Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106061 - 106080 Napsat příspěvek
nahodou! Je vtipna a je o niecom ;) ...kto niekedy nakukne na CSFD vie o com hovorim
491215
nahodou! Je vtipna a je o niecom *;)* ...kto niekedy nakukne na CSFD vie o com hovorim
0 0
reagovat
wow takova vasniva diskuse ohledne jednoho posteru :)
491214
wow takova vasniva diskuse ohledne jednoho posteru :)
0 0
reagovat
link
Ľubo skus link, kde to trochu preprali, niektore postrehy su perly :)
491213
http://reddit.com/info/6bsnc/comments/ Ľubo skus link, kde to trochu preprali, niektore postrehy su perly *:)*
0 0
reagovat
Me jo... ale staci se podivat na ten vyrez a je jasny, ze Batman kouka ukosem... tj. mezi jednotlivy ramy okna... chtel bych videt cloveka, co tohle pitval. Asi se musi hodne nudit. ;)
491212
Me jo... ale staci se podivat na ten vyrez a je jasny, ze Batman kouka ukosem... tj. mezi jednotlivy ramy okna... chtel bych videt cloveka, co tohle pitval. Asi se musi hodne nudit. ;)
0 0
reagovat

Le_Chuck

Akosi mi nezapína...
491211
Akosi mi nezapína...
Le_Chuck
0 0
reagovat
link
Tento plagat mam velmi rad, len neviem preco Batman cumi na ten ram. :D
491210
http://farm3.static.flickr.com/2380/2326479747_b478f701c5.jpg?v=0 Tento plagat mam velmi rad, len neviem preco Batman cumi na ten ram. *:D*
0 0
reagovat
WTF? To jako že by mi Brodská přišla vyprat?:D
491198
WTF? To jako že by mi Brodská přišla vyprat?*:D*
0 0
reagovat
Nova postoupila na vyšší level. Postavy v Ulici se zúčastněj Výměny manželek. Za chvíli budou snad doktoři z Ordinace zpívat v X Faktoru :D:-
491197
Nova postoupila na vyšší level. Postavy v Ulici se zúčastněj Výměny manželek. Za chvíli budou snad doktoři z Ordinace zpívat v X Faktoru *:D**:-*
0 0
reagovat
kdyz o tom uz mluvis, tak na stoicismu si ujizdim a ve vetsine situaci apathia je muj zpusob reseni, ted pristi patek na to mam mit semestralku, tak sem zvedavej jak do dopadne :) mimochodem ten vybor z dopisu luciliovi nekdo nemate? byl sem v ustredni knihovne a vsechno rozpocuvany a ani na filde v knihovne to nemaj =/

seneca rulez
non scholae sed vitae discimus
491176
kdyz o tom uz mluvis, tak na stoicismu si ujizdim a ve vetsine situaci apathia je muj zpusob reseni, ted pristi patek na to mam mit semestralku, tak sem zvedavej jak do dopadne :) mimochodem ten vybor z dopisu luciliovi nekdo nemate? byl sem v ustredni knihovne a vsechno rozpocuvany a ani na filde v knihovne to nemaj =/ seneca rulez non scholae sed vitae discimus
0 0
reagovat

aria

Náš prednášajúci na Fylozofii a Kultúre nám v ťažkých životných situáciách odporúčal literatúru od stoikov (Seneca - "Epistulae morales ad Lucilium" (známe aj ako Listy) resp od Marca Aurelia "Ta eis heauton" (Hovory k sebe)), ktorá učí o pozitívnom životnom pohľade, založenom na tom, že vždy sa mohlo stať ešte čosi oveľa horšie, ako sa stalo 8)
491155
Náš prednášajúci na Fylozofii a Kultúre nám v ťažkých životných situáciách odporúčal literatúru od stoikov (Seneca - "Epistulae morales ad Lucilium" (známe aj ako Listy) resp od Marca Aurelia "Ta eis heauton" (Hovory k sebe)), ktorá učí o pozitívnom životnom pohľade, založenom na tom, že vždy sa mohlo stať ešte čosi oveľa horšie, ako sa stalo *8)*
aria
0 0
reagovat
jednou mi přišel mail že mají u pošto. spořit. nějakej výpadek a že potřebují moke ic a pin tak jsem maila vymazala a neodpovídala.Ale nebudete věřit co se mi stalo tenhle týden.Nejen že jsem se dozvěděla v pondělí večer že zemřela naše rodinná přítelkyně( bojovala s rakovinou už třetím rokem a bohužel prohrála) a v pondělí si vedu malého prvnáčka ze školy a kousíček u školy policie a záchranka a zrovna dávali do pytle mrtvolu.Jen jsem stihla prcka otočit a obejít .Pak jsem se dozvěděla že to byl 26 letý kluk který chodil k nám do hospody , ale ujížděl na drogách a vypadl z třetího patra tak neštastně že se zabil.Já vážně nevím jestli ty tragedie tak přitahuji a hlavně nevím proč.
491154
jednou mi přišel mail že mají u pošto. spořit. nějakej výpadek a že potřebují moke ic a pin tak jsem maila vymazala a neodpovídala.Ale nebudete věřit co se mi stalo tenhle týden.Nejen že jsem se dozvěděla v pondělí večer že zemřela naše rodinná přítelkyně( bojovala s rakovinou už třetím rokem a bohužel prohrála) a v pondělí si vedu malého prvnáčka ze školy a kousíček u školy policie a záchranka a zrovna dávali do pytle mrtvolu.Jen jsem stihla prcka otočit a obejít .Pak jsem se dozvěděla že to byl 26 letý kluk který chodil k nám do hospody , ale ujížděl na drogách a vypadl z třetího patra tak neštastně že se zabil.Já vážně nevím jestli ty tragedie tak přitahuji a hlavně nevím proč.
0 0
reagovat
Tak se mi dnes povedla fajn koupě v electroworldu, Škola rocku za 99,-8)
491149
Tak se mi dnes povedla fajn koupě v electroworldu, Škola rocku za 99,-*8)*
0 0
reagovat
Zajimave ze na muj mail na Centrum vubec nic podobneho neprislo, hehe:D
491130
Zajimave ze na muj mail na Centrum vubec nic podobneho neprislo, hehe*:D*
0 0
reagovat

imf

Asi nic pokud nenajdou šiřitele...njn, ten internet:), ale jak říkám, kdybych byla spořka moje, tak by se mi to nelíbilo:)
491126
Asi nic pokud nenajdou šiřitele...njn, ten internet:), ale jak říkám, kdybych byla spořka moje, tak by se mi to nelíbilo*:)*
imf
0 0
reagovat

Fluke

Ono toho není moc, co by mohli dělat. Trestní oznámení na neznámého pachatele už podali a to je asi tak všechno, co s tím v našich vodách mohou dělat. Cestou je zvyšování ochrany klientů pomocí SMS autorizace, bankovních certifikátů apod. Zkrátka to musí být blbuvzdorné :D
491125
Ono toho není moc, co by mohli dělat. Trestní oznámení na neznámého pachatele už podali a to je asi tak všechno, co s tím v našich vodách mohou dělat. Cestou je zvyšování ochrany klientů pomocí SMS autorizace, bankovních certifikátů apod. Zkrátka to musí být blbuvzdorné *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Co s tim muzes delat? Seznam zakaze jeden mail a objevi se pet dalsich... ;)
491124
Co s tim muzes delat? Seznam zakaze jeden mail a objevi se pet dalsich... ;)
0 0
reagovat

Luc44

Geez:D ..se divím, že s tím spořitelna už něco nedělá, je to vlastně poškozování dobrého jména společnosti.
491123
Geez*:D* ..se divím, že s tím spořitelna už něco nedělá, je to vlastně poškozování dobrého jména společnosti.
Luc44
0 0
reagovat
este raz vdaka...:+
491121
este raz vdaka...*:+*
0 0
reagovat

Le_Chuck

491120
http://www.moviezone.cz/clanek/782-boyle-hledi-do-nebe/
Le_Chuck
0 0
reagovat
potrebujem poradit...asi pred pol okom na tu na mozviezone objavil clanik o filme ktory sa bude tocit v takej pekelnej budove v Juznej Afrike...za boha si neviem spomenut ako sa ta veza vola, ale kto to videl urcite vie o com hovorim...s dierou uprostred...dik moc
491119
potrebujem poradit...asi pred pol okom na tu na mozviezone objavil clanik o filme ktory sa bude tocit v takej pekelnej budove v Juznej Afrike...za boha si neviem spomenut ako sa ta veza vola, ale kto to videl urcite vie o com hovorim...s dierou uprostred...dik moc
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se