Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109541 - 109560 Napsat příspěvek

Gorecki game

Jaky mate cisla?
467169
Jaky mate cisla?
Gorecki game
0 0
reagovat

Gorecki

To je mazec. Na první pohled se to nezdá, ale není to tak jednoduché :+
467168
To je mazec. Na první pohled se to nezdá, ale není to tak jednoduché *:+*
Gorecki
0 0
reagovat
467167
[link="http://theblacktop.com/ahh.swf"]AAHHHH!!! ;)[/link]
0 0
reagovat
recenze variety na Pusinky link
467166
recenze variety na Pusinky http://www.variety.com/index.asp?layout=cannes2007&jump=review&reviewid=VE1117934562&query=pusinky
0 0
reagovat
Jo Luciana Pavarottiho je škoda. Já na opery moc nejsem, ale jeho jsem měl rád.
467165
Jo Luciana Pavarottiho je škoda. Já na opery moc nejsem, ale jeho jsem měl rád.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Hned jak domaratonujes, tak se poohledni po A Chinese Tall Story ;)
467164
Hned jak domaratonujes, tak se poohledni po [link="http://www.csfd.cz/film/233629-velke-dobrodruzstvi-ching-din-dai-sing/"]A Chinese Tall Story[/link] ;)
Ravenhorn
0 0
reagovat
No nic jdu se divat dál na Lotra extended marathon. Jsem v 1/3 Dvou věží :-) Na tom novým monitoru je to mnohem lepší zážitek než na tom debilním CRT. :D
467163
No nic jdu se divat dál na Lotra extended marathon. Jsem v 1/3 Dvou věží :-) Na tom novým monitoru je to mnohem lepší zážitek než na tom debilním CRT. *:D*
0 0
reagovat

t_gon

Taky mám wifinu a noťas, ale též jsem TO ještě nezkoušel, ale už jsem koukal ve vaně na film :D. Samo, že na netu najdeš hodně věcí, ale mě se pořád ještě lépe a pohodlněji čtou písmenka vytištěná na papír... no a vzhledem k tomu, že pracuju v tištěném médiu, tak mám trošku "zodpovědnost" za osud jiných psavců ;)
467162
Taky mám wifinu a noťas, ale též jsem TO ještě nezkoušel, ale už jsem koukal ve vaně na film *:D*. Samo, že na netu najdeš hodně věcí, ale mě se pořád ještě lépe a pohodlněji čtou písmenka vytištěná na papír... no a vzhledem k tomu, že pracuju v tištěném médiu, tak mám trošku "zodpovědnost" za osud jiných psavců *;)*
t_gon
0 0
reagovat
:oZemřel Luciano Pavarotti. A slyšet od něj pro mě nejkrásnější skladbu z opery a to je "Nessun Dorma" z opery od Pucciniho Turandot. To je bomba. Škoda byl asi nejlepší operní pěvěc součastnosti.
467161
*:o*Zemřel Luciano Pavarotti. A slyšet od něj pro mě nejkrásnější skladbu z opery a to je "Nessun Dorma" z opery od Pucciniho Turandot. To je bomba. Škoda byl asi nejlepší operní pěvěc součastnosti.
0 0
reagovat

Luc44

Vzhledem k domaci Wifi a notasu to neni zas tak tezke, ale realizovat to nehodlam ;)
A nejen rubrika "co se chysta", ale drtiva vetsina vseho co vyjde v casaku se da najit na netu s velkym predstihem, tudiz je pro mne zbytecne krmit penezi jeste "papirova vydani"...
Staci srovnat data zdejsi recenze Medvidka a vcerejsiho "halo v Tv" kolem jeho premiery ;)
467160
Vzhledem k domaci Wifi a notasu to neni zas tak tezke, ale realizovat to nehodlam ;) A nejen rubrika "co se chysta", ale drtiva vetsina vseho co vyjde v casaku se da najit na netu s velkym predstihem, tudiz je pro mne zbytecne krmit penezi jeste "papirova vydani"... Staci srovnat data zdejsi recenze Medvidka a vcerejsiho "halo v Tv" kolem jeho premiery ;)
Luc44
0 0
reagovat

t_gon

Bereš si ho i na hajzl?:D
467159
Bereš si ho i na hajzl?*:D*
t_gon
0 0
reagovat
K časákům: Kupuju Cinemu od té doby co vychází (teda ze začátku to financovali rodiče, že:-), Nedávno jsem si taky říkal, proč to dál kupuju a že se mi nějak nezdá náplň časáku - opožděné recenze atd. (už mě nebaví plačky šfr. jak maj těžkej život v každým úvodníku...), ale musím říct, že poslední dvě čísla se mi líbila - dosti zajímavostí okolo. Jen bych vypustil rubriky tipu "co se chystá" ty už jsou pro návštěvníka moviezone úplnou zbytečností.
467158
K časákům: Kupuju Cinemu od té doby co vychází (teda ze začátku to financovali rodiče, že:-), Nedávno jsem si taky říkal, proč to dál kupuju a že se mi nějak nezdá náplň časáku - opožděné recenze atd. (už mě nebaví plačky šfr. jak maj těžkej život v každým úvodníku...), ale musím říct, že poslední dvě čísla se mi líbila - dosti zajímavostí okolo. Jen bych vypustil rubriky tipu "co se chystá" ty už jsou pro návštěvníka moviezone úplnou zbytečností.
0 0
reagovat
Ad Premiere - taky jsme k ni presel od jejiho pocatku po Cineme, kde lahodila cena, mini velikost a hlavne kupa clanku (nataceni, Retro, rozhovory...), ale po case jsem zanevrel na casaky a po skonceni predplatneho Premiery chodim jen na web, pac jsem na nem temer NonStop (doma, skola, prace) a nespocet jeho vyhod netreba jmenovat.
467157
Ad Premiere - taky jsme k ni presel od jejiho pocatku po Cineme, kde lahodila cena, mini velikost a hlavne kupa clanku (nataceni, Retro, rozhovory...), ale po case jsem zanevrel na casaky a po skonceni predplatneho Premiery chodim jen na web, pac jsem na nem temer NonStop (doma, skola, prace) a nespocet jeho vyhod netreba jmenovat.
0 0
reagovat
Kupuju jen Premiere a Cinepur: Ten první má občas recenze hodně mimo mísu, ale tematické články jsou v něm skvělé a hlavně má ultravýhodné předplatné - včera mi k němu přišly 4 lístky do kina takže ten časopis je vlastně úplně zadarmo :)
467156
Kupuju jen Premiere a Cinepur: Ten první má občas recenze hodně mimo mísu, ale tematické články jsou v něm skvělé a hlavně má ultravýhodné předplatné - včera mi k němu přišly 4 lístky do kina takže ten časopis je vlastně úplně zadarmo *:)*
0 0
reagovat
Ohledně filmových časopisů: Ze začátku jsem kupoval Cinemu - ta ale byla nehorázně drahá a tak jsem skončil u Totalfilmu a Premiere. Totalfilm se po roce přestal vydávat a já nakonec zůstal u Premiere. Recenze tu sice někdy stojí za starou bačkoru. Naštěstí jsou tu jiné sekce (retro, zajímavosti z natáčení novinkových filmů), které si rád přečtu.
467155
Ohledně filmových časopisů: Ze začátku jsem kupoval Cinemu - ta ale byla nehorázně drahá a tak jsem skončil u Totalfilmu a Premiere. Totalfilm se po roce přestal vydávat a já nakonec zůstal u Premiere. Recenze tu sice někdy stojí za starou bačkoru. Naštěstí jsou tu jiné sekce (retro, zajímavosti z natáčení novinkových filmů), které si rád přečtu.
0 0
reagovat
LOL, zajimava recenze na Bourne Ultimatum. Autor si trochu popletl agenty :D
467154
LOL, zajimava recenze na [link="http://avmania.zive.cz/default.aspx?server=1&article=399"]Bourne Ultimatum[/link]. Autor si trochu popletl agenty *:D*
0 0
reagovat
Tak jsem prave dokoukal maraton rozsirenych verzi Lord Of The Rings a musim rict, ze to byla celkem makacka. Se mi nechce verit, ze i z divani na telku je clovek tak unaveny. Nevim, ale neco podobneho si opakuju az za hodne dlouhou dobu.:):))
467153
Tak jsem prave dokoukal maraton rozsirenych verzi Lord Of The Rings a musim rict, ze to byla celkem makacka. Se mi nechce verit, ze i z divani na telku je clovek tak unaveny. Nevim, ale neco podobneho si opakuju az za hodne dlouhou dobu.*:)**:))*
0 0
reagovat

ragnar

kušuj, back to the future ma nejlepší triky, páč jsou klasický:)
467152
kušuj, back to the future ma nejlepší triky, páč jsou klasický:)
ragnar
0 0
reagovat
to muze byt husta podivana, obzvlast nektere obskurni triky :)
467151
to muze byt husta podivana, obzvlast nektere obskurni triky :)
0 0
reagovat
Návrat do budoucnosti běžel i v HD, to bych chtěl :+zde
zde
467150
Návrat do budoucnosti běžel i v HD, to bych chtěl *:+*[link="http://nwgat.net/woot/files/2/backfuture2/4.png"]zde[/link] [link="http://nwgat.net/woot/files/2/backfuture3/sample.pic8.jpg"]zde[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se