Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105161 - 105180 Napsat příspěvek
Tak tu máme další otřesný dabing, tentokráte u Společnosti mrtvých básníků, jestli na to někdo kouká, ať to radši co nejdřív vypne. :)
482060
Tak tu máme další otřesný dabing, tentokráte u Společnosti mrtvých básníků, jestli na to někdo kouká, ať to radši co nejdřív vypne. :)
0 0
reagovat

KarelR

Já jsem taky strávil Silvestra na chatě mimo civilizaci. Vidina super lidiček mě přesvědčila ale na konec jsem strašně litoval. Začalo to ztracením v temném lese a pokračovalo kadibudkou. Notebook byl taky naštěstí proběhly filmy jako Santa je úchyl nebo Hvězdný prach či Planeta Teroru ale mimo civilizaci už Silvestra slavit nechci přeci jenom mám radši společnost.
482048
Já jsem taky strávil Silvestra na chatě mimo civilizaci. Vidina super lidiček mě přesvědčila ale na konec jsem strašně litoval. Začalo to ztracením v temném lese a pokračovalo kadibudkou. Notebook byl taky naštěstí proběhly filmy jako Santa je úchyl nebo Hvězdný prach či Planeta Teroru ale mimo civilizaci už Silvestra slavit nechci přeci jenom mám radši společnost.
KarelR
0 0
reagovat
Imho je tohle jasná parodie... ale na druhou stranu to jsem si kdysi myslel i o JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryku Laholovi...
482026
Imho je tohle jasná parodie... ale na druhou stranu to jsem si kdysi myslel i o JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryku Laholovi...
0 0
reagovat
To je :D:D LOL Ten chlap si z toho buď dělá srandu nebo je vážně ----no comment---
482024
To je *:D**:D* LOL Ten chlap si z toho buď dělá srandu nebo je vážně ----no comment---
0 0
reagovat
Mno, přečtěte si i zbývající vda články, na nový rok velice poučné ;):D
482023
Mno, přečtěte si i zbývající vda články, na nový rok velice poučné ;):D
0 0
reagovat
No ty V**E - další úspěšný výtvor od oblíbeného autora - link
482022
No ty V**E - další úspěšný výtvor od oblíbeného autora - http://hrncir.blog.idnes.cz/c/20237/QBASIC-Pokoritel-stareho-BASICU.html
0 0
reagovat

I AM BACK

Bláhově jsem utekl na silvestrovskou párty mimo civilizace. V chatě byl notebook a pár filmů... Takže jsme dali dvakrát Pričky 6 a čtyřikrát Kokosy na sněhu :)

Takhle jsem fakt slavit neplánoval :D
482021
Bláhově jsem utekl na silvestrovskou párty mimo civilizace. V chatě byl notebook a pár filmů... Takže jsme dali dvakrát Pričky 6 a čtyřikrát Kokosy na sněhu *:)* Takhle jsem fakt slavit neplánoval *:D*
I AM BACK
0 0
reagovat
deiwi: Jako teď jsem na to kliknul, a málem jsem spadnul ze židle... Osobně prpaslíka taky nemusím, ale jak by řekl dotyčný - "Nechápu, co lidi vidí na seriále, kde jsou tak špatni triki, ale hudba je tam jako dobra, i kdiž já poslouchám hlavně EMo hudbi...."
A všimli jste si té karmy??? cca 23, a průměr je 4-8.... :D:D:D:D:D
482020
deiwi: Jako teď jsem na to kliknul, a málem jsem spadnul ze židle... Osobně prpaslíka taky nemusím, ale jak by řekl dotyčný - "Nechápu, co lidi vidí na seriále, kde jsou tak špatni triki, ale hudba je tam jako dobra, i kdiž já poslouchám hlavně EMo hudbi...." A všimli jste si té karmy??? cca 23, a průměr je 4-8.... :D:D:D:D:D
0 0
reagovat
Mě spíš dostal ten popis autora :)
482017
Mě spíš dostal ten popis autora :)
0 0
reagovat

deiwi

OMG, tak to je dobrý for, hned takhle na novej rok :-) a ta fotka, ta FOTKA!:D
482016
OMG, tak to je dobrý for, hned takhle na novej rok :-) a ta fotka, ta FOTKA!*:D*
deiwi
0 0
reagovat
uf, douiam, ze "jak na novy rok, tak po cely rok" se nevztahuje na fyzickej stav :-
482015
uf, douiam, ze "jak na novy rok, tak po cely rok" se nevztahuje na fyzickej stav *:-*
0 0
reagovat
Pohoda jazz:) Tak zase za rok...
482014
Pohoda jazz*:)* Tak zase za rok...
0 0
reagovat

Silence

Cítím se úplně stejně :D
482013
Cítím se úplně stejně *:D*
Silence
0 0
reagovat
Přežil jsem... nebylo to jednoduché, ale přežil jsem.... :D
482011
Přežil jsem... nebylo to jednoduché, ale přežil jsem.... *:D*
0 0
reagovat
Opožděně vše nej ;):) do nového roku...
482007
Opožděně vše nej ;):) do nového roku...
0 0
reagovat
Ja jsem schopen maximalne se tak doplazit do trafiky pred panelakem. :(
482002
Ja jsem schopen maximalne se tak doplazit do trafiky pred panelakem. :(
0 0
reagovat
já pudu se psem a podívám se
481996
já pudu se psem a podívám se
0 0
reagovat
sla bych :)
481995
sla bych :)
0 0
reagovat
a jdete tam nekdo teda?
481992
a jdete tam nekdo teda?
0 0
reagovat

elisha

Nepovídej:))
481991
Nepovídej*:))*
elisha
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se