Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104581 - 104600 Napsat příspěvek

Prosim o pomoc

Nemate nekdo doma strojnicke tabulky, mam tu jednu nalehavou prosbu za kterou bych byl velice vdecny
483670
Nemate nekdo doma strojnicke tabulky, mam tu jednu nalehavou prosbu za kterou bych byl velice vdecny
Prosim o pomoc
0 0
reagovat

Perry-

Nice
483623
Nice
Perry-
0 0
reagovat

Perry

jj, je sranda si to prochazet : ''Fantastic Four - Očekávaný comics znovu klepe na dveře - pro úplnost zařazujeme i druhý teaser.'':D
483619
jj, je sranda si to prochazet : ''Fantastic Four - Očekávaný comics znovu klepe na dveře - pro úplnost zařazujeme i druhý teaser.''*:D*
Perry
0 0
reagovat
A pokud by někdo chtěl vidět, jak vypadal jeho oblíbený web od roku 1996 - současnost tak je to tady: WebArchive
483617
A pokud by někdo chtěl vidět, jak vypadal jeho oblíbený web od roku 1996 - současnost tak je to tady: [link="http://web.archive.org/"]WebArchive[/link]
0 0
reagovat
Perry- : Nice :+ To je zrovna z doby kdy začaly vycházet HD trailery. Pamatuju se na to jako by to bylo včera.:D
483615
Perry- : Nice *:+* To je zrovna z doby kdy začaly vycházet HD trailery. Pamatuju se na to jako by to bylo včera.*:D*
0 0
reagovat
Trailerzone">link aneb připomeňme si staré dobrá časy ;) (kódovaní stránky přepněte na windows-1250)
483613
[link="http://web.archive.org/web/20050610233507/http://www.trailerzone.net/"]Trailerzone[/link] aneb připomeňme si staré dobrá časy *;)* (kódovaní stránky přepněte na windows-1250)
0 0
reagovat
To jsou nějaký průměry. Po skončení testu si to projeďte ještě jednou a spočítejte. Nechápu, proč je to dělaný takhle. U mě teda:
Very Easy: 24/25
Easy: 17/25
Medium: 17/25
Hard: 4/25 (Ale jistě jsem teda věděl jenom jednu věc)

a u těch pod tím:
Easy: 14/25
Medium: 13/25
483598
To jsou nějaký průměry. Po skončení testu si to projeďte ještě jednou a spočítejte. Nechápu, proč je to dělaný takhle. U mě teda: Very Easy: 24/25 Easy: 17/25 Medium: 17/25 Hard: 4/25 (Ale jistě jsem teda věděl jenom jednu věc) a u těch pod tím: Easy: 14/25 Medium: 13/25
0 0
reagovat
aha, tak mě to tak nějak seděl, že jsem na hard dal cca 8 dobře, tak jsem to nevyšetřoval, ale koukám, že tu skoro všichni maji 8,7 :-)
483597
aha, tak mě to tak nějak seděl, že jsem na hard dal cca 8 dobře, tak jsem to nevyšetřoval, ale koukám, že tu skoro všichni maji 8,7 :-)
0 0
reagovat
sem si řikal, že je to divný, ale když tam nebyl jinej výsledek a Fluke měl 5,2, tak sem si řikal, že to tak i možná nakonec je...:)
483591
sem si řikal, že je to divný, ale když tam nebyl jinej výsledek a Fluke měl 5,2, tak sem si řikal, že to tak i možná nakonec je...*:)*
0 0
reagovat
musíte se držet průběžnejch výsledku, 8,7 jste neměli, je to průměr všech:D
483589
musíte se držet průběžnejch výsledku, 8,7 jste neměli, je to průměr všech*:D*
0 0
reagovat
hard 8,7 a věděl jsem na tuty jen jak se jmenovala postava, kterou hrala Neve Cambell ve Vřískotu :-) ale easy 24/25 :-)
483588
hard 8,7 a věděl jsem na tuty jen jak se jmenovala postava, kterou hrala Neve Cambell ve Vřískotu :-) ale easy 24/25 :-)
0 0
reagovat
8,7 je prumerny vysledek vsech co ten test delali, pocet spravnych odpovedi si musite pocitat sami nebo to tam nekde je a ja to prehlid.
483587
8,7 je prumerny vysledek vsech co ten test delali, pocet spravnych odpovedi si musite pocitat sami nebo to tam nekde je a ja to prehlid.
0 0
reagovat
hard taky 8,7 a tipoval sem snad všechno:D
483586
hard taky 8,7 a tipoval sem snad všechno*:D*
0 0
reagovat
Tak já se vyšplhal na hard na těch 8.7, ale musim uznat, že mám dost velké štěstí v tipování;)
483582
Tak já se vyšplhal na hard na těch 8.7, ale musim uznat, že mám dost velké štěstí v tipování*;)*
0 0
reagovat
Fluke: Hehe, já si říkal, že ty otázky typu "v kterém z těchto wesetrnů nehrál James Stewart" nebo "taneční partnerka Freda Astaira" nebudou váš šálek kávy :D
483581
Fluke: Hehe, já si říkal, že ty otázky typu "v kterém z těchto wesetrnů nehrál James Stewart" nebo "taneční partnerka Freda Astaira" nebudou váš šálek kávy *:D*
0 0
reagovat
hehe, já dal na hard 5.2/258)..ne vážně, ten kvíz je pro jinou filmovou generaci;)..a pro Karla:))
483578
hehe, já dal na hard 5.2/25*8)*..ne vážně, ten kvíz je pro jinou filmovou generaci*;)*..a pro Karla*:))*
0 0
reagovat
neni ten prumer, prumer vsech co tam odpovidali? ja myslim ze jo... jinak na Hard jsem odpovedel spravne na 4/25
483577
neni ten prumer, prumer vsech co tam odpovidali? ja myslim ze jo... jinak na Hard jsem odpovedel spravne na 4/25
0 0
reagovat
Karel: Tak jsem lama (sry rcorpe ;) a na nellehčí jsem měl z těch já nevim prvních otázek průměr 2.4 z 5.... Raději dál nepokračovat ;):)...
483576
Karel: Tak jsem lama (sry rcorpe ;) a na nellehčí jsem měl z těch já nevim prvních otázek průměr 2.4 z 5.... Raději dál nepokračovat ;):)...
0 0
reagovat

It's showtime

Už se tu dlouho neřádilo, tak to chce trošku rozvířit. Nuže... filmové testy :) [link]
483534
Už se tu dlouho neřádilo, tak to chce trošku rozvířit. Nuže... filmové testy :) [link="http://web.telia.com/~u15903031/quiz.html"][link][/link]
It's showtime
0 0
reagovat
Narazil sem na docela zajímavá pouzdra na mobily a nemůžu se nepodělit, hliník, plast atd. link
483516
Narazil sem na docela zajímavá pouzdra na mobily a nemůžu se nepodělit, hliník, plast atd. http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=9201748
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se