Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105201 - 105220 Napsat příspěvek
Beru to do teplejch.... Takže aj za sebe přeju všem hodně zdaru do nového roku, těm, kterých se to týká hodně štěstí u zkoušek a všem ostatním prostě ať se dneska baví dle svého uvážení a schopností :o)
481930
Beru to do teplejch.... Takže aj za sebe přeju všem hodně zdaru do nového roku, těm, kterých se to týká hodně štěstí u zkoušek a všem ostatním prostě ať se dneska baví dle svého uvážení a schopností :o)
0 0
reagovat
já se přesunu za necelou hodinku, ale už teď přeju spoustu pohody, radosti, školních, pracovních a milostných úspěchů do roku 2008 a hlavně spoustu skvělejch MZ akcí a snad ten rok uběhne pomaleji než letošní:)
481928
já se přesunu za necelou hodinku, ale už teď přeju spoustu pohody, radosti, školních, pracovních a milostných úspěchů do roku 2008 a hlavně spoustu skvělejch MZ akcí a snad ten rok uběhne pomaleji než letošní*:)*
0 0
reagovat
Za pár minut se také přesunu na místo s vysokou koncentrací oslavychtivých lidí, jídla, alkoholu a dalších příjemných věcí, takže se pro tento rok loučím a přeji všem věrným i nevěrným MZákům hodně štěstí do nového roku se spoustou skvělých filmů... a na zítřek ráno také také brutální kocovinu - ať nás to chlastání zase na rok přejde :D
481926
Za pár minut se také přesunu na místo s vysokou koncentrací oslavychtivých lidí, jídla, alkoholu a dalších příjemných věcí, takže se pro tento rok loučím a přeji všem věrným i nevěrným MZákům hodně štěstí do nového roku se spoustou skvělých filmů... a na zítřek ráno také také brutální kocovinu - ať nás to chlastání zase na rok přejde *:D*
0 0
reagovat
Lukkas > zkus se odhlasit, vycistit cookies apod a znova prihlasit
481918
Lukkas > zkus se odhlasit, vycistit cookies apod a znova prihlasit
0 0
reagovat
Tak já se také pomalu odebírám pryč a MovieZone tak do zítřejšího odpoledne bohužel budu muset oželet... :( :D

Takže přeju krásného Silvestra a posílám z Plzně přání šťastného a úspěšného roku 2008.
481917
Tak já se také pomalu odebírám pryč a MovieZone tak do zítřejšího odpoledne bohužel budu muset oželet... *:(* *:D* Takže přeju krásného Silvestra a [link="http://silence.bloguje.cz//img/pf2008b.jpg"]posílám[/link] z Plzně přání šťastného a úspěšného roku 2008.
0 0
reagovat
Hele, jsem jediný kdo má u diskuzí neustále 0 nepřečtených příspěvků, a přitom se tu objevilo příspěvků již mnoho? :-(
481916
Hele, jsem jediný kdo má u diskuzí neustále 0 nepřečtených příspěvků, a přitom se tu objevilo příspěvků již mnoho? :-(
0 0
reagovat
link ;)
481915
http://www.xhk.info/hny.jpg ;)
0 0
reagovat

New year will be happy

Všem chci popřát co nejúspěšnější rok 2008 a redakci více kvalitních titulů k recenzování! 8) link Yeah...:+
481914
Všem chci popřát co nejúspěšnější rok 2008 a redakci více kvalitních titulů k recenzování! *8)* http://dokumenty.visiongame.cz/pf_2008.jpg Yeah...*:+*
New year will be happy
0 0
reagovat
Takže bych chtěl taky popřát Happy New Year celé redakci a všem uživatelům MZ.
A ať máte všichni co pijete co nejmenší kocovinu a co nejkratší vokna :+
481909
Takže bych chtěl taky popřát Happy New Year celé redakci a všem uživatelům MZ. A ať máte všichni co pijete co nejmenší kocovinu a co nejkratší vokna *:+*
0 0
reagovat
Happy New Year celé MZ.:D8)
481908
Happy New Year celé MZ.*:D**8)*
0 0
reagovat
To je pravda. Čekám, že příští Silvestr oslavíme společně v našem MZ kibucu. ;)
481907
To je pravda. Čekám, že příští Silvestr oslavíme společně v našem MZ kibucu. ;)
0 0
reagovat

KarelR

:D Tobě též, ušli sme velikou cestu a doufám, že to bude v novém roce pokračovat ještě lépe:+

Takže šťastný Nový rok....ale začínám mít pocit jako by ten minulej byl před tejdnem, uff, všechno se tak zrychluje.
481905
*:D* Tobě též, ušli sme velikou cestu a doufám, že to bude v novém roce pokračovat ještě lépe*:+* Takže šťastný Nový rok....ale začínám mít pocit jako by ten minulej byl před tejdnem, uff, všechno se tak zrychluje.
KarelR
0 0
reagovat

Happy New Year

Vážení přátelé, jelikož se za pár chvil vydám vstříc českému venkovu, kde mě čeká čeká dostatek žen i alkoholických nápojů, rád bych se s vámi tímto rozloučil a poděkoval všem za super rok 2007. Obzvlášť hard-core jádro nechť si uvědomí, jak jsme letos začínali 5.1. na Dokonalém triku a kam až jsme to dotáhli ;)

Takže abych to neprotahoval, moc nechlastejte... a šťastnej novej rok :D
481904
Vážení přátelé, jelikož se za pár chvil vydám vstříc českému venkovu, kde mě čeká čeká dostatek žen i alkoholických nápojů, rád bych se s vámi tímto rozloučil a poděkoval všem za super rok 2007. Obzvlášť hard-core jádro nechť si uvědomí, jak jsme letos začínali 5.1. na Dokonalém triku a kam až jsme to dotáhli *;)* Takže abych to neprotahoval, moc nechlastejte... a šťastnej novej rok *:D*
Happy New Year
0 0
reagovat
Heh teď jsem ze mě udělali úplného alkoholika. :D Chlast samozřejmě podle situace. ;)
481902
Heh teď jsem ze mě udělali úplného alkoholika. *:D* Chlast samozřejmě podle situace. *;)*
0 0
reagovat
sohaj:Tak to sme dvaja.:(
481901
sohaj:Tak to sme dvaja.*:(*
0 0
reagovat
No já se budu muset krotit na Silvestra, pač hned 2.1. mám zkoušku:( Ale snad nějakou tu skleničku ztáhnu8)

Jináč, šťastný nový rok;)
481900
No já se budu muset krotit na Silvestra, pač hned 2.1. mám zkoušku*:(* Ale snad nějakou tu skleničku ztáhnu*8)* Jináč, šťastný nový rok*;)*
0 0
reagovat
lol, ted se kamaradovi (webmaster jednoho serialovyho webu) poved dobrej preklep, takovej aktualni :D

"Pohodové stávky a stastný Novy rok."
"Myslel jsem samozrejme svátky, stávky uz mam dost... :-/"
481820
lol, ted se kamaradovi (webmaster jednoho serialovyho webu) poved dobrej preklep, takovej aktualni *:D* "Pohodové [b]stávky[/b] a stastný Novy rok." "Myslel jsem samozrejme svátky, stávky uz mam dost... :-/"
0 0
reagovat
Tak Silvestr zrovna nepatří mezi mé oblíbené svátky. Takže se s tímto rokem rozloučím jenom přípitkem. No ikdyž ještě uvidím, jak se to vyvine. Ale rozhodně vynechám estrádu na Nově. Fujky:-
481811
Tak Silvestr zrovna nepatří mezi mé oblíbené svátky. Takže se s tímto rokem rozloučím jenom přípitkem. No ikdyž ještě uvidím, jak se to vyvine. Ale rozhodně vynechám estrádu na Nově. Fujky*:-*
0 0
reagovat

t_gon

NE, rychlýma špuntama asi...
481810
NE, rychlýma špuntama asi...
t_gon
0 0
reagovat
Tak ja muzu na alkohol rovnou zapomenout, jelikoz kdyz zakaslu, jako kdyby mi proudil do krku ohen. :( Takze nikam nepujdu a dozenu par asijskych filmovych restu, abych mohl s klidnejsim srdcem sestavit prehled nejlepsich asijskych filmu tohoto roku.
481809
Tak ja muzu na alkohol rovnou zapomenout, jelikoz kdyz zakaslu, jako kdyby mi proudil do krku ohen. :( Takze nikam nepujdu a dozenu par asijskych filmovych restu, abych mohl s klidnejsim srdcem sestavit prehled nejlepsich asijskych filmu tohoto roku.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se