Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105221 - 105240 Napsat příspěvek

Mr. Hlad

Yep, to je ono. Díky moc!
481807
Yep, to je ono. Díky moc!
Mr. Hlad
0 0
reagovat

sidda

Myslim, že to byl The Ten
481806
Myslim, že to byl The Ten
sidda
0 0
reagovat
Ehm, já si dám asi jen přípitek?)
481804
Ehm, já si dám asi jen přípitek*?)*
0 0
reagovat

Spazz

Tam to bylo doprovázeno stylově titulkama:)
481803
Tam to bylo doprovázeno stylově titulkama:)
Spazz
0 0
reagovat
Od oslav svých 18. narozenin, se držím s alkoholem zkrátka a kocovinu jsem zažil jen minimálně. Akorát Silvestra už se mi nějak bouřlivě slavit nechce, hlavně po pátku po projekci AvP2. Nekteří uživatelé vědí:D
481802
Od oslav svých 18. narozenin, se držím s alkoholem zkrátka a kocovinu jsem zažil jen minimálně. Akorát Silvestra už se mi nějak bouřlivě slavit nechce, hlavně po pátku po projekci AvP2. Nekteří uživatelé vědí*:D*
0 0
reagovat
Kocovina ? Co to je ?..... Nevím, proč bych se měl opíjet, pak mě je akorát blbě a nic z toho nemam. To si radši pustím nějaký pěkný film ;):+
481800
Kocovina ? Co to je ?..... Nevím, proč bych se měl opíjet, pak mě je akorát blbě a nic z toho nemam. To si radši pustím nějaký pěkný film *;)**:+*
0 0
reagovat
nebylo něco takového u Hot Fuzz?? ale fakt netuším...
481799
nebylo něco takového u Hot Fuzz?? ale fakt netuším...
0 0
reagovat
Silvestr bez kocoviny je naprosto normální věc. Knížka v ruce, hořící krb... kdyby jen těch bláznivých magorů, co se předhání v tom, kdo má lepší, větší, hlasitější ohňostroj bylo míň.

Mimochodem, neví někdo z přítomných název teaseru/traileru, kde ke konci, při vyjmenování postav voiceover těžce nestíhá a jen tak žvatlá? Za boha si nemůžu vzpomenout...
481797
Silvestr bez kocoviny je naprosto normální věc. Knížka v ruce, hořící krb... kdyby jen těch bláznivých magorů, co se předhání v tom, kdo má lepší, větší, hlasitější ohňostroj bylo míň. Mimochodem, neví někdo z přítomných název teaseru/traileru, kde ke konci, při vyjmenování postav voiceover těžce nestíhá a jen tak žvatlá? Za boha si nemůžu vzpomenout...
0 0
reagovat

aria

silvestra bez kocoviny? jde vidět, že jsi skutečně optimistka... Vše nejlepší i tobě! :+
481796
silvestra bez kocoviny? jde vidět, že jsi skutečně optimistka... Vše nejlepší i tobě! *:+*
aria
0 0
reagovat
všem na Movie zone bych chtěla popřát silvestra bez kocoviny a hodně štěstí a zdraví do nového roku já za sebe říkám že jsem šťastná že tenhle pos...... rokk končí a doufám jako věčný optimista že ten příští bude lepčí:D
481795
všem na Movie zone bych chtěla popřát silvestra bez kocoviny a hodně štěstí a zdraví do nového roku já za sebe říkám že jsem šťastná že tenhle pos...... rokk končí a doufám jako věčný optimista že ten příští bude lepčí*:D*
0 0
reagovat
smash:+
481794
smash*:+*
0 0
reagovat
481793
[link="http://explosm.net/comics/1128/"]kdyz uz jsme u komiksu[/link] *:D*
0 0
reagovat

RE: rcorp

Spis rcorpe pokracovani toho comicsu i v ceskem vydani - FR verze je pro mne bohuzel nepouzitelna a Ang jsem zatim nesehnal - v CR vysla snad jen serie I. Skoda ze BBART uz na to nema penize... Nebylo to lukrativni, co se da delat :) Ale jinak dobrych comicsu je u nas vydanych docela hodne :+
481787
Spis rcorpe pokracovani toho comicsu i v ceskem vydani - FR verze je pro mne bohuzel nepouzitelna a Ang jsem zatim nesehnal - v CR vysla snad jen serie I. Skoda ze BBART uz na to nema penize... Nebylo to lukrativni, co se da delat *:)* Ale jinak dobrych comicsu je u nas vydanych docela hodne *:+*
RE: rcorp
0 0
reagovat
Náhodou jsem zjistil, že se natáčí adaptace XIII a obsazení teda nevypadá nic moc...kdyby radši udělali pokračování hry. :)
481773
Náhodou jsem zjistil, že se natáčí adaptace XIII a obsazení teda nevypadá nic moc...kdyby radši udělali pokračování hry. :)
0 0
reagovat
nevi se jak to vypada se stavkou, chybi mi reaper :D
481772
nevi se jak to vypada se stavkou, chybi mi reaper :D
0 0
reagovat
potvrzuji karla, beta house je naaarez
481771
potvrzuji karla, beta house je naaarez
0 0
reagovat
:+ Moom yeah...
481770
*:+* Moom yeah...
0 0
reagovat

Moon song

Už to tu nějak dlouho nebylo :) [link]
481768
Už to tu nějak dlouho nebylo *:)* [link="http://www.rathergood.com/moon_song/"][link][/link]
Moon song
0 0
reagovat
Na gramatiku kašlete, to je tím štěstím z návratu, nebuďte tací přecitlivělý.:D
481765
Na gramatiku kašlete, to je tím štěstím z návratu, nebuďte tací přecitlivělý.*:D*
0 0
reagovat
Obcas si rikam, ze takovy vypadek by mi jen prospel. Ale tak nejak tusim, ze bych pak byl stamgastem v CyberCafe na Andelu. :)
481764
Obcas si rikam, ze takovy vypadek by mi jen prospel. Ale tak nejak tusim, ze bych pak byl stamgastem v CyberCafe na Andelu. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se