Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109521 - 109540 Napsat příspěvek

ragnar

není tu smajlík, který by dostatečně prezentoval moje pocity, které jsou..ne sorry, stále nevím co si o tom mám myslet, prostě jen čumím, jako když za tebou přijde číňán a začne ti prodávat odpalovací kódy jadernejch raket od Adidasu:)
467205
není tu smajlík, který by dostatečně prezentoval moje pocity, které jsou..ne sorry, stále nevím co si o tom mám myslet, prostě jen čumím, jako když za tebou přijde číňán a začne ti prodávat odpalovací kódy jadernejch raket od Adidasu*:)*
ragnar
0 0
reagovat

Trellíno

heh díky :) to sem nebyl v republice a úplně jsem se zapoměl podívat na novinky. Na linklaterovi poslední dobou hodně ujíždím (až na scanner darkly - někdy vysvětlím) od Tape (omg oni tam 90 minut kecaj v malým bytě ale vy jste úplně vyjevení z toho jak vás to baví na to koukat, naprostá bomba 10/10 a mělo by to být v imdb aspon ve stovce, ale někdo hold potřebuje akci ?))
467204
heh díky *:)* to sem nebyl v republice a úplně jsem se zapoměl podívat na novinky. Na linklaterovi poslední dobou hodně ujíždím (až na scanner darkly - někdy vysvětlím) od Tape (omg oni tam 90 minut kecaj v malým bytě ale vy jste úplně vyjevení z toho jak vás to baví na to koukat, naprostá bomba 10/10 a mělo by to být v imdb aspon ve stovce, ale někdo hold potřebuje akci *?)*)
Trellíno
0 0
reagovat
gorkij65: link ;)
467203
gorkij65: http://www.moviezone.cz/news/linklater-a-trilogie *;)*
0 0
reagovat
Lidi Linklater točí třetí díl before sunrise/before sunset ! :- Nebo aspon herecký obsazení tomu napovýdají...ale bude až v roce 2013 ?)...to je zachvíli :))
467202
Lidi Linklater točí třetí díl before sunrise/before sunset ! *:-* Nebo aspon herecký obsazení tomu napovýdají...ale bude až v roce 2013 *?)*...to je zachvíli *:))*
0 0
reagovat

2 kryšpín

Vsak ja taky;)
467201
Vsak ja taky*;)*
2 kryšpín
0 0
reagovat

Xatrix

Já se při ní bavil. :-)
467200
Já se při ní bavil. :-)
Xatrix
0 0
reagovat

2 kryšpín

OMG, to je anketa jak z nosu:o
467199
OMG, to je anketa jak z nosu*:o*
2 kryšpín
0 0
reagovat
anketa link
467198
anketa http://movies.go.com/fanpoll
0 0
reagovat
ja tam mel lampicku a svetlo na mobil :)
467197
ja tam mel lampicku a svetlo na mobil :)
0 0
reagovat

2 ragnar

Doslo mi, ze to asi nebude normal kamera:D Velka pocta pro fotak:+
Ja to svy tocil v jednosmerce a transitem a malym svetlem na kamere, abych pak tuhle celou sekvenci vyhodil...
467196
Doslo mi, ze to asi nebude normal kamera*:D* Velka pocta pro fotak*:+* Ja to svy tocil v jednosmerce a transitem a malym svetlem na kamere, abych pak tuhle celou sekvenci vyhodil...
2 ragnar
0 0
reagovat
"My jsme kapři, nemáme chybu. Tesco volá, kupte si rybu." Už aby to tady zase bylo. :D
467195
"My jsme kapři, nemáme chybu. Tesco volá, kupte si rybu." Už aby to tady zase bylo. *:D*
0 0
reagovat
tohle bylo jeste fotakem, ale fakt se u toho ted bavim, hlavne pri te druhe verzi s: tesco tesco, tesco :D
467194
tohle bylo jeste fotakem, ale fakt se u toho ted bavim, hlavne pri te druhe verzi s: tesco tesco, tesco :D
0 0
reagovat

2 ragnar

Joo, dost mi to pripomnelo moje utrpeni pri nocnim nataceni..
467193
Joo, dost mi to pripomnelo moje utrpeni pri nocnim nataceni..
2 ragnar
0 0
reagovat
to jsem rad, ze jsem pobavil, to je ucel. Nicmene me bavi spis delat takovehle videa, nez strihat trailery, tohle je vic hardcore, jak vidis :D
467192
to jsem rad, ze jsem pobavil, to je ucel. Nicmene me bavi spis delat takovehle videa, nez strihat trailery, tohle je vic hardcore, jak vidis :D
0 0
reagovat
s tvejma videama mam vazne zvlastni zazitky
jeste jedno takovy a budu se bat vlezt za zenskou do postele :D
pointa mi sice utekla, ale smal jsem se hodne :+
467191
s tvejma videama mam vazne zvlastni zazitky jeste jedno takovy a budu se bat vlezt za zenskou do postele *:D* pointa mi sice utekla, ale smal jsem se hodne *:+*
0 0
reagovat
S radosti vam postuji svuj vcerejsi pocin. Moje prvni zkusenost s hororem, takze mrkejte zde link a pro odvazlivce je to pripraveno zde link a mozna me tam i uvidite :)
467190
S radosti vam postuji svuj vcerejsi pocin. Moje prvni zkusenost s hororem, takze mrkejte zde http://data2.edisk.cz:8080/c/cd9e95a1bac603f2bc959fe2feb12d86/horor05_final_version_for_web.mov a pro odvazlivce je to pripraveno zde http://data3.edisk.cz:8080/1/11c61284863d15d40c8fb8269f5ba5c7/horor05-unratetversion_final_version_for_web.mov a mozna me tam i uvidite :)
0 0
reagovat
ono se meni konstantne z "vajicka" do klasickyho napisu. Nutno podotknout, ze CTcko ma to samy. Misto cisla se obcas objevi stary logo bez cislice uprostred. Pruhledny, samozrejme...
467189
ono se meni konstantne z "vajicka" do klasickyho napisu. Nutno podotknout, ze CTcko ma to samy. Misto cisla se obcas objevi stary logo bez cislice uprostred. Pruhledny, samozrejme...
0 0
reagovat
Kdo si vsimnul, ze Nova opet pozmenila logo? :) Tomu rikam koncepce
467188
Kdo si vsimnul, ze Nova opet pozmenila logo? :) Tomu rikam koncepce
0 0
reagovat

strangercz

Ono hlavně rozlišení 1440 nebo 1680 už není skoro nic. Tj. když ti něco nepůjde na 1680 tak by ti to plynule nešlo ani na 1440.
467187
Ono hlavně rozlišení 1440 nebo 1680 už není skoro nic. Tj. když ti něco nepůjde na 1680 tak by ti to plynule nešlo ani na 1440.
strangercz
0 0
reagovat

strangercz

NO a já mám taky nic moc grafiku Ati x1900gt nekteré hry si zahraju na nižší rozlišení a neva. Ale třeba Bioshock hraju full nastavení a rozlišení 1680x1050 a jde mi plynule :-) rozhodně bych si nekoupil menší jak 20"
467186
NO a já mám taky nic moc grafiku Ati x1900gt nekteré hry si zahraju na nižší rozlišení a neva. Ale třeba Bioshock hraju full nastavení a rozlišení 1680x1050 a jde mi plynule :-) rozhodně bych si nekoupil menší jak 20"
strangercz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se