Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108781 - 108800 Napsat příspěvek

dotaz

Ahoj lidi! mam na vas takovej specilani dotaz... Mam tv kartu od Pinnacle a nyin, kdyz chci stahnout neco z VHS do PC, tak obraz se mi ibcas skubne, ale blbne mi zvuk, ten je trhanej... Existuje nejaky jiny program (ne od Pinnaclu), kterym to pujde v pohode, nejaky, ktery neni moc narocny nebo to muze byt spatnou zvukovkou ci mam popripade preinstalovat PC?! Pocitac mam rekl bych jinak slusnej, tak nevim v cem je problem.. Mate s tim nekdo zkusenosti?! Diky vsem
478691
Ahoj lidi! mam na vas takovej specilani dotaz... Mam tv kartu od Pinnacle a nyin, kdyz chci stahnout neco z VHS do PC, tak obraz se mi ibcas skubne, ale blbne mi zvuk, ten je trhanej... Existuje nejaky jiny program (ne od Pinnaclu), kterym to pujde v pohode, nejaky, ktery neni moc narocny nebo to muze byt spatnou zvukovkou ci mam popripade preinstalovat PC?! Pocitac mam rekl bych jinak slusnej, tak nevim v cem je problem.. Mate s tim nekdo zkusenosti?! Diky vsem
dotaz
0 0
reagovat

lubo

Co čekat od Lorda Britishe:) nice:+
478690
Co čekat od Lorda Britishe*:)* nice*:+*
lubo
0 0
reagovat
ty schody za zdí mí připomněly jednu misi z Hitmana :)
478689
ty schody za zdí mí připomněly jednu misi z Hitmana :)
0 0
reagovat
Takýto domček by som chcel mať aj ja:))
478688
[link="http://www.youtube.com/watch?v=mM109_EbMcs"]Takýto domček[/link] by som chcel mať aj ja*:))*
0 0
reagovat
andrew: Vidis, ja ten trailer videl pred 3 tydny pred Once a Pokojem 1408. Ale nejak me nenapadlo rozvest o tom diskusi.
478680
andrew: Vidis, ja ten trailer videl pred 3 tydny pred Once a Pokojem 1408. Ale nejak me nenapadlo rozvest o tom diskusi.
0 0
reagovat
qualkalim
Jo jo, 13. Komnata se mi taky líbila aji ten trailer vypadá dobře. No sem zvědavej jak to dopadne. Každopádně se docela divím že je kolem toho tak ticho a dozvěděl sem se o tom uplně náhodou.
478678
[b]qualkalim[/b] Jo jo, 13. Komnata se mi taky líbila aji ten trailer vypadá dobře. No sem zvědavej jak to dopadne. Každopádně se docela divím že je kolem toho tak ticho a dozvěděl sem se o tom uplně náhodou.
0 0
reagovat

t_gon

Naaaaajs, ale o to víc mě láká až bude něco na HD..ale vlastně beru zpět, NBC Universal, takže HD-DVD:-
Popravdě mě to ke koupi nenutí kvůli HR-HDTV..ale ta krabička je moc hezká.
478674
Naaaaajs, ale o to víc mě láká až bude něco na HD..ale vlastně beru zpět, NBC Universal, takže HD-DVD*:-* Popravdě mě to ke koupi nenutí kvůli HR-HDTV..ale ta krabička je moc hezká.
t_gon
0 0
reagovat

StarGate edice

Tak si brouzdam Amazonem, kdyz tu na me bafne nadherna edice - temer laska na prvni "klik". I ta cena je lidova.No komu by se nelibilo mit Stargate SG-1 - The Complete Series Collection doma v polici.
Uz jsem se rozhlizel i po britskem amazonu a jinde, ale je to tam rapidne drazssi, s tim rozdilem ze je to Region 2. A s Cz podporou tusim ani nelze pocitat. Nebo ma nekdo nejake info, kde bych mohl neco zjistit (zatim jsme si psal na jeden eShop), zda se podobna vecicka chysta u nas?
478671
Tak si brouzdam Amazonem, kdyz tu na me bafne nadherna edice - temer laska na prvni "klik". I ta cena je lidova.No komu by se nelibilo mit [link="http://www.amazon.com/Stargate-SG-1-Complete-Collection-Sg1/dp/customer-images/B000TJBNHQ/ref=cm_ciu_pdpimg_prev?ie=UTF8&sort=quality&index=0&page=1#gallery"]Stargate SG-1 - The Complete Series Collection [/link] doma v polici. Uz jsem se rozhlizel i po britskem amazonu a jinde, ale je to tam rapidne drazssi, s tim rozdilem ze je to Region 2. A s Cz podporou tusim ani nelze pocitat. Nebo ma nekdo nejake info, kde bych mohl neco zjistit (zatim jsme si psal na jeden eShop), zda se podobna vecicka chysta u nas?
StarGate edice
0 0
reagovat
Jsem si to dnes nahraval......nikdy jsem to nevidel.
478665
Jsem si to dnes nahraval......nikdy jsem to nevidel.
0 0
reagovat
ted kdo je tady lama ;)
478648
ted kdo je tady lama ;)
0 0
reagovat
Máš recht, lamo.:D
478647
Máš recht, lamo.*:D*
0 0
reagovat
Ted koukam, ze uz funguje TV program. Funguje perfektne, skoda, ze to nevyuziju. :)
478646
Ted koukam, ze uz funguje TV program. Funguje perfektne, skoda, ze to nevyuziju. :)
0 0
reagovat

Sennh

Citujem Stéčka:
"cituji producenta Heroes:
'Their cultural significance will become clear in the coming months, so… pay attention!'

Slusho je fiktivni napoj vymysleny pro propagaci Cloverfieldu."
478645
Citujem Stéčka: "cituji producenta Heroes: 'Their cultural significance will become clear in the coming months, so… pay attention!' Slusho je fiktivni napoj vymysleny pro propagaci Cloverfieldu."
Sennh
0 0
reagovat
Co to je v galerii za fotky ke Cloverfieldu? 8)
478644
Co to je v galerii za fotky ke Cloverfieldu? *8)*
0 0
reagovat
Stardust už je dávno pryč a popravdě ani nevím, že by mě o něj někdo prosil.:D

478640
Stardust už je dávno pryč a popravdě ani nevím, že by mě o něj někdo prosil.*:D*
0 0
reagovat
Beru i placatou :))
478639
Beru i placatou *:))*
0 0
reagovat
nafukovaci?
478638
nafukovaci?
0 0
reagovat
Hej, jestli ví někdo o Claire Danes v nad životní velikosti tak měl jako prvnímu napsat mně :)))
478635
Hej, jestli ví někdo o Claire Danes v nad životní velikosti tak měl jako prvnímu napsat mně :)))
0 0
reagovat

Psema

Jo a ten Stardust plakát bude kdy?:D8)
478634
Jo a ten Stardust plakát bude kdy?*:D**8)*
Psema
0 0
reagovat
to si prave myslim a ze mas pro me i dalsi o tom uz vubec nepochybuji....lions for lambs je predkrm ne? to bys byl becko donest mi jen jeden ;)
478631
to si prave myslim a ze mas pro me i dalsi o tom uz vubec nepochybuji....lions for lambs je predkrm ne? to bys byl becko donest mi jen jeden ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se