Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123381 - 123400 Napsat příspěvek
Příště vynahradíme. Jedinou výtku jsme měli k nezařazení traileru na epizodu 3. ale jinak paráda. :D
449183
Příště vynahradíme. Jedinou výtku jsme měli k nezařazení traileru na epizodu 3. ale jinak paráda. *:D*
0 0
reagovat
Vim, trochu jsme to se Psemou nevychytali... Zrovna ale s prazskym jadrem muzeme jit kdykoliv, tak whatever...
449182
Vim, trochu jsme to se Psemou nevychytali... Zrovna ale s prazskym jadrem muzeme jit kdykoliv, tak whatever...
0 0
reagovat

qualkalim

Na to jaks byl nadšenej ses vubec neprihlasil k hlavni skupine ! :( (teda aspon myslim). Body dolu...:-
449181
Na to jaks byl nadšenej ses vubec neprihlasil k hlavni skupine ! *:(* (teda aspon myslim). Body dolu...*:-*
qualkalim
0 0
reagovat
Trailer Night na jednicku z hvezdickou, super, ze se "kuci" neopakovali... Bernard po tom taky dobrej...:D
449180
Trailer Night na jednicku z hvezdickou, super, ze se "kuci" neopakovali... Bernard po tom taky dobrej...*:D*
0 0
reagovat

imf

A malokto vie, ze ten zvysok aktivneho kosickeho jadra bol este den predtym v Brne... ;)
449179
A malokto vie, ze ten zvysok aktivneho kosickeho jadra bol este den predtym v Brne... *;)*
imf
0 0
reagovat
tak to ja chvalit nebudu :D .... teda budu, vsechno bylo v pohode, dokavad nam nezavreli hospodu pred nosem...to me na*ralo.
Ale night cool, repete!
449178
tak to ja chvalit nebudu *:D* .... teda budu, vsechno bylo v pohode, dokavad nam nezavreli hospodu pred nosem...to me na*ralo.
Ale night cool, repete!
0 0
reagovat
Taky se přidávám k pochvale akce. Bylo to super, hlavně potěšil blok s údernou dvojicí Bad Boys2 a Rocky Balboa:+:+:+. Nevim, kde jsem vzali, že numíte moc mluvit. Takhle přednášet z patra(zpatra, spatra???) je moooc gut. Jediný co mi tam trošičku chybělo byl trailer na Borata :D, ale to je můj probém. Takže znovu díky za skvělej večer všem z MZ.:+
P.S. jedno díky Ghostriderovi za přespávací azyl:+
449177
Taky se přidávám k pochvale akce. Bylo to super, hlavně potěšil blok s údernou dvojicí Bad Boys2 a Rocky Balboa*:+**:+**:+*. Nevim, kde jsem vzali, že numíte moc mluvit. Takhle přednášet z patra(zpatra, spatra???) je moooc gut. Jediný co mi tam trošičku chybělo byl trailer na Borata *:D*, ale to je můj probém. Takže znovu díky za skvělej večer všem z MZ.*:+* P.S. jedno díky Ghostriderovi za přespávací azyl*:+*
0 0
reagovat
Já jsem dorazil domů v devět a hned jsem šel spát. Teď už je mi líp :) Super akce...
449176
Já jsem dorazil domů v devět a hned jsem šel spát. Teď už je mi líp :) Super akce...
0 0
reagovat
Pred chvilou jsem dojel dom :o) Trailer Night paráda, hned bych si to zopakoval.... mít zas nějakých 1200 na útratu :o) Jen náklady a to, že se mi tak trochu ještě moce hlava, mi trochu (ale fakt jenom malinko) kazí výsledný dojem, nicmnéně samotná akce (i s afterparty) opravdu stála za to:+
449175
Pred chvilou jsem dojel dom :o) Trailer Night paráda, hned bych si to zopakoval.... mít zas nějakých 1200 na útratu :o) Jen náklady a to, že se mi tak trochu ještě moce hlava, mi trochu (ale fakt jenom malinko) kazí výsledný dojem, nicmnéně samotná akce (i s afterparty) opravdu stála za to*:+*
0 0
reagovat
Njn... bratri Slovaci nic nevydrzej. :) (ale alespon prijel... at si to zbytek aktivniho kosickeho jadra zapise za usi :)))
449174
Njn... bratri Slovaci nic nevydrzej. :) (ale alespon prijel... at si to zbytek aktivniho kosickeho jadra zapise za usi :)))
0 0
reagovat
No, tak asi by som mal ísť pomaly spať. Dobrú noc...
449173
No, tak asi by som mal ísť pomaly spať. Dobrú noc...
0 0
reagovat
Povedená akce. Snad jste potom nezničili moc laviček a odpaďáků. :D
449172
Povedená akce. Snad jste potom nezničili moc laviček a odpaďáků. *:D*
0 0
reagovat

TrailerNight

Tak TrailerNight byla excelentni :+;) Jinak muj hlas ma "rodiny trailer" na Commando s neodolatelnym Lafontainem ... Jedina mini soukroma vec - skoda ze prvni blok se jeste lehce pilovalo zaostreni a nastaveni zvuku, protoze 300 mohla byt jeste lepsi. Na druhou stranu bych tam mohl z 300 v plne zbroji zkolabovat jak je good takže nakonec lepší - KVALITA BYLA ALE NAKONEC VYBORNY - necekal jsem to tak dobry ... Diky vsem z Mzone. :+
449171
Tak TrailerNight byla excelentni *:+**;)* Jinak muj hlas ma "rodiny trailer" na Commando s neodolatelnym Lafontainem ... Jedina mini soukroma vec - skoda ze prvni blok se jeste lehce pilovalo zaostreni a nastaveni zvuku, protoze 300 mohla byt jeste lepsi. Na druhou stranu bych tam mohl z 300 v plne zbroji zkolabovat jak je good takže nakonec lepší - KVALITA BYLA ALE NAKONEC VYBORNY - necekal jsem to tak dobry ... Diky vsem z Mzone. *:+*
TrailerNight
0 0
reagovat
Kua ta trailer night byl masakr. A afterparty taky :-))
449170
Kua ta trailer night byl masakr. A afterparty taky :-))
0 0
reagovat
Tak uz to bezi...
449169
Tak uz to bezi...
0 0
reagovat

re: Yuri

Hlasi to bohuzel chybu... Jinak je to pry good serial.
449168
Hlasi to bohuzel chybu... Jinak je to pry good serial.
re: Yuri
0 0
reagovat
Dexter">link
449167
0 0
reagovat
(tichá závist) ;)
449166
(tichá závist) *;)*
0 0
reagovat
btw to je dôkaz, že Jack Bauer skutočne nevedie nijako prehnane atomický život...aspoň nie v porovnaní so mnou ;)
449165
btw to je dôkaz, že Jack Bauer skutočne nevedie nijako prehnane atomický život...aspoň nie v porovnaní so mnou *;)*
0 0
reagovat
Tak to vyzerá, že ste teda banda na káve závyslých maníkov bez kondičky. O 5. nad ránom sme sa rozdelili a ma Karlos nasmeroval kdesi do ďabla s tým, že je tam Florenc. Bo asi 15 minútach chôdze som usúdil, že ma nasmeroval úplne zle. Po pohľade na mapu na zastávke som zistil, že idem (tradične) opačným smerom ;). Tak som nabral azimut smerom k Vltave (už zasa) a po brehu som si urobil vychádzku, preloženú niekoľkými výletmi do temných Pražských uličiek (ale na Karlov most a následne do Hradčian som už naozaj nemal silu sa trepať). Po asi hodine pešej túry, ktorej trasa na mape by vyzerala asi ako ulita mierne retardovaného slimáka som sa dostal konečne na Florenc. Asi o siedmej som sedel v autobuse z Prahy, no nakoľko mám problém zaspať v sedavej polohe a na DVD v buse dávali Constantina, veľmi som sa nevyspal. Potom, čo som prišiel do Brna som dokonca ešte stihol urobiť nákup v Tescu. Momentálne je už skoro 11 a ja som 29 hodín bez poriadneho spánku a ešte stále nepociťujem nejaký jeho akútny nedostatok. Vaše oslabené organizmy sa majú čo učiť :D
449164
Tak to vyzerá, že ste teda banda na káve závyslých maníkov bez kondičky. O 5. nad ránom sme sa rozdelili a ma Karlos nasmeroval kdesi do ďabla s tým, že je tam Florenc. Bo asi 15 minútach chôdze som usúdil, že ma nasmeroval úplne zle. Po pohľade na mapu na zastávke som zistil, že idem (tradične) opačným smerom *;)*. Tak som nabral azimut smerom k Vltave (už zasa) a po brehu som si urobil vychádzku, preloženú niekoľkými výletmi do temných Pražských uličiek (ale na Karlov most a následne do Hradčian som už naozaj nemal silu sa trepať). Po asi hodine pešej túry, ktorej trasa na mape by vyzerala asi ako ulita mierne retardovaného slimáka som sa dostal konečne na Florenc. Asi o siedmej som sedel v autobuse z Prahy, no nakoľko mám problém zaspať v sedavej polohe a na DVD v buse dávali Constantina, veľmi som sa nevyspal. Potom, čo som prišiel do Brna som dokonca ešte stihol urobiť nákup v Tescu. Momentálne je už skoro 11 a ja som 29 hodín bez poriadneho spánku a ešte stále nepociťujem nejaký jeho akútny nedostatok. Vaše oslabené organizmy sa majú čo učiť *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist