Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11261 - 11280 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Maličkost, jsem rád, že ti to udělalo radost.

Já ještě druhou řadu neviděl, tak snad je tak dobrá, jak ta první.
855022
Maličkost, jsem rád, že ti to udělalo radost. Já ještě druhou řadu neviděl, tak snad je tak dobrá, jak ta první.
855021
3 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Chci ještě jednou poděkovat tomu člověku, co mě na Chuckyho nasměroval. Přesně tohle jsem potřeboval. 
855021
Chci ještě jednou poděkovat tomu člověku, co mě na Chuckyho nasměroval. Přesně tohle jsem potřeboval. 
3 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
855020
[url=https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/stephen-colbert-george-r-r-martin-chronicles-of-amber-1235302213/?fbclid=IwAR2K_0xKLPJC6za3VKNF9lmg9VLJXvz3dQJKbc4JQOiHjzLwSMZz3Bg8XVA#recipient_hashed=2bbdba8f86b8479d4ce08842ae2bd8147ef4a7ced996a3fad9ef520b0c842280&recipient_salt=fede7427b900fefb9d8b43b73de2e1a1f35957da0dd020ca32ca49e4cf61633c]Seriál Amber chronicles od Rogera Zelaznyho![/url]
2 0
reagovat

Chucky

Mám za sebou celou první sérii. Je to úplně geniální a jsem z toho totálně nadšený. Navíc fakt skvělý queer seriál, což je věc, kde bych to fakt nečekal. A jestli to vytočilo hromadu homofobů z filmových diskusí, co si říkají "fanoušci", tím lépe. Pamatujte si jednu věc. Skutečný fanoušek jakéhokoli filmu a seriálu není žádný "fucking" homofob a rasista. Jasné?
855018
Mám za sebou celou první sérii. Je to úplně geniální a jsem z toho totálně nadšený. Navíc fakt skvělý queer seriál, což je věc, kde bych to fakt nečekal. A jestli to vytočilo hromadu homofobů z filmových diskusí, co si říkají "fanoušci", tím lépe. Pamatujte si jednu věc. Skutečný fanoušek jakéhokoli filmu a seriálu není žádný "fucking" homofob a rasista. Jasné?
Chucky
6 -6
reagovat

The Mandalorian

Season Three Trailer 
Teda za mě palec hore! link
855016
[b]Season Three Trailer  [/b]Teda za mě palec hore! https://youtu.be/Znsa4Deavgg 
The Mandalorian
7 0
reagovat
reaguje na: duro

Musis este rozsudit toto, maestro :)

Ak duro po prvej casti tohto serialu (uprimne)  zahlasi, ze videohry maju dobry pribeh, tak si na FB zmenim profilovku na Jima Jarmuscha, Zdenka Trosku alebo Pedra Pascala...alebo co mi vyberiete. A podpisem vyhlasenie, ze Dobyvatelia stratenej archy su sracka. A pozriem si satanske tango vkuse. 
854977
Ak duro po prvej casti tohto serialu (uprimne)  zahlasi, ze videohry maju dobry pribeh, tak si na FB zmenim profilovku na Jima Jarmuscha, Zdenka Trosku alebo Pedra Pascala...alebo co mi vyberiete. A podpisem vyhlasenie, ze Dobyvatelia stratenej archy su sracka. A pozriem si satanske tango vkuse. 
Musis este rozsudit toto, maestro :)
854971
4 -8
reagovat

The Last of Us

Aj v hre hlavný hrdina koná len na základe toho, čo doňho nahučia nejaké ženské? :D

Ale dobre, je to vďaka tomu také zo života.
854971
Aj v hre hlavný hrdina koná len na základe toho, čo doňho nahučia nejaké ženské? *:D* Ale dobre, je to vďaka tomu také zo života.
The Last of Us
15 -5
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Eh, jako Darling je milé (a vizuálně opravdu hezké) anime, ale nic až tak výjimečné.
Pokud něco z tohohle žánru, tak radši pokračování brilantní Kaguya-sama: Love is War. Film, navazující na třetí řadu, snad už brzy bude i u nás. :)
854969
Eh, jako Darling je milé (a vizuálně opravdu hezké) anime, ale nic až tak výjimečné. Pokud něco z tohohle žánru, tak radši pokračování brilantní Kaguya-sama: Love is War. Film, navazující na třetí řadu, snad už brzy bude i u nás. *:)*
854968
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Radši druhou řadu My Dress Up Darling.:))
854968
Radši druhou řadu My Dress Up Darling.*:))*
854957
1 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Snipsley
2010 Boardwalk Empire, od te premiery melo vetsi start jen HoD. :)
854966
2010 Boardwalk Empire, od te premiery melo vetsi start jen HoD. :)
854965
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Game of Thrones 2010 nebo HotD 2022?
854965
Game of Thrones 2010 nebo HotD 2022?
854964
1 0
reagují: The Joker
reagovat
‘The Last Of Us’ Becomes HBO’s Second Largest Debut After ‘House Of The Dragon’ Since 2010 With 4.7M Viewers :+:+
854964
‘The Last Of Us’ Becomes HBO’s Second Largest Debut After ‘House Of The Dragon’ Since 2010 With 4.7M Viewers *:+**:+*
3 0
reagují: Snipsley
reagovat
Ok, upřesnění. Podle všeho ty dvě části budou jenom dvě speciální epizody, první vyjde toho 3. března, druhá o něco později. Speciální v tom ohledu, že budou delší (třeba hodinové) než normální epizody. Tohle dává už větší smysl, do konce mangy zbývá zadaptovat jenom 8 kapitol. :)
854957
Ok, upřesnění. Podle všeho ty dvě části budou jenom dvě speciální epizody, první vyjde toho 3. března, druhá o něco později. Speciální v tom ohledu, že budou delší (třeba hodinové) než normální epizody. Tohle dává už větší smysl, do konce mangy zbývá zadaptovat jenom 8 kapitol. *:)*
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

Anime koutek

'Attack on Titan: The Final Season' Final Part will be split into two parts, first part will air on March 3, 2023
Co na to říct, skvělý, že už tak brzy, ale... tohle je už fakt absurdní. :D
AOT Final (4.) Season Final (3.) Part Part 1 a Part 2. :D
854953
[url=https://www.reddit.com/r/anime/comments/10e7n4j/attack_on_titan_the_final_season_final_part_will/]'Attack on Titan: The Final Season' Final Part will be split into two parts, first part will air on March 3, 2023[/url] Co na to říct, skvělý, že už tak brzy, ale... tohle je už fakt absurdní. *:D* AOT Final (4.) Season Final (3.) Part Part 1 a Part 2. *:D*
Anime koutek
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Je, ale to si neuvědomíš, dokud si nedáš gameplay z 2013:D
854947
Je, ale to si neuvědomíš, dokud si nedáš gameplay z 2013*:D*
854936
2 0
reagovat

The English

Takovýto divoký západ si nechám líbit. V podstatě to je dokonale do důsledku dotažená revize celého žánru překvapující o to více, kdo že za ní stojí po tvůrčí stránce a kdo že v ní hraje hlavní mužskou roli. :+:+
Lahůdka a důkaz, že i přes momentální televizní přehlcení Sheridanovou pásovou výrobou má western stále co nabídnout.
9/10
854946
Takovýto divoký západ si nechám líbit. V podstatě to je dokonale do důsledku dotažená revize celého žánru překvapující o to více, kdo že za ní stojí po tvůrčí stránce a kdo že v ní hraje hlavní mužskou roli. *:+**:+* Lahůdka a důkaz, že i přes momentální televizní přehlcení Sheridanovou pásovou výrobou má western stále co nabídnout. 9/10
The English
9 -2
reagovat
Tak vizuálne to je za mňa v tom remaku omnoho lepšie. Je to jednotka s grafikou dvojky a presne to fanúšikovia chceli ;)

Ale je pravda že ten remaster nevyzerá ešte ani dnes nejak zle, čiže to tomu neprospieva. Mohli ten remake priniesť o pár rokov neskôr. Myslím že hlavný dôvod prečo s tým prišli tak skoro je že chceli konečne jednotku vydať na PC a pôvodná hra už by dnes PC hráčov bez vylepšeného vizuálu nezaujala, čiže vydať na PC ten remaster by nestačilo. Preto to zremakovali a už to rovno pripravili aj na PC.

A cena by v tom či je niečo remake alebo remaster nemala zohrávať žiadnu úlohu.
854945
Tak vizuálne to je za mňa v tom remaku omnoho lepšie. Je to jednotka s grafikou dvojky a presne to fanúšikovia chceli *;)* Ale je pravda že ten remaster nevyzerá ešte ani dnes nejak zle, čiže to tomu neprospieva. Mohli ten remake priniesť o pár rokov neskôr. Myslím že hlavný dôvod prečo s tým prišli tak skoro je že chceli konečne jednotku vydať na PC a pôvodná hra už by dnes PC hráčov bez vylepšeného vizuálu nezaujala, čiže vydať na PC ten remaster by nestačilo. Preto to zremakovali a už to rovno pripravili aj na PC. A cena by v tom či je niečo remake alebo remaster nemala zohrávať žiadnu úlohu.
854944
3 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Já mluvím především o vizuálu, ne hratelnosti.
Ono tomu nepomáhá ani to, že Remaster z 2014 vypadá pořád velmi dobře i na dnešní poměry a pak taky odvážná cenovka nového Remaku.
Ale jak říkám, koupím si to i tak, rád si to znovu zahraju ... jen si počkám na slevu 8)
854944
Já mluvím především o vizuálu, ne hratelnosti. Ono tomu nepomáhá ani to, že Remaster z 2014 vypadá pořád velmi dobře i na dnešní poměry a pak taky odvážná cenovka nového Remaku. Ale jak říkám, koupím si to i tak, rád si to znovu zahraju ... jen si počkám na slevu *8)*
854943
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Ale veď remake môže mať úplne totožnú hratelnosť ako pôvodná hra, pozri sa napríklad na remake Crasha. Remake sa tomu nehovorí preto že to má zakomponované nové veci alebo pretože je to v niečom iné, ale preto ako je to robené. To už je len voľba vývojárov či tam nové veci zakomponujú alebo sa rozhodnú držať sa pôvodnej hry a nemeniť toho veľa, ale stále je to remake.
854943
Ale veď remake môže mať úplne totožnú hratelnosť ako pôvodná hra, pozri sa napríklad na remake Crasha. Remake sa tomu nehovorí preto že to má zakomponované nové veci alebo pretože je to v niečom iné, ale preto ako je to robené. To už je len voľba vývojárov či tam nové veci zakomponujú alebo sa rozhodnú držať sa pôvodnej hry a nemeniť toho veľa, ale stále je to remake.
854942
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Dík za osvětu, to všechno samozřejmě vím ;)
Já od Remaku asi čekám něco jinýho než ty. 
link
854942
Dík za osvětu, to všechno samozřejmě vím *;)* Já od Remaku asi čekám něco jinýho než ty.  https://www.youtube.com/watch?v=E9PFOhaKNFw
854938
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se