Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107501 - 107520 Napsat příspěvek
je fakt ze ty novy rady vypadaj v akci ... VELICE pekne
469258
je fakt ze ty novy rady vypadaj v akci ... VELICE pekne
0 0
reagovat

X3000

Konečně pořádné TV i na Alze. ;):+:+
Sony 40"X3000; Sony 46"X3000

Sony Bravia to je prostě můj favorit!!! :D
469257
Konečně pořádné TV i na Alze. *;)**:+**:+* [link="http://www.alza.cz/40-lcd-tv-sony-bravia-kdl-40x3000-18000:1-450cd-m2-8ms-16:9-1920x1080-hd-dvb-t-dvb-c-an-tuner-d-sub-av-3x-hdmi-d82267.htm"]Sony 40"X3000[/link]; [link="http://www.alza.cz/46-lcd-tv-sony-bravia-kdl-46x3000-18000:1-450cd-m2-8ms-16:9-1920x1080-hd-dvb-t-dvb-c-an-d-sub-3xhdmi-repro-do-d82272.htm"]Sony 46"X3000[/link] Sony Bravia to je prostě můj favorit!!! *:D*
X3000
0 0
reagovat

Sennh

Přimíchaj do Velmi křejkejch vztahů smích a budou to vydávat za novej seriál? :D
469256
Přimíchaj do Velmi křejkejch vztahů smích a budou to vydávat za novej seriál? *:D*
Sennh
0 0
reagovat
TV Prima plánuje českou komediální telenovelu. Máme se na co těšit lidi! :D:D:+
469255
TV Prima plánuje českou komediální telenovelu. Máme se na co těšit lidi! *:D**:D**:+*
0 0
reagovat
So Say we all;)
469254
So Say we all*;)*
0 0
reagovat
Go, get them, Tiger ;) Ale uz delsi dobu jsem chtel zmenit "image", tak neco po vzoru Peterove "Hitler vzhledu". Jen si najit cas.
Ale kdysi to byl prevazne Gats z Berserka...
469253
Go, get them, Tiger ;) Ale uz delsi dobu jsem chtel zmenit "image", tak neco po vzoru Peterove "Hitler vzhledu". Jen si najit cas. Ale kdysi to byl prevazne Gats z Berserka...
0 0
reagovat
H. R. Giger - vždy a všude 8)
469252
H. R. Giger - vždy a všude *8)*
0 0
reagovat
myslim, ze puvodni Sam L. Jackson byl bliz :D;)
469251
myslim, ze puvodni Sam L. Jackson byl bliz *:D**;)*
0 0
reagovat
Ja si tam davam cloveka, co se mi vnitrne i vnejskove nejvic podoba :D
469250
Ja si tam davam cloveka, co se mi vnitrne i vnejskove nejvic podoba *:D*
0 0
reagovat
ja sem teda nic nezmenil, ale taky se stale drzim jednoho tematu - moje ikonky vyjadruji muj mentalni stav :D
uz sem byl samuraj, byl sem .... ja, to bylo divny a ted sem me mlade ja :D schiza, ale obavam se ze uz nevyrostu
469249
ja sem teda nic nezmenil, ale taky se stale drzim jednoho tematu - moje ikonky vyjadruji muj mentalni stav *:D* uz sem byl samuraj, byl sem .... ja, to bylo divny a ted sem me mlade ja *:D* schiza, ale obavam se ze uz nevyrostu
0 0
reagovat
ja mam taky porad jedno tema (Pikachu na TZ nepocitam).. vzdycky je to neco robotickyho (Marvin, Sonny) nebo aspon poloroboticky-plechovyho (Iron man) ;)
469248
ja mam taky porad jedno tema (Pikachu na TZ nepocitam).. vzdycky je to neco robotickyho (Marvin, Sonny) nebo aspon poloroboticky-plechovyho (Iron man) *;)*
0 0
reagovat

deiwi

Uz jsem se dostal asi na dvacet filmu s Grantem, takze si ho oficialne pokladam za idol. Jeste zes tu nebyl vcera v noci, vyzkousel jsem tech ikonek asi deset :) A neboj se, uz se budu taky snazit drzet jednoho tematu ;)
469247
Uz jsem se dostal asi na dvacet filmu s Grantem, takze si ho oficialne pokladam za idol. Jeste zes tu nebyl vcera v noci, vyzkousel jsem tech ikonek asi deset :) A neboj se, uz se budu taky snazit drzet jednoho tematu ;)
deiwi
0 0
reagovat
to jediný tě taky světí :P
469246
to jediný tě taky světí :P
0 0
reagovat

deiwi

Ja uz se alespon drzim jednoho tematu. :)
469245
Ja uz se alespon drzim jednoho tematu. :)
deiwi
0 0
reagovat
Tak se nám roztrhl pytel s novými ikonkami. Po Scroochym a Quispovi změnil look i KarelR. Rcorpa nepočítaje, ten mění avatar s každým novým listem v kalendáři. Kdo si má zvykat na nový obrázky? :D
469244
Tak se nám roztrhl pytel s novými ikonkami. Po Scroochym a Quispovi změnil look i KarelR. Rcorpa nepočítaje, ten mění avatar s každým novým listem v kalendáři. Kdo si má zvykat na nový obrázky? *:D*
0 0
reagovat
Nemelo nahodou dneska vyjit ve Sportu DVD Saw?
469243
Nemelo nahodou dneska vyjit ve Sportu DVD Saw?
0 0
reagovat

Sennh

JJ, diky, mohlo me to napadnout, jsem nejakej trosku mimo ;)
469242
JJ, diky, mohlo me to napadnout, jsem nejakej trosku mimo *;)*
Sennh
0 0
reagovat
samo, že rapidshare.com ;)
469241
samo, že rapidshare.com ;)
0 0
reagovat

UL

hoj, nevit kam je nejlepsi uploadovat soubor? cca 20mb. Diky za radu
469240
hoj, nevit kam je nejlepsi uploadovat soubor? cca 20mb. Diky za radu
UL
0 0
reagovat

Psema

Krev? krev bych jim nedal, maj ji dost, nulek + je hafo a jsem universální dárce, proto nas***:D
Mám utkvělou představu, že bych se bál jehly a přitom se jí nebojím, píchat bych do sebe nechal jen na krevní rozbor:)
469239
Krev? krev bych jim nedal, maj ji dost, nulek + je hafo a jsem universální dárce, proto nas****:D* Mám utkvělou představu, že bych se bál jehly a přitom se jí nebojím, píchat bych do sebe nechal jen na krevní rozbor*:)*
Psema
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se