Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4341 - 4360 Napsat příspěvek

1923 e6

Běžela někdy v TV lepší romantika ? IMHO ne, tohle je fakt lvl Anglický pacient nebi něco takového.
858125
Běžela někdy v TV lepší romantika ? IMHO ne, tohle je fakt lvl Anglický pacient nebi něco takového.
1923 e6
1 0
reagovat

TLOU E5

Mne ta herecka nepripada moc extra, asi bych tam radeji videl nekoho jineho (treba "Shiv"), ale vzhledem k tomu ze se to vse delo jen par hodin po tom "incidentu", tak mi nepripada zvlastni, ze by v ten moment mohla byt v cele (nebo aspon v iluzi vudcovske role) zrovna ona. Spis se mi zda, ze jak je divacka skupina, co jen resi reprezentaci, korektnost, tak je k ni proste i jeji presny opak, co ceka a hleda neco, co jim bude strasne mooooc trhat zily. :) Jak rikam, herecka nic extra, ale pro nekoho, kdo "to" tam nehleda... Rusive to fakt nebylo.
858124
Mne ta herecka nepripada moc extra, asi bych tam radeji videl nekoho jineho (treba "Shiv"), ale vzhledem k tomu ze se to vse delo jen par hodin po tom "incidentu", tak mi nepripada zvlastni, ze by v ten moment mohla byt v cele (nebo aspon v iluzi vudcovske role) zrovna ona. Spis se mi zda, ze jak je divacka skupina, co jen resi reprezentaci, korektnost, tak je k ni proste i jeji presny opak, co ceka a hleda neco, co jim bude strasne mooooc trhat zily. *:)* Jak rikam, herecka nic extra, ale pro nekoho, kdo "to" tam nehleda... Rusive to fakt nebylo.
TLOU E5
11 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já u toho málem umřel. Ale give her my best.
858123
Já u toho málem umřel. Ale give her my best.
858122
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Přítelkyni jsem to nastavil do playlistu když ležela doma. A moc se jí to líbilo jako odpočinkové městské fantasy. :)

Zapomněl jsem durovi poděkovat. 
858122
Přítelkyni jsem to nastavil do playlistu když ležela doma. A moc se jí to líbilo jako odpočinkové městské fantasy. *:)* Zapomněl jsem durovi poděkovat. 
858120
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Duro tu nedávno psal, že netflixovskej Lockwood a spol. je docela fajn. Dal sem dva díly a myslím, že by to tu mělo zaznít.
858120
Duro tu nedávno psal, že netflixovskej Lockwood a spol. je docela fajn. Dal sem dva díly a myslím, že by to tu mělo zaznít.
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: duro
Podle mě to teď hodně hejtíš protože chceš, ve smyslu že schválně odmítáš jakékoli racionální vysvětlení a zaměňuješ to za nemožnost jeho existence:
Je tam řečeno, že její bratr byl defacto vůdce odporu, než jej Henry zradil. Není zrovna nemožné, že by ona byla jakousi variací na jeho pravou ruku a že by právě jeho smrt způsobila povstání proti Fedře, klidně v rámci hodin od jeho smrti, nebo jako nepovedený pokus o jeho záchranu. V obou případech iniciovaný právě jí.
Stejně tak to, že by se do vůdčí role dostala řekněme nepotismem, zatímco třeba i schopnější a racionálnější vousáč ne, je pro mě reálné.
V neposlední řadě "vede město po převratu" 11 dní, než umře... rozhodně má ještě auru "té co srazila FEDRU".
858119
Podle mě to teď hodně hejtíš protože chceš, ve smyslu že schválně odmítáš jakékoli racionální vysvětlení a zaměňuješ to za nemožnost jeho existence: [spoiler]Je tam řečeno, že její bratr byl defacto vůdce odporu, než jej Henry zradil. Není zrovna nemožné, že by ona byla jakousi variací na jeho pravou ruku a že by právě jeho smrt způsobila povstání proti Fedře, klidně v rámci hodin od jeho smrti, nebo jako nepovedený pokus o jeho záchranu. V obou případech iniciovaný právě jí. Stejně tak to, že by se do vůdčí role dostala řekněme nepotismem, zatímco třeba i schopnější a racionálnější vousáč ne, je pro mě reálné. V neposlední řadě "vede město po převratu" 11 dní, než umře... rozhodně má ještě auru "té co srazila FEDRU".[/spoiler]
858083
14 0
reagovat
Tuto nakaženou  v poslední epizodě TLoU hrála malá hadí žena. 
Očekávám ji brzo v nějakém hororu posedlou démonem.
858111
[url=https://www.reddit.com/r/thelastofus/comments/10zw9wy/the_9_year_old_little_actress_that_freaked_us_all/]Tuto nakaženou [/url] v poslední epizodě TLoU hrála malá hadí žena.  Očekávám ji brzo v nějakém hororu posedlou démonem.
5 0
reagovat
reaguje na: duro
Ano ta postava byla celou dobu otravná a v reálu by jí nikdo neposlouchal. ;)
858097
Ano ta postava byla celou dobu otravná a v reálu by jí nikdo neposlouchal. *;)*
858083
9 0
reagovat
reaguje na: connor
Jasné, a ako každá revolúcia, nahradila starý systém ešte drastickejšou totalitou.
858094
Jasné, a ako každá revolúcia, nahradila starý systém ešte drastickejšou totalitou.
858084
6 0
reagovat
reaguje na: duro
overthink
858089
overthink
858083
5 -1
reagovat
reaguje na: duro
To byla herní sniperka, ta byla neomezená 8)
858088
To byla [spoiler]herní sniperka[/spoiler], ta byla neomezená *8)*
858083
8 0
reagovat
reaguje na: duro
To byla rebelie, která tu místní military diktaturu svrhla:))
858084
To byla [spoiler]rebelie, která tu místní military diktaturu svrhla[/spoiler]! *:))*
858083
6 0
reagují: duro
reagovat

TLoU

Poďme sa zamyslieť nad tým, či by v postapo svete šéfovala nejakej miestnej military diktatúre protivná, emocionálne nestabilná žena stredných rokov s nadváhou, ktorá navyše neustále rieši osobné chujoviny na úkor všetkého ostatného, vrátane životov svojich podriadených.

Keď tam tomu bradáčovi so sapíkom začala so slzami rozprávať nejakú blbosť o nejakej debni, čakal som, kedy týpkovi konečne dôjde trpezlivosť, strelí ju medzi oči a potom pôjde veci zariadiť podľa normálnej funkčnej military diktatúry.

Takisto by som chcel vedieť, koľko nábojov sa zmestí do seriálovej guľovnice bez prídavného zásobníka a ako rýchlo sa tých štandardných 5 nabije, aby to herec v pohode stíhal medzi prestrihmi na dianie pod oknom. :D

Mne v podstate nijako extra neprekáža, keď je niečo debilné, môže to byť zábava. Keď je však niečo stupídne a zároveň sa to tvári smrteľne vážne a ako vrchol súčasnej tvorby, tak je to na zamyslenie.
858083
Poďme sa zamyslieť nad tým, či by v postapo svete šéfovala nejakej miestnej military diktatúre [spoiler]protivná, emocionálne nestabilná žena stredných rokov s nadváhou, ktorá navyše neustále rieši osobné chujoviny na úkor všetkého ostatného, vrátane životov svojich podriadených.[/spoiler] Keď tam tomu bradáčovi so sapíkom začala so slzami rozprávať nejakú blbosť o nejakej debni, čakal som, [spoiler]kedy týpkovi konečne dôjde trpezlivosť, strelí ju medzi oči a potom pôjde veci zariadiť podľa normálnej funkčnej military diktatúry.[/spoiler] Takisto by som chcel vedieť, koľko [spoiler]nábojov sa zmestí do seriálovej guľovnice bez prídavného zásobníka a ako rýchlo sa tých štandardných 5 nabije, aby to herec v pohode stíhal medzi prestrihmi na dianie pod oknom.[/spoiler] *:D* Mne v podstate nijako extra neprekáža, keď je niečo debilné, môže to byť zábava. Keď je však niečo stupídne a zároveň sa to tvári smrteľne vážne a ako vrchol súčasnej tvorby, tak je to na zamyslenie.
TLoU
12 -18
reagovat

The Last of US E4+5

Ctvrta epka dobra, pata velmi dobra. A cele je to zatim velice konzistentni, kazdy dil u me mezi 8-9/10. :)
858063
Ctvrta epka dobra, pata velmi dobra. A cele je to zatim velice konzistentni, kazdy dil u me mezi 8-9/10. :)
The Last of US E4+5
6 0
reagovat

Král Šumavy II

Chystá se druhá řada Krále Šumavy. V rozhovoru to potvrdila Gabriela Heclová.
858059
Chystá se druhá řada Krále Šumavy. V rozhovoru to potvrdila Gabriela Heclová.
Král Šumavy II
1 0
reagovat
Last Light někdo? Trailer našlapanej a hlavně M. Fox! Kde je ten chlap celou dobu?? Naposledy sem ho viděl v super Bone Tomahawku a to je střašná doba..
858051
[url=https://youtu.be/n_y6I26HsJ0]Last Light[/url] někdo? Trailer našlapanej a hlavně M. Fox! Kde je ten chlap celou dobu?? Naposledy sem ho viděl v super Bone Tomahawku a to je střašná doba..
3 0
reagovat
Přidávám se k těm, kterým postava Kathleen též nesedla, a stejně jako v Dva a půl chlapa otřesný herectví. Navíc je to postava, která s hrou nemá nic společnýho, tak proč ji tam zbytečně srát...

Vyjma tohohle ale jinak všechno skvělý. Nejen ona akční scéna, ale i konec mě dostal, tentokrát možná i emotivnější než ve hře :(

Osobně jsem rád i za rychlý pomrknutí směrem k Ishovi. 
858050
Přidávám se k těm, kterým postava Kathleen též nesedla, a stejně jako v Dva a půl chlapa otřesný herectví. Navíc je to postava, která s hrou nemá nic společnýho, tak proč ji tam zbytečně srát... Vyjma tohohle ale jinak všechno skvělý. Nejen ona akční scéna, ale i konec mě dostal, tentokrát možná i emotivnější než ve hře :( Osobně jsem rád i za rychlý pomrknutí směrem k Ishovi. 
8 -1
reagovat

TLoU 05

Mě trochu zklamala ta část v tunelech . Mám tu pasáž hrozně rád a skrz vzkazy je tam jeden z nejsilnějších příběhů (tady jen náznaky) a point ze hry - spoiler hra - Oni vejdou do kanálu z druhé strany, uniknou šílené hordě nakažených a pak z druhé strany objeví nápis: "nakažení uvnitř"
Té paní z Dva a půl chlapa jsem taky nic absolutně nevěřil, to mi je víc sympatičtější ten její pohunek, což je BTW předobraz a hlas Tommyho ve hře :+
Jinak ale teda posledních 20 minut, včetně toho konce, jako WOW. Silné a to jsem věděl, co se stane...  Bloater luxusní. 
Deset dní čekání bude na ho.no.
858042
Mě trochu zklamala ta část v [spoiler]tunelech[/spoiler] . Mám tu pasáž hrozně rád a skrz vzkazy je tam jeden z nejsilnějších příběhů (tady jen náznaky) a point ze hry - spoiler hra - [spoiler]Oni vejdou do kanálu z druhé strany, uniknou šílené hordě nakažených a pak z druhé strany objeví nápis: "nakažení uvnitř"[/spoiler] Té paní z Dva a půl chlapa jsem taky nic absolutně nevěřil, to mi je víc sympatičtější ten její pohunek, což je BTW předobraz a hlas Tommyho ve hře *:+* Jinak ale teda posledních 20 minut, včetně toho konce, jako WOW. [spoiler]Silné a to jsem věděl, co se stane...  [/spoiler][spoiler]Bloater[/spoiler] luxusní.  Deset dní čekání bude na ho.no.
TLoU 05
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Nekdy za pulkou az to zaclo byt klasika postapo, predtim to bylo pekny, ale vsecko uz sem nekde videl.
858041
Nekdy za pulkou az to zaclo byt klasika postapo, predtim to bylo pekny, ale vsecko uz sem nekde videl.
858033
1 -1
reagovat

TLOU

Za mě zatím nejlepší díl. Mě tam ta akce doposavaď prostě chyběla. Melanie Lynskey jsem tu postavu ale nežral ani minutu. Takže jsem rád, že se nakonec nažrali aspoň jiní.
858036
Za mě zatím nejlepší díl. Mě tam ta akce doposavaď prostě chyběla. [spoiler]Melanie Lynskey jsem tu postavu ale nežral ani minutu. Takže jsem rád, že se nakonec nažrali aspoň jiní.[/spoiler]
TLOU
9 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se