Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106081 - 106100 Napsat příspěvek

KarelR

Dívčí válka.:D:D
479393
Dívčí válka.*:D**:D*
KarelR
0 0
reagovat
nebo nebylo kolem zivacka, co by ji vyfotil
479392
nebo nebylo kolem zivacka, co by ji vyfotil
0 0
reagovat
Hmm, ale není na těch posterech Praha, takže sme asi přežili:)
479391
Hmm, ale není na těch posterech Praha, takže sme asi přežili*:)*
0 0
reagovat
Á, oslové vždy vespolek se drbou... (nemohl jsem si pomoct, schválně jestli někdo ví z čeho to je :D)
479390
Á, oslové vždy vespolek se drbou... (nemohl jsem si pomoct, schválně jestli někdo ví z čeho to je *:D*)
0 0
reagovat
diky :)
479389
diky :)
0 0
reagovat
hlavně je to hrozný klišé.;)
479388
hlavně je to hrozný klišé.*;)*
0 0
reagovat
taky ze sou
479387
taky ze sou
0 0
reagovat
zdaji se moc jednotvarne ;)
479386
zdaji se moc jednotvarne ;)
0 0
reagovat
Ty nový postery na I Am Legend jsou mňam. Chtělo by to ale vyšší rozlišení. 1 2 3 4
479385
Ty nový postery na I Am Legend jsou mňam. Chtělo by to ale vyšší rozlišení. [link="http://impawards.com/2007/i_am_legend_ver5.html"]1[/link] [link="http://impawards.com/2007/i_am_legend_ver6.html"]2[/link] [link="http://impawards.com/2007/i_am_legend_ver7.html"]3[/link] [link="http://impawards.com/2007/i_am_legend_ver8.html"]4[/link]
0 0
reagovat
Co jsem našel přes google, tak bez šance. Baterka může být zespoda MB a navíc bude připájená, ne vyndavací. Leda poslat s dokladem že je tvůj do servisu.
BTW tady na MZ fakt nemáš moc šancí, že ti někdo poradí;).
479383
Co jsem našel přes google, tak bez šance. Baterka může být zespoda MB a navíc bude připájená, ne vyndavací. Leda poslat s dokladem že je tvůj do servisu. BTW tady na MZ fakt nemáš moc šancí, že ti někdo poradí*;)*.
0 0
reagovat
smích přejde, je to celé na ..., už sem se dostal in, ale nevím proč jsem jsi myslel že vyresetuji bios tím, že vyndám baterku ze základovky, nebo přehodím jumpery. Notebook, bohužel, nic takového nemá. Najde se tu nějaká dobrá duše, která mi poradí jak obejít zaheslovaný bios?8)
479381
smích přejde, je to celé na ..., už sem se dostal in, ale nevím proč jsem jsi myslel že vyresetuji bios tím, že vyndám baterku ze základovky, nebo přehodím jumpery. Notebook, bohužel, nic takového nemá. Najde se tu nějaká dobrá duše, která mi poradí jak obejít zaheslovaný bios?*8)*
0 0
reagovat
sorry, ale ... LOL:D
479380
sorry, ale ... LOL*:D*
0 0
reagovat

OT

Potřebuji vědět jak otevřít notebook /fuji-siemens lifebook/, už jsem to zkoušel ale ve dvou místech něco ten vrchní plast s klávesnicí drželo a nechtěl jsem to moc páčit.8)
479379
Potřebuji vědět jak otevřít notebook /fuji-siemens lifebook/, už jsem to zkoušel ale ve dvou místech něco ten vrchní plast s klávesnicí drželo a nechtěl jsem to moc páčit.*8)*
OT
0 0
reagovat
já spal celej večer, takže jsem byl v noci jako rybička.:D
479367
já spal celej večer, takže jsem byl v noci jako rybička.*:D*
0 0
reagovat
tento blog je v pohode ale ten stary byl lepsi si myslim nic proti tvurcum 8);):D
479300
tento blog je v pohode ale ten stary byl lepsi si myslim nic proti tvurcum *8)**;)**:D*
0 0
reagovat
Kdybych šel spát, tak stejně neusnu;). V noci se udělá nejvíc práce, to je vyzkoušený8).
479359
Kdybych šel spát, tak stejně neusnu*;)*. V noci se udělá nejvíc práce, to je vyzkoušený*8)*.
0 0
reagovat

mihhi, Psema

Ze vas to ponocovani bavi. ;)
479358
Ze vas to ponocovani bavi. ;)
mihhi, Psema
0 0
reagovat
Omlouvám se, že narušuji tak plodnou diskuzi ;), ale pokud má stále někdo problém s mazáním svých příspěvků, nechť mi postne jméno prohlížeče a verzi (vážně nemám ani podezření, protože jsem to testoval všude). Díky.
479357
Omlouvám se, že narušuji tak plodnou diskuzi ;), ale pokud má stále někdo problém s mazáním svých příspěvků, nechť mi postne jméno prohlížeče a verzi (vážně nemám ani podezření, protože jsem to testoval všude). Díky.
0 0
reagovat
McMurphy. Jako, všechny tři díly vyšly jednotlivě. Doufám, že nějaká special edice nebude... to by mě stálo penízky :D
479354
McMurphy. Jako, všechny tři díly vyšly jednotlivě. Doufám, že nějaká special edice nebude... to by mě stálo penízky *:D*
0 0
reagovat

Leone

Ple nevíte někdo o vydání kompletní dolarové trilogie?
479353
Ple nevíte někdo o vydání kompletní dolarové trilogie?
Leone
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se