Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108761 - 108780 Napsat příspěvek

dick

:D
478721
*:D*
dick
0 0
reagovat

silence

dyt si delam srandu nee, snad ste to nikdo nebral vazne :)
478720
dyt si delam srandu nee, snad ste to nikdo nebral vazne :)
silence
0 0
reagovat
Taky tuhle novinku vítám. Sice mám legitku, ale dost často se mi stává, že si zapomínám kupovat kupón a hledám pak zmateně drobáky po kapsách. :+
478719
Taky tuhle novinku vítám. Sice mám legitku, ale dost často se mi stává, že si zapomínám kupovat kupón a hledám pak zmateně drobáky po kapsách. *:+*
0 0
reagovat

ad.: SMS MHD

Je to imho výborný nápad! Jako vážně se mi to líbí. :+
478718
Je to imho výborný nápad! Jako vážně se mi to líbí. *:+*
ad.: SMS MHD
0 0
reagovat
dick: To sis mohl odpustit, ne?
478717
dick: To sis mohl odpustit, ne?
0 0
reagovat
nj, ale budejovice sou prdel :D
478716
nj, ale budejovice sou prdel *:D*
0 0
reagovat
Zlatý Budějovice, tady dojdu všude, kam potřebuju, pěšky a autem musím jen za nákupem. Městskou nepoužívám vůbec...
478715
Zlatý Budějovice, tady dojdu všude, kam potřebuju, pěšky a autem musím jen za nákupem. Městskou nepoužívám vůbec...
0 0
reagovat
pardon, jsem rozcilen a pobouren dopravnim podnikem, ktery me posledni dobou hrozne otravuje
478714
pardon, jsem rozcilen a pobouren dopravnim podnikem, ktery me posledni dobou hrozne otravuje
0 0
reagovat
Akorat mu nikdo nesmi ten mobil ukrast. ;)
478713
Akorat mu nikdo nesmi ten mobil ukrast. ;)
0 0
reagovat

ragnar

zu tak je pro nás tekze rozklíčovat tenhle příspěvek ;)
478712
zu tak je pro nás tekze rozklíčovat tenhle příspěvek *;)*
ragnar
0 0
reagovat
to jsou ale hrozny hovada, nechapu kam az chteji tu cenu vysplhat, za ctvrtleti dame litr? ze zblaznili, zu tak je pro studenta tekze vyjit
478711
to jsou ale hrozny hovada, nechapu kam az chteji tu cenu vysplhat, za ctvrtleti dame litr? ze zblaznili, zu tak je pro studenta tekze vyjit
0 0
reagovat
náhodou, skvělý nápad...Když se řítí revizor a ubohému studentu dojde den předtím kupon v legitce, tak se to za dvě minutky stihne i bez mastné pokuty nebo zmizení po anglicku:-)
478710
náhodou, skvělý nápad...Když se řítí revizor a ubohému studentu dojde den předtím kupon v legitce, tak se to za dvě minutky stihne i bez mastné pokuty nebo zmizení po anglicku:-)
0 0
reagovat
wow... v DPP se zase nudili ;) link
478709
wow... v DPP se zase nudili ;) http://ekonomika.idnes.cz/prazane-mohou-platit-mhd-esemeskou-du4-/ekonomika.asp?c=A071122_120147_ekonomika_spi
0 0
reagovat
V Pardubicích jsou ostřejší sledovat diváky v kině kdo to kdy slyšel, co když tam budou dělat nějaké nepředloženosti, jako známe z amerických film :-)
478708
V Pardubicích jsou ostřejší [link="http://show.idnes.cz/pardubicke-kino-sleduje-pri-projekcich-divaky-f4d-/filmvideo.asp?c=A071122_123926_filmvideo_kot"]sledovat diváky v kině[/link] kdo to kdy slyšel, co když tam budou dělat nějaké nepředloženosti, jako známe z amerických film :-)
0 0
reagovat
No tak na co cekas? Podekuj (za spoustu volnyho casu :).
478707
No tak na co cekas? Podekuj (za spoustu volnyho casu :).
0 0
reagovat
jinak ta SG vypada luxusne!!!!!
478706
jinak ta SG vypada luxusne!!!!!
0 0
reagovat
achjo kuli debilnimu dikuvzdani se tendle tejden nevysila hafo serialu, vcetne GG! :(
478705
achjo kuli debilnimu dikuvzdani se tendle tejden nevysila hafo serialu, vcetne GG! :(
0 0
reagovat
Dlouhý výlet bez návratu? :D
478694
Dlouhý výlet bez návratu? *:D*
0 0
reagovat
susenka je na vylete
478693
susenka je na vylete
0 0
reagovat

??

Redakce: Zdá se mi to nebo jste vyhodili Shushiku? Já jen, že jsem ho tu dlouho neviděl;)
478692
Redakce: Zdá se mi to nebo jste vyhodili Shushiku? Já jen, že jsem ho tu dlouho neviděl;)
??
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se