Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105241 - 105260 Napsat příspěvek
Zřejmě tím výpadkem UPC utrpěla i kontrola gramatiky :)
481763
Zřejmě tím výpadkem UPC utrpěla i kontrola gramatiky :)
0 0
reagovat

krispel

Čoveče, Ragnar je proti tobě gramatický břídil ;) každému občas něco ulétne, ale tohle je jak od cukráře Svobody :D
481762
Čoveče, Ragnar je proti tobě gramatický břídil *;)* každému občas něco ulétne, ale tohle je jak od cukráře Svobody *:D*
krispel
0 0
reagovat
Pánové z UPC mi na týden (ano přes svátky ) vypli net. Mělo to dvojí efekt. Zjistil jsem jak jsem na tom se závyslostí na internetu ( de to, po stropě jsem nelozil a zmlátil jen pár lidí). Další byl takový, že bez moviezony nelze žít, chtěl jsem vytáhnout někoho na AvP2, jsa upozorněn, že to utrpělo na MZ nepěknou recenzy, kterou mi pak dotyčný po mobilu přečetl (doufám, že jsme neporušily nějaký zákon o ochraně duševního díla). Takže se spožděním (nebo s předstihem?) přeji MZ minimálně stejně plodný a úspěšný rok jako letošní, kulervoucí nadcházející filmový rok, minimum uměleckých snímků a zvrhlých pokračování (neplatí pro 007 a bourna) a ať ve zdraví všichni přežijeme oskary.:));):+
481760
Pánové z UPC mi na týden (ano přes svátky ) vypli net. Mělo to dvojí efekt. Zjistil jsem jak jsem na tom se závyslostí na internetu ( de to, po stropě jsem nelozil a zmlátil jen pár lidí). Další byl takový, že bez moviezony nelze žít, chtěl jsem vytáhnout někoho na AvP2, jsa upozorněn, že to utrpělo na MZ nepěknou recenzy, kterou mi pak dotyčný po mobilu přečetl (doufám, že jsme neporušily nějaký zákon o ochraně duševního díla). Takže se spožděním (nebo s předstihem?) přeji MZ minimálně stejně plodný a úspěšný rok jako letošní, kulervoucí nadcházející filmový rok, minimum uměleckých snímků a zvrhlých pokračování (neplatí pro 007 a bourna) a ať ve zdraví všichni přežijeme oskary.*:))**;)**:+*
0 0
reagovat
ale čekal sem lepší konec
481757
ale čekal sem lepší konec
0 0
reagovat
za to muze nejaky poltergais nebo takova malinka holcicka, co ji maminka shodila do studny ;)
481756
za to muze nejaky poltergais nebo takova malinka holcicka, co ji maminka shodila do studny ;)
0 0
reagovat

strangercz

lucky you, vypadávalo to v průběhu filmu na vteřinu cca po 20 minutách a 30 minut před koncem šlus a koukal jsem na zrnění. To je tak, když se jednou za rok rozhodnu dívat na TV :))
481755
lucky you, vypadávalo to v průběhu filmu na vteřinu cca po 20 minutách a 30 minut před koncem šlus a koukal jsem na zrnění. To je tak, když se jednou za rok rozhodnu dívat na TV *:))*
strangercz
0 0
reagovat
já se díval a vypadlo to asi na minutu
481754
já se díval a vypadlo to asi na minutu
0 0
reagovat

deiwi

Coze? fakt? ja teda temne reky videl, je to narez, hlavne to rozuzleni a voni to utnou? to sou....no to bych se...no ale vazne bych je...
481753
Coze? fakt? ja teda temne reky videl, je to narez, hlavne to rozuzleni a voni to utnou? to sou....no to bych se...no ale vazne bych je...
deiwi
0 0
reagovat
The Best and Worst of 2007: Year-End Poll - Moviefone .. jestli už to tady náhodou bylo, tak sorry ;)
481752
[link="http://movies.aol.com/best-and-worst/2007?ncid=aoltop00020000000144"]The Best and Worst of 2007: Year-End Poll - Moviefone[/link] .. jestli už to tady náhodou bylo, tak sorry *;)*
0 0
reagovat
Člověk se rozhodne kouknout na Mystic River a výborná Prima 30 minut před koncem filmu klekne :(
481751
Člověk se rozhodne kouknout na Mystic River a výborná Prima 30 minut před koncem filmu klekne *:(*
0 0
reagovat

Killer

1926: Fritz Lang's "Metropolis" introduced the first robot, “Maria”, in a feature film.
481749
1926: Fritz Lang's "Metropolis" introduced the first robot, “Maria”, in a feature film.
Killer
0 0
reagovat
Chronicles of Ghibli - velice pěkné AMV střižené na hudbu z traileru na první Narnii
481738
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Ms1f_JW2uxA"]Chronicles of Ghibli[/link] - velice pěkné AMV střižené na hudbu z traileru na první Narnii
0 0
reagovat

tombac

Zkoušel jsem 2x a ani jednou jim to nefungovalo, ale to bylo hned 1. týden co to zavedli, ještě za plnou cenu, takže to skoro nikdo nepoužíval. Od té doby jsem to ještě nerisknul, ale cena 130 mě asi donutí?).
481730
Zkoušel jsem 2x a ani jednou jim to nefungovalo, ale to bylo hned 1. týden co to zavedli, ještě za plnou cenu, takže to skoro nikdo nepoužíval. Od té doby jsem to ještě nerisknul, ale cena 130 mě asi donutí*?)*.
tombac
0 0
reagovat

Roboti ve filmu

Nevítě někdo kdy se poprvé vyskytnul robot ve filmu ?? :)
481726
Nevítě někdo kdy se poprvé vyskytnul robot ve filmu ?? *:)*
Roboti ve filmu
0 0
reagovat
481718
http://www.novinky.cz/clanek/129620-michaelovi-jacksonovi-utrhl-syn-kus-obliceje.html
0 0
reagovat

tombac

Tady doma u Village ČM zatím žádnej problém;)
481710
Tady doma u Village ČM zatím žádnej problém*;)*
tombac
0 0
reagovat

silvestr

three words: ALCOHOL, SLOVAKIA and SKIING ;)
481711
three words: ALCOHOL, SLOVAKIA and SKIING *;)*
silvestr
0 0
reagovat
Já jediný problém, který jsem s tím online nákupem měl byl ten, že jsem omylem místo na Anděl koupil lístek na ČM a i v tom případě mi dali lístek na další projekci (tu původní jsem už prošvihnul). :) S takovýma technickýma problémama jsem se nesetkal, jenom můj mobil asi není kompatibilní s jejich čtečkou, takže tam ten kód musejí vždycky ťukat ručně. :)
481708
Já jediný problém, který jsem s tím online nákupem měl byl ten, že jsem omylem místo na Anděl koupil lístek na ČM a i v tom případě mi dali lístek na další projekci (tu původní jsem už prošvihnul). *:)* S takovýma technickýma problémama jsem se nesetkal, jenom můj mobil asi není kompatibilní s jejich čtečkou, takže tam ten kód musejí vždycky ťukat ručně. :)
0 0
reagovat
Ma tu nekdo zkusenost s on-line nakupovanim listku ve Village (na Andelu)? Vcera jsem udelal prvni zkusenost. Cena 89 Kc je pomerne lakava. Ze zacatku to slo hladce, zaplatil jsem netovou kreditkou a dostal na mobil SMS listek, ktery jsem mel ukazat kontrole v kine, aby me vpustila do salu. Jenze ta me zchladila recmi o technickych problemech. Musel jsem jit na pokladnu, kde mi po nekolikach minutach dali omluvny listek na projekci za hodinu po te objednane. To mi docela prekazilo plany. Jestli tu nekdo kupuje on-line listky do Village, je toto ojedinela zalezitost nebo ne? Nerad bych se dockal okamziku, ze nekoho pozvu, zaplatim to vyhodne on-line, a pak nam tam s recmi o technickych problemech a stornovani objednavky budou nutit projekci v jiny cas.
481707
Ma tu nekdo zkusenost s on-line nakupovanim listku ve Village (na Andelu)? Vcera jsem udelal prvni zkusenost. Cena 89 Kc je pomerne lakava. Ze zacatku to slo hladce, zaplatil jsem netovou kreditkou a dostal na mobil SMS listek, ktery jsem mel ukazat kontrole v kine, aby me vpustila do salu. Jenze ta me zchladila recmi o technickych problemech. Musel jsem jit na pokladnu, kde mi po nekolikach minutach dali omluvny listek na projekci za hodinu po te objednane. To mi docela prekazilo plany. Jestli tu nekdo kupuje on-line listky do Village, je toto ojedinela zalezitost nebo ne? Nerad bych se dockal okamziku, ze nekoho pozvu, zaplatim to vyhodne on-line, a pak nam tam s recmi o technickych problemech a stornovani objednavky budou nutit projekci v jiny cas.
0 0
reagovat
Asi tradičně s knížkou. :)
481703
Asi tradičně s knížkou. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se