Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107841 - 107860 Napsat příspěvek
Nova HD už vysílá (testovací vysílání) v DVB-T (Czech Digital Group) i DVB-S (CS Link 23,5°E) (obojí v MPEG-4). link (T) link (S). Docela překvapení.
468929
Nova HD už vysílá (testovací vysílání) v DVB-T (Czech Digital Group) i DVB-S (CS Link 23,5°E) (obojí v MPEG-4). http://www.parabola.cz/clanky/2817/tv-nova-v-hd-testuje-v-siti-czech-digital-group/ (T) http://www.parabola.cz/clanky/2821/v-cs-linku-zacala-testovat-nova-hd/ (S). Docela překvapení.
0 0
reagovat
xMort: No, vypadá to, že si zase na pár dní zajedu do Prahy :)
Jo, fakt moc fajn program.

468928
xMort: No, vypadá to, že si zase na pár dní zajedu do Prahy :) Jo, fakt moc fajn program.
0 0
reagovat
Palace film festival bude mít čtyři pásma trailerů, které bude promítat. viz. program.
Celkově je tam spousta super filmů, na které asi zajdu. Tahle každoroční akce je vážně fajn nápad.

st39.6
Taky jsem koukal. Kvůli tomuhle si nějakou konzoli budu muset pořídit. Ta hra vypadá naprosto neskutečně. Jen teda ten souboj vypadá podivně, jak na něj vyjede vždy jeden a ostatní čekají. Ale zase ten letmý pohled na město v údolí, když vyleze na věž a skočí do sena.. dechberoucí..
468927
Palace film festival bude mít čtyři pásma trailerů, které bude promítat. viz. [link="http://www.palacefilmfestival.cz/program.html"]program[/link]. Celkově je tam spousta super filmů, na které asi zajdu. Tahle každoroční akce je vážně fajn nápad. [b]st39.6[/b] Taky jsem koukal. Kvůli tomuhle si nějakou konzoli budu muset pořídit. Ta hra vypadá naprosto neskutečně. Jen teda ten souboj vypadá podivně, jak na něj vyjede vždy jeden a ostatní čekají. Ale zase ten letmý pohled na město v údolí, když vyleze na věž a skočí do sena.. dechberoucí..
0 0
reagovat
Tohle video z Assasins Creed je fakt ... hmm, mnamka
link
468926
Tohle video z Assasins Creed je fakt ... hmm, mnamka http://www.gametrailers.com/player/26581.html
0 0
reagovat
Hmm Budvar je na tom docela špatně, pravidelně naproti sem jezdí Mercedes truck s Plzní a teď čumím, že Budvar přivezla snad 30 let stará IFA:))
468925
Hmm Budvar je na tom docela špatně, pravidelně naproti sem jezdí Mercedes truck s Plzní a teď čumím, že Budvar přivezla snad 30 let stará IFA*:))*
0 0
reagovat

Hlavně pro Ariu

468924
[link="http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=14635.new#new"]NZ topic[/link]
Hlavně pro Ariu
0 0
reagovat
Hmm, SSOGE nebyli špatní už na MoRu, takže před Korpiklaanama si je s chutí poslechnu znovu :)
468923
Hmm, SSOGE nebyli špatní už na MoRu, takže před Korpiklaanama si je s chutí poslechnu znovu *:)*
0 0
reagovat

lochyhrochy

A proč to nešoupneš do diskuze pod ten článek? 8)
468922
A proč to nešoupneš do diskuze pod ten článek? *8)*
lochyhrochy
0 0
reagovat

K 3D filmům...

Měl bych jen drobnou připomínku ke článku "Přidejte další rozměr". Sice v českých kinech zatím nehrozí 3D revoluce, ale Beowulf k nám dorazí i do Imaxu.. Takže alespoň něco:)
468921
Měl bych jen drobnou připomínku ke článku "Přidejte další rozměr". Sice v českých kinech zatím nehrozí 3D revoluce, ale Beowulf k nám dorazí i do Imaxu.. Takže alespoň něco*:)*
K 3D filmům...
0 0
reagovat
Heh, a já zítra tady v Plzni. Jsem na to náramně zvědavej, to bude děsná rubanice :-)
468920
Heh, a já zítra tady v Plzni. Jsem na to náramně zvědavej, to bude děsná rubanice :-)
0 0
reagovat

Kostej

Na SSOGE jsem zvedav, jelikoz delaji predkapelu Korpiklaani, na ktere se chystam v sobotu do Zlina.
468919
Na SSOGE jsem zvedav, jelikoz delaji predkapelu Korpiklaani, na ktere se chystam v sobotu do Zlina.
Kostej
0 0
reagovat
OMG, koukám, že NW už jsou skutečně všeobecně známá kapela.
K hudbě: já poslouchám převážně metal - všechny možný žánry, momentálně jsem u vytržení z poslední desky Therion, která působí oproti svejm nedomrlejm předchůdcům jako úplný zjevení.
Mám ale rád i spoustu jinejch žánrů, folk, jazz, operu (opravdovou operu)...jediný co FAKT nemám rád je hip-hop.
Nejradši mám ale všemožný fúze a crossovery, z fleku mě napadají Silent Stream of Godless Elegy, Waltari a spousta jinejch :-)

468918
OMG, koukám, že NW už jsou skutečně všeobecně známá kapela. K hudbě: já poslouchám převážně metal - všechny možný žánry, momentálně jsem u vytržení z poslední desky Therion, která působí oproti svejm nedomrlejm předchůdcům jako úplný zjevení. Mám ale rád i spoustu jinejch žánrů, folk, jazz, operu (opravdovou operu)...jediný co FAKT nemám rád je hip-hop. Nejradši mám ale všemožný fúze a crossovery, z fleku mě napadají Silent Stream of Godless Elegy, Waltari a spousta jinejch :-)
0 0
reagovat

HAL

Já si z něj pouštím akorát Amaranth, který je hodně povedený a The Poet and the pendulum. Ten zbytek mě zas tak moc nevzal.
468917
Já si z něj pouštím akorát Amaranth, který je hodně povedený a The Poet and the pendulum. Ten zbytek mě zas tak moc nevzal.
HAL
0 0
reagovat
Mě se to album taky dost líbí, ale na Anette si budu muset asi dost dlouho zvykat, Tarja měla úžasný hlas.
468916
Mě se to album taky dost líbí, ale na Anette si budu muset asi dost dlouho zvykat, Tarja měla úžasný hlas.
0 0
reagovat

okkac

diky moc
468915
diky moc
okkac
0 0
reagovat

verbst

Dark Passion play
468914
Dark Passion play
verbst
0 0
reagovat
jak se prosim jmenuje to novy album Nightwish?
468913
jak se prosim jmenuje to novy album Nightwish?
0 0
reagovat
Nightwish mne až tak moc neboru, ale novou desku jsm slyšel a celekm v pohodě. Hlavně Anette je mi více sympatičtejší než Tarja jak vzhledem, tak i hlasem. Jinak doporučuji skupinu Tarot, kde zpívá Marco Hietala.
468912
Nightwish mne až tak moc neboru, ale novou desku jsm slyšel a celekm v pohodě. Hlavně Anette je mi více sympatičtejší než Tarja jak vzhledem, tak i hlasem. Jinak doporučuji skupinu Tarot, kde zpívá Marco Hietala.
0 0
reagovat

HAL

Bye bye beautifull a symfonicka supicka LAst of the Winds musi zarucene "rozhybat" i mrtveho ;)
Imho taky dobrej napad vydat Dark Passion Play na 2CD ciste jako instrumentalni verzi :+
468911
Bye bye beautifull a symfonicka supicka LAst of the Winds musi zarucene "rozhybat" i mrtveho ;) Imho taky dobrej napad vydat Dark Passion Play na 2CD ciste jako instrumentalni verzi *:+*
HAL
0 0
reagovat
Hmm, takže hudba... znovu... no proč ne :)
Teď zrovna poslouchám novou desku Nightwish (btw: Slyšel jste ji už někdo? A co na ni říkáte?), takže metal a hlavně ten symfonický docela můžu - nejraději mám Nightwish, SOAD, Within Temptation, Epica, Hammerfall, několik hardrockových legend atd., ale mou největší láskou je Darkwave, industrial a EBM - Deine Lakaien, Nine Inch Nails, Skinny Puppy, Project Pitchfork, Einstürzende Neubauten, Laibach...

A kromě těchto žánrů miluju i Nicka Cavea, Massive Attack, Placebo, queen, Bowieho, Smetanu, filmové soundtracky... a občas si s chutí poslechnu i něco úplně jiného... snad kromě hip-hopu :)
468910
Hmm, takže hudba... znovu... no proč ne *:)* Teď zrovna poslouchám novou desku Nightwish (btw: Slyšel jste ji už někdo? A co na ni říkáte?), takže metal a hlavně ten symfonický docela můžu - nejraději mám Nightwish, SOAD, Within Temptation, Epica, Hammerfall, několik hardrockových legend atd., ale mou největší láskou je Darkwave, industrial a EBM - Deine Lakaien, Nine Inch Nails, Skinny Puppy, Project Pitchfork, Einstürzende Neubauten, Laibach... A kromě těchto žánrů miluju i Nicka Cavea, Massive Attack, Placebo, queen, Bowieho, Smetanu, filmové soundtracky... a občas si s chutí poslechnu i něco úplně jiného... snad kromě hip-hopu *:)*
0 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se