Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106121 - 106140 Napsat příspěvek
Nevim kde to napsat, chci se zeptat kde se da nastavit automaticke chozeni novinek na mail jak to drive fungovalo.
479289
Nevim kde to napsat, chci se zeptat kde se da nastavit automaticke chozeni novinek na mail jak to drive fungovalo.
0 0
reagovat
Žeby? Bez tých bielych vlasov som ho ani nespoznal...:)
479288
Žeby? Bez tých bielych vlasov som ho ani nespoznal...*:)*
0 0
reagovat
hehe. amoderuje to zatoichi :)
479287
hehe. amoderuje to zatoichi *:)*
0 0
reagovat
link !!
479275
http://www.super.cz/vtipky/9446-fotbal-s-dalekohledem-na-ocich.html !!
0 0
reagovat

2 timbenzedrin

Joo, docela si to trefil, hned jsem si vzpomel na tenhle vyraz v Cranku...
479271
Joo, docela si to trefil, hned jsem si vzpomel na tenhle vyraz v Cranku...
2 timbenzedrin
0 0
reagovat
Zdá se mi to nebo ten chlápek nahoře uprostřed obalu pro GTA IV vypadá jak nasranej Jason Statham?;) link
479270
Zdá se mi to nebo ten chlápek nahoře uprostřed obalu pro GTA IV vypadá jak nasranej Jason Statham?;) http://games.tiscali.cz/images/news/gta4cover.jpg
0 0
reagovat
njn, ale me jde asi spis o obsach nez o vzhled, jako u holek, ale obracene :D
479269
njn, ale me jde asi spis o obsach nez o vzhled, jako u holek, ale obracene :D
0 0
reagovat
Já se rozhodnu podle toho jak bude ta krabička v reálu vypadat, sehnat si bonusovej disk nebude problém, ale nebude s potiskem, že:)
479268
Já se rozhodnu podle toho jak bude ta krabička v reálu vypadat, sehnat si bonusovej disk nebude problém, ale nebude s potiskem, že:)
0 0
reagovat
bonusovej disk :) skoda ze to vsechno vychazi az 10.12 to pak budou vsichni nakupovat ty darky a zmatky a vsechno bude bordel :D ten blade runner taky nevypada zle :)
479267
bonusovej disk :) skoda ze to vsechno vychazi az 10.12 to pak budou vsichni nakupovat ty darky a zmatky a vsechno bude bordel :D ten blade runner taky nevypada zle :)
0 0
reagovat
To záleží na tobě, chceš cool krabičku nebo bonusovej disk8)
479266
To záleží na tobě, chceš cool krabičku nebo bonusovej disk*8)*
0 0
reagovat
takze lepsi koupit tu dvoudiskovku normalne?
479265
takze lepsi koupit tu dvoudiskovku normalne?
0 0
reagovat
Je to ten bohužel 1DVD steelbook, nevím proč tam mají napsaný dva disky, ale pokud by se teoreticky rozhodli dát navíc ten bonusovej disk, tak je to cool koupě, ale jak říkám ty 2 disky jsou překlep, oni ten steel book udělali nepochopitelně 1DVD:-
479264
Je to ten bohužel 1DVD steelbook, nevím proč tam mají napsaný dva disky, ale pokud by se teoreticky rozhodli dát navíc ten bonusovej disk, tak je to cool koupě, ale jak říkám ty 2 disky jsou překlep, oni ten steel book udělali nepochopitelně 1DVD*:-*
0 0
reagovat
tohle je to same jako normalni dvoudisk nebo lepsi? link
479263
tohle je to same jako normalni dvoudisk nebo lepsi? http://www.bontonland.cz/film/scifi/Transformers-kovova-krabicka-Transformers-Steel-Box-467869.html
0 0
reagovat

Xatrix

Palantir k dostani v kazde dobre druhe pekarne ;))
479258
Palantir k dostani v kazde dobre druhe pekarne ;))
Xatrix
0 0
reagovat

2 imf

Ty ses dival k nam do obyvaku?? Nebo filmovy recenzenti fasujou kristalovy koule:D:D
479257
Ty ses dival k nam do obyvaku?? Nebo filmovy recenzenti fasujou kristalovy koule*:D**:D*
2 imf
0 0
reagovat
Jít v 6 na tělák, i kdž plaváná nebo do postele, něco takovýho by mi zničilo mozek, kterej už tak nestíhá, když musí vstát před osmou hodinou:)
479255
Jít v 6 na tělák, i kdž plaváná nebo do postele, něco takovýho by mi zničilo mozek, kterej už tak nestíhá, když musí vstát před osmou hodinou*:)*
0 0
reagovat

Psema

Heh, já tak na hodinku do postele :D
479253
Heh, já tak na hodinku do postele *:D*
Psema
0 0
reagovat
Pravda, třeba já.:D No, je čas razit na tělák. Plavání po ránu člověka probere.:D
479252
Pravda, třeba já.*:D* No, je čas razit na tělák. Plavání po ránu člověka probere.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Nekdo treba nesel ani spat :))
479251
Nekdo treba nesel ani spat *:))*
Psema
0 0
reagovat
Už se to tu zase schází? Takhle brzo ráno? Myslel jsem, že tu s mihhim budem ještě dlouho sami.:D
479250
Už se to tu zase schází? Takhle brzo ráno? Myslel jsem, že tu s mihhim budem ještě dlouho sami.*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se