Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2781 - 2800 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Banshee je serial, který jsem viděl celý dvakrát -  což je vlastně jediný, mimo sitcomy.
Reachera jsem zabalil v půlce druhé řady, takže asi tak:D
A Šakala jsem dosledoval a první půlka je rozhodně lepší. V druhé jsem ocenil nekompromisní konec, ale teda nějak nemám moc chuť být u druhé řady, protože to ztratilo ten počáteční Agent bez minulosti vibe.
936215
Banshee je serial, který jsem viděl celý dvakrát -  což je vlastně jediný, mimo sitcomy. Reachera jsem zabalil v půlce druhé řady, takže asi tak*:D* A Šakala jsem dosledoval a první půlka je rozhodně lepší. V druhé jsem ocenil nekompromisní konec, ale teda nějak nemám moc chuť být u druhé řady, protože to ztratilo ten počáteční Agent bez minulosti vibe.
936213
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Tfuj. Banshee kvalitativně mnohem konzistentnější a vejš jak Reacher. Finále jsem neviděl ještě, ale tfuj.
936214
Tfuj. Banshee kvalitativně mnohem konzistentnější a vejš jak Reacher. Finále jsem neviděl ještě, ale tfuj.
936213
5 -3
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: The Joker
Doukoukal vůbec někdo Šakala? Já jsem to zabalil někde v půlce. Nebylo to špatné, ale těch dobrých věcí je teď tolik.

Mimochodem, Reacher finále výborný, akce skvělá. Celkově s třetí sezonou nemám problém. Po slabší druhé mírný kvalitativní vzestup. Ideální seriál na takové to chlapské žehlení. A je to lepší než Banshee, protože si to na nic nehraje. :D
936213
Doukoukal vůbec někdo Šakala? Já jsem to zabalil někde v půlce. Nebylo to špatné, ale těch dobrých věcí je teď tolik. Mimochodem, [i][b]Reacher[/b][/i] finále výborný, akce skvělá. Celkově s třetí sezonou nemám problém. Po slabší druhé mírný kvalitativní vzestup. Ideální seriál na takové to chlapské žehlení. A je to lepší než [i]Banshee[/i], protože si to na nic nehraje. *:D*
936211
1 -5
reagovat
Já tohle mám psát recenzi a moc se na to těším. Jen nevím, kdy na to mám kouknout. Letošní seriálová sezóna dává té filmové zatím těžce na prdel. Co měsíc to zajímavý a kvalitní seriál.
936212
Já tohle mám psát recenzi a moc se na to těším. Jen nevím, kdy na to mám kouknout. Letošní seriálová sezóna dává té filmové zatím těžce na prdel. Co měsíc to zajímavý a kvalitní seriál.
936211
3 0
reagovat

The Agency

Diky Tonymu za tip. Pri startu jsem tady cetl docela kritiku, takze to vypustil, ale ted ta jeho chvala zaujala a je to hodne, hodne dobry. Aspon ty prvni dve epizody. A samozrejme, spolecne se Sakalem, dokonale zaplnuje nejakou diru na trhu. :)
936211
Diky Tonymu za tip. Pri startu jsem tady cetl docela kritiku, takze to vypustil, ale ted ta jeho chvala zaujala a je to hodne, hodne dobry. Aspon ty prvni dve epizody. A samozrejme, spolecne se Sakalem, dokonale zaplnuje nejakou diru na trhu. :)
The Agency
2 0
reagují: Vincent, Memphis, hroubek
reagovat
reaguje na: Godlike
Ja mam hlavne dojem, ze kdyz se dnes resi, proc nevznikaji sitcomy, komedie... A jsou takovy ty duvody jako ze korektnost nebo jak by neprisli divaci...  Spis si uz rikam, ze to proste nema kdo natocit. Ze jim tyhle zanry vubec nejdou. Tohle bylo cringe, ale ze stejnyho prostredi Franchise od HBO par mesicu zpatky, aspon v prvni epce, uplne pekelny. 
936208
Ja mam hlavne dojem, ze kdyz se dnes resi, proc nevznikaji sitcomy, komedie... A jsou takovy ty duvody jako ze korektnost nebo jak by neprisli divaci...  Spis si uz rikam, ze to proste nema kdo natocit. Ze jim tyhle zanry vubec nejdou. Tohle bylo cringe, ale ze stejnyho prostredi Franchise od HBO par mesicu zpatky, aspon v prvni epce, uplne pekelny. 
936200
1 0
reagovat

Urgent

Kurva to se nedá s váma, zapínám.:+:D
936207
Kurva to se nedá s váma, zapínám.*:+**:D*
Urgent
9 0
reagovat

Urgent 1x13

Peklo :o
936205
Peklo *:o*
Urgent 1x13
2 0
reagovat

Urgent

Dával jsem si to na seznam, když se tu o tom zmínil prvně do_Od a teď tu těch příspěvků přibejvalo a přibejvalo, až jsem se k tomu dostal a ... hele, tohle je přesně ten případ, kdy člověka něco strhne, i když ví, že má jít spát, ale je úplně jedno, že se ten večer přehazuje čas kupředu, nebo že má brzo vstávat, tohle k obrazovce opravdu přiková. S návykem další večer pokračovat.

A fascinuje mě, že stačilo třeba 10 minut? Jasně, poznám Flynna Carsena, pak podle obličeje, není to náhodou Shawn Hatosy z Fakulty a Alpha Dogu? Jo, nicméně pak už víceméně končím a ono to není jen o neokoukaných tvářích - funguje to kompaktně jako celek. Já po těch cca 10-15 minutách opravdu zapomínám, že sleduju herce, co něco hrají + 10-15 minut a máte ten pocit, že sledujete opravdu postavy z masa, kostí, charakterů, které nějakou dobu znáte a zajímá vás, jak se jim bude dařit. A to je skvělý :+
936202
Dával jsem si to na seznam, když se tu o tom zmínil prvně do_Od a teď tu těch příspěvků přibejvalo a přibejvalo, až jsem se k tomu dostal a ... hele, tohle je přesně ten případ, kdy člověka něco strhne, i když ví, že má jít spát, ale je úplně jedno, že se ten večer přehazuje čas kupředu, nebo že má brzo vstávat, tohle k obrazovce opravdu přiková. S návykem další večer pokračovat. A fascinuje mě, že stačilo třeba 10 minut? Jasně, poznám Flynna Carsena, pak podle obličeje, není to náhodou Shawn Hatosy z Fakulty a Alpha Dogu? Jo, nicméně pak už víceméně končím a ono to není jen o neokoukaných tvářích - funguje to kompaktně jako celek. Já po těch cca 10-15 minutách opravdu zapomínám, že sleduju herce, co něco hrají + 10-15 minut a máte ten pocit, že sledujete opravdu postavy z masa, kostí, charakterů, které nějakou dobu znáte a zajímá vás, jak se jim bude dařit. A to je skvělý *:+*
Urgent
7 0
reagovat
Taky. Nebylo to, já nevim, schválně? Přišlo mi to až fakt too much. Jestli se takhle nějakej studio head fakt chová tak potěš.:D
936200
Taky. Nebylo to, já nevim, schválně? Přišlo mi to až fakt too much. Jestli se takhle nějakej studio head fakt chová tak potěš.*:D*
936162
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: hroubek
Brzy se vrhnu na druhou polovinou dílů, které jsem ještě nestihl. Stojí to za to. 8)
936177
Brzy se vrhnu na druhou polovinou dílů, které jsem ještě nestihl. Stojí to za to. *8)*
936175
5 0
reagovat

Urgent

Děláte tomu řádný hype. Ještě chvilku a podlehnu vám.
936175
Děláte tomu řádný hype. Ještě chvilku a podlehnu vám.
Urgent
5 0
reagují: DarkSith
reagovat

The Studio

Prvni dil jeste docela fajn, i kdyz nechapu to komplet obslehnuti audiovizualniho stylu Birdmana, ale druhej jsem regulerne trpel. Slusnej cringe. :/
936162
Prvni dil jeste docela fajn, i kdyz nechapu to komplet obslehnuti audiovizualniho stylu Birdmana, ale druhej jsem regulerne trpel. Slusnej cringe. :/
The Studio
1 -1
reagují: Godlike
reagovat

Urgent 1x08

Tak jsme takhle při neděli úplně emočně rozebraní, děkujeme :D
936160
Tak jsme takhle při neděli úplně emočně rozebraní, děkujeme *:D*
Urgent 1x08
3 0
reagovat

SNL

“Will Smith has released his first new album in 20 years, and ironically the album doesn't slap.”

Michael Che

:D:D:D
936147
[i][spoiler]“Will Smith has released his first new album in 20 years, and ironically the album doesn't slap.”[/spoiler] [/i]– [url=https://youtu.be/G4si3NB4S7k?si=-ieu1GoZ0C2Sp2JO]Michael Che *:D**:D**:D*[/url]
SNL
9 0
reagovat

Urgent

Tez jsem zabral a po 10. nebo 11. dile, ted presne nevim, je to urcite min 9/10 level. :)
936139
Tez jsem zabral a po 10. nebo 11. dile, ted presne nevim, je to urcite min 9/10 level. :)
Urgent
3 0
reagovat

Urgent

Nechal jsem se nalákat místním hypem a rozhodně nelituji. Jsem u šestého dílu a stále se mi nechce jít spát. Jo je to super. :+
936135
Nechal jsem se nalákat místním hypem a rozhodně nelituji. Jsem u šestého dílu a stále se mi nechce jít spát. Jo je to super. *:+*
Urgent
7 0
reagovat

Hierarchie

Korejská televizní produkce je obrovský fenomén a nedávné seriály ze školního prostředí Křehký hrdina a zde komentovaná Hierarchie to jenom potvrzují. Hierarchie přeci jen více míří k mainstreamu a subžánru young adult, ale rozhodně jde o dílo, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Vzdáleně připomíná španělskou Elitu, se kteou má společnou školu pro děti z bohatých rodin, nového stipendistu, tematizaci třídních rozdílů a samozřejmě vraždu. V Hierarchii samozřejmě dojde i na zamilované páry, protože jsme ale v Jižní Koreji, tak narozdíl od Elity vše probíhá s evropským provnáním poměrně cudně. Což ale nijak nevadí, protože na vypjaté emoce i tak dojde. Hierarchie je chytlavě natočený seriál, který si mě podmanil od začátku až do konce. Pro mě osobně je tu velkým bonusem plno krásných korejských mladíků, na kterých jsem mohl oči nechat. Druhá série je jistě už potvrzena a na další pokračování se moc těším. 
936132
Korejská televizní produkce je obrovský fenomén a nedávné seriály ze školního prostředí Křehký hrdina a zde komentovaná Hierarchie to jenom potvrzují. Hierarchie přeci jen více míří k mainstreamu a subžánru young adult, ale rozhodně jde o dílo, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Vzdáleně připomíná španělskou Elitu, se kteou má společnou školu pro děti z bohatých rodin, nového stipendistu, tematizaci třídních rozdílů a samozřejmě vraždu. V Hierarchii samozřejmě dojde i na zamilované páry, protože jsme ale v Jižní Koreji, tak narozdíl od Elity vše probíhá s evropským provnáním poměrně cudně. Což ale nijak nevadí, protože na vypjaté emoce i tak dojde. Hierarchie je chytlavě natočený seriál, který si mě podmanil od začátku až do konce. Pro mě osobně je tu velkým bonusem plno krásných korejských mladíků, na kterých jsem mohl oči nechat. Druhá série je jistě už potvrzena a na další pokračování se moc těším. 
Hierarchie
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Si pamatuju, jak v 15 minut přehrával znuděnýho De Nira:D. Poslední roky má divnej výběr filmů, asi by měl vyměnit agenta.  Indián / Vánoční příběh wtf. V Promlčenu je super, v Tancuj Matyldo ho všichni taky adorovali. Když má dobrej projekt, tak je vidět, že pořád umí.
Vašut mu za mě nesahá ani po kolena. Plus je to strašně arogantní vůl. Neviděl jsem s nim rozhovor, kde by neskutečně okatě nedával najevo, jak je lepší než všichni ostatní. 
936127
Si pamatuju, jak v 15 minut přehrával znuděnýho De Nira*:D*. Poslední roky má divnej výběr filmů, asi by měl vyměnit agenta.  Indián / Vánoční příběh wtf. V Promlčenu je super, v Tancuj Matyldo ho všichni taky adorovali. Když má dobrej projekt, tak je vidět, že pořád umí. Vašut mu za mě nesahá ani po kolena. Plus je to strašně arogantní vůl. Neviděl jsem s nim rozhovor, kde by neskutečně okatě nedával najevo, jak je lepší než všichni ostatní. 
936119
5 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Tak ono tomu asi nepřidá, že mi socky spamuje VOX TV reelsy s Vašutem s rétorikou Dana Vávry. Já ho měl extrémně rád za Mafii, Martina Tomsu, Pěsti ve tmě a Bladea. Tehdy bych ho vyhlásil za nejoblíbenějšího českého herce. Vlastně ani nevím kdy se to posralo. No a pak antagonista proti Oldmanovi jak píšeš. To fakt bolelo. Ještě jak tam každý říkal, jak je to hrozný zabiják.  Smál jsem se nahlas. Myslím, že takový Karel Dobrý by jim stejný typ vystřihnul násobně lépe...

Roden na to začal kašlat někdy mezi Masarykem a Lidicemi. Vyloženě si myslim, že začal hrát o úroveň ať dvě hůř. Okolo šedesátky na to má každý právo. A nemyslím si, že mu úplně seděla role herce typu Tom Hanks, který si bude hrát rodinný komedie a občas vystřihne herce roku. V průměru jako Masaryk, Lidice, Hlídač c 47 nebo Habermannův mlýn to neslo. 
Přitom jeho Rocknrolla skvělá. 
936119
Tak ono tomu asi nepřidá, že mi socky spamuje VOX TV reelsy s Vašutem s rétorikou Dana Vávry. Já ho měl extrémně rád za Mafii, Martina Tomsu, Pěsti ve tmě a Bladea. Tehdy bych ho vyhlásil za nejoblíbenějšího českého herce. Vlastně ani nevím kdy se to posralo. No a pak antagonista proti Oldmanovi jak píšeš. To fakt bolelo. Ještě jak tam každý říkal, jak je to hrozný zabiják.  Smál jsem se nahlas. Myslím, že takový Karel Dobrý by jim stejný typ vystřihnul násobně lépe... Roden na to začal kašlat někdy mezi Masarykem a Lidicemi. Vyloženě si myslim, že začal hrát o úroveň ať dvě hůř. Okolo šedesátky na to má každý právo. A nemyslím si, že mu úplně seděla role herce typu Tom Hanks, který si bude hrát rodinný komedie a občas vystřihne herce roku. V průměru jako Masaryk, Lidice, Hlídač c 47 nebo Habermannův mlýn to neslo.  Přitom jeho Rocknrolla skvělá. 
936082
3 0
reagují: fabec
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se