Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107661 - 107680 Napsat příspěvek
Hlavně já to chtěl vzít v tom, že jsem tak negativní recenzi na Transformers a Prison Break viděl jen na filmpubu. Všude mají jinak velmi dobrá hodnocení. Já jsem prostě klasickej pozitivní člověk. Nemám rád pesimisty. Chápu, že se něco nekomu nelíbí, ale nikdy nepochopím, proč někdo odsuzuje nějaký film už předem jen kvůli režiséru, herci nebo scénáři a přitom ten film ještě neviděl.Ale přiznávám, že jsem prostě velký pozitivista. Omlouvám se za své moc pozitivní příspěvky. :D Všechno dobrý jo? :+
469099
Hlavně já to chtěl vzít v tom, že jsem tak negativní recenzi na Transformers a Prison Break viděl jen na filmpubu. Všude mají jinak velmi dobrá hodnocení. Já jsem prostě klasickej pozitivní člověk. Nemám rád pesimisty. Chápu, že se něco nekomu nelíbí, ale nikdy nepochopím, proč někdo odsuzuje nějaký film už předem jen kvůli režiséru, herci nebo scénáři a přitom ten film ještě neviděl.Ale přiznávám, že jsem prostě velký pozitivista. Omlouvám se za své moc pozitivní příspěvky. *:D* Všechno dobrý jo? *:+*
0 0
reagovat

ChewieDC

Promiň, ale nevypadá to, že bys chtěl z FP udělat zase seriózní server. :) Chápu boj o čtenost, ale uráží mě, když se směješ lidem, kteří na ty články reagují podrážděně. To, že si chceš vydělat je v pohodě, ale když si nakousnul tu upřímnost, tak bych byl radši, kdyby si řekl - je to prostě práce, o film mi nejde. Ty poslední dva příspěvky dokazujou, že tě to samotného asi štve, proto ještě víc nechápu ten agresivní postoj...
469098
Promiň, ale nevypadá to, že bys chtěl z FP udělat zase seriózní server. :) Chápu boj o čtenost, ale uráží mě, když se směješ lidem, kteří na ty články reagují podrážděně. To, že si chceš vydělat je v pohodě, ale když si nakousnul tu upřímnost, tak bych byl radši, kdyby si řekl - je to prostě práce, o film mi nejde. Ty poslední dva příspěvky dokazujou, že tě to samotného asi štve, proto ještě víc nechápu ten agresivní postoj...
ChewieDC
0 0
reagovat

t_gon

Já myslim, že napraví, ty má totiž každý rád :+
469097
Já myslim, že napraví, ty má totiž každý rád *:+*
t_gon
0 0
reagovat
taky si říkám :D
469096
taky si říkám *:D*
0 0
reagovat

ChewieDC

Tak ti nevim zda clanky o kozach neco napravi ;))
469095
Tak ti nevim zda clanky o kozach neco napravi ;))
ChewieDC
0 0
reagovat
ChewieDC: Aha, tak takhle jsem to nepochopil ;) Kazdopadne, neco mi rika, ze kdyby tohle cetl nekdo z Atlasu tak te okamzite vyhodi... :D
469094
ChewieDC: Aha, tak takhle jsem to nepochopil *;)* Kazdopadne, neco mi rika, ze kdyby tohle cetl nekdo z Atlasu tak te okamzite vyhodi... *:D*
0 0
reagovat
jeden proti stu? :D
469093
jeden proti stu? :D
0 0
reagovat
ChewieDC: A co jako? Tak nema tu smlouvu podepisovat, ne? Driv mel FP kredit, ted ma hovno. Thomas a pak i imf z nej udelali spicku oboru, ted se ale ani jeho sefredaktor nestydi vypravet o zaplacenych recenzich a vedle nader sazet PRka. Vim, ze se nezivis filmem, ale i tak - to ti to fakt nepripada jako totalni upadek a propad do kanalu ?):-
469092
ChewieDC: A co jako? Tak nema tu smlouvu podepisovat, ne? Driv mel FP kredit, ted ma hovno. Thomas a pak i imf z nej udelali spicku oboru, ted se ale ani jeho sefredaktor nestydi vypravet o zaplacenych recenzich a vedle nader sazet PRka. Vim, ze se nezivis filmem, ale i tak - to ti to fakt nepripada jako totalni upadek a propad do kanalu *?)**:-*
0 0
reagovat

Chewie

Ja vazne nevim, jestli (nas) chces ohromit nebo byt litovan... vedl jsem tri roky Filmweb, tri roky Filmpub, delam v rade casopisu kulturni rubriky a nikdy... NIKDY mi nebylo nic nuceno, nikdy nebylo hybano s mym hodnocenim (vyjma nekolika tiskovych chyb :)... pokud verejne priznavas, ze FilmPUB je zmanipulovane medium a ze Atlas ma podobne dohody, pak ti udelam tu radost a reknu, ze je mi te lito. Potom ale nechapu, proc tam jeste ses? Klidne rekni, ze jen kvuli penezum. Alespon budu mit jasno. :)
469091
Ja vazne nevim, jestli (nas) chces ohromit nebo byt litovan... vedl jsem tri roky Filmweb, tri roky Filmpub, delam v rade casopisu kulturni rubriky a nikdy... NIKDY mi nebylo nic nuceno, nikdy nebylo hybano s mym hodnocenim (vyjma nekolika tiskovych chyb :)... pokud verejne priznavas, ze FilmPUB je zmanipulovane medium a ze Atlas ma podobne dohody, pak ti udelam tu radost a reknu, ze je mi te lito. Potom ale nechapu, proc tam jeste ses? Klidne rekni, ze jen kvuli penezum. Alespon budu mit jasno. :)
Chewie
0 0
reagovat
Mám dneska nějakou náladu a velkou trpělivost a zatím ani nemám chuť ty větrné mlýny rozmlátit na třísky... :))
469090
Mám dneska nějakou náladu a velkou trpělivost a zatím ani nemám chuť ty větrné mlýny rozmlátit na třísky... :))
0 0
reagovat

Chewie

Koukam, ze od dob kdy jsem delal v branzi se lecos zmenilo... tluste smlouvy, spousta penez, velke pokuty? Hmm? Pockat... ja vlastne porad delam v branzi... hmm, ja nestastnik, orientuji se "jen" podle svych vlastnich nazoru... asi jsem zaspal dobu. Sorry, Alesi, ale jestli se snazis nekoho ohromit, dari se ti pravy opak. :D
469089
Koukam, ze od dob kdy jsem delal v branzi se lecos zmenilo... tluste smlouvy, spousta penez, velke pokuty? Hmm? Pockat... ja vlastne porad delam v branzi... hmm, ja nestastnik, orientuji se "jen" podle svych vlastnich nazoru... asi jsem zaspal dobu. Sorry, Alesi, ale jestli se snazis nekoho ohromit, dari se ti pravy opak. *:D*
Chewie
0 0
reagovat

scroochy, Silence, Cival atd.

Voda je mokrá, nebe je modrý, Ravenhorn je mimo - koho to sere? ... proč to pořád řešíte když pravděpodobnost že on to pochopí je asi stejná jako že Shimitz (alias America Rocks) začne psát inteligentní příspěvky a z Harazima se stane kvalitní redaktor ?);)
469088
Voda je mokrá, nebe je modrý, Ravenhorn je mimo - koho to sere? ... proč to pořád řešíte když pravděpodobnost že on to pochopí je asi stejná jako že Shimitz (alias America Rocks) začne psát inteligentní příspěvky a z Harazima se stane kvalitní redaktor *?)**;)*
scroochy, Silence, Cival atd.
0 0
reagovat
Chewie: Zklamu te, ale ja to neznam. Dikybohu. Spacilova je zlo a dno, neco, co si zaslouzi byt vystipano a pohrbeno, a ne napodobovano ;)
469087
Chewie: Zklamu te, ale ja to neznam. Dikybohu. Spacilova je zlo a dno, neco, co si zaslouzi byt vystipano a pohrbeno, a ne napodobovano *;)*
0 0
reagovat

Silence

Smekám před tvou trpělivostí...
469086
Smekám před tvou trpělivostí...
Silence
0 0
reagovat
muj nazor je takovy, ze clovek muze podavat informace o filmu jak chce, presto by si mel ctenar udelat vlastni obrazek. ano, precte si recenzi, ale presto ho bude latka zajimat a zrovna jemu to treba prave sedne. takhle jsem se nedavno bavil s kamaradkou o vasni a citu. hrozne se na to tesila a ja ji zduraznoval, ze to bude strata casu...nakonec uznala ze to bylo horsi nez pycha a predsudek, ale stale se ji to libilo. a k veci. pokud na FB, FW nebo tady recenze na film, ktera se nekomu nelibi, at uz hvezdickami nebo negativnim rozpolozenim, tak je to precejen nazor (sic cloveka, ktery v tom umi slapat). proto jsou dobre dvojrecenze, ktera daji ctenarovi vic informaci a pak se muze lepe orientovat a lepe si vybirat. Kazdemu se libi neco jineho a odsuzovat nekoho kvuli tomu je hloupost
469085
muj nazor je takovy, ze clovek muze podavat informace o filmu jak chce, presto by si mel ctenar udelat vlastni obrazek. ano, precte si recenzi, ale presto ho bude latka zajimat a zrovna jemu to treba prave sedne. takhle jsem se nedavno bavil s kamaradkou o vasni a citu. hrozne se na to tesila a ja ji zduraznoval, ze to bude strata casu...nakonec uznala ze to bylo horsi nez pycha a predsudek, ale stale se ji to libilo. a k veci. pokud na FB, FW nebo tady recenze na film, ktera se nekomu nelibi, at uz hvezdickami nebo negativnim rozpolozenim, tak je to precejen nazor (sic cloveka, ktery v tom umi slapat). proto jsou dobre dvojrecenze, ktera daji ctenarovi vic informaci a pak se muze lepe orientovat a lepe si vybirat. Kazdemu se libi neco jineho a odsuzovat nekoho kvuli tomu je hloupost
0 0
reagovat
Ravenhorn ma zvlastni dar, zprznit kazdou debatu do podoby "me se libi to a tohle". Nekdy by pritom stacilo podivat se dal nez na spicku vlastniho nosu anebo vlastni nos zaboreny do statistik na IMDb (anebo jeste lip, mlcet!):D
469084
Ravenhorn ma zvlastni dar, zprznit kazdou debatu do podoby "me se libi to a tohle". Nekdy by pritom stacilo podivat se dal nez na spicku vlastniho nosu anebo vlastni nos zaboreny do statistik na IMDb (anebo jeste lip, mlcet!)*:D*
0 0
reagovat
Je vidět, že hodně z vás nečetlo román Důmyslný rytíř don Quijote de la Mancha, konkrétně příběh o boji s jistými hospodářskými stavbami ;)
469083
Je vidět, že hodně z vás nečetlo román Důmyslný rytíř don Quijote de la Mancha, konkrétně příběh o boji s jistými hospodářskými stavbami ;)
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ale chápeš, že i tohle, co jsi teď napsal, vychází z tvých měřítek? Od tebe to prostě nechápu jako - recenze jsou stylisticky a slohově zajímavější, věcnější, faktičtější. Ale prostě jako "Hodnotí to a to stejně jako já, proto jsou lepší." Zvlášť, když opět do pocitové stránky cpeš realističnost. :D
469082
Ale chápeš, že i tohle, co jsi teď napsal, vychází z tvých měřítek? Od tebe to prostě nechápu jako - recenze jsou stylisticky a slohově zajímavější, věcnější, faktičtější. Ale prostě jako "Hodnotí to a to stejně jako já, proto jsou lepší." Zvlášť, když opět do pocitové stránky cpeš realističnost. *:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

Uz radsi mlc... zamotavas se do toho ("realistictejsi") cim dal tim vic. :)
469081
Uz radsi mlc... zamotavas se do toho ("realistictejsi") cim dal tim vic. :)
Ravenhorn
0 0
reagovat
Lepší a nebo ti víc sedí? V tom je přece jenom velký rozdíl. ;)
469080
Lepší a nebo ti víc sedí? V tom je přece jenom velký rozdíl. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se