna epka. Este neviem ci pozriem alebo pockam do pondelka na MAX, ale rad by som poprosil o vyvarovanie sa spoilerom. Hocijakym. Dik *:+*
HoD
4 -1
reagují: Muf, RainMakeR
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nemeleš tu furt jaká to je sračka a pořád se na to díváš? Divny ne ..

Jinak nedalo mi to a byť jsem původně nechtěl, pustil jsem Prsteny moci, no mám za sebou dva díly a tak nesympatické postavy a hnusný umělý vizuál jsem dlouho neviděl, teď jdu dát třetí díl, poslední šance, ale nejspíš konečná, nebudu s tím marnit čas a spíš se vrhnu na ten Rod Draka, ten snad bude lepší..

PS: Andor si nechavam z tech tri nakonec, neco mi rika, ze to bude nej..
844631
Nemeleš tu furt jaká to je sračka a pořád se na to díváš? Divny ne .. Jinak nedalo mi to a byť jsem původně nechtěl, pustil jsem Prsteny moci, no mám za sebou dva díly a tak nesympatické postavy a hnusný umělý vizuál jsem dlouho neviděl, teď jdu dát třetí díl, poslední šance, ale nejspíš konečná, nebudu s tím marnit čas a spíš se vrhnu na ten Rod Draka, ten snad bude lepší.. PS: Andor si nechavam z tech tri nakonec, neco mi rika, ze to bude nej..
844583
5 -3
reagují: RainMakeR
reagovat

Andor 7

Jo jo, pořád strašná parádička. Líbí se mi, jak se tam "nic neděje" a stejně je u toho člověk ve stresu :+.
844628
Jo jo, pořád strašná parádička. Líbí se mi, jak se tam "nic neděje" a stejně je u toho člověk ve stresu *:+*.
Andor 7
4 -4
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mno, ještě jsem si to různě googlil a našel x zajímavých článků na toto téma. Za mně je asi nejlepší tento:
link
"To be clear, Andor is great. It has things to say. It is the first Star Wars project with an actual viewpoint in almost five years. Adults can and should watch it; they will hopefully enjoy it. However, in terms of content and approach, Andor is worlds removed from actual adult television like The Sopranos, Mad Men, Breaking Bad, The Wire, Better Call Saul, or even Battlestar Galactica.
!!!!!That is not a question of quality; that is just a question of classification!!!!!"
Celý článek v podstatě rozjímá spíše o stavu média jako takového, když se takto Andor označuje (viz zdejší diskuze).

Tady je to pak označeno jako "famózně napsaná pohádka o naději proti zlému impériu cílená na dospělé publikum": link

tl;dr: Jsem rád že jsme o mém naprosto validním pohledu na věc mohli mít smysluplnou diskuzi. /s
844605
Mno, ještě jsem si to různě googlil a našel x zajímavých článků na toto téma. Za mně je asi nejlepší tento: https://www.escapistmagazine.com/andor-isnt-only-for-adults-kid-friendly-star-wars/ "To be clear, [i]Andor[/i] is great. It has things to say. It is the first [i]Star Wars[/i] project with an actual viewpoint in almost five years. Adults can and should watch it; they will hopefully enjoy it. However, in terms of content and approach, [i]Andor[/i] is worlds removed from actual adult television like [i]The Sopranos[/i], [i]Mad Men[/i], [i]Breaking Bad[/i], [i]The Wire[/i], [i]Better Call Saul[/i], or even [i]Battlestar Galactica[/i]. [b]!!!!!That is not a question of quality; that is just a question of classification!!!!![/b]" Celý článek v podstatě rozjímá spíše o stavu média jako takového, když se takto Andor označuje (viz zdejší diskuze). Tady je to pak označeno jako "famózně napsaná pohádka o naději proti zlému impériu cílená na dospělé publikum": https://www.cbr.com/andor-star-wars-adults-disney-plus/ tl;dr: Jsem rád že jsme o mém naprosto validním pohledu na věc mohli mít smysluplnou diskuzi. [b]/s[/b]
844592
2 -5
reagovat
reaguje na: Gonzi

Rogue One

Tenhle film byl už více "dospělejší" ale furt to byly TY SW. Furt to mělo tu atmosféru SW Universa + Epické finále.
Seriály to prostě nemají. Snad jen ten Mando se snaží jak může.
Ty ostatní mají jen prostředí a postavy vypůjčené z universa. Ale ten feeling tam není. Je to hnůj 
Andor je totální nudná sragora, která má jen kulisy ze světa SW. 
844595
Tenhle film byl už více "dospělejší" ale furt to byly TY SW. Furt to mělo tu atmosféru SW Universa + Epické finále. Seriály to prostě nemají. Snad jen ten Mando se snaží jak může. Ty ostatní mají jen prostředí a postavy vypůjčené z universa. Ale ten feeling tam není. Je to hnůj  Andor je totální nudná sragora, která má jen kulisy ze světa SW. 
Rogue One
844592
4 -10
reagovat
reaguje na: duro
Mě zajímá rozdíl mezi kvalitním psaním a dospělým dějem. (Fakt).
Podle mě je Andor to první. Zároveň tím neříkám, že je "pro děti" nebo cokoli podobného, jen že pokud někdo označí něco za "dospělé", tak čekám asi trochu jiné motivy děje a postav.
Ono to - narozdíl od jiných SW věcí - nejde dětem na ruku (nejsou tam vtipy, trapné postavičky, cool věci atd.). Cílovka je "vyzrálé publikum" celkem jednoznačně. O tom žádná.
Samotný příběh je ale pořád v duchu hodní rebelové a zlé impérium, s tím že "i zlí mají rodiny". Je tam 1000 věcí, které to pořád zdůrazňují (např: místní fanouškové oka ... jsou tupí a ... smrdí).
Viděl jsem už konec 6. epizody (boha to bylo tak strašně luxusní) a pořád v tom nic "mimořádně dospělého" nevidím. Jen to není "pro děti" a zároveň je to naprosto famózní.
844592
Mě zajímá rozdíl mezi [b]kvalitním psaním[/b] a [b]dospělým dějem[/b]. (Fakt). Podle mě je Andor to první. Zároveň tím neříkám, že je "pro děti" nebo cokoli podobného, jen že pokud někdo označí něco za "dospělé", tak čekám asi trochu jiné motivy děje a postav. Ono to - narozdíl od jiných SW věcí - nejde dětem na ruku (nejsou tam vtipy, trapné postavičky, cool věci atd.). Cílovka je "vyzrálé publikum" celkem jednoznačně. O tom žádná. Samotný příběh je ale pořád v duchu hodní rebelové a zlé impérium, s tím že "i zlí mají rodiny". Je tam 1000 věcí, které to pořád zdůrazňují (např: místní fanouškové oka ... jsou tupí a ... smrdí). Viděl jsem už konec 6. epizody (boha to bylo tak strašně luxusní) a pořád v tom nic "mimořádně dospělého" nevidím. Jen to není "pro děti" a zároveň je to naprosto famózní.
844570
2 -4
reagují: Gonzi, RainMakeR
reagovat
reaguje na: speta.jr

Andor

Imho  poslední troj díl bude strašně tlačit na nostalgií a RO a rebely a Obiwana a aja nevim na co. Nedivil bych se kdyby tam narvali Vadera, Sola,Landa, Mof Tarkina,JarJara, Palpatina aby to jako že zachránili 
844583
Imho  poslední troj díl bude strašně tlačit na nostalgií a RO a rebely a Obiwana a aja nevim na co. Nedivil bych se kdyby tam narvali Vadera, Sola,Landa, Mof Tarkina,JarJara, Palpatina aby to jako že zachránili 
Andor
844573
1 -6
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist