Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2741 - 2760 Napsat příspěvek

Common Side Effects 1. řada

Je škoda, že to podle TVZone Live diváky odrazuje kvůli vzhledu animace.
Ta totiž k tomuto tripovemu a skvěle napsanému seriálu dokonale sedí. 
Je to dil od dilu lepší a u závěrečné montáže jsem měl husinu.
Celá ta premisa houbiček, které dokážou vyléčit cokoliv, je vytezena na maximum - není spoiler, to se dozvíte v prvních pěti minutách. 
Jediná nevýhoda je to, že se pak člověk nemůže bát o postavy, protože zůstávají ve většině případech mrtvé tak půl dílu. 
Doufám v druhou řadu :+ edit: Je potvrzena!
Fakt zkuste aspoň první díl, ma to jen 20 minut.
936364
Je škoda, že to podle TVZone Live diváky odrazuje kvůli vzhledu animace. Ta totiž k tomuto tripovemu a skvěle napsanému seriálu dokonale sedí.  Je to dil od dilu lepší a u závěrečné montáže jsem měl husinu. Celá ta premisa houbiček, které dokážou vyléčit cokoliv, je vytezena na maximum - není spoiler, to se dozvíte v prvních pěti minutách.  Jediná nevýhoda je to, [spoiler]že se pak člověk nemůže bát o postavy, protože zůstávají ve většině případech mrtvé tak půl dílu.  [/spoiler]Doufám v druhou řadu *:+* edit: Je potvrzena! Fakt zkuste aspoň první díl, ma to jen 20 minut.
Common Side Effects 1. řada
0 0
reagovat
Btw ty hvezdy jsou x/5 :D:D daval sem zaroven csfd. Doplnil jsem a ocekavam omluvu 8)
936362
Btw ty hvezdy jsou x/5 *:D**:D* daval sem zaroven csfd. Doplnil jsem a ocekavam omluvu *8)*
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Trochu offtopic poznámka. Připomnělo mi to příhodu, jak Michael Žantovský překládal jednu knížku Johna le Carre, kde se sám jako špionážní postava vyskytoval. :)
936361
Trochu offtopic poznámka. Připomnělo mi to příhodu, jak Michael Žantovský překládal jednu knížku Johna le Carre, kde se sám jako špionážní postava vyskytoval. :)
936350
4 0
reagovat
reaguje na: Muel
Je to speta, takový verbst 2.0:D
936360
Je to speta, takový verbst 2.0*:D*
936356
4 0
reagovat
reaguje na: Muel
Ta forma tomu nic nepridala. Mozna v prvnim dile, tam to melo smysl. V tech dalsich uz to bylo moc chtene a kontraproduktivni. Za vzestupnou tendenci muze jen a jen scenar a casting.
936359
Ta forma tomu nic nepridala. Mozna v prvnim dile, tam to melo smysl. V tech dalsich uz to bylo moc chtene a kontraproduktivni. Za vzestupnou tendenci muze jen a jen scenar a casting.
936356
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Aha okej, čiže preferuješ sterilnú formu, ktorú používa každý druhý režisér a nepodporuješ originalitu tvorcu.

Rozumiem jasné jasné.
936356
Aha okej, čiže preferuješ sterilnú formu, ktorú používa každý druhý režisér a nepodporuješ originalitu tvorcu. Rozumiem jasné jasné.
936355
0 -2
reagují: Gonzi, (=LIFTY=), speta.jr
reagovat

Adolescence

1 - 3*/5
2 - 3*/5
3 - 4*/5
4 - 5*/5
Graham Emmy prosim.
Forma honiperina zbytecna.
936355
1 - 3*/5 2 - 3*/5 3 - 4*/5 4 - 5*/5 Graham Emmy prosim. Forma honiperina zbytecna.
Adolescence
1 -3
reagují: Muel
reagovat

paradise 1x4

je to šleha.. jako aby mi bylo takhle moc líto smrti postavy, která neměla nejak moc prostoru a zvlášť sympatická mi taky moc nebyla..no teda wow. K tomu ta hořkost v každé scéně s prezidentem.. prosím ať je to takhle dobrý až do konce 
936354
je to šleha.. [spoiler]jako aby mi bylo takhle moc líto smrti postavy, která neměla nejak moc prostoru a zvlášť sympatická mi taky moc nebyla..no teda wow. K tomu ta hořkost v každé scéně s prezidentem..[/spoiler] prosím ať je to takhle dobrý až do konce 
paradise 1x4
5 0
reagují: Kostěj
reagovat

Škola cudnosti

Nějak mi na Netflixu čím dál více zachutnala Asie. Po dvou korejských seriálech jsem rozhodl pro japonský seriál Škola cudnosti. Opět přísná ředitelka, která tentokrát po sloučení dívčí a chlapecké střední školy zakázala milostné vztahy mezi spolužáky. Kdo bude přistižen, čeká ho okamžité vyloučení. Po dvou prvních dílech jsem opět spokojený. Netuším, jestli je to nějaká adaptace mangy, či jde o původní dílo, ale baví mě to. Je to chytlavé a příjemně se u toho bavím, s výjimkou scén s jedním despotickým otcem. Těším se na další pokračování. :+
936353
Nějak mi na Netflixu čím dál více zachutnala Asie. Po dvou korejských seriálech jsem rozhodl pro japonský seriál Škola cudnosti. Opět přísná ředitelka, která tentokrát po sloučení dívčí a chlapecké střední školy zakázala milostné vztahy mezi spolužáky. Kdo bude přistižen, čeká ho okamžité vyloučení. Po dvou prvních dílech jsem opět spokojený. Netuším, jestli je to nějaká adaptace mangy, či jde o původní dílo, ale baví mě to. Je to chytlavé a příjemně se u toho bavím, s výjimkou scén s jedním despotickým otcem. Těším se na další pokračování. *:+*
Škola cudnosti
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

The Agency

Po Tonyho hypeu jsem dneska večer kostoval. Po prvnim dilu jsem mu chtěl trochu vyhubovat,  protože mě to přišlo takove pozerske,  zbytečně složité,  preplacane a ne tak chytré,  jak se to tváří.  Ve druhém si to sedlo  a na konci uz u nasraneho Fassbendera docela nadšení.  Věřím tomu. Jako fakt vám to nerad dělám,  ale je tady asi další must see seriál :D P.S. Clooney s Heslowem beztak mají u spionu nějaké známé  :)
936350
Po Tonyho hypeu jsem dneska večer kostoval. Po prvnim dilu jsem mu chtěl trochu vyhubovat,  protože mě to přišlo takove pozerske,  zbytečně složité,  preplacane a ne tak chytré,  jak se to tváří.  Ve druhém si to sedlo  a na konci uz u nasraneho Fassbendera docela nadšení.  Věřím tomu. Jako fakt vám to nerad dělám,  ale je tady asi další must see seriál :D P.S. Clooney s Heslowem beztak mají u spionu nějaké známé  :)
The Agency
936234
7 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Leefko
No, podobně jako Survivor to nikdy nebude v zimě, protože lidi zabalení v bundach nejsou tak atraktivní, jako v plavkách. 
Leda by se to celé odehrávalo uvnitř u vnitřního bazénu a v sauně. 
Ja četl hodně přání, aby to byla Brazilie.
To teda za mě raději něco v Evropě.
Na Slovensku by to byla snad temnější řada, než ta v Thajsku:D
Jinak já jsem taky na sedmičce, ale těžko hodnotit, protože uzavření dvojky to u mě vytáhlo na devět. 
Třeba se něco podobného stane i tady.
Spíš mě docela fascinuje, že během roku vymyslel tak skvělou druhou řadu a teď, když na to měl víc času, tak tam te scenaristicke snahy vidím min.
936348
No, podobně jako Survivor to nikdy nebude v zimě, protože lidi zabalení v bundach nejsou tak atraktivní, jako v plavkách.  Leda by se to celé odehrávalo uvnitř u vnitřního bazénu a v sauně.  Ja četl hodně přání, aby to byla Brazilie. To teda za mě raději něco v Evropě. Na Slovensku by to byla snad temnější řada, než ta v Thajsku*:D* Jinak já jsem taky na sedmičce, ale těžko hodnotit, protože uzavření dvojky to u mě vytáhlo na devět.  Třeba se něco podobného stane i tady. Spíš mě docela fascinuje, že během roku vymyslel tak skvělou druhou řadu a teď, když na to měl víc času, tak tam te scenaristicke snahy vidím min.
936347
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To bych ani neřekl, ale prostě tam je cítit, že 1) měl asi předepsaný počet epizod, a trochu se musel rozepsat a dostat tam nějaké to "plnivo", a 2) není to writer, co prostě bude od teď dělat pecky jako byla druhá sezóna. Vrací se zas k té mírně nadprůměrné první...
Jinak bych docela ocenil ráznější změnu prostředí, fans už začali na netu žadonit o Alpy, což by té sérii mohlo dát trochu novou šťávu...

P.S.: byl bych taky nerad, aby to vyznělo, jakože je tahle sezóna úplný průser, ale je to spíš taková 7/10 pohoda. Spolu se 7/10 první řadou to je OK, hned po 9/10 druhé řadě je to trochu uff...
936347
To bych ani neřekl, ale prostě tam je cítit, že 1) měl asi předepsaný počet epizod, a trochu se musel rozepsat a dostat tam nějaké to "plnivo", a 2) není to writer, co prostě bude od teď dělat pecky jako byla druhá sezóna. Vrací se zas k té mírně nadprůměrné první... Jinak bych docela ocenil ráznější změnu prostředí, fans už začali na netu žadonit o Alpy, což by té sérii mohlo dát trochu novou šťávu... P.S.: byl bych taky nerad, aby to vyznělo, jakože je tahle sezóna úplný průser, ale je to spíš taková 7/10 pohoda. Spolu se 7/10 první řadou to je OK, hned po 9/10 druhé řadě je to trochu uff...
936346
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Leefko
Pokud to nejak zajímavě nezakonci, tak mám podezření,  že má White už trochu v paži - peníze dostane, velkou zakladnu fanoušků má, herci stoji frontu, aby si tam zahrali...
Tak proč se snažit s psanim a neužit si jen dovolenou v Thajsku a plánovat, kam se podíváme příště :D
936346
Pokud to nejak zajímavě nezakonci, tak mám podezření,  že má White už trochu v paži - peníze dostane, velkou zakladnu fanoušků má, herci stoji frontu, aby si tam zahrali... Tak proč se snažit s psanim a neužit si jen dovolenou v Thajsku a plánovat, kam se podíváme příště *:D*
936341
0 0
reagují: Leefko
reagovat

One Piece

U mnoha panelů pokaždé (a navždy) husí kůže, tahle série je prostě něco naprosto jedinečného a nádherného. Opravdu krásné oficiální tribute video (vydané asi i v rámci propagace toho, že anime bude po několikaměsíční pauze pokračovat od příští neděle), líbí se mi jak se vyhýbá z většiny jakýmkoliv velkým příběhovým spoilerům (bez znalosti kontextu je to nebezpečí ještě menší) a taky jak se celé video soustředí pouze na hrdiny a všechny jejich spojence, většinou lidi, kterým Straw Hats během těch šílených 28 let plavby po East Blue a Grand Line nějakým způsobem pomohli. :+
936345
U mnoha panelů pokaždé (a navždy) husí kůže, tahle série je prostě něco naprosto jedinečného a nádherného. Opravdu krásné [url=https://www.youtube.com/watch?v=YuyswfLIVG0]oficiální tribute video[/url] (vydané asi i v rámci propagace toho, že anime bude po několikaměsíční pauze pokračovat od příští neděle), líbí se mi jak se vyhýbá z většiny jakýmkoliv velkým příběhovým spoilerům (bez znalosti kontextu je to nebezpečí ještě menší) a taky jak se celé video soustředí pouze na hrdiny a všechny jejich spojence, většinou lidi, kterým Straw Hats během těch šílených 28 let plavby po East Blue a Grand Line nějakým způsobem pomohli. *:+*
One Piece
1 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
fakt nikto? No tak, fakt nepoznáte tento gem? :-
936344
fakt nikto? No tak, fakt nepoznáte tento gem? *:-*
936226
0 0
reagovat

White lotus

Mě se tahle série hrozně líbí. Srovnatelné s ostatními.  Pomalý tempo si užívám. 
936343
Mě se tahle série hrozně líbí. Srovnatelné s ostatními.  Pomalý tempo si užívám. 
White lotus
1 -1
reagovat

White Lotus S03E07

Není to nijak otřesné, děj se sune, ale už i já vidím, že to mělo být 5-6 dílů, a ne 8. Opravdu na každý dobrý moment/charakter/linku je tu jedna pomalá/nudná/nikam nevedoucí. Kdyby se tvůrci trochu rozjeli, už by jsme tu mohli dostat nějakou tu katarzi a k něčemu pořádnému se dostávat. Zase se tu ale jakoby přešlapuje na místě, a to už by v předposledním díle podle mě prostě nemělo. Už to dokoukám, a finále bude asi fajn, ale už jedu z módu "baví mě to" na "docela volnoběh"...
936341
Není to nijak otřesné, děj se sune, ale už i já vidím, že to mělo být 5-6 dílů, a ne 8. Opravdu na každý dobrý moment/charakter/linku je tu jedna pomalá/nudná/nikam nevedoucí. Kdyby se tvůrci trochu rozjeli, už by jsme tu mohli dostat nějakou tu katarzi a k něčemu pořádnému se dostávat. Zase se tu ale jakoby přešlapuje na místě, a to už by v předposledním díle podle mě prostě nemělo. Už to dokoukám, a finále bude asi fajn, ale už jedu z módu "baví mě to" na "docela volnoběh"...
White Lotus S03E07
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

White Lotos 3x07

Tak můžu potvrdit, že týdenní sledování tomu nesluší. 
Na to, že to byl předposlední dil, tak to bylo sice poutavě natočené, soundtrack tomu hodně pomáhal, ale nějak jsou mi ty postavy lhostejnejsi, než v minulých řadách.
A Fabian je nejslabší majitel resortu, za což může nulové budování nějakého příběhu kolem něj.
Jinak ti, kteří sleduji, si vygooglete, či manželka je Kate (Leslie Bibb) 8)
936330
Tak můžu potvrdit, že týdenní sledování tomu nesluší.  Na to, že to byl předposlední dil, tak to bylo sice poutavě natočené, soundtrack tomu hodně pomáhal, ale nějak jsou mi ty postavy lhostejnejsi, než v minulých řadách. A Fabian je nejslabší majitel resortu, za což může [spoiler]nulové budování nějakého příběhu kolem něj. [/spoiler]Jinak ti, kteří sleduji, si vygooglete, či manželka je Kate (Leslie Bibb) *8)*
White Lotos 3x07
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ono to myslím stejně skončí silně a nebude snad cliffhanger :)

Tuším, že by se děj druhé série měl odehrávat x měsíců potom, tak uvidíme.
936320
Ono to myslím stejně skončí silně a nebude snad cliffhanger :) Tuším, že by se děj druhé série měl odehrávat x měsíců potom, tak uvidíme.
936317
1 0
reagovat
Já bych byl docela rád, kdyby se nenatáčela a skončilo to nějak silně. 
936317
Já bych byl docela rád, kdyby se nenatáčela a skončilo to nějak silně. 
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se