Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16901 - 16920 Napsat příspěvek
Team psi. Od koček dostane člověk akorát tak toxoplasmu, která může poškodit mozek a ovlivňovat chování viz třeba crazy cat lady ze Simpsonů nebo Taylor Swift.
780932
Team psi. Od koček dostane člověk akorát tak toxoplasmu, která může poškodit mozek a ovlivňovat chování viz třeba crazy cat lady ze Simpsonů nebo Taylor Swift.
7 -5
reagují: Cinefil, TedGeorge
reagovat
Já vždycky chtěla psa a mám dvě kočky, obě omylem, ale už tam se mnou a mojí alergií 8 let bydlí a za nic na světě bych je nikomu nedala. Aspoň jsem si je tematicky pojmenovala, Maxmilian a Alexandra aka (Šílený) Max a Lex (Luthor)  :D Skvěle fungují jako lakmusový papírek na chlapy. Pokud někdo začne ňuňuňu ťuťuňu, tak se s ním kočky nebaví a já mu rovnou pakuju věci :D
780928
Já vždycky chtěla psa a mám dvě kočky, obě omylem, ale už tam se mnou a mojí alergií 8 let bydlí a za nic na světě bych je nikomu nedala. Aspoň jsem si je tematicky pojmenovala, Maxmilian a Alexandra aka (Šílený) Max a Lex (Luthor)  *:D* Skvěle fungují jako lakmusový papírek na chlapy. Pokud někdo začne ňuňuňu ťuťuňu, tak se s ním kočky nebaví a já mu rovnou pakuju věci *:D*
11 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Za koho mě máš, samozřejmě bych šáhnul po speciálním nápoji se sníženým obsahem laktózy známém jako catmilk a dopřál bych ji doporučenou denní dávku, tedy 50ml.
780920
Za koho mě máš, samozřejmě bych šáhnul po speciálním nápoji se sníženým obsahem laktózy známém jako catmilk a dopřál bych ji doporučenou denní dávku, tedy 50ml.
780918
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
"nebudu před ní zmiňovat, že mám alergii na jejich srst"
Ona to pochopí sama z toho že ji budeš chtít přiotrávit :)) - mléko snesou v pohodě jenom koťata, dospělé kočky ho nesmí protože jim je z toho blbě ;)
780918
"nebudu před ní zmiňovat, že mám alergii na jejich srst" Ona to pochopí sama z toho že ji budeš chtít přiotrávit *:))* - mléko snesou v pohodě jenom koťata, dospělé kočky ho nesmí protože jim je z toho blbě *;)*
780911
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Když teď nad tím přemýšlím, tak asi dlužím kočkám omluvu. Sice trvám na tom, že oproti psům nestojí za zmínku, ale po obědě mě přemohli emoce a moje nenávist na nebohé čtyřnohé lovce myší byla asi až příliš. Takže kočky, sorry! Až nějakou příště uvidím, pozvu jí na mléko a nebudu před ní zmiňovat, že mám alergii na jejich srst. Ok, je to venku :D
780911
Když teď nad tím přemýšlím, tak asi dlužím kočkám omluvu. Sice trvám na tom, že oproti psům nestojí za zmínku, ale po obědě mě přemohli emoce a moje nenávist na nebohé čtyřnohé lovce myší byla asi až příliš. Takže kočky, sorry! Až nějakou příště uvidím, pozvu jí na mléko a nebudu před ní zmiňovat, že mám alergii na jejich srst. Ok, je to venku *:D*
780893
6 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Ježišmarja!
Hawaii je top!

Tak mám pocit, že nám dneska už zbejvá jenom CZ/SK překlad Harryho Pottera, ne? :D
780907
Ježišmarja! Hawaii je top! Tak mám pocit, že nám dneska už zbejvá jenom CZ/SK překlad Harryho Pottera, ne? *:D*
780900
1 -4
reagovat
Já celý život chtěl psa. Ale vím, že na něj nemá tolik času kolik bych chtěl a kolik by si ten pes zasloužil. Navíc se mi nelíbí představa psa zavřeného v paneláku.

Teď mám už 11 let kočku (mainskou mývalí) a nedovedu si představit domácnost bez ní. Je to osobnost, a když něco nechce sama od sebe, tak to neudělá. Po každé když se vracím domů, tak mě u dveří vítá, takže v tomto je trochu jako pes. A popravdě mě vyhovuje její nenáročnost. Vybrat záchod, dát granule, čerstvou vodu, kapsičku a trochu se pomazlit a pak si jde na pár hodin lehnou (jiný spací cyklus).

Pes je pes. Je více všestrannější na různé věci (výlety, hraní, procházky), ale taky je větší "hlupák" co se týče toho co se mu může stát (špatné žrádlo, jiný pes). 

Neříkám, že kočka je lepší, než pes nebo obráceně. Ale každému vyhovuje něco jiného, a každý máme jinak zařízené bydlení.

Nicméně je dobré, když se člověk stará i o někoho jiného, než jen o sebe. Už jen kvůli emocionální stránce.
780906
Já celý život chtěl psa. Ale vím, že na něj nemá tolik času kolik bych chtěl a kolik by si ten pes zasloužil. Navíc se mi nelíbí představa psa zavřeného v paneláku. Teď mám už 11 let kočku (mainskou mývalí) a nedovedu si představit domácnost bez ní. Je to osobnost, a když něco nechce sama od sebe, tak to neudělá. Po každé když se vracím domů, tak mě u dveří vítá, takže v tomto je trochu jako pes. A popravdě mě vyhovuje její nenáročnost. Vybrat záchod, dát granule, čerstvou vodu, kapsičku a trochu se pomazlit a pak si jde na pár hodin lehnou (jiný spací cyklus). Pes je pes. Je více všestrannější na různé věci (výlety, hraní, procházky), ale taky je větší "hlupák" co se týče toho co se mu může stát (špatné žrádlo, jiný pes).  Neříkám, že kočka je lepší, než pes nebo obráceně. Ale každému vyhovuje něco jiného, a každý máme jinak zařízené bydlení. Nicméně je dobré, když se člověk stará i o někoho jiného, než jen o sebe. Už jen kvůli emocionální stránce.
12 0
reagovat
780902
https://www.youtube.com/watch?v=3Ua6dSOYM2w
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já jednoznačně preferuji kočky. Ale je to hodně o zkušenosti. S kočkou mám jen ty dobré a se psem prakticky žádné, takže raději dám přednost tomu co znám než naopak. Moje kočka se klidně nechá pohladit, nikam neskáče, má klidnou povahu a stejně jako pes mě vítá, když dojdu domů z práce. Dokonce bych řekl, že je dost inteligentní, protože když něco chce tak dojde a trpělivě čeká a upřeně na mě zírá a někdy se snaží mou pozornost získat i slabým podrápáváním. Psy jsou podle mě moc citově závislý na lidech a neustále vyžadují pozornost (v tom jsou stejní jako děti a proto zatím nechci o rodičovství ani slyšet) a já mám rád svůj klid a kočky to mají stejně. ;) 
780901
Já jednoznačně preferuji kočky. Ale je to hodně o zkušenosti. S kočkou mám jen ty dobré a se psem prakticky žádné, takže raději dám přednost tomu co znám než naopak. Moje kočka se klidně nechá pohladit, nikam neskáče, má klidnou povahu a stejně jako pes mě vítá, když dojdu domů z práce. Dokonce bych řekl, že je dost inteligentní, protože když něco chce tak dojde a trpělivě čeká a upřeně na mě zírá a někdy se snaží mou pozornost získat i slabým podrápáváním. Psy jsou podle mě moc citově závislý na lidech a neustále vyžadují pozornost (v tom jsou stejní jako děti a proto zatím nechci o rodičovství ani slyšet) a já mám rád svůj klid a kočky to mají stejně. *;)* 
780884
8 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já Ti dám, plazi nejsou žádná zvířecí obdoba ananasu na pizze. :D A v životě jsem se nesetkal s lepšími zvířaty než chameleony. :))
780900
Já Ti dám, plazi nejsou žádná zvířecí obdoba ananasu na pizze. *:D* A v životě jsem se nesetkal s lepšími zvířaty než chameleony. *:))*
780898
2 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Ok, teď jsem pro, aby se kočky a psi spojili proti plazům. Ti jsou ze všeho nejhorší. :D
780898
Ok, teď jsem pro, aby se kočky a psi spojili proti plazům. Ti jsou ze všeho nejhorší. *:D*
780895
8 -1
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Aspoň něco mají, když už ne duši...
780897
Aspoň něco mají, když už ne duši...
780894
0 -1
reagovat
Nejlepší jsou plazi. Člověk se nemusí starat o chlupy, nejsou zpravidla nároční na chov a kupodivu jsou často natolik přítulní, že je člověk nemá na ozdobu (na rozdíl od rybiček). 
780895
Nejlepší jsou plazi. Člověk se nemusí starat o chlupy, nejsou zpravidla nároční na chov a kupodivu jsou často natolik přítulní, že je člověk nemá na ozdobu (na rozdíl od rybiček). 
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: verbst
Jedinou osobnost mají zrzavý kočky, protože jí kradou ostatním.
780894
Jedinou osobnost mají zrzavý kočky, protože jí kradou ostatním.
780891
4 -1
reagují: Ne__Ty
reagovat
Neodlučný parťák, bezmeznou oddanost vždy vyjadřující a pozornost vyžadující, vs. ostentativně "nezávislý" společník, projevující svou náklonnost neodolatelným způsobem, ovšem pouze pokud se mu zrovna chce - naprosto chápu lidi preferující jedno nebo druhé. :+ Co tak docela nechápu, je potřeba některých přesvědčit jiné, že by měli preferovat to, co oni, ale budiž... 8)

Ovšem Tedova argumentace "k čemu je taková kočka" mi vyloudila úsměv na tváři - a odkázal bych ho v tom případě snad až na Š+G klasiku Jak jsme chovali užitečné zvíře... ;)
780893
Neodlučný parťák, bezmeznou oddanost vždy vyjadřující a pozornost vyžadující, vs. ostentativně "nezávislý" společník, projevující svou náklonnost neodolatelným způsobem, ovšem pouze pokud se mu zrovna chce - naprosto chápu lidi preferující jedno nebo druhé. *:+* Co tak docela nechápu, je potřeba některých přesvědčit jiné, že by měli preferovat to, co oni, ale budiž... *8)* Ovšem Tedova argumentace "k čemu je taková kočka" mi vyloudila úsměv na tváři - a odkázal bych ho v tom případě snad až na Š+G klasiku Jak jsme chovali užitečné zvíře... *;)*
8 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Lidi, co si myslí, že kočky nemají osobnost, v životě neměli kočku.
Jestli někdo preferuje psí chlupy v jídle, na nábytku, na oblečení, v posteli, v knihovně, v botníku atd., protože se jim to zvíře ometá doslova po celém prostoru bytu, tak budiž.

To "plivání" na kočky je tak strašně old a nuda... 

---
(Psi jsou daleko větší parťáci, je s nimi daleko větší zábava, a chovají k člověku daleko větší respekt, než kterákoli kočka kdy dokáže. Stejně tak bych chtěl vidět kočku, která někdy člověku zachránila život. = OK, tohle uznám.)
780891
Lidi, co si myslí, že kočky nemají osobnost, v životě neměli kočku. Jestli někdo preferuje psí chlupy v jídle, na nábytku, na oblečení, v posteli, v knihovně, v botníku atd., protože se jim to zvíře ometá doslova po celém prostoru bytu, tak budiž. To "plivání" na kočky je tak strašně old a nuda...  --- (Psi jsou daleko větší parťáci, je s nimi daleko větší zábava, a chovají k člověku daleko větší respekt, než kterákoli kočka kdy dokáže. Stejně tak bych chtěl vidět kočku, která někdy člověku zachránila život. = OK, tohle uznám.)
6 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Lépe bych to nenapsal. :+

Mám psa cca od šesti let a už bych být bez něj asi nedokázal.
780890
Lépe bych to nenapsal. *:+* Mám psa cca od šesti let a už bych být bez něj asi nedokázal.
780884
5 0
reagovat
V zájmu kvalitní diskuze navrhuji pokračovat, ale nadále spíše neřešit, které výkaly více smrdí.
780889
V zájmu kvalitní diskuze navrhuji pokračovat, ale nadále spíše neřešit, které výkaly více smrdí.
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Psa jsem měl a nesouhlasím s tebou ;)
kočky, život: link
kočky vs psi: Viděl jsem domácnosti s mnohem větším množstvím chlupů u psů, naopak kočky není jakkoli těžké naučit nechodit na stůl apod, je to o výchově ;)
Kočičí výkaly jsem v (normální) domácnosti necítil, kočka je jaksi schovává do písku, takže mi uniká relevance. Když už, tak preferuju necitelné výkaly v písku než řešení výkalů venku, ale whatever floats your boat :+.
780888
Psa jsem měl a nesouhlasím s tebou *;)* kočky, život: https://www.youtube.com/watch?v=BcpEnpitzHw kočky vs psi: Viděl jsem domácnosti s mnohem větším množstvím chlupů u psů, naopak kočky není jakkoli těžké naučit nechodit na stůl apod, je to o výchově *;)* Kočičí výkaly jsem v (normální) domácnosti necítil, kočka je jaksi schovává do písku, takže mi uniká relevance. Když už, tak preferuju necitelné výkaly v písku než řešení výkalů venku, ale whatever floats your boat *:+*.
780884
10 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Psi skončia v útulku mačky skončia zrazené na ceste. Netvárme sa, že ľudia sa zbavujú len psov
780887
Psi skončia v útulku mačky skončia zrazené na ceste. Netvárme sa, že ľudia sa zbavujú len psov
780878
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se