Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2801 - 2820 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Letos by mu měli vyjít dva Evropské seriály. Podle mě určitě nějaké nabídky dostává, ale spíš už si chce popíjet vínko na zámku. Dřív chodil i do různejch céček, ale když ho pak naháněli, ať to příjde namluvit do češtiny, tak je posílal do háje, že ten film je sra*ka a nechce s ním mít už nic společného...

Spíš by to chtělo nějakou mladší křev. Piškula se občas objevuje v různých epizodních rolích, ale zatim nic většího. 
936087
Letos by mu měli vyjít dva Evropské seriály. Podle mě určitě nějaké nabídky dostává, ale spíš už si chce popíjet vínko na zámku. Dřív chodil i do různejch céček, ale když ho pak naháněli, ať to příjde namluvit do češtiny, tak je posílal do háje, že ten film je sra*ka a nechce s ním mít už nic společného... Spíš by to chtělo nějakou mladší křev. Piškula se občas objevuje v různých epizodních rolích, ale zatim nic většího. 
936083
2 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Člověk si ale říká, proč třeba Roden nedostane nějakou nabídku.

V posledních letech zažíváme trošku Vašutozanci. Asi dobrý agent.
936083
Člověk si ale říká, proč třeba Roden nedostane nějakou nabídku. V posledních letech zažíváme trošku Vašutozanci. Asi dobrý agent.
936082
1 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hele já tě vlastně chápu. Vašut nikdy nemůže vyhrát, když má proti sobě..no třeba Oldmana :) Ale já mám vždycky takovou radost, když vidím nějakého českého herce jak se snaží v AAA zahraniční produkci, že to přebije vše ostatní :) 
936082
Hele já tě vlastně chápu. Vašut nikdy nemůže vyhrát, když má proti sobě..no třeba Oldmana *:)* Ale já mám vždycky takovou radost, když vidím nějakého českého herce jak se snaží v AAA zahraniční produkci, že to přebije vše ostatní *:)* 
936071
2 0
reagují: AndyKaufman, Memphis
reagovat
Musel jsem si to najít.

Vašut?

V jiném nedávném špiónském seriálu byl docela dobrej náhodou. :D
936072
Musel jsem si to najít. [spoiler]Vašut? V jiném nedávném špiónském seriálu byl docela dobrej náhodou. *:D*[/spoiler]
936071
2 0
reagovat
reaguje na: Sigi
:D Už ho mám za sebou. To už je třetí AAA seriál v řadě, kde je jak ochotnická pěst na oko. Nejhorší je si pak otevřít nějaký zahraniční komentář, který ho chválí.
936071
*:D* Už ho mám za sebou. To už je třetí AAA seriál v řadě, kde je jak ochotnická pěst na oko. Nejhorší je si pak otevřít nějaký zahraniční komentář, který ho chválí.
936048
2 0
reagují: Sigi, Memphis
reagovat
reaguje na: hroubek
To si mě asi nepochopil :)
936070
To si mě asi nepochopil :)
936061
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já to měl teda obráceně, tj. postarší dámy, které jsou už od začátku falešné jak bižutérie, mě fakt baví, protože jsou dost přesně zahrané a napsané.
Duo Goggins/Lou Wood mi od začátku vadilo nejvíc, jelikož mi ten jejich vztah přišel nejméně nápaditý. Nutno ale říct, že čím seroš postupuje dál, jsou mi čím dál sympatičtější, taky kvůli tomu, že v téhle změti působí nejracionálněji...
936069
Já to měl teda obráceně, tj. postarší dámy, které jsou už od začátku falešné jak bižutérie, mě fakt baví, protože jsou dost přesně zahrané a napsané. Duo Goggins/Lou Wood mi od začátku vadilo nejvíc, jelikož mi ten jejich vztah přišel nejméně nápaditý. Nutno ale říct, že čím seroš postupuje dál, jsou mi čím dál sympatičtější, taky kvůli tomu, že v téhle změti působí nejracionálněji...
936063
0 0
reagovat

White Lotos

Tak jsem po nějakých 14 dnech na tom stejně, jako všichni.
Třetí řada je vlastně jako její znělka. Těšíte se, ale je to jiné a nějak to není ono a pak ji slyšíte podruhé, potřetí a nakonec si ji taky zamilujete. 
Jen se tady ty karty michaly příliš dlouho, než se konečně rozdaly.
Na binge to bylo v klidu, ale čekat týden na filler ve stylu třetího dilu, tak nadávám jako ostatní. Těch sedm dílů tomu slušelo za mě nejvíc.
Navíc je tady první linka, která mě vyloženě nebaví a to ty tři postarší blbky, které jsou až na Michelle značně nesympatické.
Zvláštní, že během roku dokázal White napsat tak výbornou druhou řadu a teď, když měl času víc, tak to není úplně ono.
Ale co chci rozhodně vidět,  je film nebo seriál, kde budou hrát parťáky Rockwell s Goginsem.
A chápu vaši posedlost Mook, ale mně se prostě pořád, i přes její dvě velké přednosti (ty horní) nejvíc libi svou roztomilostí Aimee Lou Wood.
936063
Tak jsem po nějakých 14 dnech na tom stejně, jako všichni. Třetí řada je vlastně jako její znělka. Těšíte se, ale je to jiné a nějak to není ono a pak ji slyšíte podruhé, potřetí a nakonec si ji taky zamilujete.  Jen se tady ty karty michaly příliš dlouho, než se konečně rozdaly. Na binge to bylo v klidu, ale čekat týden na filler ve stylu třetího dilu, tak nadávám jako ostatní. Těch sedm dílů tomu slušelo za mě nejvíc. Navíc je tady první linka, která mě vyloženě nebaví a to ty tři postarší blbky, které jsou až na Michelle značně nesympatické. Zvláštní, že během roku dokázal White napsat tak výbornou druhou řadu a teď, když měl času víc, tak to není úplně ono. Ale co chci rozhodně vidět,  je film nebo seriál, kde budou hrát parťáky [spoiler]Rockwell[/spoiler] s Goginsem. A chápu vaši posedlost Mook, ale mně se prostě pořád, i přes její dvě velké přednosti (ty horní) nejvíc libi svou roztomilostí Aimee Lou Wood.
White Lotos
1 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nepotěšil si mě. :- Ale já to uvidím jako binge watch a třeba s tím nebudu mít problémy. 
936061
Nepotěšil si mě. *:-* Ale já to uvidím jako binge watch a třeba s tím nebudu mít problémy. 
936050
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jo, s Boshem jsem to měl vždycky tak, že jsem se nijak nehrnul do další řady, ale když jsem si ji pustil, tak jsem většinou celou do týdne dokoukal.
Navíc jsem byl trochu naštvaný, že původní serial velice ukončili a pak rozjeli jakože Legacy, přitom je to úplně to samé,  jen je tam víc nových postav:D
936059
Jo, s Boshem jsem to měl vždycky tak, že jsem se nijak nehrnul do další řady, ale když jsem si ji pustil, tak jsem většinou celou do týdne dokoukal. Navíc jsem byl trochu naštvaný, že původní serial velice ukončili a pak rozjeli jakože Legacy, přitom je to úplně to samé,  jen je tam víc nových postav*:D*
936053
1 0
reagovat
Určitě. Jak si to po tom cliffhangeru na konci prvni zvladnul tak dlouho odkládat?
936053
Určitě. Jak si to po tom cliffhangeru na konci prvni zvladnul tak dlouho odkládat?
936052
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Mám dohnat tedy druhou Bosh Legacy?
936052
Mám dohnat tedy druhou Bosh Legacy?
936050
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jinak rád bych vam řekl,  že v té aktuální (a časově náročné) záplavě super seriálu není treba navic nakoukavat první čtyři díly třetí série Bosch Legacy, protože už to není ono  a je to slabší Bosch,  ale nemůžu. 
936050
Jinak rád bych vam řekl,  že v té aktuální (a časově náročné) záplavě super seriálu není treba navic nakoukavat první čtyři díly třetí série Bosch Legacy, protože už to není ono  a je to slabší Bosch,  ale nemůžu. 
0 0
reagují: hroubek, (=LIFTY=)
reagovat
Největší hvězda se objeví v šestém díle :D Akorát za ní budeš asi snižovat hodnocení .. opět. 
936048
Největší hvězda se objeví v šestém díle *:D* Akorát za ní budeš asi snižovat hodnocení .. opět. 
936001
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Attikus
pac se s tim nemusi srat a nemusi neustale vymyvat nadoby? Nejvetsi humac vzdycky byl, kdyz jsem delal proteinak a pres vikend ho zapomnel v tasce. Dat si min, zalit vodou v hube, protrepat poknout a opakovat :-D
936041
pac se s tim nemusi srat a nemusi neustale vymyvat nadoby? Nejvetsi humac vzdycky byl, kdyz jsem delal proteinak a pres vikend ho zapomnel v tasce. Dat si min, zalit vodou v hube, protrepat poknout a opakovat :-D
936038
0 0
reagovat
reaguje na: Attikus
To už je jak když si Mr. Bean sypal do pusy kafe a zaleval ho horkou vodou.
936040
To už je jak když si Mr. Bean sypal do pusy kafe a zaleval ho horkou vodou.
936038
4 0
reagovat
Ja osobne nechápem ten trend, keď ľudia si dajú do úst odmerku napr. preworkoutu  (aj viac ako jednu...) teda suchého prášku a to potom zapijú trochou vody...
936038
Ja osobne nechápem ten trend, keď ľudia si dajú do úst odmerku napr. preworkoutu  (aj viac ako jednu...) teda suchého prášku a to potom zapijú trochou vody...
936035
0 0
reagují: speta.jr, (=LIFTY=)
reagovat

White Lotos

Nejvíc znepokojující ve třetí řadě je zatím pro mě to, že někdo polyká prášky bez zapití. 
A klidně i dva naráz!
936035
Nejvíc znepokojující ve třetí řadě je zatím pro mě to, že někdo polyká prášky bez zapití.  A klidně i dva naráz!
White Lotos
4 0
reagují: Attikus
reagovat

Hierarchie

Jo, sedne mi to, viděny další dva díly. Krásně se to rozjíždí. Vztahy, intriky, třídní rozdíly... a k tomu celý ten korejský vibe, který má své kouzlo. A v neposlední řadě jsou tu ve většině moc hezcí kluci. :):+
936013
Jo, sedne mi to, viděny další dva díly. Krásně se to rozjíždí. Vztahy, intriky, třídní rozdíly... a k tomu celý ten korejský vibe, který má své kouzlo. A v neposlední řadě jsou tu ve většině moc hezcí kluci. *:)**:+*
Hierarchie
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Myslím, že ne. Vychází to z francouzského originálu který má asi 5 řad. Ale netuším jak moc je to věrné.
936004
Myslím, že ne. Vychází to z francouzského originálu který má asi 5 řad. Ale netuším jak moc je to věrné.
936002
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se