Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4321 - 4340 Napsat příspěvek
Jestli chce někdo dohnat filmografii Toma Cruise, tak značka ideál. Přijde mi, že jsou tam snad všechny filmy, ve kterých hrál.
858405
Jestli chce někdo dohnat filmografii Toma Cruise, tak značka ideál. Přijde mi, že jsou tam snad všechny filmy, ve kterých hrál.
2 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: SteKi
Mne se stalo neco podobneho. Pri potvrzeni platebnich udaju jsem dostal chybu, kdyz jsem to potom zkousel znova, tak mi zmizela sleva a strhla se mi plna cena. Podle jejich Help stranek se ma napsat na jejich podporu a maji sjednat napravu. Tak pisu na jejich podporu pres jejich stranky pouzivajici formular. Po odeslani dalsi error... Nicmene dostal jsem potvrzeni na email, ze zpravu dostali. Delal jsem to rano a jeste zadna odpoved, tak uvidime.
Kazdopadne start SkyShowtime je z moji strany docela 'uff'. :)
858404
Mne se stalo neco podobneho. Pri potvrzeni platebnich udaju jsem dostal chybu, kdyz jsem to potom zkousel znova, tak mi zmizela sleva a strhla se mi plna cena. Podle jejich Help stranek se ma napsat na jejich podporu a maji sjednat napravu. Tak pisu na jejich podporu pres jejich stranky pouzivajici formular. Po odeslani dalsi error... Nicmene dostal jsem potvrzeni na email, ze zpravu dostali. Delal jsem to rano a jeste zadna odpoved, tak uvidime. Kazdopadne start SkyShowtime je z moji strany docela 'uff'. *:)*
858401
1 0
reagovat

Skyshowtime

Najprv som sa zaregistroval a potom mi to nechcelo ponúknuť tú 50% zľavu. Musel som sa zaregistrovať znova s tým, že som na stránke klikol hneď na začiatku na tú ponúkanú zľavu s registráciou ?) ale ok. Tak pozor na to. 
Pustil som si star trek strange new worlds. A dve veci. Obraz na to, že je to len fullhd je dosť v pohode. Až sa mi to nechce veriť. A titulky sú naozaj hrozné. Ako české tak aj slovenské. Ale sú tam no.
Ale za tých 2.99 mi to nejak nevadí. Čo som to tak preklikával, tak je z čoho vyberať. 
858401
Najprv som sa zaregistroval a potom mi to nechcelo ponúknuť tú 50% zľavu. Musel som sa zaregistrovať znova s tým, že som na stránke klikol hneď na začiatku na tú ponúkanú zľavu s registráciou *?)* ale ok. Tak pozor na to.  Pustil som si star trek strange new worlds. A dve veci. Obraz na to, že je to len fullhd je dosť v pohode. Až sa mi to nechce veriť. A titulky sú naozaj hrozné. Ako české tak aj slovenské. Ale sú tam no. Ale za tých 2.99 mi to nejak nevadí. Čo som to tak preklikával, tak je z čoho vyberať. 
Skyshowtime
2 0
reagují: Svaťoš
reagovat
reaguje na: duro
Já si za tu cenu nestěžuju, ale dát si do náhledu obrázek ze seriálu, který tam reálně není, to mi přijde jako vtipný extrém :D
858400
Já si za tu cenu nestěžuju, ale dát si do náhledu obrázek ze seriálu, který tam reálně není, to mi přijde jako vtipný extrém *:D*
858399
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak, Donovana sú tam len 2 sezóny, aktuálne sheridanovky pár dielov za aktuálnosťou... ale predpokladám, že to podobne ako HBO Max budú postupne dopĺňať.

U nás za 2,99,-€, a už je aj aplikácia na Samsungoch, beriem a zatiaľ neriešim. :) Akurát teda pustil som si Your Highness a slovenské titulky sú ako z prekladača, hrozné hlúposti a samý preklep. 
858399
Tak, Donovana sú tam len 2 sezóny, aktuálne sheridanovky pár dielov za aktuálnosťou... ale predpokladám, že to podobne ako HBO Max budú postupne dopĺňať. U nás za 2,99,-€, a už je aj aplikácia na Samsungoch, beriem a zatiaľ neriešim. :) Akurát teda pustil som si Your Highness a slovenské titulky sú ako z prekladača, hrozné hlúposti a samý preklep. 
858367
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To nevím, ale za těch 89 korun, i kdybys to měl jen na Sheridana, tak paráda.:+
858397
To nevím, ale za těch 89 korun, i kdybys to měl jen na Sheridana, tak paráda.*:+*
858367
3 0
reagovat
858395
[url=https://youtu.be/5m14CQFtNi8]Ted Lasso Season 3 Teaser [/url] 15. března!*:+*
6 0
reagují: verbst
reagovat

SkyShowtime

Kde je ten slibovany Dexter? Hlavně že je na úvodní fotce sekce thrillery:D
858367
Kde je ten slibovany Dexter? Hlavně že je na úvodní fotce sekce thrillery*:D*
SkyShowtime
2 0
reagují: duro, Godlike
reagovat
reaguje na: Memphis
Velmi dobré. :+
858365
Velmi dobré. *:+*
858346
1 0
reagovat

The Legend of Vox Machina s02

Dobré to bylo. :+
858346
Dobré to bylo. *:+*
The Legend of Vox Machina s02
6 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: the dark knight
:+:+:+
858263
*:+**:+**:+*
858256
3 0
reagovat
Od středy na HBO Batman: The Animated Series.:+
858256
Od středy na HBO Batman: The Animated Series.*:+*
5 0
reagují: KarelR
reagovat

Slow Horses s2

Je to geniální. Oldman nejlépe zahraná postava za poslední roky, výkon srovnatelný já nevím s Odenkirkem, Cranstonem. Skvělá byla i Kristin Scott Thomas. Bavila mne i zápletka. 
Jak tu proběhla bouřlivá diskuze k The Old Man s Bridgesem a Lightowem, tak Oldmanův Jackson Lamb by je vyřídil během jedné scény, pak by dožral něco mastnýho z pytlíku, prohrábnul by si ještě mastnější vlasy a dojel vajgl z nejbližšího popelníku : ) 
Snad to ještě pojede dlouho dál... Jenom teda nedávám absolutní hodnocení k sérii, ale 8/10. Protože ten Vašut OMG já nevím asi na Amíky funguje, ale probůh na to fakt herecky ani charakterem neměl, nešel z něj strach jak tam asi milionkrát zmínili. Nemyslím si, že se postava z reklamy na víno z Lidlu může toe to toe měřit s oscarovým Gary Oldmanem. Roden jim asi nebral telefon nebo nevím, i Predrag Bjelac by byl menší průser.  8/10
858226
Je to geniální. Oldman nejlépe zahraná postava za poslední roky, výkon srovnatelný já nevím s Odenkirkem, Cranstonem. Skvělá byla i Kristin Scott Thomas. Bavila mne i zápletka.  Jak tu proběhla bouřlivá diskuze k The Old Man s Bridgesem a Lightowem, tak Oldmanův Jackson Lamb by je vyřídil během jedné scény, pak by dožral něco mastnýho z pytlíku, prohrábnul by si ještě mastnější vlasy a dojel vajgl z nejbližšího popelníku : )  Snad to ještě pojede dlouho dál... Jenom teda nedávám absolutní hodnocení k sérii, ale 8/10. Protože ten Vašut OMG já nevím asi na Amíky funguje, ale probůh na to fakt herecky ani charakterem neměl, nešel z něj strach jak tam asi milionkrát zmínili. Nemyslím si, že se postava z reklamy na víno z Lidlu může toe to toe měřit s oscarovým Gary Oldmanem. Roden jim asi nebral telefon nebo nevím, i Predrag Bjelac by byl menší průser.  8/10
Slow Horses s2
4 0
reagovat

1923 e6

Běžela někdy v TV lepší romantika ? IMHO ne, tohle je fakt lvl Anglický pacient nebi něco takového.
858125
Běžela někdy v TV lepší romantika ? IMHO ne, tohle je fakt lvl Anglický pacient nebi něco takového.
1923 e6
1 0
reagovat

TLOU E5

Mne ta herecka nepripada moc extra, asi bych tam radeji videl nekoho jineho (treba "Shiv"), ale vzhledem k tomu ze se to vse delo jen par hodin po tom "incidentu", tak mi nepripada zvlastni, ze by v ten moment mohla byt v cele (nebo aspon v iluzi vudcovske role) zrovna ona. Spis se mi zda, ze jak je divacka skupina, co jen resi reprezentaci, korektnost, tak je k ni proste i jeji presny opak, co ceka a hleda neco, co jim bude strasne mooooc trhat zily. :) Jak rikam, herecka nic extra, ale pro nekoho, kdo "to" tam nehleda... Rusive to fakt nebylo.
858124
Mne ta herecka nepripada moc extra, asi bych tam radeji videl nekoho jineho (treba "Shiv"), ale vzhledem k tomu ze se to vse delo jen par hodin po tom "incidentu", tak mi nepripada zvlastni, ze by v ten moment mohla byt v cele (nebo aspon v iluzi vudcovske role) zrovna ona. Spis se mi zda, ze jak je divacka skupina, co jen resi reprezentaci, korektnost, tak je k ni proste i jeji presny opak, co ceka a hleda neco, co jim bude strasne mooooc trhat zily. *:)* Jak rikam, herecka nic extra, ale pro nekoho, kdo "to" tam nehleda... Rusive to fakt nebylo.
TLOU E5
11 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já u toho málem umřel. Ale give her my best.
858123
Já u toho málem umřel. Ale give her my best.
858122
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Přítelkyni jsem to nastavil do playlistu když ležela doma. A moc se jí to líbilo jako odpočinkové městské fantasy. :)

Zapomněl jsem durovi poděkovat. 
858122
Přítelkyni jsem to nastavil do playlistu když ležela doma. A moc se jí to líbilo jako odpočinkové městské fantasy. *:)* Zapomněl jsem durovi poděkovat. 
858120
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Duro tu nedávno psal, že netflixovskej Lockwood a spol. je docela fajn. Dal sem dva díly a myslím, že by to tu mělo zaznít.
858120
Duro tu nedávno psal, že netflixovskej Lockwood a spol. je docela fajn. Dal sem dva díly a myslím, že by to tu mělo zaznít.
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: duro
Podle mě to teď hodně hejtíš protože chceš, ve smyslu že schválně odmítáš jakékoli racionální vysvětlení a zaměňuješ to za nemožnost jeho existence:
Je tam řečeno, že její bratr byl defacto vůdce odporu, než jej Henry zradil. Není zrovna nemožné, že by ona byla jakousi variací na jeho pravou ruku a že by právě jeho smrt způsobila povstání proti Fedře, klidně v rámci hodin od jeho smrti, nebo jako nepovedený pokus o jeho záchranu. V obou případech iniciovaný právě jí.
Stejně tak to, že by se do vůdčí role dostala řekněme nepotismem, zatímco třeba i schopnější a racionálnější vousáč ne, je pro mě reálné.
V neposlední řadě "vede město po převratu" 11 dní, než umře... rozhodně má ještě auru "té co srazila FEDRU".
858119
Podle mě to teď hodně hejtíš protože chceš, ve smyslu že schválně odmítáš jakékoli racionální vysvětlení a zaměňuješ to za nemožnost jeho existence: [spoiler]Je tam řečeno, že její bratr byl defacto vůdce odporu, než jej Henry zradil. Není zrovna nemožné, že by ona byla jakousi variací na jeho pravou ruku a že by právě jeho smrt způsobila povstání proti Fedře, klidně v rámci hodin od jeho smrti, nebo jako nepovedený pokus o jeho záchranu. V obou případech iniciovaný právě jí. Stejně tak to, že by se do vůdčí role dostala řekněme nepotismem, zatímco třeba i schopnější a racionálnější vousáč ne, je pro mě reálné. V neposlední řadě "vede město po převratu" 11 dní, než umře... rozhodně má ještě auru "té co srazila FEDRU".[/spoiler]
858083
14 0
reagovat
Tuto nakaženou  v poslední epizodě TLoU hrála malá hadí žena. 
Očekávám ji brzo v nějakém hororu posedlou démonem.
858111
[url=https://www.reddit.com/r/thelastofus/comments/10zw9wy/the_9_year_old_little_actress_that_freaked_us_all/]Tuto nakaženou [/url] v poslední epizodě TLoU hrála malá hadí žena.  Očekávám ji brzo v nějakém hororu posedlou démonem.
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se