Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128261 - 128280 Napsat příspěvek

Le_Chuck

tss ... killerzeli je teprv v prváku...
445181
tss ... killerzeli je teprv v prváku...
Le_Chuck
0 0
reagovat
killerzeli je take ucho ?:D
445180
killerzeli je take ucho ?*:D*
0 0
reagovat
Tak šup, šup na vejšku, protože já vám budu eště 3 roky kazit průměr...
445179
Tak šup, šup na vejšku, protože já vám budu eště 3 roky kazit průměr...
0 0
reagovat
j mozna kdyz prolezu do ctvrtaku =D
445178
j mozna kdyz prolezu do ctvrtaku =D
0 0
reagovat
ted se z vás možná stanou vysokoškolský čtenáři;)
445177
ted se z vás možná stanou vysokoškolský čtenáři*;)*
0 0
reagovat
Njn... to je dobre... alespon nam zvysujete procento stredoskolsky vzdelanych ctenaru. ;)
445176
Njn... to je dobre... alespon nam zvysujete procento stredoskolsky vzdelanych ctenaru. ;)
0 0
reagovat

Niella

Taky taky...
445175
Taky taky...
Niella
0 0
reagovat
William Wallace? Ano presne.
Stavim sa, ze si to povedal aj on, ked zmaturoval....
Tento jeho vyrok ma drzal cely tyzden nad vodou...
445174
William Wallace? Ano presne. Stavim sa, ze si to povedal aj on, ked zmaturoval.... Tento jeho vyrok ma drzal cely tyzden nad vodou...
0 0
reagovat

Niella

William Wallace?:)
445172
William Wallace?*:)*
Niella
0 0
reagovat
SLOBODA!!
445171
SLOBODA!!
0 0
reagovat

xMort

Mrkneme na to... (me ted vyprsela jina domena, kterou jsem ocividne zaplatil... dejou se to divny veci ;)
445170
Mrkneme na to... (me ted vyprsela jina domena, kterou jsem ocividne zaplatil... dejou se to divny veci ;)
xMort
0 0
reagovat

Trellíno

Musím říct, že z tohodle sem měl větší feary než z originálu:))
445169
Musím říct, že z tohodle sem měl větší feary než z originálu*:))*
Trellíno
0 0
reagovat
Teď jsem se sem nemohl tři dni dostat. Myslel jsem, že to tu spadlo a ejhle: v záložkách jsem měl stále adresu trailerzone.net. Asi vypršela platnost domény..
445168
Teď jsem se sem nemohl tři dni dostat. Myslel jsem, že to tu spadlo a ejhle: v záložkách jsem měl stále adresu trailerzone.net. Asi vypršela platnost domény..
0 0
reagovat
to je super, moc mu to slusi:+
445167
to je super, moc mu to slusi*:+*
0 0
reagovat
Hahaha... cekal jsem tu pointu od chvile, kdy jsem si uvedomil, co je to za ukazku. ;)
445166
Hahaha... cekal jsem tu pointu od chvile, kdy jsem si uvedomil, co je to za ukazku. ;)
0 0
reagovat
Doufám, že to tu ještě nebylo.

link
445165
Doufám, že to tu ještě nebylo. http://www.flier.cz/666/
0 0
reagovat

Trellíno

Jojo, Nemec je komediant. Docela by me zajimalo, co by delal, kdyby mu ta agentura rekla, ze jedinou volicskou skupinu, kterou muze oslovit jsou filmovi fanousci (misto toho, ze mu rekli hulice, zevlaky a anarchisty). To by pak pro nas narychlo spichl nejakej film nebo co? :-)
445164
Jojo, Nemec je komediant. Docela by me zajimalo, co by delal, kdyby mu ta agentura rekla, ze jedinou volicskou skupinu, kterou muze oslovit jsou filmovi fanousci (misto toho, ze mu rekli hulice, zevlaky a anarchisty). To by pak pro nas narychlo spichl nejakej film nebo co? :-)
Trellíno
0 0
reagovat
Kdepak. Zdaleka nejlepší bylo včera předvolební Na vlastní oči na Nově. Němec tam třeba balil brko a tak... :)
445163
Kdepak. Zdaleka nejlepší bylo včera předvolební Na vlastní oči na Nově. Němec tam třeba balil brko a tak... *:)*
0 0
reagovat
hmm to vlastně včera ráno sem koukal na přímej přenost když Topolánek prezentoval smlouvu s lidem..to není nic zajímavýho, spíš po něm přišel Paroubkův přednes a začátek doslova okopíroval podle Topolánka, byl podivně spocenej a měl kšitici vlasů doprostřed obličeje, to bylo zajímavý.
445162
hmm to vlastně včera ráno sem koukal na přímej přenost když Topolánek prezentoval smlouvu s lidem..to není nic zajímavýho, spíš po něm přišel Paroubkův přednes a začátek doslova okopíroval podle Topolánka, byl podivně spocenej a měl kšitici vlasů doprostřed obličeje, to bylo zajímavý.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist