Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105241 - 105260 Napsat příspěvek
Hodne asijsky tvorby postuje ML excl., konkretne encoder pod nickem sex-maniac (bez narazek, prosim). Je jich tam vic, nez dost a vetsinu z nich na netu nenajdes/najdes v desny kvalite.
459930
Hodne asijsky tvorby postuje [link="http://www.movie-list.com/forum/forumdisplay.php?f=16"]ML excl.[/link], konkretne encoder pod nickem sex-maniac (bez narazek, prosim). Je jich tam vic, nez dost a vetsinu z nich na netu nenajdes/najdes v desny kvalite.
0 0
reagovat

nikiko

Zdravím, jediné co znám je Japonský Apple.
Tam bude asi největší množství trailerů na asijské filmy, ale musíš umět japonsky. jelikož názvy filmů jsou v japonštině. Jinak bohužel nevím.

Jinak vítej, vítej... ;)
459929
Zdravím, jediné co znám je [link="http://www.apple.com/jp/trailers/"]Japonský Apple[/link]. Tam bude asi největší množství trailerů na asijské filmy, ale musíš umět japonsky. jelikož názvy filmů jsou v japonštině. Jinak bohužel nevím. Jinak vítej, vítej... *;)*
nikiko
0 0
reagovat
Zdravím ve spolek.
Jsem tu dnes poprvé tak se rozkoukávám. A hned bych se zeptala zkušených - nemáte nějaké tipy, kde stáhnout trailery k asijkým romantickmým filmům?
459928
Zdravím ve spolek. Jsem tu dnes poprvé tak se rozkoukávám. A hned bych se zeptala zkušených - nemáte nějaké tipy, kde stáhnout trailery k asijkým romantickmým filmům?
0 0
reagovat
To nemusíš, já naznačuju něco jinýho;).
459927
To nemusíš, já naznačuju něco jinýho*;)*.
0 0
reagovat
Ja bohuzel kinosaly takle nazpamet neznam ;)

Totalni OT, ktery me ale dojalo. Lidi sou neskutecne vynalezavy :+
"THE NEW YOUTUBE CLIQUE:: Aware that stupid messages have been going around telling people 2 retype messages or they'll get killed by, *i'm so scared*, a girl who died in 1901. guess what, they didnt have the internet in 1901, so therefore neither did they have youtube. so if you agree & want these messages to stop, please copy&paste this message into 3 other clips and hopefully the message'll get round that we need these messages to stop"
459926
Ja bohuzel kinosaly takle nazpamet neznam ;) Totalni OT, ktery me ale dojalo. Lidi sou neskutecne vynalezavy *:+* "THE NEW YOUTUBE CLIQUE:: Aware that stupid messages have been going around telling people 2 retype messages or they'll get killed by, *i'm so scared*, a girl who died in 1901. guess what, they didnt have the internet in 1901, so therefore neither did they have youtube. so if you agree & want these messages to stop, please copy&paste this message into 3 other clips and hopefully the message'll get round that we need these messages to stop"
0 0
reagovat
Vy nic neříkáte?).

Jaký je vlastně rozdíl v sálech 9-10+12 a 11, že 11ka má THX a ty ostatní ne. Ty sály jsou jak přes kopírák. Stejně tak letňanská 5ka o ní snad měla žádat a od té doby nic?
459925
Vy nic neříkáte*?)*. Jaký je vlastně rozdíl v sálech 9-10+12 a 11, že 11ka má THX a ty ostatní ne. Ty sály jsou jak přes kopírák. Stejně tak letňanská 5ka o ní snad měla žádat a od té doby nic?
0 0
reagovat
Ještě bych na to navázal, že všeobecně mi ve velkých sálech (i v Palace) připadá zvuk horší, větší prostor a stejné soustavy to se musí prostě někde podepsat. A snažit se to dohnat ohulením hlasitosti neni zrovna nejlepší.

A vůbec tady nechci pomlouvat Village, pokud vám to tak přišlo :-). V malých sálech je zvuk výborný a jasně lepší než v Palace, ale tohle mě prostě zklamalo.

No končím s kritizováním;).
459924
Ještě bych na to navázal, že všeobecně mi ve velkých sálech (i v Palace) připadá zvuk horší, větší prostor a stejné soustavy to se musí prostě někde podepsat. A snažit se to dohnat ohulením hlasitosti neni zrovna nejlepší. A vůbec tady nechci pomlouvat Village, pokud vám to tak přišlo :-). V malých sálech je zvuk výborný a jasně lepší než v Palace, ale tohle mě prostě zklamalo. No končím s kritizováním*;)*.
0 0
reagovat

Lukkas

Vitej...

sohaj - taky bych si skocil, jen by nam ji do CineStaru v Ov museli dotlacit... Zatim ji nemaji ani v nabidce na pristi tydem, suck...
459923
Vitej... [b]sohaj [/b] - taky bych si skocil, jen by nam ji do CineStaru v Ov museli dotlacit... Zatim ji nemaji ani v nabidce na pristi tydem, suck...
Lukkas
0 0
reagovat
Nechtěl jsem nic psát, ale dneska 300 THX, hrůza, hlasitost maj tak vysoko, že absolutně nestíhají boční repro, a při každém zařvání davu sparťanů to kreslilo jak svině :-(. BTW. byl jsem v tom sále poprvé.
Před týdnem v sále 7 ve stejném kině 100x lepší zvuk:))
459922
Nechtěl jsem nic psát, ale dneska 300 THX, hrůza, hlasitost maj tak vysoko, že absolutně nestíhají boční repro, a při každém zařvání davu sparťanů to kreslilo jak svině :-(. BTW. byl jsem v tom sále poprvé. Před týdnem v sále 7 ve stejném kině 100x lepší zvuk*:))*
0 0
reagovat

rcorp

JO THX bych si taky nechal libit, ale otazkou by bylo, kdy se mi zase naskytne tato příležitost. Zvlášť když nejsu místní:)
459921
JO THX bych si taky nechal libit, ale otazkou by bylo, kdy se mi zase naskytne tato příležitost. Zvlášť když nejsu místní*:)*
rcorp
0 0
reagovat

sohaj

Ja si radsi pockam na THX sal ve Village. :)
459920
Ja si radsi pockam na THX sal ve Village. :)
sohaj
0 0
reagovat

Lukkas

Zdar! 8)
459919
Zdar! *8)*
Lukkas
0 0
reagovat
zdar pacholku
459918
zdar pacholku
0 0
reagovat
Čau čau:)
459917
Čau čau*:)*
0 0
reagovat
Jakožto v podstatě nováček na Moviezone bych rád ze slušnosti pozdravil všechny přítomné. NAZDAR! :D
459916
Jakožto v podstatě nováček na Moviezone bych rád ze slušnosti pozdravil všechny přítomné. NAZDAR! *:D*
0 0
reagovat
ne, přežil to díky tomu, že jsem tady nebyl já...
459915
ne, přežil to díky tomu, že jsem tady nebyl já...
0 0
reagovat
Joo, využil jsem toho, že mám ve čtvrtek volno v práci a rezervoval si místečko na předpremiéře Sunshine8) Co vy?
459914
Joo, využil jsem toho, že mám ve čtvrtek volno v práci a rezervoval si místečko na předpremiéře Sunshine*8)* Co vy?
0 0
reagovat
stčko: Jako můžu tě uklidnit, pro mě pro vždy zůstaneš tím bez toho "respektu", který tak vyzařuje ze zbytku redakce (že ano, imfe :), a se kterým se peru o jídlo :D:D:D
459913
stčko: Jako můžu tě uklidnit, pro mě pro vždy zůstaneš tím bez toho "respektu", který tak vyzařuje ze zbytku redakce (že ano, imfe :), a se kterým se peru o jídlo :D:D:D
0 0
reagovat
bhaaaa, to uz sem "ten zlej", nebo co? To slo teda rychle :D
459912
bhaaaa, to uz sem "ten zlej", nebo co? To slo teda rychle *:D*
0 0
reagovat
Loki: Hlavně díky tomu, že nepoužil zaváděcí dotaz typu: Tak co, chlapi, jak to jde a kde si u vás můžu stáhnout film, nejlépe s českýma title :D
Motofoko: Tak, aby v tom nebyli sami - vítej mezi nás ;):D A doporučuji si přečíst ještě faq, hlavně MZ desatero :D
459911
Loki: Hlavně díky tomu, že nepoužil zaváděcí dotaz typu: Tak co, chlapi, jak to jde a kde si u vás můžu stáhnout film, nejlépe s českýma title :D Motofoko: Tak, aby v tom nebyli sami - vítej mezi nás ;):D A doporučuji si přečíst ještě faq, hlavně MZ desatero :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se