Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108661 - 108680 Napsat příspěvek

Lukkas

Kromě klasického tria Zídek-Spěváček-Kroufek, jsou další Antonín Hodný, Roman Vojkůvka, Vojta Velíšek, Jiří Pavlovský, Pavel Zelený. Vím, že někteří jsou ze Studny, jelikož to naní píšou:)), ale kdo přesně to nevým, znám je pouze pod nickem.
468096
Kromě klasického tria Zídek-Spěváček-Kroufek, jsou další Antonín Hodný, Roman Vojkůvka, Vojta Velíšek, Jiří Pavlovský, Pavel Zelený. Vím, že někteří jsou ze Studny, jelikož to naní píšou*:))*, ale kdo přesně to nevým, znám je pouze pod nickem.
Lukkas
0 0
reagovat
okkac
Ó mocný vlastníku Filmagu Extra, byl bys prosímtě tak laskav a řekl od koho všeho jsou povídky v tomto časopise? Podle všeho tam přispěli někteří externisté, a tak by mne zajímalo kteří.:)
468095
[b]okkac[/b] Ó mocný vlastníku Filmagu Extra, byl bys prosímtě tak laskav a řekl od koho všeho jsou povídky v tomto časopise? Podle všeho tam přispěli někteří externisté, a tak by mne zajímalo kteří.*:)*
0 0
reagovat
Já jsem lehčí o 76kč za Filmag Extra s filmem Dvě ďábelské oči, což je combo 2 povídek na motivy E.A.Poa. První režírovaná Romerem a druhá Argentem.
468094
Já jsem lehčí o 76kč za Filmag Extra s filmem Dvě ďábelské oči, což je combo 2 povídek na motivy E.A.Poa. První režírovaná Romerem a druhá Argentem.
0 0
reagovat

Ravenhorn

no vzhladom na to, ze Sunset Boulevard je megadlha ulica tiahnuca sa takmer cez cele LA, tak si o tom nazve uz asi mohol pocut ;)
468093
no vzhladom na to, ze Sunset Boulevard je megadlha ulica tiahnuca sa takmer cez cele LA, tak si o tom nazve uz asi mohol pocut ;)
Ravenhorn
0 0
reagovat

KarelR

No ten Sunset Boulevard to jméno mi něco říká, ale asi jsem to neviděl.
468092
No ten Sunset Boulevard to jméno mi něco říká, ale asi jsem to neviděl.
KarelR
0 0
reagovat

karelR

No moji peněženku potěšil 2DVD Hot fuzz za tři kila:)
468091
No moji peněženku potěšil 2DVD Hot fuzz za tři kila*:)*
karelR
0 0
reagovat

Rav

Jako, že neznáš Karibské piráty z roku 1942 od DeMilla s Johnem Waynem, to bych ještě pochopil (oscar za speciální efekty :)). Faráře u svatého Dominika 1944, 7 oscarů) s Bingem Crosbym tu nezná asi nikdo, to chápu taky. Ale Wilderův Sunset Boulevard? O tom jsi musel minimálně slyšet ;)
468090
Jako, že neznáš Karibské piráty z roku 1942 od DeMilla s Johnem Waynem, to bych ještě pochopil (oscar za speciální efekty *:)*). Faráře u svatého Dominika 1944, 7 oscarů) s Bingem Crosbym tu nezná asi nikdo, to chápu taky. Ale Wilderův Sunset Boulevard? O tom jsi musel minimálně slyšet *;)*
Rav
0 0
reagovat

KarelR

Ani jedno mi nic neříká.
468089
Ani jedno mi nic neříká.
KarelR
0 0
reagovat
Bontonland se opět vyznamenává. Dneska moje peněženka opět výrazně zhubla. Narazil jsem tam totiž na Karibské piráty a Faráře u svatého Dominika (199Kč za kus :o), což bych ještě unesl, ale jenom člověk, co nemá srdce, by tam nechal Collector's Edition Sunset Boulevardu za čtyři kilka... 8)
468088
Bontonland se opět vyznamenává. Dneska moje peněženka opět výrazně zhubla. Narazil jsem tam totiž na Karibské piráty a Faráře u svatého Dominika (199Kč za kus *:o*), což bych ještě unesl, ale jenom člověk, co nemá srdce, by tam nechal Collector's Edition Sunset Boulevardu za čtyři kilka... *8)*
0 0
reagovat
Tak lidi, Joost ukoncil pozvankove testovaci obdobi. Go for it! :D:+
468087
Tak lidi, [link="http://www.joost.com/"]Joost[/link] ukoncil pozvankove testovaci obdobi. Go for it! *:D**:+*
0 0
reagovat
to scroochy
A o polévkovou lžíci :D
468086
to [b]scroochy[/b] A o polévkovou lžíci *:D*
0 0
reagovat
Díky bohu za hluchou sousedku :D
468085
Díky bohu za hluchou sousedku *:D*
0 0
reagovat

deiwi

:D, no je pravda, že mám taky ještě VHSku natočenou kdysi dáááávno z TV:)

P.S. večer Top Gun zásadně nepouštím, sousedi nemaj rádi noční lety F-14tek:D
468084
*:D*, no je pravda, že mám taky ještě VHSku natočenou kdysi dáááávno z TV:) P.S. večer Top Gun zásadně nepouštím, sousedi nemaj rádi noční lety F-14tek*:D*
deiwi
0 0
reagovat

Fluke

Mám, ale chtěl jsem si zavzpomínat na doby, kdy jsem to žral jako blázen a měl jsem to stočený i na audiokazetě ;) Tenhle dabing je naprosto šílenej, všechny dialogy snad natáčeli v koupelně s Mádlem a Kotkem, prostě děs. Večer si to dám v DTS abys si zpravil chuť
468083
Mám, ale chtěl jsem si zavzpomínat na doby, kdy jsem to žral jako blázen a měl jsem to stočený i na audiokazetě ;) Tenhle dabing je naprosto šílenej, všechny dialogy snad natáčeli v koupelně s Mádlem a Kotkem, prostě děs. Večer si to dám v DTS abys si zpravil chuť
Fluke
0 0
reagovat

deiwi

Copak nemáš Top Gun s DTS?:D
468082
Copak nemáš Top Gun s DTS?*:D*
deiwi
0 0
reagovat
Top Gun s jinym dabingem, to bych blil.
468081
Top Gun s jinym dabingem, to bych blil.
0 0
reagovat
kmotr: to sis jako v restauraci rekl o talir tatarky, jo? hmmm, pan je gurman :D
468080
kmotr: to sis jako v restauraci rekl o talir tatarky, jo? hmmm, pan je gurman :D
0 0
reagovat
to Cival
V nějakym FMku jsi říkal, že máš moc rád tatarskou omáčku. Tak ti musim doporučit Country saloon v Dolních Měcholupech (je to ještě v Praze :) ). Maj tam fakt výbornou... dal jsem si pětkrát :D... dal bych si víc, ale řekli, že pro mě už nemaj... :D
468079
to [b]Cival[/b] V nějakym FMku jsi říkal, že máš moc rád tatarskou omáčku. Tak ti musim doporučit Country saloon v Dolních Měcholupech (je to ještě v Praze *:)* ). Maj tam fakt výbornou... dal jsem si pětkrát *:D*... dal bych si víc, ale řekli, že pro mě už nemaj... *:D*
0 0
reagovat
No, ale na tuhle scénu jsem se podívat prostě musel :))
btw: sestra mi dělá radost - u destrukce většiny světových metropolí nadšeně nadskakovala na židli s tím že je to úplně super :D
468078
No, ale na tuhle scénu jsem se podívat prostě musel *:))* btw: sestra mi dělá radost - u destrukce většiny světových metropolí nadšeně nadskakovala na židli s tím že je to úplně super *:D*
0 0
reagovat
ID4 jsem samozřejmě viděl stokrát, dokonce jsem to dostal na DVD od maminky (nevšimla si, že se mi mírně změnil vkus) ale mám to puštěný jako kulisu k práci :D

Ad popkorn: záleží na filmu, včera jsem byl na Inland Empire a tam jsem si ho nekoupil :)
468077
ID4 jsem samozřejmě viděl stokrát, dokonce jsem to dostal na DVD od maminky (nevšimla si, že se mi mírně změnil vkus) ale mám to puštěný jako kulisu k práci *:D* Ad popkorn: záleží na filmu, včera jsem byl na Inland Empire a tam jsem si ho nekoupil :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se