Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11201 - 11220 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
To je přece normální filmová a vypravěčská zkratka a vyprávění obrazem místo polopatického vysvětlování, které mě u dnešních filmů kolikrát neuvěřitelně štve a působí směšně. Nikde tam není řečeno jak dlouho trvalo než se tu zprávu dozvěděla, kouzlo filmu je přece v tom, že zrovna tuhle informaci jako divák nepotřebuješ. Stačí správně zvolená hudba, záběr, pohled do kamery a víš přesně co jí Daemon řekl. V tom je atmosféra a kouzlo té scény a ne v tom, že se bude všechno vysvětlovat. 

RoP s tím má společného to, že to byl poslední případ na který jsem si vzpomněl kdy mě ta doslovnost, která ti tu chybí až rozesmála. A to mě RoP bavilo a s klidem mu dávám 6/10, takže to nepíšu proto abych tu vyvolal nějaký flame o prstenech.
845025
To je přece normální filmová a vypravěčská zkratka a vyprávění obrazem místo polopatického vysvětlování, které mě u dnešních filmů kolikrát neuvěřitelně štve a působí směšně. [spoiler]Nikde tam není řečeno jak dlouho trvalo než se tu zprávu dozvěděla, kouzlo filmu je přece v tom, že zrovna tuhle informaci jako divák nepotřebuješ. Stačí správně zvolená hudba, záběr, pohled do kamery a víš přesně co jí Daemon řekl.[/spoiler] V tom je atmosféra a kouzlo té scény a ne v tom, že se bude všechno vysvětlovat.  RoP s tím má společného to, že to byl poslední případ na který jsem si vzpomněl kdy mě ta doslovnost, která ti tu chybí až rozesmála. A to mě RoP bavilo a s klidem mu dávám 6/10, takže to nepíšu proto abych tu vyvolal nějaký flame o prstenech.
845023
8 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: pytlik
Tak zase pozor, ja som jeden z tých čo sa pri sledovaní filmov/seriálov nikdy nehrajú s mobilom, práve naopak nenávidím keď to niekto robí. A tiktok či ako sa to volá ani nemám.

Len mi nebolo jasné ako sa to tak rýchlo dozvedeli, a ked už tak sa s tým dalo viac vyhrať, pretože sa to stalo na území nepriateľa a takúto dôležitú informáciu by sa práve naopak vo svete GoT snažili nejak utajiť či sa mýlim? Vždy to tak bolo.

Neviem čo s tým zase ma spoločné RoP?
845023
Tak zase pozor, ja som jeden z tých čo sa pri sledovaní filmov/seriálov nikdy nehrajú s mobilom, práve naopak nenávidím keď to niekto robí. A tiktok či ako sa to volá ani nemám. Len mi nebolo jasné ako sa to tak rýchlo dozvedeli, a ked už tak sa s tým dalo viac vyhrať, pretože sa to stalo na území nepriateľa a takúto dôležitú informáciu by sa práve naopak vo svete GoT snažili nejak utajiť či sa mýlim? Vždy to tak bolo. Neviem čo s tým zase ma spoločné RoP?
845015
3 -6
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nezlob se na mě ale tohle musí být jasné každému kdo normálně pozorně sledoval tu epizodu. Tyhle úlitby a vysvětlivky pro tiktokovou generaci s telefonem v ruce nesnáším. Zdaleka nejsměšnější scéna v celém RoP byl právě ten titulek Southlands co se změnil v Mordor. To jsem vyjekl smíchy a chytil se za hlavu protože něco podobného jsem naposledy viděl u jednoho dílu Stmívání :D:-
845015
Nezlob se na mě ale tohle musí být jasné každému kdo normálně pozorně sledoval tu epizodu. Tyhle úlitby a vysvětlivky pro tiktokovou generaci s telefonem v ruce nesnáším. Zdaleka nejsměšnější scéna v celém RoP byl právě ten titulek [spoiler]Southlands co se změnil v Mordor. [/spoiler]To jsem vyjekl smíchy a chytil se za hlavu protože něco podobného jsem naposledy viděl u jednoho dílu Stmívání *:D**:-*
844872
14 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Z těch 3 určitě první Odloučení, pak Peacemaker a Volavku na konec.
845010
Z těch 3 určitě první Odloučení, pak Peacemaker a Volavku na konec.
845006
3 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Dahmer - Netflix
The Bear - Disney
Vox Machina - Prime

A chystám se - velmi se chválí
Odloučení - Apple
Volavka - Apple
Peacemaker - HBO

Ale zatím teda všechny pos.ala třetí řada The Boys.
845006
Dahmer - Netflix The Bear - Disney Vox Machina - Prime A chystám se - velmi se chválí Odloučení - Apple Volavka - Apple Peacemaker - HBO Ale zatím teda všechny pos.ala třetí řada The Boys.
844994
3 -2
reagují: Vardant
reagovat

Doctor who

Tak to pan Chibnall konečně zabalil, zanechal po sobě trosky a rozvaliny, kdysi úžasně rozverné show. Předposlední díl s pirátama byl tak špatnej, že byl výsměch ho vůbec pustit do televize a je to asi největší "zero fucks given" v dějinách televize. Asi to napsali za hodinu, natočili za další hodinu a sestřihal to brigádník přes noc.

Ve finále to zachráníme, řekli si asi. Ale tohle už zachránit nešlo. Ve finále použili všechno a všechny. Implodující planety, zamrzající sopky, všechny nejikoničtější nepřátele, deset epickejch cemeo a Rasputina tančícího na Go go rasputin. A nepomohlo nic z toho. Byla to úmorná blbě sestřihaná nuda plná špatně napsanejch postav a scén, která dohromady nedávala smysl. Prsteny moci jsou proti tomu masterpiece.

Doctor who byl můj nejoblíbenější seriál. Teď je mi z něj smutno a blivno. A se strachem se ptám, jestli ho Russel T Davies, který si na pomoc s rozjezdem, dokonce zavolal nejtěžší váhu, dokáže z té jámy ještě vytáhnout, nebo jestli už je to tak mrtvá frančíza, že do ní zahučí i Davidem a Catherine.  

Fujky, brrr a je to pryč.
845004
Tak to pan Chibnall konečně zabalil, zanechal po sobě trosky a rozvaliny, kdysi úžasně rozverné show. Předposlední díl s pirátama byl tak špatnej, že byl výsměch ho vůbec pustit do televize a je to asi největší "zero fucks given" v dějinách televize. Asi to napsali za hodinu, natočili za další hodinu a sestřihal to brigádník přes noc. Ve finále to zachráníme, řekli si asi. Ale tohle už zachránit nešlo. Ve finále použili všechno a všechny. [spoiler]Implodující planety, zamrzající sopky, všechny nejikoničtější nepřátele, deset epickejch cemeo a Rasputina tančícího na Go go rasputin[/spoiler]. A nepomohlo nic z toho. Byla to úmorná blbě sestřihaná nuda plná špatně napsanejch postav a scén, která dohromady nedávala smysl. Prsteny moci jsou proti tomu masterpiece. Doctor who byl můj nejoblíbenější seriál. Teď je mi z něj smutno a blivno. A se strachem se ptám, jestli ho Russel T Davies, který si na pomoc s rozjezdem, dokonce zavolal nejtěžší váhu, dokáže z té jámy ještě vytáhnout, nebo jestli už je to tak mrtvá frančíza, že do ní zahučí i [spoiler]Davidem a Catherine. [/spoiler]  Fujky, brrr a je to pryč.
Doctor who
5 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Určite vyskúšaj Rings of Power :D:+ Neolutuješ
844999
Určite vyskúšaj Rings of Power *:D**:+* Neolutuješ
844994
5 -10
reagovat
Zdar. Pred niekolkymi mesiacmi sa mi narodil syn a uz nestiham sledovat diskusie na MZ. Hodili by ste mi vasich top 3 serialov tohto roka? Tento tyzden som dopozeral Peaky Blinders, HoD sledujem. Zacal som s City on the Hill, ale tam citim kvalitu ako The Wire tak si to necham na neskor. Mam HBO, Netflix, Apple, D+ a Prime.
Vdaka.
844994
Zdar. Pred niekolkymi mesiacmi sa mi narodil syn a uz nestiham sledovat diskusie na MZ. Hodili by ste mi vasich top 3 serialov tohto roka? Tento tyzden som dopozeral Peaky Blinders, HoD sledujem. Zacal som s City on the Hill, ale tam citim kvalitu ako The Wire tak si to necham na neskor. Mam HBO, Netflix, Apple, D+ a Prime. Vdaka.
5 0
reagují: (=LIFTY=), FallenMaia
reagovat
reaguje na: okkac

1899

no do řiti. To bylo tak parádní!A ten Hendrix do toho! WOW. To chceš vidět hned 8)
844957
no do řiti. To bylo tak parádní!A ten Hendrix do toho! WOW. To chceš vidět hned *8)*
1899
844896
2 0
reagovat

Rod draka

Dopozerané. 5/5. 10/10. Všetky palce hore.
 A iba tak som preletel diskusiu a zdá sa mi to, alebo tu niekto napísal niečo ako slabé finále? ?) dobre :)
844948
Dopozerané. 5/5. 10/10. Všetky palce hore.  A iba tak som preletel diskusiu a zdá sa mi to, alebo tu niekto napísal niečo ako slabé finále? *?)* dobre *:)*
Rod draka
9 -2
reagovat
To ale vážně vypadá lahodně. :+
844947
To ale vážně vypadá lahodně. *:+*
844896
2 -1
reagovat

Succession Season 4 Teaser

844940
https://www.youtube.com/watch?v=p2v7IQVSimk
Succession Season 4 Teaser
6 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Nedávno jsme tu řešili záhadu v RoP. Kdo je Sauron a kdo je Gandalf. A proč je to tak nezajímavě špatný.8)
844932
Nedávno jsme tu řešili záhadu v RoP. Kdo je Sauron a kdo je Gandalf. A proč je to tak nezajímavě špatný.*8)*
844911
2 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Už je těch seriálů tolik, že nevím kam dřív. Tohle vypadá dobře a doufám, že to bude vycházet týdně. Ostatně bych chtěl tohle u všech nových seriálů.
844913
Už je těch seriálů tolik, že nevím kam dřív. Tohle vypadá dobře a doufám, že to bude vycházet týdně. Ostatně bych chtěl tohle u všech nových seriálů.
844911
2 0
reagovat
takovej Lost na lodi? Už tu dlouho nebylo něco plné záhad, kde by internet kazdej tyden řešil záhady..což esi to vypustí naráz tak asi neprobehne..

vizual mi strašně připomíná posledního batmana, luxusní svícení a zaberovani..
844911
takovej Lost na lodi? Už tu dlouho nebylo něco plné záhad, kde by internet kazdej tyden řešil záhady..což esi to vypustí naráz tak asi neprobehne.. vizual mi strašně připomíná posledního batmana, luxusní svícení a zaberovani..
844896
4 0
reagují: RainMakeR, rollman69
reagovat

Andor s01e06-07

Ta šestá epizoda, ne snad, že by byla natočená úplně dokonale, ale byl jsem napnutý jak trenky. Vizuálně i hudebně naprostá paráda. :+

A sedmička, ten rozhovor mezi Mon Mothmou a Tayem Kolmou, je krásná ukázka toho, proč je Andor scénáristicky minimálně o úroveň nad všemi ostatními SW seriály. Genevieve O'Reilly je skvělá.

V podstatě jediná moje větší výtka ale zůstává. Škoda toho až moc seriálového tempa. Tohle pro pepa nebude. Každopádně mě to baví a moc. A taky věřím, že teprve rozjíždíme a i ty crowd pleasing momenty přijdou.
844906
Ta šestá epizoda, ne snad, že by byla natočená úplně dokonale, ale byl jsem napnutý jak trenky. Vizuálně i hudebně naprostá paráda. *:+* A sedmička, [spoiler]ten rozhovor mezi Mon Mothmou a Tayem Kolmou[/spoiler], je krásná ukázka toho, proč je Andor scénáristicky minimálně o úroveň nad všemi ostatními SW seriály. Genevieve O'Reilly je skvělá. V podstatě jediná moje větší výtka ale zůstává. Škoda toho až moc seriálového tempa. Tohle pro pepa nebude. Každopádně mě to baví a moc. A taky věřím, že teprve rozjíždíme a i ty [i]crowd pleasing[/i] momenty přijdou.
Andor s01e06-07
7 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
+1
844902
+1
844899
4 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Letos jsem byl na CrewConu a měl jsem možnost potkat osobně Torena, Lennyho z Komiksových bublin - asi největšího znalce marvelovských komiksů a samozřejmě tam byl Medojed. Já jsem se pak bavil se svým dobrým kamarádem, který mě představil lidem, který se komiksům věnuji na trochu jiné úrovni než já. Prostě lidem, kteří mají opravdu načteno a pohybují se v této komunitě cca 10-20 let, a oni říkali, že Medojed není “pravý komiksový fanda a znalec”. Má znalosti, má něco načteno, ví co lidi baví, umí prodat videa a umí si udělat rešerši. Ale prý nemám o většině věcí o kterých mluví načteno. 
844899
Letos jsem byl na CrewConu a měl jsem možnost potkat osobně Torena, Lennyho z Komiksových bublin - asi největšího znalce marvelovských komiksů a samozřejmě tam byl Medojed. Já jsem se pak bavil se svým dobrým kamarádem, který mě představil lidem, který se komiksům věnuji na trochu jiné úrovni než já. Prostě lidem, kteří mají opravdu načteno a pohybují se v této komunitě cca 10-20 let, a oni říkali, že Medojed není “pravý komiksový fanda a znalec”. Má znalosti, má něco načteno, ví co lidi baví, umí prodat videa a umí si udělat rešerši. Ale prý nemám o většině věcí o kterých mluví načteno. 
844894
10 0
reagují: rollman69
reagovat

1899 Full Trailer

link
Mňam, dop*č* :+
844896
https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw Mňam, dop*č* *:+*
1899 Full Trailer
10 0
reagují: RainMakeR, CAPS_LOCK, dreamy
reagovat
reaguje na: hroubek
To by mě zajímalo, na základě čeho někteří lidé soudí, že Medojed komiksy nečte. To by nemohlo být dál od pravdy...
844894
To by mě zajímalo, na základě čeho někteří lidé soudí, že Medojed komiksy nečte. To by nemohlo být dál od pravdy...
844890
0 -3
reagují: hroubek
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist