Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 121561 - 121580 Napsat příspěvek
Fluke: díky, to je vona... a Moby:)
452659
Fluke: díky, to je vona... a Moby:)
0 0
reagovat
imf: ty myslíš to zneužívání zvířat k práci jo? se divím, že ještě nikdo nepodal žalobu za týrání zvířat:)
452658
imf: ty myslíš to zneužívání zvířat k práci jo? se divím, že ještě nikdo nepodal žalobu za týrání zvířat*:)*
0 0
reagovat
Shusika: nejdřív jsem si myslel, že to jsou první Nokie z L'amour kolekce, ale pak mi došlo, že ta reklama byla na hudbu, takže možná N series a je to N91:) a jedna z těch reklam: klik
452657
Shusika: nejdřív jsem si myslel, že to jsou první Nokie z L'amour kolekce, ale pak mi došlo, že ta reklama byla na hudbu, takže možná N series a je to N91*:)* a jedna z těch reklam: [link="http://www.youtube.com/watch?v=MxhZ-boAztA"]klik[/link]
0 0
reagovat
Nejzabavnejsi reklama je na prazskou Zoo. Se slonem, co nese tram a papouskem co zvyka sroubovak. Evan Almighty hadr. ;)
452656
Nejzabavnejsi reklama je na prazskou Zoo. Se slonem, co nese tram a papouskem co zvyka sroubovak. Evan Almighty hadr. ;)
0 0
reagovat

xMort

TO jako ze reklama na ten NY je v kine, o cem tu furt mluvite???A ja mel zase jen klasicky debilni Impuls, COlu (pocesteneho Eragona a S3) a novinku vanosni Sobi... Asi chodim do blbeho kina...
452655
TO jako ze reklama na ten NY je v kine, o cem tu furt mluvite???A ja mel zase jen klasicky debilni Impuls, COlu (pocesteneho Eragona a S3) a novinku vanosni Sobi... Asi chodim do blbeho kina...
xMort
0 0
reagovat
xMort: Začátek je pěknej, ale když se ze stropu stane podlaha ... dostávám z toho bolení hlavy :D
452654
xMort: Začátek je pěknej, ale když se ze stropu stane podlaha ... dostávám z toho bolení hlavy *:D*
0 0
reagovat
Fluke: já se v mobilech vůbec nevyznám...netušíš kterej typ to je?
452653
Fluke: já se v mobilech vůbec nevyznám...netušíš kterej typ to je?
0 0
reagovat
Mě se hodně líbila reklama na Nike air. Je tam hezká hudba a je to dobře nagradované (postupně různé fáze skoku) a u toho konce mě v kině vždycky mrazilo v zádech. A je i na youtube.
A je tam i ta super na New Yorker. All hail the mighty youtube :)
452652
Mě se hodně líbila reklama na Nike air. Je tam hezká hudba a je to dobře nagradované (postupně různé fáze skoku) a u toho konce mě v kině vždycky mrazilo v zádech. A je i na [link="http://youtube.com/watch?v=hbWn9gyUyVI"]youtube[/link]. A je tam i ta super na [link="http://youtube.com/watch?v=_WQiN8Oclis"]New Yorker[/link]. All hail the mighty youtube :)
0 0
reagovat
Shusika:jj byla to Nokia, ty edice co maj pokytkovanej design, jukni na stránky Nokie;)

Silence: to je to naproti Kotvě na národní? nebo počki ty si z jinýho města, ale na národní prej taky něco našli.
452651
Shusika:jj byla to Nokia, ty edice co maj pokytkovanej design, jukni na stránky Nokie*;)* Silence: to je to naproti Kotvě na národní? nebo počki ty si z jinýho města, ale na národní prej taky něco našli.
0 0
reagovat
nokia l'amour mela vsude kytky :)
452650
nokia l'amour mela vsude kytky :)
0 0
reagovat
Jasný to tuším valilo i normálně v tývce. Myslim, že to bylo na nokii.
452649
Jasný to tuším valilo i normálně v tývce. Myslim, že to bylo na nokii.
0 0
reagovat
Ty vájo, je to asi půl roku až rok starý, je ta mobil do něhož je integrovaný nějaký hi-tech přehrávač písníček a začíná to tuším borcem na kole v newyorské zácpě, jak si to s tím přehrávačem užívá. Pak je tam nějaká party, milenci a chlapík v bistru a všem po rukách rostou takový trny/květy nebo co v rytmu písničky. Možná je to Motorola...
452648
Ty vájo, je to asi půl roku až rok starý, je ta mobil do něhož je integrovaný nějaký hi-tech přehrávač písníček a začíná to tuším borcem na kole v newyorské zácpě, jak si to s tím přehrávačem užívá. Pak je tam nějaká party, milenci a chlapík v bistru a všem po rukách rostou takový trny/květy nebo co v rytmu písničky. Možná je to Motorola...
0 0
reagovat
Na co to je reklama?
452647
Na co to je reklama?
0 0
reagovat
Shushika: Něco mi to připomíná, ale to už je hodně starý.
452646
Shushika: Něco mi to připomíná, ale to už je hodně starý.
0 0
reagovat
Když už jsme u těch reklam, je na youtube taková ta na mobil, jak lidem po rukach rostou ty tetovane kytky nebo co to je? Ta mi připadá krutě sexy...
452645
Když už jsme u těch reklam, je na youtube taková ta na mobil, jak lidem po rukach rostou ty tetovane kytky nebo co to je? Ta mi připadá krutě sexy...
0 0
reagovat
No tak jsem byl na Good Year (8/10) a tolik lidí tam až zas tak nebylo, jak jsem si myslel odpoledne. No je škoda přístup lidí k filmům. Nezastírám, že spoustu filmů a seriálů mám taky z netu, ale přesto se snažim tak nějak pravidelnějc do kina chodit. Bohužel většina lidí maj dost jinej názor a radši si to bouchnou třeba i z kinoripu(což je největší peklo). A dneska lidi ze školy, co jsem s nima byl teď v kině, tak na mě docela divně koukali, že jsem chtěl bejt včas v sále, abych viděl trailery
Jinak prostě na reklamu na New Yorker se nedá vynadívat + pak ženské obsazení v Good Year - famozní
Vincent: jo kdyby byly peníze a nebyly studijní povinnosti... Ale ve středu v Pardubicích Xavier Baumaxa - tešim se moc :D.
452644
No tak jsem byl na Good Year (8/10) a tolik lidí tam až zas tak nebylo, jak jsem si myslel odpoledne. No je škoda přístup lidí k filmům. Nezastírám, že spoustu filmů a seriálů mám taky z netu, ale přesto se snažim tak nějak pravidelnějc do kina chodit. Bohužel většina lidí maj dost jinej názor a radši si to bouchnou třeba i z kinoripu(což je největší peklo). A dneska lidi ze školy, co jsem s nima byl teď v kině, tak na mě docela divně koukali, že jsem chtěl bejt včas v sále, abych viděl trailery Jinak prostě na reklamu na New Yorker se nedá vynadívat + pak ženské obsazení v Good Year - famozní Vincent: jo kdyby byly peníze a nebyly studijní povinnosti... Ale ve středu v Pardubicích Xavier Baumaxa - tešim se moc *:D*.
0 0
reagovat
Osobne bych sel radsi na Pink... ale to uz nestihnu. ;)
452643
Osobne bych sel radsi na Pink... ale to uz nestihnu. ;)
0 0
reagovat
Drahá lupenáž. Ale zašel bych... takže jestli někdo potřebuje sparinga a zvládne usnout s pocitem toho, že sponzoruje dobrou věc, nechť se hlásí ve vzkazníku ;)
452642
Drahá lupenáž. Ale zašel bych... takže jestli někdo potřebuje sparinga a zvládne usnout s pocitem toho, že sponzoruje dobrou věc, nechť se hlásí ve vzkazníku ;)
0 0
reagovat
Kdo jde v neděli na koncert Xtiny? 8)
452641
Kdo jde v neděli na koncert Xtiny? *8)*
0 0
reagovat
Já byl teď taky na Parfému, ale pro jistotu jsem si koupil lístek už včera, takže nebyl problém.
452640
Já byl teď taky na Parfému, ale pro jistotu jsem si koupil lístek už včera, takže nebyl problém.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist