Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107801 - 107820 Napsat příspěvek
deiwi: No v tej hre, to inak ako "poriadne" ani nejde:D:D:+
468963
deiwi: No v tej hre, to inak ako "poriadne" ani nejde*:D**:D**:+*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Jop, s tím souvisí i další Pražskej nešvary, zastavování krásnejch míst, kde by mohli být parky, povolení na stavbu paneláků nesplňující evropský normy, nevyužívání záruk na baráky, páč maj z toho na úřadě některý individua peníze (oni pak ty rekonstrukce neplatí) a snaha magistrátu zrušit pražský zahradnický kolonie a zastavět je. Hnát je klackama.
468962
Jop, s tím souvisí i další Pražskej nešvary, zastavování krásnejch míst, kde by mohli být parky, povolení na stavbu paneláků nesplňující evropský normy, nevyužívání záruk na baráky, páč maj z toho na úřadě některý individua peníze (oni pak ty rekonstrukce neplatí) a snaha magistrátu zrušit pražský zahradnický kolonie a zastavět je. Hnát je klackama.
MeaCulpa
0 0
reagovat

Fluke

přesně moje řeč. Ať si to klidně postaví, ale někde dál v moderní zástavbě.
468961
přesně moje řeč. Ať si to klidně postaví, ale někde dál v moderní zástavbě.
Fluke
0 0
reagovat

MeaCulpa

Tančící dům, no takhle, nikomu nevadí, páč si na něj všichni zvykli, v tom je nebezpečí architektoniky, proto máme Unesco, stavební úřady, památkový úřady apod. Ať postavíš sebevětší hnus, tak si na něj zvykneš, přestaneš to vnímat a za chvíli máš pocit, že to tam bylo odjakživa;)
Takhle nám nějakej rok zpátky přes ulici a silnici postavili dvě hnusný panelákový zdi, taky sem na to nadával, nikomu se to nelíbilo, ale zvykl jsem si. Když už to stojí, tak to asi nepudu podminovat i s těma lidma co tam bydlí:D
468960
Tančící dům, no takhle, nikomu nevadí, páč si na něj všichni zvykli, v tom je nebezpečí architektoniky, proto máme Unesco, stavební úřady, památkový úřady apod. Ať postavíš sebevětší hnus, tak si na něj zvykneš, přestaneš to vnímat a za chvíli máš pocit, že to tam bylo odjakživa*;)* Takhle nám nějakej rok zpátky přes ulici a silnici postavili dvě hnusný panelákový zdi, taky sem na to nadával, nikomu se to nelíbilo, ale zvykl jsem si. Když už to stojí, tak to asi nepudu podminovat i s těma lidma co tam bydlí*:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat
me se taky nelibi a kecaj tam kraviny
468959
me se taky nelibi a kecaj tam kraviny
0 0
reagovat
btw to studio ted vypada vyborne
468958
btw to studio ted vypada vyborne
0 0
reagovat
Mě se ta knihovna nelíbí, takovej sliz:)..ale klidně ať ji postavěj, ale ku*va jinde než na letný.
Nic proti, ale Praha má určitej styl a podle mě díky některejm moderním stavbám ten styl upadá. Nechápu proč se nepokusí moderně imitovat ty nádherně tvarovaný omítky klasickej Pražskejch baráků, proč všechno musí být jen hliník a sklo.
Nemusíme si hrát na Londýn (Pankrácký výškový budovy) nebo na Paříž (ala ta knihovna), buďme Praha. Člověk to bohatsví docení až když se podívá do podobnejch měst jako je Vídeň např.
Praha akorát potřebuje vyčistit, v žádný metropoli co sem byl nebyl nikdy takovej bordel a špína jako v Praze, díky za pozornost:)
468957
Mě se ta knihovna nelíbí, takovej sliz:)..ale klidně ať ji postavěj, ale ku*va jinde než na letný. Nic proti, ale Praha má určitej styl a podle mě díky některejm moderním stavbám ten styl upadá. Nechápu proč se nepokusí moderně imitovat ty nádherně tvarovaný omítky klasickej Pražskejch baráků, proč všechno musí být jen hliník a sklo. Nemusíme si hrát na Londýn (Pankrácký výškový budovy) nebo na Paříž (ala ta knihovna), buďme Praha. Člověk to bohatsví docení až když se podívá do podobnejch měst jako je Vídeň např. Praha akorát potřebuje vyčistit, v žádný metropoli co sem byl nebyl nikdy takovej bordel a špína jako v Praze, díky za pozornost:)
0 0
reagovat
Já proti knihovně nic nemám, ale na Letnou bych to nedával hodilo by se to spíš někde dál od historické zástavby. To samé se, ale říkalo i o Tančícím domě a teď už nikomu nevadí. Zlatej Venca Moravec, ten dá všem dost prostoru a neskáče furt do řeči
468956
Já proti knihovně nic nemám, ale na Letnou bych to nedával hodilo by se to spíš někde dál od historické zástavby. To samé se, ale říkalo i o Tančícím domě a teď už nikomu nevadí. Zlatej Venca Moravec, ten dá všem dost prostoru a neskáče furt do řeči
0 0
reagovat
ja to teda zapnul az na tvuj impulz, ale co sem ho videl v zivejch vstupech, tak se ten architekt choval jak ozraly hovado co se zaseklo v sedmdesatejch letech ... teda ta knihovna se mi libi, ale kaplickej je debil
468955
ja to teda zapnul az na tvuj impulz, ale co sem ho videl v zivejch vstupech, tak se ten architekt choval jak ozraly hovado co se zaseklo v sedmdesatejch letech ... teda ta knihovna se mi libi, ale kaplickej je debil
0 0
reagovat
koukáte někdo na tu debatu na nově? Charvátová to brutálně nezvládá:-:D
468954
koukáte někdo na tu debatu na nově? Charvátová to brutálně nezvládá*:-**:D*
0 0
reagovat
st, nemyslis spis "komparz"? nebo komparz je jenom ta uplne nejvetsi luza? :)
468953
st, nemyslis spis "komparz"? nebo komparz je jenom ta uplne nejvetsi luza? :)
0 0
reagovat

st

:D:D
468952
*:D**:D*
st
0 0
reagovat
Perry > jako me Dafoea pripominalo v ty trilogii uz nekolik chlapku, v castingovy agenture maj asi slabost pro jistej tvar ksichtu ;) ... nebo tam je cela Dafoeova rodina :D
468951
Perry > jako me Dafoea pripominalo v ty trilogii uz nekolik chlapku, v castingovy agenture maj asi slabost pro jistej tvar ksichtu ;) ... nebo tam je cela Dafoeova rodina *:D*
0 0
reagovat
"Now we match, yay!" jeste uslo, ale to, co nasledovalo, uz bylo ze slabsiho soudku :-
468950
"Now we match, yay!" jeste uslo, ale to, co nasledovalo, uz bylo ze slabsiho soudku *:-*
0 0
reagovat

Loki

Taky se u tebe dostavil ten pocit, že jsi konečně jednou v životě udělal něco pořádně? :D
468949
Taky se u tebe dostavil ten pocit, že jsi konečně jednou v životě udělal něco pořádně? *:D*
Loki
0 0
reagovat

Ravenhorn

Co to k*rva je? :D Všechno bude muset zachránit Johnny Drama v 301 ;)
468948
Co to k*rva je? *:D* Všechno bude muset zachránit Johnny Drama v 301 *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

st

Fakt ? casting, wow :D ok, mě jen tak napadlo, jestli to nebyl nějaký omyl, protože Defoe se tam objevil, tak jestli ho nepoužili i v baru. Třeba jako bonus pro pozorné :D
468947
Fakt ? casting, wow *:D* ok, mě jen tak napadlo, jestli to nebyl nějaký omyl, protože Defoe se tam objevil, tak jestli ho nepoužili i v baru. Třeba jako bonus pro pozorné *:D*
st
0 0
reagovat

st39.6

Nj zapomněl jsem. Ale je to pravda. :))
468946
Nj zapomněl jsem. Ale je to pravda. *:))*
st39.6
0 0
reagovat
ravenhorn > pri citacich se vetsinou udava zdroj :D
and use the fuckin thanks button ;)
468945
ravenhorn > pri citacich se vetsinou udava zdroj *:D* and use the fuckin thanks button ;)
0 0
reagovat
Perry > rika se jim casting a v titulcich vetsinou nejsou, takze nevim ;)
A Dafoe to nebyl. Asi tak na pet miliard procent :)
468944
Perry > rika se jim casting a v titulcich vetsinou nejsou, takze nevim ;) A Dafoe to nebyl. Asi tak na pet miliard procent :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se