|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 109561 - 109580
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5478
- 5479
- 5480
- .
- 7037
- 7038
no to je fakt. Z tadyka mám víc informací a eště rychleji než z časáků. Asi snad kvůli tabulce s návštěvností

|
reagovat
|
Ad casaky: ja kupuju Premieru a ani nevim proc kdyz o tom tak premejslim
mozna ze je mensi nez cinema, jinak veskery novinky se doctu tady na MZ.
mozna ze je mensi nez cinema, jinak veskery novinky se doctu tady na MZ. |
reagovat
|
sohaj
Podívej se na náklad během posledního roku a porovnej ještě s nějakým stejně zaměřeným časákem a podle toho lehce vyvodíš jestli plátek upadá (nejen v tvých očích) nebo obecně lidé méně kupujou papírovej časák:)
|
reagovat
|
Návrat do budoucnosti
No já si tu tehdejší 4DVD edici (nebo byla 3DVD?) nekoupil, protože tehdy slibovali, že vydaj ještě tu 4DVD edici, kde bude mít každý díl DTS i českej dabing min 2.0. Nakonec se na to vys*ali.
V cizině se prodává normálně, ale bez českýho dabingu a ten bych tam na památku bral.
V cizině se prodává normálně, ale bez českýho dabingu a ten bych tam na památku bral.
|
reagovat
|
Zvoní Cinemě hrana?
Musím říct, že už si pár roků kupuji Cinemu a do nedávna jsem na ni nedal dopustit. Hodně se mi líbily tabulky s návštěvností ze VŠECH českých kin. Chodilo to sice s tříměsíčním zpožděním, ale člověk takhle měl kompletní představu o návštěvnosti v ČR (nepamutu se, že by někdo jiný přišel s něčím podobným). Zajímavé byly i recene. Narozdíl pd Premiere, kde všechno většinou zdrbali tak, že jsem se i párkrát rozčílil, zde recenze byly dobře udělané a hlavně čtivé. Ale poslední dobou mám pocit, že úroveň recenzí v Cinemě rapidně klesá. Nejcitelněji je to poznat u recenzí Franty Fuky. Těžko říct, co za tím úpadkem stojí, že by se hlásilo stáří? Každopádně se docela bojím, kam to až povede, protože poprvé musím přiznat, že Premiere začíná mít navrch
|
reagovat
|
No já na to nenarazil ani v půjčovně. Aspoň kdybych to měl jako ehm ehm 

|
reagovat
|
sohaj
Já na to narazil v půjčovně, měl jsem štěstí
Ale chtěl bych to mít jako originál, ne jako ehm-ehm 
Ale chtěl bych to mít jako originál, ne jako ehm-ehm 
|
reagovat
|
zajimavy, kdyz vyslo, tak sem na nej narazel i v cukrarnach
asi jste spatne hledali ;)
asi jste spatne hledali ;)|
reagovat
|
Perry-
No právě. Kdysi o tom, že to vychazí na DVD informovali v Cinemě, ale že bych na to nškdy narazil v nějaké prodejně, tak to se říct nedá

|
reagovat
|
Bral bych taky nějaké blockbustery k časopisům, ale toho se asi nedočkáme (např. Indiana Jones, Návrat do budoucnosti, Čelisti 1 apod.)
|
reagovat
|
Prosím vás, potřeboval bych poradit. Znáte nějaký program pro tvorbu ikonek?
|
reagovat
|
Ke sportu se to sice vůbec nehodí, ale nevadí kvalitní dvd za lidovku se vždycky hodí. Utržený ze řetězu a Ponorku (jestli to je ta od Petersena) si určitě koupím.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
65Supergirl: Teaser 45Odyssea: KINORIP Prolog 25Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 21Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 19Prachová příšera: Recenze 18Warneři na prodej - Epizoda III: Pomsta Ellisonů 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Nový Batman našel hvězdnou záporačku 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara

Ale to byl ještě větší pr*ser, jak ten hranej SF z 94.