Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109881 - 109900 Napsat příspěvek

2 t_gon

Hmm, toho Kenshina zavidim..
466848
Hmm, toho Kenshina zavidim..
2 t_gon
0 0
reagovat

deiwi

tiez som plagatovy panic.. alebo skor dochodca, casy teenagerstva su pre 27 rocneho daleko:)

ale mam na stene obraz plachetnice presne taky, aky visi Simpsonovcom nad gaucom, som nanho ukrutne hrdy a s radostou ho "vysvetlujem" kazdej navsteve, ktora nad nim ohrna nos... su to popkulturni analfabeti ;)
466847
tiez som plagatovy panic.. alebo skor dochodca, casy teenagerstva su pre 27 rocneho daleko:) ale mam na stene obraz plachetnice presne taky, aky visi Simpsonovcom nad gaucom, som nanho ukrutne hrdy a s radostou ho "vysvetlujem" kazdej navsteve, ktora nad nim ohrna nos... su to popkulturni analfabeti ;)
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

Já žádný plakáty nikde nemam ;) Radši si na zeď dám obrázek z puzzlíků :+ , který jsem si sám složil, než nějaké krvelačné monstrum nebo filmový plakát :)
466846
Já žádný plakáty nikde nemam *;)* Radši si na zeď dám obrázek z puzzlíků *:+* , který jsem si sám složil, než nějaké krvelačné monstrum nebo filmový plakát *:)*
deiwi
0 0
reagovat

xMort

LOTR trilogie ruluje moji stene uz delsi dobu. I druha strana pokoje neni uplne prazdna . Dale mam jeste bokem na stene Spidyho 1, Black Hawk down, Krale Skorpiona a MIIB.
Ted jeste sehnat neco fesneho na Spidyho 3 ci Transformery a tapetuji druhe patro. Imho neni to spatne mit vedle ve vchode pujcovnu a sem tam hodit smutne oko na slecnu za kasou v kine. Hned se plakaty lepe stradaji ;))
466845
LOTR trilogie [link="http://img253.imageshack.us/my.php?image=a2dq5.jpg"]ruluje [/link] moji stene uz delsi dobu. I druha [link="http://img440.imageshack.us/my.php?image=a1dh5.jpg"]strana[/link] pokoje neni uplne prazdna . Dale mam jeste bokem na stene Spidyho 1, Black Hawk down, Krale Skorpiona a MIIB. Ted jeste sehnat neco fesneho na Spidyho 3 ci Transformery a tapetuji druhe patro. Imho neni to spatne mit vedle ve vchode pujcovnu a sem tam hodit smutne oko na slecnu za kasou v kine. Hned se plakaty lepe stradaji ;))
xMort
0 0
reagovat
Jo ty čtyři - SWe2, věčný svit, enigma, JP3, jo a nakonec jsem tam měl asi dva měsíce poster k oskarům 2006(či sedm? ;)...
466844
Jo ty čtyři - SWe2, věčný svit, enigma, JP3, jo a nakonec jsem tam měl asi dva měsíce poster k oskarům 2006(či sedm? ;)...
0 0
reagovat
deiwi: Na koleji jsem měl čtyři krásné plagáty, kterýma jsem zatapetoval smouhy na stěně, ale v mojem pokojíčku nemám žádný...
Jsou tam především pověšené obrazy plachetnic, ze dvou stran skříně a na poslední stěně veliké okno... Už by se mi to sem prostě nevešlo ;)...
466843
deiwi: Na koleji jsem měl čtyři krásné plagáty, kterýma jsem zatapetoval smouhy na stěně, ale v mojem pokojíčku nemám žádný... Jsou tam především pověšené obrazy plachetnic, ze dvou stran skříně a na poslední stěně veliké okno... Už by se mi to sem prostě nevešlo ;)...
0 0
reagovat
Silent Hill by se mi taky moc libil. Nemam ani plakat s tenistkou, jak se skrabe v zadku, proste nic. :)
466842
Silent Hill by se mi taky moc libil. Nemam ani plakat s tenistkou, jak se skrabe v zadku, proste nic. :)
0 0
reagovat
Na zdech nemám nic :], jenom na dveřích plakát Insomnie.
466841
Na zdech nemám nic :], jenom na dveřích plakát Insomnie.
0 0
reagovat
4 velky postery (A1) Matrix Trilogie, 2x Silent Hill, 2x Fontana. Do budoucna pocitam s 3-Iron a Crash..
466840
4 velky postery (A1) Matrix Trilogie, 2x Silent Hill, 2x Fontana. Do budoucna pocitam s 3-Iron a Crash..
0 0
reagovat
jaa teda aspon ne zadnej filmovej, mam tam dve motorky od kluku z occ ale to je tak vsechno :D
466839
jaa teda aspon ne zadnej filmovej, mam tam dve motorky od kluku z occ ale to je tak vsechno *:D*
0 0
reagovat
Nemile zjisteni, ze jsem dedek, ktery nema na zdi zadny plakat, me vede k dotazu: kdo nema na zdi zadny plakat? :) Ne ze bych nechtel, ale uz nejsem nejmladsi a hlavne nemam byt jen pro sebe :)
466838
Nemile zjisteni, ze jsem dedek, ktery nema na zdi zadny plakat, me vede k dotazu: kdo nema na zdi zadny plakat? :) Ne ze bych nechtel, ale uz nejsem nejmladsi a hlavne nemam byt jen pro sebe :)
0 0
reagovat

Ravenhorn

V pokoji u rodičů jsem měl jeden čas celou LOTR trilogii a Matrixy v těch A0 nebo co je to za rozměr. Týpek co nám ve škole chodil věšet plakáty mě naučil, jak se to z těch rámů dá co nejrychleji vyndat :))
466837
V pokoji u rodičů jsem měl jeden čas celou LOTR trilogii a Matrixy v těch A0 nebo co je to za rozměr. Týpek co nám ve škole chodil věšet plakáty mě naučil, jak se to z těch rámů dá co nejrychleji vyndat :))
Ravenhorn
0 0
reagovat
NO a na druhe straně mám 2 velké A1 Istanbul a A3 plakát vlastní výroby NEW ZEALAND.
466836
NO a na druhe straně mám 2 velké A1 Istanbul a A3 plakát vlastní výroby NEW ZEALAND.
0 0
reagovat
No já tam mám LOTR 2 a 3, Tróju, HP3 (chci ho nahradit HP5), A pak LOTR 1 SW 2 ze samolepkama plakáty.
466835
No já tam mám LOTR 2 a 3, Tróju, HP3 (chci ho nahradit HP5), A pak LOTR 1 SW 2 ze samolepkama plakáty.
0 0
reagovat
mne sa este celkom paci aj tento tu :) link
466834
mne sa este celkom paci aj tento tu :) http://www.impawards.com/2005/walk_the_line_xlg.html
0 0
reagovat
Jeste jsem se teda nezminil o 12ti mensich plakatech s Clintem Eastwoodem :D
466833
Jeste jsem se teda nezminil o 12ti mensich plakatech s Clintem Eastwoodem :D
0 0
reagovat
ja tu mam jenom dvakrat matrix revolutions, equilibrium a HP3 (vsechno jenom low A3 format) bydlim v podkrovi, mam tu malo sten, kam to davat :D
466832
ja tu mam jenom dvakrat matrix revolutions, equilibrium a HP3 (vsechno jenom low A3 format) bydlim v podkrovi, mam tu malo sten, kam to davat :D
0 0
reagovat
Taky se zapojím do plakátové diskuze: Star Wars (New Hope), Jaws, Sunset Boulevard, Tenkrát na západě a Vězeň z Azkabanu. Všechno kreslené, anglické a ve skle.
466831
Taky se zapojím do plakátové diskuze: Star Wars (New Hope), Jaws, Sunset Boulevard, Tenkrát na západě a Vězeň z Azkabanu. Všechno kreslené, anglické a ve skle.
0 0
reagovat
tak tady to mas link

tohle jsou zahranicni, cesky mam v jiny policce a je jich ostudne malo a je tam pra kousku za ktere se stydim :D
466830
tak tady to mas http://free-image-upload.freefilespot.com/download.php?file=75556a5e150669acccc4fd37f6f10a8e tohle jsou zahranicni, cesky mam v jiny policce a je jich ostudne malo a je tam pra kousku za ktere se stydim *:D*
0 0
reagovat
mě visí Constantine a Starsky a Hutch.:+
466829
mě visí Constantine a Starsky a Hutch.*:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se