Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11221 - 11240 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Nielsen a Samba meri divaky jen v US, tak jestli neco, tak tam maji vyssi sledovanost Draci. Celosvetove nevim a meri se to komplikovane uz proto, ze Draky bude cast divaku sledovat na linearni tv.
844171
Nielsen a Samba meri divaky jen v US, tak jestli neco, tak tam maji vyssi sledovanost Draci. Celosvetove nevim a meri se to komplikovane uz proto, ze Draky bude cast divaku sledovat na linearni tv.
844164
2 -3
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: kyller
"Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal."

Ideš na to :D
844169
"Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal." Ideš na to *:D*
844165
3 -5
reagují: kyller
reagovat

ROP

Ty vole! Tak som to predsa len dopozeral, hoci sa mi nechce veriť, že mi na to sily stačili. Budem stručný. Odpad. Nekompromisne. Nie je tam vôbec nič, čo by som dokázal úprimne pochváliť. Subjektívne tam nie je absolútne nič, čo by sa mi páčilo. Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal. Z Galadriel tu spravili asi najviac nesympatickú postavu v univerze, čo je svojim spôsobom naozaj obdivuhodná práca, pretože nesympatickými postavami sa to tam len hemží. Sauron? To bolo kurva čo? Jebem na to. Je mi zle. Ale fakt... pri tom finálnom songu sa mi už regulérne hlava zatočila. Peniaze na akékoľvek pokračovania nech radšej pošlú na Ukrajinu. 
844165
Ty vole! Tak som to predsa len dopozeral, hoci sa mi nechce veriť, že mi na to sily stačili. Budem stručný. Odpad. Nekompromisne. Nie je tam vôbec nič, čo by som dokázal úprimne pochváliť. Subjektívne tam nie je absolútne nič, čo by sa mi páčilo. Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal. Z Galadriel tu spravili asi najviac nesympatickú postavu v univerze, čo je svojim spôsobom naozaj obdivuhodná práca, pretože nesympatickými postavami sa to tam len hemží. Sauron? To bolo kurva čo? Jebem na to. Je mi zle. Ale fakt... pri tom finálnom songu sa mi už regulérne hlava zatočila. Peniaze na akékoľvek pokračovania nech radšej pošlú na Ukrajinu. 
ROP
9 -6
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: The Joker
Jako spinuješ to hezky, ale úplně mimo. Amazon je zaprvé soustředěnej zejména na US trh, kde si vede tak akorát, když už, tak jim teď Lotr pomohl výrazněji prorazit do Evropy, zadruhé to fakt není žádná nová streamovací služba, která by hledala svoje House of Cards. Amazon má přesně ty fotrovský věci jako Reacher, Ryan, Terminal List a další, peníze navíc očividně neřeší, viz. kolik teď utratili za ten chystanej spy seroš Citadel. Sledovanost mírně nižší (v US vyšší) než u nejpopulárnější fantasy současnosti s naučenýma divákama? Eh, ok, pořád je to daleko nad zbylou konkurencí, takže zkoušet z toho dělat neúspěch je trochu úsměvný. Zejména, když ti tady i hejtři dopředu ohlašují, že se budou dívat i na druhou řadu. Fakt mi to přijde vtipný zkoušet z toho dělat nějaký fail, ještě když jsem o pár příspěvků níž reportoval to hodnocení. Velmi solidní kritiky a obyčejní diváci jsou taky v nadprůměru. Kde v tom vidíš neúspěch? Že to není seriál roku? Proboha. :D Tak jestli tu je laťka taková, že to buď bude 10/10, nebo je to odpad, tak už se nedivím té zdejší hysterii.
844164
Jako spinuješ to hezky, ale úplně mimo. Amazon je zaprvé soustředěnej zejména na US trh, kde si vede tak akorát, když už, tak jim teď Lotr pomohl výrazněji prorazit do Evropy, zadruhé to fakt není žádná nová streamovací služba, která by hledala svoje House of Cards. Amazon má přesně ty fotrovský věci jako Reacher, Ryan, Terminal List a další, peníze navíc očividně neřeší, viz. kolik teď utratili za ten chystanej spy seroš Citadel. Sledovanost mírně nižší (v US vyšší) než u nejpopulárnější fantasy současnosti s naučenýma divákama? Eh, ok, pořád je to daleko nad zbylou konkurencí, takže zkoušet z toho dělat neúspěch je trochu úsměvný. Zejména, když ti tady i hejtři dopředu ohlašují, že se budou dívat i na druhou řadu. Fakt mi to přijde vtipný zkoušet z toho dělat nějaký fail, ještě když jsem o pár příspěvků níž reportoval to hodnocení. Velmi solidní kritiky a obyčejní diváci jsou taky v nadprůměru. Kde v tom vidíš neúspěch? Že to není seriál roku? Proboha. *:D* Tak jestli tu je laťka taková, že to buď bude 10/10, nebo je to odpad, tak už se nedivím té zdejší hysterii.
844161
6 -6
reagují: The Joker
reagovat

Shantaram

Jsem zaháčkován hned od začátku. Absolutně boží.
Odehrává se to v 80 letech v Indii.
Hunnam tam sedí perfektně (on nemá špatný role) 8):+

844162
Jsem zaháčkován hned od začátku. Absolutně boží. Odehrává se to v 80 letech v Indii. Hunnam tam sedí perfektně (on nemá špatný role) *8)**:+*  
Shantaram
1 -2
reagují: hroubek
reagovat
No... Jestli nekdo chce Rings of Power tlacit jako uspech, tak ma tu latku nastavenou fakt nizko. Vzdyt i ta sledovanost, zjevne nizsi nez u Draka, absolutne neobhaji ten rozpocet. Jasne, Amazon si muze dovolit bezhlave utraceni, zvlast v ramci budovani brandu, ale kdyz tohle delas v zajmu znacky, tak proste potrebujes mit ty vyrazny, top kvalitni, ikonicky kousky. Netflix byl House of Cards, pak Narcos, pak Stranger Things, pak Casa de Papel, pak Squid Game... Vsechno tohle bylo v prvni a pomerne i ve druhe rade velice kvalitni. HBO od Sopranu dal ani nezminuji. Joo, urcite ted diky Prstenu vi o Prime i spousta obyc divaku mimo US, ale tim to imo konci. Ten produkt zjevne neni dost dobry na to, aby se logo Prime stalo najednou synonynem pro kvalitni serialovou zabavu. Ze to nekdo pochvali v komentech na Facebooku... A byl to aspon nekdo mimo tu klasickou fantasy bublinu "bily muz 35-55"? Fakt nejak neverim, ze z toho muze byt ve vyraznejsim poctu nadsen nekdo mimo tu obvyklou cilovku fantasy veci.
844161
No... Jestli nekdo chce Rings of Power tlacit jako uspech, tak ma tu latku nastavenou fakt nizko. Vzdyt i ta sledovanost, zjevne nizsi nez u Draka, absolutne neobhaji ten rozpocet. Jasne, Amazon si muze dovolit bezhlave utraceni, zvlast v ramci budovani brandu, ale kdyz tohle delas v zajmu znacky, tak proste potrebujes mit ty vyrazny, top kvalitni, ikonicky kousky. Netflix byl House of Cards, pak Narcos, pak Stranger Things, pak Casa de Papel, pak Squid Game... Vsechno tohle bylo v prvni a pomerne i ve druhe rade velice kvalitni. HBO od Sopranu dal ani nezminuji. Joo, urcite ted diky Prstenu vi o Prime i spousta obyc divaku mimo US, ale tim to imo konci. Ten produkt zjevne neni dost dobry na to, aby se logo Prime stalo najednou synonynem pro kvalitni serialovou zabavu. Ze to nekdo pochvali v komentech na Facebooku... A byl to aspon nekdo mimo tu klasickou fantasy bublinu "bily muz 35-55"? Fakt nejak neverim, ze z toho muze byt ve vyraznejsim poctu nadsen nekdo mimo tu obvyklou cilovku fantasy veci.
10 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: SteKi
Mozno je na čase si uvedomiť ze väčšinou tu reagujem len na tých ľudí ktorí najskôr reagovali na mňa, schválne si pozri moje príspevky. A druhá vec, ak reagujem na jedného užívateľa, priamo na jeho komentár, asi je logické že ten komentár nieje určený pre teba ani pre nikoho iného ale priamo tomu na koho som reagoval a nemusí hned každý utekat mi hodiť palec dole alebo nejakú odpoveď ;)
844159
Mozno je na čase si uvedomiť ze väčšinou tu reagujem len na tých ľudí ktorí najskôr reagovali na mňa, schválne si pozri moje príspevky. A druhá vec, ak reagujem na jedného užívateľa, priamo na jeho komentár, asi je logické že ten komentár nieje určený pre teba ani pre nikoho iného ale priamo tomu na koho som reagoval a nemusí hned každý utekat mi hodiť palec dole alebo nejakú odpoveď *;)*
844158
2 -8
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Veru ak to má viac ako 5 riadkov (a to väčšinou má) tak to ani nečítam celé. Tvoje príspevky dávno prekročili bublinu vyjadrenia svojho názoru. Ty napíšeš ako ta to bavilo, potom sa tu objaví 10 negatívnych komentárov a ty tu začneš pišťať ako malé decko aký si z toho smutný a každému osobne napíšeš slohovú prácu o tom prečo ho to má baviť. Môj posledný príspevok k tomuto z mojej strany. To že ťa to baví mi nevadí vôbec. 
844158
Veru ak to má viac ako 5 riadkov (a to väčšinou má) tak to ani nečítam celé. Tvoje príspevky dávno prekročili bublinu vyjadrenia svojho názoru. Ty napíšeš ako ta to bavilo, potom sa tu objaví 10 negatívnych komentárov a ty tu začneš pišťať ako malé decko aký si z toho smutný a každému osobne napíšeš slohovú prácu o tom prečo ho to má baviť. Môj posledný príspevok k tomuto z mojej strany. To že ťa to baví mi nevadí vôbec. 
844156
13 -2
reagovat
Já si o sobě myslel, že jako lembasová hlava jsem, ale já na toto prostě nemám odvahu. 
Už takhle jsem si musel na Hobitovi hledat věci, který se mi líbí (furt si myslím, že dva filmy max) a tohleto mě už upoutávkama tak, strašně odpudilo, že ani prostě i kdyby ten čas nakrásně byl, tak prostě ne. 
844157
Já si o sobě myslel, že jako lembasová hlava jsem, ale já na toto prostě nemám odvahu.  Už takhle jsem si musel na Hobitovi hledat věci, který se mi líbí (furt si myslím, že dva filmy max) a tohleto mě už upoutávkama tak, strašně odpudilo, že ani prostě i kdyby ten čas nakrásně byl, tak prostě ne. 
4 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Nikto ťa nenúti čítať moje príspevky. Akonáhle uvidíš nick FallenMaia kľudne ho môzeš preskočiť. Každý má právo vyjadriť svoj názor či? Neboj teraz ked skončilo RoP a skončí aj HoD už zase zaleziem do ústrania. Behom roka tu píšem len zriedkavo.

A fakt som prekvapený že som pre toľkých z vás až tak otravný. Nechápem čím to je. Mne tu teda prídu niektorí z vás omnoho otravnejší a neupozorňujem na to.
844156
Nikto ťa nenúti čítať moje príspevky. Akonáhle uvidíš nick FallenMaia kľudne ho môzeš preskočiť. Každý má právo vyjadriť svoj názor či? Neboj teraz ked skončilo RoP a skončí aj HoD už zase zaleziem do ústrania. Behom roka tu píšem len zriedkavo. A fakt som prekvapený že som pre toľkých z vás až tak otravný. Nechápem čím to je. Mne tu teda prídu niektorí z vás omnoho otravnejší a neupozorňujem na to.
844151
2 -13
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: do_Od
Jou, já si pustím druhou řadu z důvodu, že budu doufat, že se polepší. Ta naděje je mizivá, ale třeba ano. Ale pouštím si ji jen z důvodu, že jsem lembas, a že se třeba v tom světě konečně ukáže něco, co znám, a co se podaří důstojně přenést na obrazovky našich televizí. 

EDIT: Jinak v mém blízkém okolí - a nemyslím lembas hlavy - se to líbí jedinému člověku. Zbytek je tuze zklamán a prostě je to jednomyslně nebaví ani jako LOTR ani jako ten korporátní produkt. Pokud správně počítám tak 70 % z nich to zabalilo po třech dílech.
844155
Jou, já si pustím druhou řadu z důvodu, že budu doufat, že se polepší. Ta naděje je mizivá, ale třeba ano. Ale pouštím si ji jen z důvodu, že jsem lembas, a že se třeba v tom světě konečně ukáže něco, co znám, a co se podaří důstojně přenést na obrazovky našich televizí.  EDIT: Jinak v mém blízkém okolí - a nemyslím lembas hlavy - se to líbí jedinému člověku. Zbytek je tuze zklamán a prostě je to jednomyslně nebaví ani jako LOTR ani jako ten korporátní produkt. Pokud správně počítám tak 70 % z nich to zabalilo po třech dílech.
844149
8 -1
reagovat
Súhlasím s do_Odom. Teraz som otvoril Twitter a vyskočilo na mňa toto: link

Ja teda neviem ale príde mi že najviac odpovedí obsahuje číslo 8 alebo tak nejak okolo toho. Kde je tá neskutočná katastrofa? Ja ju nikde nevidím :D Alebo sú to všetko lembasové hlavy ako ja? Aj to je možnosť.
844154
Súhlasím s [b]do_Odom[/b]. Teraz som otvoril Twitter a vyskočilo na mňa toto: https://twitter.com/theoneringnet/status/1581988317515563008?t=fhRlK5pFIns7VocuKcfL4Q&s=19 Ja teda neviem ale príde mi že najviac odpovedí obsahuje číslo 8 alebo tak nejak okolo toho. Kde je tá neskutočná katastrofa? Ja ju nikde nevidím *:D* Alebo sú to všetko lembasové hlavy ako ja? Aj to je možnosť.
2 -9
reagovat
Tvoja otravnosť každým jedným príspevkom rastie niekam do stratosféry. Chvalabohu že tá sračka nemala viac častí, lebo takýmto tempom by si prechcal aj tých snyderových uctievačov a to je čo povedať. 
844151
Tvoja otravnosť každým jedným príspevkom rastie niekam do stratosféry. Chvalabohu že tá sračka nemala viac častí, lebo takýmto tempom by si prechcal aj tých snyderových uctievačov a to je čo povedať. 
844144
13 -2
reagovat

House of the Dragon s01e09

Perfektně atmosférický díl, který silně kazí jenom nelogické závěrečné vystoupení Rhaenys (to na mne zavál nepříjemný odér vršících se hloupostí Trůnů od páté série výše) a taky tak trochu náhodné umrtí lorda Beesburyho, kde se nekonalo žádné bleskové podříznutí hrdla či vyhození z okna Colem, což bych z předlohy preferoval pro efekt mučednické statečnosti. Kupodivu si mne pomaloučku získáva jednoočko Aemond, jeho kralování by vážně bylo lepší než kralování toho s...e  Aegona.  Mimochodem Aemond, ty hromy, blesky a déšť bičující hradní nádvoří příště... :D
Proto i jsem rád, že nakonec nebude vynechán původně nejsympatičtější z Alicentiných dětí Daeron, jenž touto dobou správně slouží ve Starém městě u Hightowerů, bude ve druhé sérii a možná dostane druhou šanci obdobně jako seriálový Rhaenyřin choť ser Laenor. ;)

Takový skvělý osmičkový díl. :+
844150
Perfektně atmosférický díl, [spoiler]který silně kazí jenom nelogické závěrečné vystoupení Rhaenys (to na mne zavál nepříjemný odér vršících se hloupostí Trůnů od páté série výše) a taky tak trochu náhodné umrtí lorda Beesburyho, kde se nekonalo žádné bleskové podříznutí hrdla či vyhození z okna Colem, což bych z předlohy preferoval pro efekt mučednické statečnosti. Kupodivu si mne pomaloučku získáva jednoočko Aemond, jeho kralování by vážně bylo lepší než kralování toho s...e  Aegona.  Mimochodem Aemond, ty hromy, blesky a déšť bičující hradní nádvoří příště... *:D* Proto i jsem rád, že nakonec nebude vynechán původně nejsympatičtější z Alicentiných dětí Daeron, jenž touto dobou správně slouží ve Starém městě u Hightowerů, bude ve druhé sérii a možná dostane druhou šanci obdobně jako seriálový Rhaenyřin choť ser Laenor. *;)* [/spoiler]Takový skvělý osmičkový díl. *:+*
House of the Dragon s01e09
3 -2
reagovat

Prsteny

Doporučuju se podívat do komentářů pod tu recenzi na MZ facebooku. Jestli mě nešálí zrak, tak většina lidí naprosto spokojených. To jen ke zdejší bublině. Na ČSFD 63 %, Rotteny 7,95/10 kritici a 2,4/5 uživatelé, Metacritic 71 kritici, 2,5/10 (tam je zjevně největší hate kampaň), IMDB 6,9/10.

Nevím už, jak jinak to už vysvětlit, ale představa, že ten seriál je "sračka", je fakt klamavá. I recenze na TVzone je spíš takovej hezky napsanej protest.

Btw. samozřejmě že si druhou řadu všichni pustí. Jestli něco fakt není pravda, tak že ten seriál selhal jako korporátní produkt. V tom byl naopak nejúspěšnější.
844149
Doporučuju se podívat do komentářů pod tu recenzi na MZ facebooku. Jestli mě nešálí zrak, tak většina lidí naprosto spokojených. To jen ke zdejší bublině. Na ČSFD 63 %, Rotteny 7,95/10 kritici a 2,4/5 uživatelé, Metacritic 71 kritici, 2,5/10 (tam je zjevně největší hate kampaň), IMDB 6,9/10. Nevím už, jak jinak to už vysvětlit, ale představa, že ten seriál je "sračka", je fakt klamavá. I recenze na TVzone je spíš takovej hezky napsanej protest. Btw. samozřejmě že si druhou řadu všichni pustí. Jestli něco fakt není pravda, tak že ten seriál selhal jako korporátní produkt. V tom byl naopak nejúspěšnější.
Prsteny
7 -15
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dobre ale musí to byť verzia pre dospelých :D
844148
Dobre ale musí to byť verzia pre dospelých *:D*
844147
3 -5
reagovat
Když jich bude 20, tak ti natočíme vlastní verzi a bude v ní hrát celé MovieZone.
844147
Když jich bude 20, tak ti natočíme vlastní verzi a bude v ní hrát celé MovieZone.
844144
10 -1
reagovat
ja jsem z těch co druhou sérii sledovat budou (už se natáčí, takže to snad nezatrhnou). Ale jen proto abych se tomu mohl zase vysmát :D:D:D
844146
ja jsem z těch co druhou sérii sledovat budou (už se natáčí, takže to snad nezatrhnou). Ale jen proto abych se tomu mohl zase vysmát *:D**:D**:D*
844141
4 -4
reagovat
Nekteri ano,.ale jinak predpokladam, ze vetsina lidi si sveho casu vazi. Ja si treba rad za ty dva roky pustim nejaky souhrn klidne i hejt, ale po ctvrtem dile sem skoncil a vic nedam. Stejne jako jsem skoncil se zaklinacem po 2. Dile druhe rady a Star Wars po Last Jedi. Je to neuveritelne opojne si uvedomit ze tu moznost clovek ma. Ted jen presvedcit manzelku, ze nalezat kazde pondeli dno ceske zabavy v serialu Palava je take ztrata casu.
844145
Nekteri ano,.ale jinak predpokladam, ze vetsina lidi si sveho casu vazi. Ja si treba rad za ty dva roky pustim nejaky souhrn klidne i hejt, ale po ctvrtem dile sem skoncil a vic nedam. Stejne jako jsem skoncil se zaklinacem po 2. Dile druhe rady a Star Wars po Last Jedi. Je to neuveritelne opojne si uvedomit ze tu moznost clovek ma. Ted jen presvedcit manzelku, ze nalezat kazde pondeli dno ceske zabavy v serialu Palava je take ztrata casu.
844141
9 -1
reagovat
Ááá :D palčeky dole sa už sypú jedna radosť. Poďte, poďte, nazbierame ich aspoň 20?? :+
844144
Ááá *:D* palčeky dole sa už sypú jedna radosť. Poďte, poďte, nazbierame ich aspoň 20?? *:+*
844141
5 -13
reagují: SteKi, (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist