Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102361 - 102380 Napsat příspěvek
:D
498369
*:D*
0 0
reagovat

Disk

Hm, ty zas nejdřív přemejšlej, než něco napíšeš. Nebo radši nepiš vůbec.
498365
Hm, ty zas nejdřív přemejšlej, než něco napíšeš. Nebo radši nepiš vůbec.
Disk
0 0
reagovat
Disk::D:D:D ty si mamut
498363
Disk:*:D**:D**:D* ty si mamut
0 0
reagovat

scroochy

Tak moviezone.com není žádný filmový server. Napřed si ověř, co nabízíš.
498362
Tak moviezone.com není žádný filmový server. Napřed si ověř, co nabízíš.
scroochy
0 0
reagovat
Nabízí se třeba moviezone.com :+
498361
Nabízí se třeba moviezone.com *:+*
0 0
reagovat

web

Znáte někdo podobnou stránku této, ale aby byla v angličtině?
498360
Znáte někdo podobnou stránku této, ale aby byla v angličtině?
web
0 0
reagovat
Nejses jedinej, kdo tu ponocuje, Kal-Ele. ;)
498347
Nejses jedinej, kdo tu ponocuje, Kal-Ele. ;)
0 0
reagovat
Co takhle jít spát, děti moje 8)
498346
Co takhle jít spát, děti moje *8)*
0 0
reagovat
Ne trailer na tuto hru Sacred 2 - Fallen Angel , pro kterou napsali exclusivně píseň Blind Guardian, což je důvod porč mne to vůbec zajímá. ;)
498318
Ne trailer na [link="http://www.gametrailers.com/player/33309.html"]tuto hru Sacred 2 - Fallen Angel[/link] , pro kterou napsali exclusivně píseň Blind Guardian, což je důvod porč mne to vůbec zajímá. *;)*
0 0
reagovat

2 lubo

Jo, zrovna pred chvili sem to dokoukal. Mirrors Edge je muj cernej kun, ten running style vypada suprove, jen se bojim, aby te to dokazalo bavit celou hru..
498317
Jo, zrovna pred chvili sem to dokoukal. Mirrors Edge je muj cernej kun, ten running style vypada suprove, jen se bojim, aby te to dokazalo bavit celou hru..
2 lubo
0 0
reagovat
Tak toto je fest podarený teaser na veľmi zaujímavo vyzerajúcu hru. Hlavne tá hudba je vynikajúca :+
498311
Tak [link="http://www.gametrailers.com/player/33585.html"]toto[/link] je fest podarený teaser na veľmi zaujímavo vyzerajúcu hru. Hlavne tá hudba je vynikajúca *:+*
0 0
reagovat
Dneska jsem si užil zase české silnice v jiném směru Čech a taky docela zážitek, něco jako předepsaná rychlost je pro řidiče scifi:)

Top five přestupků:
1: týpek mě předjel na plný čáře, přes kilo a do dvojitý zatáčky prostředkem.
2: Na dálnici po předjetí kamionu a pokusu odbočit do pravého pruhu hodil týpek co ho sem měl zezadu myšku, málem to do mě napral a z prava mě předjel.
3: Haluzák s Baworákem a přívěsem z Polska to krosil po okrsce 120 a předjížděl hlava nehlava.
4. Zpomaluju, aby na vjezd do silnice mohl vjet další auťák, protože jsem nejel tak rychle, aby se zařadil přede mne, dávám přednost, zpomalím snad na 30 a ten řidič radši na konci výjezdu zastaví a čeká dokud neprojedu.
5. Policajti nemusí jezdit přes předepsaných 50 s majáčkem:)

No..je to fakt zážitek, živit se jako výběrčí pokut, tak sem boháč:)
498265
Dneska jsem si užil zase české silnice v jiném směru Čech a taky docela zážitek, něco jako předepsaná rychlost je pro řidiče scifi*:)* Top five přestupků: 1: týpek mě předjel na plný čáře, přes kilo a do dvojitý zatáčky prostředkem. 2: Na dálnici po předjetí kamionu a pokusu odbočit do pravého pruhu hodil týpek co ho sem měl zezadu myšku, málem to do mě napral a z prava mě předjel. 3: Haluzák s Baworákem a přívěsem z Polska to krosil po okrsce 120 a předjížděl hlava nehlava. 4. Zpomaluju, aby na vjezd do silnice mohl vjet další auťák, protože jsem nejel tak rychle, aby se zařadil přede mne, dávám přednost, zpomalím snad na 30 a ten řidič radši na konci výjezdu zastaví a čeká dokud neprojedu. 5. Policajti nemusí jezdit přes předepsaných 50 s majáčkem*:)* No..je to fakt zážitek, živit se jako výběrčí pokut, tak sem boháč*:)*
0 0
reagovat

KarelR

Dík za tip, teď jen vybrat barvu :)
498258
Dík za tip, teď jen vybrat barvu :)
KarelR
0 0
reagovat

Escape from New York tričko aneb co by chtěl Mr. Hlad určitě k Vánocům :)

498256
http://www.bonaroo.co.uk/product_info.php?cPath=3&products_id=134
Escape from New York tričko aneb co by chtěl Mr. Hlad určitě k Vánocům :)
0 0
reagovat

st39.6

Diky za tip, jdu si udelat kafe :D
498252
Diky za tip, jdu si udelat kafe *:D*
st39.6
0 0
reagovat
To znamená, že se na přístím srazu budeš držet minimálně pět metrů odě mě :D
498253
To znamená, že se na přístím srazu budeš držet minimálně pět metrů odě mě *:D*
0 0
reagovat
Skúsim to tromfnúť - dnes poobede som ešte tak trochu vyrovnával spánkový deficit z Brna Ultimatum a sníval sa mi hrozne divný sen. Stál som na svojej posteli, vedľa mňa KarelR s okuliarmi (!), cez hlavu sme mali prehodenú perinu (!!) a čítali sme pritom noviny (!!!). No nech mi niekto skúsi vyložiť, čo to ako malo znamenať :o
498250
Skúsim to tromfnúť - dnes poobede som ešte tak trochu vyrovnával spánkový deficit z Brna Ultimatum a sníval sa mi hrozne divný sen. Stál som na svojej posteli, vedľa mňa KarelR s okuliarmi (!), cez hlavu sme mali prehodenú perinu (!!) a čítali sme pritom noviny (!!!). No nech mi niekto skúsi vyložiť, čo to ako malo znamenať *:o*
0 0
reagovat
Já pokud nemám kafe ráno tak den stojí za hovno jelikož se nas*anej.
498249
Já pokud nemám kafe ráno tak den stojí za hovno jelikož se nas*anej.
0 0
reagovat

st39.6

No vidíš, a pak, že se zpovídám jen já.:D
498247
No vidíš, a pak, že se zpovídám jen já.*:D*
st39.6
0 0
reagovat
Ještě že nepiju kafééé.
498245
Ještě že nepiju kafééé.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se