Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106061 - 106080 Napsat příspěvek
Tak jsem dneska viděl v metru Nový prostor s DVD přílohou. Nevim co tam hodili, ale stejně WTF? Prostor s DVD? Za chvilku se asi vážně vyplní Imfova prognóza s Crash Roadem přílohou k hajzl papíru. :)
479513
Tak jsem dneska viděl v metru Nový prostor s DVD přílohou. Nevim co tam hodili, ale stejně WTF? Prostor s DVD? Za chvilku se asi vážně vyplní Imfova prognóza s Crash Roadem přílohou k hajzl papíru. *:)*
0 0
reagovat

popik

Uz jste nekdo zkousel Adobe auditon 3 mam s nim jeden problem nejak často se seká a video co v něm přehravam je takovy divne rozkouskovany a jsou tam vidět takovy cerny cary.?
479509
Uz jste nekdo zkousel Adobe auditon 3 mam s nim jeden problem nejak často se seká a video co v něm přehravam je takovy divne rozkouskovany a jsou tam vidět takovy cerny cary.?
popik
0 0
reagovat
easy webmaker 3.1b
479508
easy webmaker 3.1b
0 0
reagovat

popik

Jakej soft jste pouzivali na tvorbu těchto stránek?
479507
Jakej soft jste pouzivali na tvorbu těchto stránek?
popik
0 0
reagovat
Vzhledem k I Wish I Had An Angel od Nightwish v Alone in the dark mě tohle už tak moc nepřekvapuje, Uwe je schopný úplně všeho (kromě toho natočit dobrý film)

btw: Edguy včera byli hodně fajn, ale před rokem v létě měli ještě větší šťávu :)
479506
Vzhledem k I Wish I Had An Angel od Nightwish v Alone in the dark mě tohle už tak moc nepřekvapuje, Uwe je schopný úplně všeho (kromě toho natočit dobrý film) btw: Edguy včera byli hodně fajn, ale před rokem v létě měli ještě větší šťávu :)
0 0
reagovat

l'ubo

Nastesti dalsi Avantasie uz je pevne dany a netyka se fantasy nametu, takze Uwe ma smulu.:D BTW Edguy a W.A.S.P. na vcerejsim Winter Masters Of Rock ROCKS!:+
479505
Nastesti dalsi Avantasie uz je pevne dany a netyka se fantasy nametu, takze Uwe ma smulu.*:D* BTW Edguy a W.A.S.P. na vcerejsim Winter Masters Of Rock ROCKS!*:+*
l'ubo
0 0
reagovat

okkac

Tomu sa hovorí "upísať sa diablovi". Teraz už vieme, že medzi Uweho tajných nemeckých sponzorov patrí aj Nuclear Blast. Ani by ma veľmi neprekvapilo, keby Tobias Sammet za pár dní oznámil, že ďalšia Avantasia bude prepracovanie celého Dugeon Siege do metalovej opery :D
479504
Tomu sa hovorí "upísať sa diablovi". Teraz už vieme, že medzi Uweho tajných nemeckých sponzorov patrí aj Nuclear Blast. Ani by ma veľmi neprekvapilo, keby Tobias Sammet za pár dní oznámil, že ďalšia Avantasia bude prepracovanie celého Dugeon Siege do metalovej opery *:D*
okkac
0 0
reagovat

l'ubo

A to si najed na www.blind-guardian.com a dej si predposledni novinku:- :(
479503
A to si najed na www.blind-guardian.com a dej si predposledni novinku*:-* *:(*
l'ubo
0 0
reagovat

okkac

MEGA LOL :D:D:D
479502
MEGA LOL *:D**:D**:D*
okkac
0 0
reagovat
WTF!!! Jestli tohle bude ke slyšení ve filmu, tak to mne podrž:o
In The Name of The King OST
479501
WTF!!! Jestli tohle bude ke slyšení ve filmu, tak to mne podrž*:o* [link="http://rockextremum.eu/cz/product_info.php?products_id=35671"]In The Name of The King OST[/link]
0 0
reagovat
Dneska jsem za par supu kopil XIII (hru) a rikam si, proc, neni podobnych her vic... Zatim mi to prijde dost dobry a na to jak je to stary to vypada docela dobre. Kam se hrabe nejaka 24ka... ;)
479478
Dneska jsem za par supu kopil XIII (hru) a rikam si, proc, neni podobnych her vic... Zatim mi to prijde dost dobry a na to jak je to stary to vypada docela dobre. Kam se hrabe nejaka 24ka... ;)
0 0
reagovat
Měl někdo možnost poslechnout OST k Halo 3? je dobrej? Mě se docela líbila ta muzika o byla v tom Halo 3 traileru, kdy Master chief pochoduje k tý propasti, kde je to veeelký zařízení:), ale nemám ponětí, jestli se hudba na OST line v podobném duchu.
479413
Měl někdo možnost poslechnout OST k Halo 3? je dobrej? Mě se docela líbila ta muzika o byla v tom Halo 3 traileru, kdy Master chief pochoduje k tý propasti, kde je to veeelký zařízení*:)*, ale nemám ponětí, jestli se hudba na OST line v podobném duchu.
0 0
reagovat
Fluke: Jseš pesimista ;)...
479405
Fluke: Jseš pesimista ;)...
0 0
reagovat
Deamoni jsou fajn, ale představte si to nebezpečí, které by to obnášelo. Zapomenete ho na letišti a pokud to pilotovy včas neřeknete, tak jste nadobro mimo hru.
Nebo pokud nemáte zrovna létavce nebo rychlíka a vypadne vám z vlaku! Taky budete nadobro pod drnem.
Či nepozorný řidič, baf, sejme letícího krkavce a čaf, máš vystaráno a to si nešel ani po přechodu.
A teď si představte, že pracujete pro Speciální jednotky8)
479404
Deamoni jsou fajn, ale představte si to nebezpečí, které by to obnášelo. Zapomenete ho na letišti a pokud to pilotovy včas neřeknete, tak jste nadobro mimo hru. Nebo pokud nemáte zrovna létavce nebo rychlíka a vypadne vám z vlaku! Taky budete nadobro pod drnem. Či nepozorný řidič, baf, sejme letícího krkavce a čaf, máš vystaráno a to si nešel ani po přechodu. A teď si představte, že pracujete pro Speciální jednotky*8)*
0 0
reagovat
Mě vyšla Amantha-tygr.
479403
Mě vyšla Amantha-tygr.
0 0
reagovat
Hmm, vyšel mi nějaký králík Suidan :)
479402
Hmm, vyšel mi nějaký králík Suidan *:)*
0 0
reagovat
Karlos:Toto uz sme si tu kedysi vsetci vyskusali nie?:)
479401
Karlos:Toto uz sme si tu kedysi vsetci vyskusali nie?*:)*
0 0
reagovat
Dají, i on-line... Zkuste někdy použít toho googla, ono to vážně tolik nebolí ;)...
Jinak v jiném světě mám nejspíš za deamona Antigone, je to havranice apodle popisu jsem - Nevýřečný, chytrý, nevýbojný, uvolněný a pyšný...
Pokud si také chcete zjistit jakého že to máte deamona, tak link a tam už to nějak najdete
479400
Dají, i on-line... Zkuste někdy použít toho googla, ono to vážně tolik nebolí ;)... Jinak v jiném světě mám nejspíš za deamona Antigone, je to havranice apodle popisu jsem - Nevýřečný, chytrý, nevýbojný, uvolněný a pyšný... Pokud si také chcete zjistit jakého že to máte deamona, tak http://www.goldencompassmovie.com/ a tam už to nějak najdete
0 0
reagovat

welder

on-line bys to nechtěl? :D
479399
on-line bys to nechtěl? *:D*
welder
0 0
reagovat
daju sa niekde na internete sledovať filmi??? dakujem. Moj email je robertlechman@azet.sk
479398
daju sa niekde na internete sledovať filmi??? dakujem. Moj email je robertlechman@azet.sk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se