Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108681 - 108700 Napsat příspěvek
Já si tedy popcorn nikdy nekupuju. Akorát ve čtvrtek jsem udělal vyjímku. To jsem šel s jednou slečnou do kina, tak jsme to zkusili a překvapivě i snědli:) Obvykle sázím na střední nápoj :o)
468076
Já si tedy popcorn nikdy nekupuju. Akorát ve čtvrtek jsem udělal vyjímku. To jsem šel s jednou slečnou do kina, tak jsme to zkusili a překvapivě i snědli*:)* Obvykle sázím na střední nápoj :o)
0 0
reagovat
Taky si popcorn do kina nikdy nekupuju. Jednak proto, že mi až tak nechutná, jednak, že když si od někoho dám, tak mi to zaleze mezi zuby a zbytek filmu se pokouším kousky popcornu nenápadně vyndat, což se mi stalo naposled před 4 lety. Od té doby popcorn už nikdy:D
468075
Taky si popcorn do kina nikdy nekupuju. Jednak proto, že mi až tak nechutná, jednak, že když si od někoho dám, tak mi to zaleze mezi zuby a zbytek filmu se pokouším kousky popcornu nenápadně vyndat, což se mi stalo naposled před 4 lety. Od té doby popcorn už nikdy*:D*
0 0
reagovat

deiwi

Zrovna mě na to lákala sestra, ale já už ho viděl tolikrát...

Ad kino: chodím tak třikrát za měsíc a popcorn jsem ještě neměl, nemám zrovna chuť platit tu přemrštěnou cenu (ale když ho teď můžu mít zadarmo tak ho vyzkouším, uvidíme na jak dlouho se pak budu muset zavřít na záchod :D)
468074
Zrovna mě na to lákala sestra, ale já už ho viděl tolikrát... Ad kino: chodím tak třikrát za měsíc a popcorn jsem ještě neměl, nemám zrovna chuť platit tu přemrštěnou cenu (ale když ho teď můžu mít zadarmo tak ho vyzkouším, uvidíme na jak dlouho se pak budu muset zavřít na záchod :D)
deiwi
0 0
reagovat
Sleduje někdo ID4? :D
468073
Sleduje někdo ID4? *:D*
0 0
reagovat
k průzkumům
popcorn v kině sobě nikdy a do kina chodím taj jak napsal myslím karlos podle pracovní výtiženosti, která je od září šílená , ale držím se průměru 2x za měsíc.
Jinak miluji movie zone po týdením maratonu si tu vždycky zarelaxuji a když to tady všechno přečtu a jdu s manželem na pivo občas se blýsknu technickými parametry , které tady vyčtu .No neni to super :D
468072
k průzkumům popcorn v kině sobě nikdy a do kina chodím taj jak napsal myslím karlos podle pracovní výtiženosti, která je od září šílená , ale držím se průměru 2x za měsíc. Jinak miluji movie zone po týdením maratonu si tu vždycky zarelaxuji a když to tady všechno přečtu a jdu s manželem na pivo občas se blýsknu technickými parametry , které tady vyčtu .No neni to super *:D*
0 0
reagovat

Perry-

Že váháš. :D
468071
Že váháš. *:D*
Perry-
0 0
reagovat
Vidět to v "klasickém" rozlišení, nylo by to průměrné. Ale jak je to v HD, je to bomba :+
468070
Vidět to v "klasickém" rozlišení, nylo by to průměrné. Ale jak je to v HD, je to bomba *:+*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Také jsem kousek viděl v 720p a vypadá to naprosto luxusně. Tak to jsem zvědav. Díky
468069
Také jsem kousek viděl v 720p a vypadá to naprosto luxusně. Tak to jsem zvědav. Díky
Ravenhorn
0 0
reagovat

MichaelBay

Jo viděl jsem nějaké díly v HD. Je to fakt super.
468068
Jo viděl jsem nějaké díly v HD. Je to fakt super.
MichaelBay
0 0
reagovat
Ad PS3: až vyjde Gran Turismo 5 a bude v prodeji Dual Shock 3, kde budou opět vibrace ... ach. Jen si říkám, zda to má smysl, když na hraní nemám čas už teď :D
468067
Ad PS3: až vyjde Gran Turismo 5 a bude v prodeji Dual Shock 3, kde budou opět vibrace ... ach. Jen si říkám, zda to má smysl, když na hraní nemám čas už teď *:D*
0 0
reagovat

Planet Earth

Můžete mi někdo říct jaký je dokument BBC Planet Earth? Kamkoliv kouknu tk to má ultimátní hodnocení (csfd 100%, imdb 9.8/10) a každý říká, že to je naprostá dokonalost. Viděl jste to už někdo? Díky :)
468066
Můžete mi někdo říct jaký je dokument BBC Planet Earth? Kamkoliv kouknu tk to má ultimátní hodnocení (csfd 100%, imdb 9.8/10) a každý říká, že to je naprostá dokonalost. Viděl jste to už někdo? Díky *:)*
Planet Earth
0 0
reagovat

Pie 6

KarelR: oh my god!:o
468065
KarelR: oh my god!*:o*
Pie 6
0 0
reagovat
Fluke: PS1 jsem si koupil, kdyz jsem videl v Bontonlandu nekoho mastit prvniho Residenta. Uplne jsem se do te hry zamiloval. Kdyz vysel Resi: Code Veronica na PS2, dlouho jsem to nevydrzel a jednou za to vysolil celou vyplatu. No a kdyz jsem pozdeji zrel remake prvniho Resiho na Nintendu GameCube, musel jsem to hned mit :) Takze Resi je hlavnim motorem me penezenky pri kupovani konzoli, ne filmy :)

Psema: To je fajn. Na upscaling jsem take zvedav.
468064
Fluke: PS1 jsem si koupil, kdyz jsem videl v Bontonlandu nekoho mastit prvniho Residenta. Uplne jsem se do te hry zamiloval. Kdyz vysel Resi: Code Veronica na PS2, dlouho jsem to nevydrzel a jednou za to vysolil celou vyplatu. No a kdyz jsem pozdeji zrel remake prvniho Resiho na Nintendu GameCube, musel jsem to hned mit :) Takze Resi je hlavnim motorem me penezenky pri kupovani konzoli, ne filmy :) Psema: To je fajn. Na upscaling jsem take zvedav.
0 0
reagovat

tombac

Je a s tím novým softwarem prý dokonce i starší hry upscaluje (jak to vypadá by mě fakt zajímalo);)
468063
Je a s tím novým softwarem prý dokonce i starší hry upscaluje (jak to vypadá by mě fakt zajímalo)*;)*
tombac
0 0
reagovat

tombac

Díky bohu, že tohle neřeším, mě jde o PS3 čistě z filmového hlediska:)
468062
Díky bohu, že tohle neřeším, mě jde o PS3 čistě z filmového hlediska*:)*
tombac
0 0
reagovat
Zatim si vystacim se starsi masinou od Nintenda. Ale az vyjde novy haitansky Resident Evil, tak to uz zrejme nevydrzim a ty nekrestansky prachy za PS3 vysazim. Konzole ve Starter Packu je zpetne kompatibilni s PS2? Rad bych zase nekdy prubnul Onimushy...
468061
Zatim si vystacim se starsi masinou od Nintenda. Ale az vyjde novy haitansky Resident Evil, tak to uz zrejme nevydrzim a ty nekrestansky prachy za PS3 vysazim. Konzole ve Starter Packu je zpetne kompatibilni s PS2? Rad bych zase nekdy prubnul Onimushy...
0 0
reagovat
Jasný, ale ta myšlenka cool je. :D
468060
Jasný, ale ta myšlenka cool je. *:D*
0 0
reagovat
No jde o to jaká filmová verze by byla cool, filmová verze ve stylu Sony, kde sice bude ovladač za 700,- a kabel za 500,-, ale bude to možná s větším HDD za 20 klacků by moc cool nebyla:)
468059
No jde o to jaká filmová verze by byla cool, filmová verze ve stylu Sony, kde sice bude ovladač za 700,- a kabel za 500,-, ale bude to možná s větším HDD za 20 klacků by moc cool nebyla*:)*
0 0
reagovat
Nakonec jde stejně jenom o pocit mít toho co nejvíc (rozuměj pořádnou krabici, aby sousedi záviděli ;) za nejrozumnější cenu. Ale filmová verze by byla cool. To nezařazení HDMI kabelu dodnes nechápu.;)
468058
Nakonec jde stejně jenom o pocit mít toho co nejvíc (rozuměj pořádnou krabici, aby sousedi záviděli ;) za nejrozumnější cenu. Ale filmová verze by byla cool. To nezařazení HDMI kabelu dodnes nechápu.*;)*
0 0
reagovat
Já bych spíš bral filmovou edici s HDMI kabelem a BT ovladačem:)
468057
Já bych spíš bral filmovou edici s HDMI kabelem a BT ovladačem*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se