Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109741 - 109760 Napsat příspěvek
Jediné, co tomu DVD nesluší, je nepřeskočitelná znělka LK... ?) :D
466985
Jediné, co tomu DVD nesluší, je nepřeskočitelná znělka LK... *?)* *:D*
0 0
reagovat
hm, lákavé. Zítra nebo pozítří obhlídnu. Navíc jsem teď kouknul na stránky LK a zaujalo mě víc kousků. Takovej King Kong vs. Godzilla... hm.:D:+
466984
hm, lákavé. Zítra nebo pozítří obhlídnu. Navíc jsem teď kouknul na stránky LK a zaujalo mě víc kousků. Takovej King Kong vs. Godzilla... hm.*:D**:+*
0 0
reagovat

rcorp

Tak se přiznám, že jsem to strčil do přehrávače až teď a musím říct, že lež je nejen to 4:3 u obrazu, ale i to 2.0 u anglické stopy... 8) :+
466983
Tak se přiznám, že jsem to strčil do přehrávače až teď a musím říct, že lež je nejen to 4:3 u obrazu, ale i to 2.0 u anglické stopy... *8)* *:+*
rcorp
0 0
reagovat

Silence

U toho Mementa je na obalu napsany ze to je 4:3. Je to pravda, nebo bohapusta lez? ;)
466982
U toho Mementa je na obalu napsany ze to je 4:3. Je to pravda, nebo bohapusta lez? ;)
Silence
0 0
reagovat
Koupil jsem si dneska Memento v LK.. Sice je trochu škoda, že i originální audio je jen stereo, ale za těch 99,- nekupte to, že? :) Taky jsem si pod vlivem zážitku z Laku na vlasy pořídil DVD mých oblíbených hudebních filmů Pomády a Hříšného tance za krásných 149 korun českých... načerpal jsem v posledních dvou dnech do sebe tolik pozitivní energie, že už jí nemám kam dávat... :D
466981
Koupil jsem si dneska Memento v LK.. Sice je trochu škoda, že i originální audio je jen stereo, ale za těch 99,- nekupte to, že? :) Taky jsem si pod vlivem zážitku z Laku na vlasy pořídil DVD mých oblíbených hudebních filmů Pomády a Hříšného tance za krásných 149 korun českých... načerpal jsem v posledních dvou dnech do sebe tolik pozitivní energie, že už jí nemám kam dávat... *:D*
0 0
reagovat
No to je fakt, ale DVD se nebudou vyrábět do nekonečně. Studia dnes investijí těžké prachy do nových formátů a očekávají výsledky. Takže bude otázkou času, kdy pak nějaké studio vydá svůj titul jen na Blue-ray například, což pak může být začátek konce DVD?)
466980
No to je fakt, ale DVD se nebudou vyrábět do nekonečně. Studia dnes investijí těžké prachy do nových formátů a očekávají výsledky. Takže bude otázkou času, kdy pak nějaké studio vydá svůj titul jen na Blue-ray například, což pak může být začátek konce DVD*?)*
0 0
reagovat
chapejte, vhs a dvd to jsou uplne dve odlisne veci ....ale hddvd a dvd jsou veci stejne pouze s rozdilem kvality....to uz lidi nebudou vnimat...maji doma dvdcko a na co jim bude lepsi kvalita za vetsi cenu.......
466979
chapejte, vhs a dvd to jsou uplne dve odlisne veci ....ale hddvd a dvd jsou veci stejne pouze s rozdilem kvality....to uz lidi nebudou vnimat...maji doma dvdcko a na co jim bude lepsi kvalita za vetsi cenu.......
0 0
reagovat

Duro

Já věděl proč jsme skoro žádné orig. VHS nekupovali. Teď jsou naprd. Teda pokuď to není film, který jinak není možné mít. :D
466978
Já věděl proč jsme skoro žádné orig. VHS nekupovali. Teď jsou naprd. Teda pokuď to není film, který jinak není možné mít. *:D*
Duro
0 0
reagovat

stecko

Aha, tak to chápu. I když já bych byl nejraději, kdyby byly formáty oba. Alespoň by se distributoři více snažili s kvalitou (viz. ten T2 nebo 300, titulů bude jistě víc, ale jiné jsem neporovnával).
466977
Aha, tak to chápu. I když já bych byl nejraději, kdyby byly formáty oba. Alespoň by se distributoři více snažili s kvalitou (viz. ten T2 nebo 300, titulů bude jistě víc, ale jiné jsem neporovnával).
stecko
0 0
reagovat
duro > asi tak, ale oba dobre vime, ze je to otazka pomerne dost vzdaleny budoucnosti ;)
perry > spatne sem se vyjadril. oplakaval sem spojeni paramountu s hd-dvd, protoze do tohohle formatu fanda zrovna nejsem
466976
duro > asi tak, ale oba dobre vime, ze je to otazka pomerne dost vzdaleny budoucnosti ;) perry > spatne sem se vyjadril. oplakaval sem spojeni paramountu s hd-dvd, protoze do tohohle formatu fanda zrovna nejsem
0 0
reagovat

duro

tak to delam taky, ale disky jsou disky....to tak maximalne prejdu a zacnu HDDVD kupovat, ale o kupovani vsech trilogii a edici a asi za dvojnasobnou cenu bych uz neuvazoval....myslim si, ze zadny zanik dvdcek nas tak pristich deset let neceka...kdyt to k nam teprve nedavno prislo:D:D
466975
tak to delam taky, ale disky jsou disky....to tak maximalne prejdu a zacnu HDDVD kupovat, ale o kupovani vsech trilogii a edici a asi za dvojnasobnou cenu bych uz neuvazoval....myslim si, ze zadny zanik dvdcek nas tak pristich deset let neceka...kdyt to k nam teprve nedavno prislo*:D**:D*
duro
0 0
reagovat

mcb

Tiež som si kedysi myslel, že keď už mám nejaký film na originálnej VHS, ktorá ma vyšla na 500,-Sk, už si predsa nebudem kupovať ten istý film na DVD :D:D:D
466974
Tiež som si kedysi myslel, že keď už mám nejaký film na originálnej VHS, ktorá ma vyšla na 500,-Sk, už si predsa nebudem kupovať ten istý film na DVD *:D**:D**:D*
mcb
0 0
reagovat

stecko

Proč pláčeš nad HD-DVD ? ?)

Jinak taky nevím, co je divnýho na edicích za 38,- Distributorům to může být jedno, vydělají na tom stejně (možná i víc), než kdyby se to prodávalo/neprodávalo za 400,- To si to pak každý půjčí a vypálí, takhle si koupí originál, i když už to třeba má vypálený (jen pro ten pocit)
466973
Proč pláčeš nad HD-DVD ? *?)* Jinak taky nevím, co je divnýho na edicích za 38,- Distributorům to může být jedno, vydělají na tom stejně (možná i víc), než kdyby se to prodávalo/neprodávalo za 400,- To si to pak každý půjčí a vypálí, takhle si koupí originál, i když už to třeba má vypálený (jen pro ten pocit)
stecko
0 0
reagovat
nevim jestli si kazdy vetsinu svych nakoupenych filmu, koupi jeste v HD...tomu se mi nechce verit?)
466972
nevim jestli si kazdy vetsinu svych nakoupenych filmu, koupi jeste v HD...tomu se mi nechce verit*?)*
0 0
reagovat
ja sem na takovy veci taky uchylnej, ackoliv jich mam pramalo.
hddvd mi ani nepripominej :D, nad tim placu uz tejden ;)
ale s tou vladou "novych formatu" bych to neprehanel. na tu si jeste par let pockame
466971
ja sem na takovy veci taky uchylnej, ackoliv jich mam pramalo. hddvd mi ani nepripominej *:D*, nad tim placu uz tejden ;) ale s tou vladou "novych formatu" bych to neprehanel. na tu si jeste par let pockame
0 0
reagovat
Me se Tesco edice netykaj, pro me jsou malo exkluzivni. Asi jsem fetisista a potrpim si na de luxe edice. Spise me ted trapi ten komplot Paramount - Toshiba.
466970
Me se Tesco edice netykaj, pro me jsou malo exkluzivni. Asi jsem fetisista a potrpim si na de luxe edice. Spise me ted trapi ten komplot Paramount - Toshiba.
0 0
reagovat

duro

Stejně za chvíli budou vládnout "nové formáty."
466969
Stejně za chvíli budou vládnout "nové formáty."
duro
0 0
reagovat

rcorp

Napsal jsem to jako debil, ale je to ono. Diky :)
466968
Napsal jsem to jako debil, ale je to ono. Diky :)
rcorp
0 0
reagovat
to je mi celkem ukradeny, ten proces to akorat urychli ;)
nebudu se tomu vyhybat jen proto, ze to pozdejc bude omluva pro nejaky blbouny. Stejne jako mi nedela problem koupit si edici za 2k, udela mi radost pitomy aha, ktery vyjde levnejc nez kdybych (kdyby vubec) si to pujcil a vypalil.
btw sousedum se to DTSko asi libit nebude, precejen je uz devet ;)
466967
to je mi celkem ukradeny, ten proces to akorat urychli ;) nebudu se tomu vyhybat jen proto, ze to pozdejc bude omluva pro nejaky blbouny. Stejne jako mi nedela problem koupit si edici za 2k, udela mi radost pitomy aha, ktery vyjde levnejc nez kdybych (kdyby vubec) si to pujcil a vypalil. btw sousedum se to DTSko asi libit nebude, precejen je uz devet ;)
0 0
reagovat
Aha, sorry, dočítal som teraz staršie príspevky... To je fakt mor, že takéto filmy pchajú za pár halierov, ľudia teraz už úplne prestanú kupovať nové tituly. Už počujem blbečkov, ako hovoria: "Za rok to vyjde v Blesku za 39, nekúpim to teraz za 399!" Peklo.
466966
Aha, sorry, dočítal som teraz staršie príspevky... To je fakt mor, že takéto filmy pchajú za pár halierov, ľudia teraz už úplne prestanú kupovať nové tituly. Už počujem blbečkov, ako hovoria: "Za rok to vyjde v Blesku za 39, nekúpim to teraz za 399!" Peklo.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se