Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128621 - 128640 Napsat příspěvek
Psema : Nejlepsi film Andersona je jasne Horizont událostí, ale Lambert je fakt bůh, to je pravda... (skoda, ze tu svou eterickou podstatu dava najevo tak malo)
448139
Psema : Nejlepsi film Andersona je jasne Horizont událostí, ale Lambert je fakt bůh, to je pravda... (skoda, ze tu svou eterickou podstatu dava najevo tak malo)
0 0
reagovat
Mas recht, MK je sice slabsi prumer, ale kdyz se na neho tak dobre kouka a snad neni ani mozne, aby se nekdy ohral...No a dvojka...to bylo strasne, po jednicce natesenej, vlezu do kina a takove pecky nedostal snad ani Shang Tsung v poslednim zapase...A propo, co rikas na serial, if jsi ho videl???
448138
Mas recht, MK je sice slabsi prumer, ale kdyz se na neho tak dobre kouka a snad neni ani mozne, aby se nekdy ohral...No a dvojka...to bylo strasne, po jednicce natesenej, vlezu do kina a takove pecky nedostal snad ani Shang Tsung v poslednim zapase...A propo, co rikas na serial, if jsi ho videl???
0 0
reagovat
Je to takový moje guilty pleasure. Kdysi dávno na mě koukali v půjčovně, jak na hňupa, když jsem si to půjčil 15x za sebou. Škoda, že dvojka dopadla, tak jak dopadla.
448137
Je to takový moje guilty pleasure. Kdysi dávno na mě koukali v půjčovně, jak na hňupa, když jsem si to půjčil 15x za sebou. Škoda, že dvojka dopadla, tak jak dopadla.
0 0
reagovat
počkat, počkat, já to nemyslel urážlivě. MK je od Andersona jedinej solidní film, no dobře ještě resident evil ujde. A Lambert je bůh, ve filmu i normálně.:D
448136
počkat, počkat, já to nemyslel urážlivě. MK je od Andersona jedinej solidní film, no dobře ještě resident evil ujde. A Lambert je bůh, ve filmu i normálně.*:D*
0 0
reagovat
psema: náhodou, mortal kombat je výborný béčko na páteční večer:))
448135
psema: náhodou, mortal kombat je výborný béčko na páteční večer:))
0 0
reagovat
Megahit proto, že jim Prima vyfoukla Návrat krále a Vězně z Azkabanu. Nic jiného jim asi nezbývalo. Třeba diváky Sahara zaujme, když v kinech jen prošuměla.
448134
Megahit proto, že jim Prima vyfoukla Návrat krále a Vězně z Azkabanu. Nic jiného jim asi nezbývalo. Třeba diváky Sahara zaujme, když v kinech jen prošuměla.
0 0
reagovat
tak megafilm bylo i 60 sekund a ještě něco. nemůžu si vzpomenout, ale bylo to v létě a byl to hroznej shit. Sahara je tak možná film týdne, ale Megafilm lol. Nejlepší budou akční pátky na Primě, Mortal Kombat, Likvidátor a pro Imfa Aljaška v plamenech:D
448133
tak megafilm bylo i 60 sekund a ještě něco. nemůžu si vzpomenout, ale bylo to v létě a byl to hroznej shit. Sahara je tak možná film týdne, ale Megafilm lol. Nejlepší budou akční pátky na Primě, Mortal Kombat, Likvidátor a pro Imfa Aljaška v plamenech*:D*
0 0
reagovat
megafilm to je prave proto, jakej to je fofr ;)
448132
megafilm to je prave proto, jakej to je fofr ;)
0 0
reagovat
Hele, teď jsem v telce viděl upoutávku na Saharu... To je docela fofr, že už to dávají v tv... A mají tam označení megafilm... No nevím...
448131
Hele, teď jsem v telce viděl upoutávku na Saharu... To je docela fofr, že už to dávají v tv... A mají tam označení megafilm... No nevím...
0 0
reagovat
hmmmmmmmm to neni zly napad... :-)
448130
hmmmmmmmm to neni zly napad... :-)
0 0
reagovat
Pojede někdo znašich slovenských čtenářů na nový filmový festival v Piešťanech -Cinematik? Že bychom tam mohli dát řeč a dát Zlatého bažanta:-)
448129
Pojede někdo znašich slovenských čtenářů na nový filmový festival v Piešťanech -Cinematik? Že bychom tam mohli dát řeč a dát Zlatého bažanta:-)
0 0
reagovat
no to jako kazdopadne po precteni vety : "Peter Jackson zřejmě bude režírovat i kdyby nechtěl. Jednak ho účetní od Sony umlátí balíkem tisícidolarovek,... " sem se zacal hystericky valet po zemi smichy :D :+
448128
no to jako kazdopadne po precteni vety : "Peter Jackson zřejmě bude režírovat i kdyby nechtěl. Jednak ho účetní od Sony umlátí balíkem tisícidolarovek,... " sem se zacal hystericky valet po zemi smichy *:D* *:+*
0 0
reagovat

TrDLo

Vetsinou zezadu. :) Kazdopadne dik.
448127
Vetsinou zezadu. :) Kazdopadne dik.
TrDLo
0 0
reagovat

Terminátor 4? Hobit? Počkejte si...

Tak tohle je fakt super článek. Jak tě ty hlášky jenom napadají, imf-e :)
448126
Tak tohle je fakt super článek. Jak tě ty hlášky jenom napadají, imf-e :)
Terminátor 4? Hobit? Počkejte si...
0 0
reagovat
duro : Mne LOST zacal bavit az od konce sedmeho dilu, dej mu taky jeste sanci.
448125
duro : Mne LOST zacal bavit az od konce sedmeho dilu, dej mu taky jeste sanci.
0 0
reagovat

LOST na Slovensku

Takže klasika, prvé dve časti LOST 2 nářez a samé novinky, tretí diel z toho ešte ako-tak ťažil a 4. časť už bola jasná brečka, tempo v riti. A podľa upútavky na ďalšiu časť to takto bude pokračovať. Koľkokrát ešte uvidím, ako tlustoprd vyhral lotériu??? :o
448124
Takže klasika, prvé dve časti LOST 2 nářez a samé novinky, tretí diel z toho ešte ako-tak ťažil a 4. časť už bola jasná brečka, tempo v riti. A podľa upútavky na ďalšiu časť to takto bude pokračovať. Koľkokrát ešte uvidím, ako tlustoprd vyhral lotériu??? *:o*
LOST na Slovensku
0 0
reagovat
Indiana : o par let vic :) Ja bych ti to klidne rekl, ale pak by tu nekteri Civalove nebo Kocouri mohli psat neco o "chatu" a tak, takze to radeji neudelam, snad me chapes...:D
448123
Indiana : o par let vic :) Ja bych ti to klidne rekl, ale pak by tu nekteri Civalove nebo Kocouri mohli psat neco o "chatu" a tak, takze to radeji neudelam, snad me chapes...*:D*
0 0
reagovat
Ted ti je kolik?
448122
Ted ti je kolik?
0 0
reagovat
Indiana : Taky jsem ho mel rad... tak v devatenacti...
448121
Indiana : Taky jsem ho mel rad... tak v devatenacti...
0 0
reagovat
Já Cage baštim, takže z toho mám radost.8)
448120
Já Cage baštim, takže z toho mám radost.*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se