Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106021 - 106040 Napsat příspěvek
psema: ja se novych temat nebojim
479701
psema: ja se novych temat nebojim
0 0
reagovat

popik

V tom prípade je to presne opačne, ako som napísal ;-)
Máš dve možnosti:
1) vytvoriť tabuľku a do jednotlivých buniek dosadiť obsah, pričom veľkosti buniek budeš zadávať v pixeloch.
2) použiť kaskádové štýly (CSS)

CSS sú imho o dosť praktickejšie a od tabuľky sa zas až tak nelíšia. V skratke - celú stránku si pomocou párového tagu
rozdelíš na oblasti (menu, hlavička, päta, telo a pod), pričom jednotlivé oblasti bude definovať atribút id="nazov_oblasti". Potom si v nejakom druhom súbore nadefinuješ vlastnosti jednotlivých oblastí štýlom
#nazov_oblasti{
width: 120px;
height: 250px;
background: white;
atd...
}
Oodteraz sa tieto vlastnosti použijú na všetko, čo sa nachádza v tagu div s daným názvom oblasti. Samozrejme tagy div môžeš pokojne zanorovať (použijú sa vlastnosti z najzanorenejšieho tagu).
Aby ti to fungovalo, musíš do hllavičky vložiť toto:

pričom subor je názov súboru, v ktorom máš nadefinovanované štýly pre jednotlivé div tagy (najlepšie ak má príponu .css). S kaskádovými štýlmi sa dajú vyvádzovať oveľa lepšie veci; môžeš si globálne definovať atribúty pre jednotlivé tagy (napr pre všetky tagy , ktoré máš v dokumente) a podobné veci. Odporúčam preštudovať túto stránku, čo všetko môžeš nadefinovať pre jednotlivé tagy nájdeš tu.
479700
V tom prípade je to presne opačne, ako som napísal ;-) Máš dve možnosti: 1) vytvoriť tabuľku a do jednotlivých buniek dosadiť obsah, pričom veľkosti buniek budeš zadávať v pixeloch. 2) použiť kaskádové štýly (CSS) CSS sú imho o dosť praktickejšie a od tabuľky sa zas až tak nelíšia. V skratke - celú stránku si pomocou párového tagu
rozdelíš na oblasti (menu, hlavička, päta, telo a pod), pričom jednotlivé oblasti bude definovať atribút id="nazov_oblasti". Potom si v nejakom druhom súbore nadefinuješ vlastnosti jednotlivých oblastí štýlom #nazov_oblasti{ width: 120px; height: 250px; background: white; atd... } Oodteraz sa tieto vlastnosti použijú na všetko, čo sa nachádza v tagu div s daným názvom oblasti. Samozrejme tagy div môžeš pokojne zanorovať (použijú sa vlastnosti z najzanorenejšieho tagu). Aby ti to fungovalo, musíš do hllavičky vložiť toto: pričom subor je názov súboru, v ktorom máš nadefinovanované štýly pre jednotlivé div tagy (najlepšie ak má príponu .css). S kaskádovými štýlmi sa dajú vyvádzovať oveľa lepšie veci; môžeš si globálne definovať atribúty pre jednotlivé tagy (napr pre všetky tagy , ktoré máš v dokumente) a podobné veci. Odporúčam preštudovať [link="http://www.jakpsatweb.cz/css/"]túto stránku[/link], čo všetko môžeš nadefinovať pre jednotlivé tagy nájdeš [link="http://www.jakpsatweb.cz/css/css-vlastnosti-hodnoty-prehled.html"]tu[/link].
popik
0 0
reagovat
to je pochopitelne, taky bych mlatil hlavou o autobus kterym ejzdim s jednou slicnou slecnou...njn, chce to mit koule a zkusit to :) ja do toho priste jdu :D...kdyz se strapnis,t ak se strapnis, ale kdyz to nezkusis, budes si to vycitat ;)
479699
to je pochopitelne, taky bych mlatil hlavou o autobus kterym ejzdim s jednou slicnou slecnou...njn, chce to mit koule a zkusit to :) ja do toho priste jdu :D...kdyz se strapnis,t ak se strapnis, ale kdyz to nezkusis, budes si to vycitat ;)
0 0
reagovat
máte docela odvahu, tohle řešit ve veřejný diskuzi a ještě k tomu na filmovym webu.:D
479698
máte docela odvahu, tohle řešit ve veřejný diskuzi a ještě k tomu na filmovym webu.*:D*
0 0
reagovat
geez
479697
geez
0 0
reagovat

ragnar

mě se ptej já chci opravdu chci ale tohle je fakt hrozný a hlavně asi slyšela moje bouchání hlavou do výtahu slyšel sem smích :-
479695
mě se ptej já chci opravdu chci ale tohle je fakt hrozný a hlavně asi slyšela moje bouchání hlavou do výtahu slyšel sem smích *:-*
ragnar
0 0
reagovat
ten pocit znam, ale i kdyz asi ne u kamaradky, kdyz uz jste jednou pratele, tak nac ten ostych? :)
479693
ten pocit znam, ale i kdyz asi ne u kamaradky, kdyz uz jste jednou pratele, tak nac ten ostych? :)
0 0
reagovat
proč proč proč já když sem sám u sexy ale myslím opravdu sexy kamarádky mlčím proč kurva já ?):-
479691
proč proč proč já když sem sám u sexy ale myslím opravdu sexy kamarádky mlčím proč kurva já *?)**:-*
0 0
reagovat
Nejjednodussi je asi udelat tabulku s pevnou sirkou (ale na me neber ohled, skoncil jsem u bastleni zakladniho html do notepadu ;)
479690
Nejjednodussi je asi udelat tabulku s pevnou sirkou (ale na me neber ohled, skoncil jsem u bastleni zakladniho html do notepadu ;)
0 0
reagovat

popik

Jde mi hlavne o to aby ta stranka byla pro všechny stejna a nezobrazovala se kazdemu jinak a deformovane atd.
479688
Jde mi hlavne o to aby ta stranka byla pro všechny stejna a nezobrazovala se kazdemu jinak a deformovane atd.
popik
0 0
reagovat

popik

Čo myslíš tým "ošetřit rozlíšení". Ak chceš, aby sa ti pri každom rozlíšení zobrazila stránka na rovnako veľkej ploche, jednoducho vkladaj veľkosti nie v pixeloch ale v percentách.
479687
Čo myslíš tým "ošetřit rozlíšení". Ak chceš, aby sa ti pri každom rozlíšení zobrazila stránka na rovnako veľkej ploche, jednoducho vkladaj veľkosti nie v pixeloch ale v percentách.
popik
0 0
reagovat

popik

Jak ošetřit rozlišení v HTML při tvorbě webu?
479684
Jak ošetřit rozlišení v HTML při tvorbě webu?
popik
0 0
reagovat
McMuprhy: Nj tiez som si ten soundtrack presiel a nenasiel som to tam, ale nechapem preco by to tam nedali.?)
479675
McMuprhy: Nj tiez som si ten soundtrack presiel a nenasiel som to tam, ale nechapem preco by to tam nedali.*?)*
0 0
reagovat

Loki

nevim, ale na těch ukázkách na amazonu ten motiv není
479671
nevim, ale na těch ukázkách na amazonu ten motiv není
Loki
0 0
reagovat
McMuprhy: vazne to nie je na soundtracku? Lebo viem ze takato pesnicka bola aj ked prisiel Garrett do bordelu
479657
McMuprhy: vazne to nie je na soundtracku? Lebo viem ze takato pesnicka bola aj ked prisiel Garrett do bordelu
0 0
reagovat

Billy

nevíte někdo, co je to za song? link
479651
nevíte někdo, co je to za song? http://uk.youtube.com/watch?v=rzgkkQNeHzI
Billy
0 0
reagovat

t_gon

rofl... "milf", na to jsme narazil pri prekladu 30 Rock :D
479650
rofl... "milf", na to jsme narazil pri prekladu 30 Rock :D
t_gon
0 0
reagovat
Reklamy na Filmopolis jsou fajn a uz jsme si zvykly, ale na Po*nopolis? Tohle je zase nejak jednou za cas, nebo se to bude mnozit jako posledne Flukovi reklamy na "teple parky"? ;)
479648
Reklamy na Filmopolis jsou fajn a uz jsme si zvykly, ale na [link="http://www.imghosting.eu/view.php?img=a_18.JPG"]Po*nopolis[/link]? Tohle je zase nejak jednou za cas, nebo se to bude mnozit jako posledne Flukovi reklamy na "teple parky"? ;)
0 0
reagovat
U nás byli Lotr edice:
2DVD, kinoverze, 699,- MOC
4DVD, extended, měkký desky, 1199,- MOC
4DVD, extended, tvrdý desky, soška, Disk navíc 1699,- MOC
(FotR: OST, TTT: DVD o Glumovy, RotK: DVD o muzice + koncert)
479638
U nás byli Lotr edice: 2DVD, kinoverze, 699,- MOC 4DVD, extended, měkký desky, 1199,- MOC 4DVD, extended, tvrdý desky, soška, Disk navíc 1699,- MOC (FotR: OST, TTT: DVD o Glumovy, RotK: DVD o muzice + koncert)
0 0
reagovat
Neujíždí tady někdo taky na tomhle odkaz? už třetí zimu budu mít otlačené prsty :-) jinak doporučuju, není nic sladšího než nakopat Rakušákům prdel8), teda ne úplně všem :-)
479635
Neujíždí tady někdo taky na tomhle [link="http://skichallenge.orf.at/sc08/"]odkaz[/link]? už třetí zimu budu mít otlačené prsty :-) jinak doporučuju, není nic sladšího než nakopat Rakušákům prdel*8)*, teda ne úplně všem :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se