Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2821 - 2840 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Těch deset dílů je všechno? Zatím? 
936002
Těch deset dílů je všechno? Zatím? 
936001
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

The Agency

Jsem na začátku, ale to je strašně top. Hodně slowburn. Ale to obsazení. Holy shit. Konečně někdo herecky docení Richarda Gerea, už je náš tak 5 na planetě. :)))
Hodně precizní věc navíc s ukrajinskou aktuální linkou. Prý to je oblíbené mezi operativci, ale kdo to ověří...
936001
Jsem na začátku, ale to je strašně top. Hodně slowburn. Ale to obsazení. Holy shit. Konečně někdo herecky docení Richarda Gerea, už je náš tak 5 na planetě. :))) Hodně precizní věc navíc s ukrajinskou aktuální linkou. Prý to je oblíbené mezi operativci, ale kdo to ověří...
The Agency
6 0
reagují: Sigi, verbst
reagovat
reaguje na: Disketa1
Moje máma na ně kouká taky. Uklidňují ji.:+
935972
Moje máma na ně kouká taky. Uklidňují ji.*:+*
935965
1 0
reagovat

Hierarchie

Rozjel jsem si další korejský seriál. Opět ze školního prostředí. Vlastně nevím, proč na Netflixu jedu seriály z tohoto ranku. Ale neskutečně mě to baví. První díl je opět krásně vtahující. :)
935965
Rozjel jsem si další korejský seriál. Opět ze školního prostředí. Vlastně nevím, proč na Netflixu jedu seriály z tohoto ranku. Ale neskutečně mě to baví. První díl je opět krásně vtahující. *:)*
Hierarchie
1 0
reagují: Godlike
reagovat
Jinak uz kdyz o tom vcera mluvili v TV live, tak me napadlo The Killing 2011 a i kdyz si vlastne nepamatuju vo cem to bylo, tak bych si radsi pustil prvni serku znova, nez dalsi dily tohodle, ale dodivam to, ty tri hodky utecou. 
935963
Jinak uz kdyz o tom vcera mluvili v TV live, tak me napadlo The Killing 2011 a i kdyz si vlastne nepamatuju vo cem to bylo, tak bych si radsi pustil prvni serku znova, nez dalsi dily tohodle, ale dodivam to, ty tri hodky utecou. 
0 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ja jsem ale cynicka svine, takze se mnou to ani nehlo, proto bych radsi strih a hudbu, aby to ze me vykrablo posledni zbytky lidskosti :D:D:D
935961
Ja jsem ale cynicka svine, takze se mnou to ani nehlo, proto bych radsi strih a hudbu, aby to ze me vykrablo posledni zbytky lidskosti *:D**:D**:D*
935960
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Původně jsem si to říkal u ep1 taky, a taky jsem v ní nenašel hidden cut (ve dvojce už jo :D), ale má to svůj smysl.

Už jen to, když nastane v konverzaci ticho a to ticho trvá nesnesitelně dlouho jako v reálu, protože čas tu ubíhá stejně. Všechno to díky tomu prohlubuje pocit autentičnosti jako bys u toho byl ty sám - vcítění do postav 10/10.
935960
Původně jsem si to říkal u ep1 taky, a taky jsem v ní nenašel hidden cut (ve dvojce už jo *:D*), ale má to svůj smysl. Už jen to, když nastane v konverzaci ticho a to ticho trvá nesnesitelně dlouho jako v reálu, protože čas tu ubíhá stejně. Všechno to díky tomu prohlubuje pocit autentičnosti jako bys u toho byl ty sám - vcítění do postav 10/10.
935959
4 0
reagují: speta.jr
reagovat

Adolescence ep1

Scenar a dramaturgie vyborna. Herci presni. Honiperina ale neuveritelna a pokud tam fakt neni zadny hidden cut, tak to presahuje moje chapani.  Ten tradicni vtahujici efekt je tu minimalni, protoze tady vtahuji herci a situace. Neobhajitelna volba :D a popravde bych to radsi videl normalne strihle a s nejakou hudbou.
935959
Scenar a dramaturgie vyborna. Herci presni. Honiperina ale neuveritelna a pokud tam fakt neni zadny hidden cut, tak to presahuje moje chapani.  Ten tradicni vtahujici efekt je tu minimalni, protoze tady vtahuji herci a situace. Neobhajitelna volba *:D* a popravde bych to radsi videl normalne strihle a s nejakou hudbou.
Adolescence ep1
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Ravenous
Já jsem momentálně asi na 7-8/10 a souhlasím. Zatím je to takový pomalý rozjezd, kdy je dost znát, že se měnil celkový směr samotného seriálu a hodně se to překopávalo. Těším se na to, co nám očividně nabídne druhá řada -   (Matt a tým superhrdinů vs Fiskova anti-vigilante jednotka.Jinak je to solidní, ale zatím o level slabší než původní skoro dokonalý seriál. Plus samotných 9 epizod je dost málo a zamrzí, že nám tvůrci naservírovali vyloženě filler epizodu s loupeží banky (užil jsem si jí, ale samotný příběh nikam moc neposunula). Snad bude ta druhá série daleko kompaktnější a napínavější než tenhle rozjezd, který je na poměry MCU seriálů hodně fajn, ale zároveň imo zbytečně moc epizodický a zatím určitě ne na takové úrovni, v kterou bych doufal. Takhle mi to přijde, že se tvůrci trochu hledají a nemá to úplně tah na branku. Snad to poslední tři díly nějak dají dohromady, smysluplně to nakopnou do budoucna a konečně mi přinesou něco, co mě posadí na prdel (kde je pls nějaká epická bitka na jeden záběr) a přinutí mě prohlásit, že nejlepší komiksový seriál ever je zpět. (PS Mrzí mě ta dosavadní linka s Muse. Sériový vrah co odrovná 60 lidí a malá holka + Matt ho dost jednoduše objeví. Bavilo by mě, kdyby se po něm pátralo celou sérii, tohle byla zase jedna z věcí, co měla mega potenciál a je tam strašně urychlená)
935958
Já jsem momentálně asi na 7-8/10 a souhlasím. Zatím je to takový pomalý rozjezd, kdy je dost znát, že se měnil celkový směr samotného seriálu a hodně se to překopávalo. Těším se na to, co nám očividně nabídne druhá řada -  [spoiler] (Matt a tým superhrdinů vs Fiskova anti-vigilante jednotka.[/spoiler]Jinak je to solidní, ale zatím o level slabší než původní skoro dokonalý seriál. Plus samotných 9 epizod je dost málo a zamrzí, že nám tvůrci naservírovali vyloženě filler epizodu s loupeží banky (užil jsem si jí, ale samotný příběh nikam moc neposunula). Snad bude ta druhá série daleko kompaktnější a napínavější než tenhle rozjezd, který je na poměry MCU seriálů hodně fajn, ale zároveň imo zbytečně moc epizodický a zatím určitě ne na takové úrovni, v kterou bych doufal. Takhle mi to přijde, že se tvůrci trochu hledají a nemá to úplně tah na branku. Snad to poslední tři díly nějak dají dohromady, smysluplně to nakopnou do budoucna a konečně mi přinesou něco, co mě posadí na prdel (kde je pls nějaká epická bitka na jeden záběr) a přinutí mě prohlásit, že nejlepší komiksový seriál ever je zpět. (PS Mrzí mě ta dosavadní linka s Muse. Sériový vrah co odrovná 60 lidí a malá holka + Matt ho dost jednoduše objeví. Bavilo by mě, kdyby se po něm pátralo celou sérii, tohle byla zase jedna z věcí, co měla mega potenciál a je tam strašně urychlená)
935861
2 0
reagovat
reaguje na: Vincent
Jo, díky, já jen, že jsem druhej ještě neviděl.
Baví mě ta chaotika za pochodu, do který hraje jazzíček. Jak v Birdmanovi.:D
935955
Jo, díky, já jen, že jsem druhej ještě neviděl. Baví mě ta chaotika za pochodu, do který hraje jazzíček. Jak v Birdmanovi.*:D*
935952
0 0
reagovat

Křehký hrdina

Korejská tvorba bývá občas plná překvapení a Křehký hrdina je toho dalším důkazem. Nepředvídatelným dílem, které si vás hned od začátku podmaní. Nejde jen o školní šikanu, ale také zradu a ztrátu přátelství, které si mladí lidé s hořkostí odnášejí do svého budoucího života. První série Křehkého hrdiny (uvedená na Netflixu) je rozdělena na dvě poloviny a obě tyto poloviny jsou naprosto skvostné. Zlom, který zde nastane, je klíčový a scénáristicky perfektní. Hodně tomu pomáhají pečlivě vybraní protagonisté ústřední trojice. Emoce jsou šponovány a všechny bitky mají punc nepřikrášlené reality. Jakkoli je Křehký hrdina skrznaskrz korejský, je mezinárodně velmi srozumitelný a mně samotnému přinesl silné a emocionální drama, které ve mně vyvolalo hodn silné pocity. Určitě to stojí za pozornost a zamyšlení nejen nad školní šikanou. S velkou poklonou hluboce smekám. 
935953
Korejská tvorba bývá občas plná překvapení a Křehký hrdina je toho dalším důkazem. Nepředvídatelným dílem, které si vás hned od začátku podmaní. Nejde jen o školní šikanu, ale také zradu a ztrátu přátelství, které si mladí lidé s hořkostí odnášejí do svého budoucího života. První série Křehkého hrdiny (uvedená na Netflixu) je rozdělena na dvě poloviny a obě tyto poloviny jsou naprosto skvostné. Zlom, který zde nastane, je klíčový a scénáristicky perfektní. Hodně tomu pomáhají pečlivě vybraní protagonisté ústřední trojice. Emoce jsou šponovány a všechny bitky mají punc nepřikrášlené reality. Jakkoli je Křehký hrdina skrznaskrz korejský, je mezinárodně velmi srozumitelný a mně samotnému přinesl silné a emocionální drama, které ve mně vyvolalo hodn silné pocity. Určitě to stojí za pozornost a zamyšlení nejen nad školní šikanou. S velkou poklonou hluboce smekám. 
Křehký hrdina
0 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Jsou venku dva dily. Je to fajn, takovy chaoticky, ale diva se na to hezky.
935952
Jsou venku dva dily. Je to fajn, takovy chaoticky, ale diva se na to hezky.
935948
1 0
reagují: Godlike
reagovat

The Studio

Hele to by mohlo bejt nakonec fakt dobrý. Jeden díl, tak uvidíme, co dál. 

edit: Cranston je skvělej. 
935948
Hele to by mohlo bejt nakonec fakt dobrý. Jeden díl, tak uvidíme, co dál.  edit: Cranston je skvělej. 
The Studio
0 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: dreamy
Tady prosim pro změnu chvalit mě  :D Joker byl možná prede mnou, ale ten to zvládne bez chvály  :D Jinak jak sem na serialy minulej rok trochu zanevrel,  tak prvni letošní kvartál hooodne silnej.
935945
Tady prosim pro změnu chvalit mě  :D Joker byl možná prede mnou, ale ten to zvládne bez chvály  :D Jinak jak sem na serialy minulej rok trochu zanevrel,  tak prvni letošní kvartál hooodne silnej.
935944
1 0
reagovat

Paradise 1x1

Jak se tu psalo, že to je dobrý.. tak fakt jo:) Šel sem do toho naslepo, tak nwm esi nakej trailer propálil tu scifi zápletku..ale teda na konci sem si říkal no tyvole!

Co je ale uplně šílený ale je grading, to vůbec nechápu jak dneska někdo může takovou prásárnu pustit do tv.. po celém hue spektru skákací pleťovky sou fakt extrém ale třeba celky kdy dva po sobe shoty ze stejné scény sou uplne mimo a nenavazujou teda už i vytrhnou ze sledování. Okecat to záměrem že sme ve scifi pod lampama  nejde
Nwm jak moc to "uvidí" člověk co nebarví ale moje oči trpí:D
935944
Jak se tu psalo, že to je dobrý.. tak fakt jo:) Šel sem do toho naslepo, tak nwm esi nakej trailer propálil tu [spoiler]scifi[/spoiler] zápletku..ale teda na konci sem si říkal no tyvole! Co je ale uplně šílený ale je grading, to vůbec nechápu jak dneska někdo může takovou prásárnu pustit do tv.. po celém hue spektru skákací pleťovky sou fakt extrém ale třeba celky kdy dva po sobe shoty ze stejné scény sou uplne mimo a nenavazujou teda už i vytrhnou ze sledování. Okecat to záměrem že [spoiler]sme ve scifi pod lampama  [/spoiler]nejde Nwm jak moc to "uvidí" člověk co nebarví ale moje oči trpí*:D*
Paradise 1x1
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Severance s02
scena ked isiel v poslednej epke innie vytahom a zmenil sa na outieho s tym, ze zabil s tou puskou na zvery toho typka -- :D:D:D
inak vyborne, tiez to malo niekolko skvelych momentov, nie uz taky wow efekt ako prva seria ale stale fajn. 8/10

Barakamon
Uzasna feel-good vec. Neverim, ze to fungovalo aj bez romantickej linky. 9/10
935943
[b]Severance s02[/b] scena ked isiel v poslednej epke innie vytahom a zmenil sa na outieho [spoiler]s tym, ze zabil s tou puskou na zvery toho typka[/spoiler] -- *:D**:D**:D* inak vyborne, tiez to malo niekolko skvelych momentov, nie uz taky wow efekt ako prva seria ale stale fajn. 8/10 [b]Barakamon[/b] Uzasna feel-good vec. Neverim, ze to fungovalo aj [spoiler]bez romantickej linky.[/spoiler] 9/10
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Zaslouží si za ten hype pochválit.  Šel sem do toho se svým vrozenym despektem,  ale posledni dily- to je teda něco.
935942
Zaslouží si za ten hype pochválit.  Šel sem do toho se svým vrozenym despektem,  ale posledni dily- to je teda něco.
935939
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Chápu, myslím, že případný cliffhanger v posledním dile budeme tady prožívat všichni. 
A pak že na Ondru nikdo nedá :D
935939
Chápu, myslím, že případný cliffhanger v posledním dile budeme tady prožívat všichni.  A pak že na Ondru nikdo nedá *:D*
935937
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
U curani doktora jsem byl včera cca v 19 hodin 
935937
U curani doktora jsem byl včera cca v 19 hodin 
935936
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Hlavně já to furt hledám jako Urgent a přitom to je The Pitt.
Ja dnes volal manželce a vykládal ji, co se tam všechno stalo a ona chtela hlavne vědět, jestli se ten doktor konečně vyčural:D
935936
Hlavně já to furt hledám jako Urgent a přitom to je The Pitt. Ja dnes volal manželce a vykládal ji, co se tam všechno stalo a ona chtela hlavne vědět, jestli se ten doktor konečně vyčural*:D*
935935
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se