Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128641 - 128660 Napsat příspěvek

gorecky

pdb reader mam. ale je jich mraky. knizky ctu v mobilu a tam mam na to symbianovsky qReader
444810
pdb reader mam. ale je jich mraky. knizky ctu v mobilu a tam mam na to symbianovsky qReader
gorecky
0 0
reagovat

LDK

Dik, ale ja si to potrebujem vytlacit a s upravenou velkostou fontu. Mas nejaky tip na reader? Free, samozrejme:)
444809
Dik, ale ja si to potrebujem vytlacit a s upravenou velkostou fontu. Mas nejaky tip na reader? Free, samozrejme:)
LDK
0 0
reagovat

gorecki

spis si stahni nejaky PDB reader z googlu. jsou lepsi jak word, pamatuji si, kde jsi prstal cist, maji automaticke posouvani textu a ty lepsi tu knizku ctou nahlas
444808
spis si stahni nejaky PDB reader z googlu. jsou lepsi jak word, pamatuji si, kde jsi prstal cist, maji automaticke posouvani textu a ty lepsi tu knizku ctou nahlas
gorecki
0 0
reagovat

help

Vie mi niekto poradit ako, resp. s akym programom prekonvertovat PDB subor (elektronicka kniha) do niecoho, co mi precita aj obycajny Word? Dik
444807
Vie mi niekto poradit ako, resp. s akym programom prekonvertovat PDB subor (elektronicka kniha) do niecoho, co mi precita aj obycajny Word? Dik
help
0 0
reagovat
Hlavne ze u Koruny ceske hrde vystavi odkaz korunaceska.org :D
444806
Hlavne ze u Koruny ceske hrde vystavi odkaz korunaceska.org :D
0 0
reagovat

Vtipalci

Co spot to perla .:+
444805
Co spot to perla .*:+*
Vtipalci
0 0
reagovat
hanba muzum, kterym zena vladne. sry to neslo nenapsat ;)
444804
hanba muzum, kterym zena vladne. sry to neslo nenapsat *;)*
0 0
reagovat

imf

ty jeden sovinista! :)
444803
ty jeden sovinista! :)
imf
0 0
reagovat
U me porad vedou 4 vize!
444802
U me porad vedou 4 vize!
0 0
reagovat

kOCOUR

Díky, zrovna jsem se večír chtěl zeptat, kde by se toto dalo najít... Díkes :+ Jinak hokej, no, jak bych to řekl, vypadá to zle nedobře...
444801
Díky, zrovna jsem se večír chtěl zeptat, kde by se toto dalo najít... Díkes *:+* Jinak hokej, no, jak bych to řekl, vypadá to zle nedobře...
kOCOUR
0 0
reagovat

gorecki

na niceni mozku je idealni us_crazy. ;)
444800
na niceni mozku je idealni us_crazy. ;)
gorecki
0 0
reagovat

volebne spoty

Mozete mi nieco z toho este odporucit?:) Nechcem si uplne znicit mozog ked to budem vsetko prechadzat, dik moc:)
444799
Mozete mi nieco z toho este odporucit?:) Nechcem si uplne znicit mozog ked to budem vsetko prechadzat, dik moc:)
volebne spoty
0 0
reagovat
je to peklo :))
444798
je to peklo :))
0 0
reagovat

Rovnost sanci

WTF!?:o :-:-:D
444797
WTF!?*:o* *:-**:-**:D*
Rovnost sanci
0 0
reagovat
Stahujte Rovnost sanci... nebudete litovat. ;)
444796
Stahujte Rovnost sanci... nebudete litovat. ;)
0 0
reagovat
Kdyby náhodou někdo hledal přehled všech volebních spotů (třeba jestli ho v TV jako mě úplně minuly ;), tak si poslužte link target="_blank">zde.
444795
Kdyby náhodou někdo hledal přehled všech volebních spotů (třeba jestli ho v TV jako mě úplně minuly ;), tak si poslužte zde.
0 0
reagovat

dwarf

Mas to na tej stranke napisane: "Inspired in part by the massively best-selling novel THE DA VINCI CODE and shot on location in Italy, this intriguing program examines the life of the brilliant artist and inventor Leonardo da Vinci, and looks into the possibility that he was a Mason or a member of the Priory of Sion."
444794
Mas to na tej stranke napisane: "Inspired in part by the massively best-selling novel THE DA VINCI CODE and shot on location in Italy, this intriguing program examines the life of the brilliant artist and inventor Leonardo da Vinci, and looks into the possibility that he was a Mason or a member of the Priory of Sion."
dwarf
0 0
reagovat

dotaz

Chtel bych se zeptat co toto je
link
to je dokoúment k filmu (z nataceni) nebo uplne neco jineho?
444793
Chtel bych se zeptat co toto je http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7047946 to je dokoúment k filmu (z nataceni) nebo uplne neco jineho?
dotaz
0 0
reagovat

scroochy

tjn sem zvedavej kolik lidi to uhodlo, protoze me to fakt ani nenapadlo
444792
tjn sem zvedavej kolik lidi to uhodlo, protoze me to fakt ani nenapadlo
scroochy
0 0
reagovat
hehe, to je vtipny dat do kvizu zaber z FF4 a pro vyherce pripravit DVD FF4 :)
444791
hehe, to je vtipny dat do kvizu zaber z FF4 a pro vyherce pripravit DVD FF4 :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist