Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102401 - 102420 Napsat příspěvek
Z Rangers by prijel maximalne Rozsival a ja bych osobne bral Pruchu, ale o tom nebyla ani zminka... Jagr ten nepripada v uvahu a je mi ho fakt lito, kdyby sli dal, verim, ze by to dotahli do finale! Jinak co se tyce dnesniho zapasu, byl to peknej hokej, ale neodpustim si poznamku, ze tento rok opet nemame golmana, ktery by podrzel v dulezitych momentech 8)
498046
Z Rangers by prijel maximalne Rozsival a ja bych osobne bral Pruchu, ale o tom nebyla ani zminka... Jagr ten nepripada v uvahu a je mi ho fakt lito, kdyby sli dal, verim, ze by to dotahli do finale! Jinak co se tyce dnesniho zapasu, byl to peknej hokej, ale neodpustim si poznamku, ze tento rok opet nemame golmana, ktery by podrzel v dulezitych momentech *8)*
0 0
reagovat
Veselí nad Moravou, jinak studuji v Praze na VŠE:) Těší mě:)
498045
Veselí nad Moravou, jinak studuji v Praze na VŠE*:)* Těší mě*:)*
0 0
reagovat

S-Jay

Já z Mariánských Lázní, viz můj profil.
498044
Já z Mariánských Lázní, viz můj profil.
S-Jay
0 0
reagovat
Mohu se zeptat lidi přibližně odkaď jste?

Já jsem z Mostu! Dík já jen pro orientaci jestli někoho neznám :D
498042
Mohu se zeptat lidi přibližně odkaď jste? Já jsem z Mostu! Dík já jen pro orientaci jestli někoho neznám *:D*
0 0
reagovat
Disk: To je od tebe sice hezké, že mi přitakáváš, ale důvod mi zřejmě neřekneš :)), jsem se spíš ptal někoho seznámenýho, nejlépe redakce samotné ;)
498012
Disk: To je od tebe sice hezké, že mi přitakáváš, ale důvod mi zřejmě neřekneš *:))*, jsem se spíš ptal někoho seznámenýho, nejlépe redakce samotné *;)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Nejsi sám, taky se mi to několikrát stalo. A hlavně, že nakonec se spojení podaří.
498010
Nejsi sám, taky se mi to několikrát stalo. A hlavně, že nakonec se spojení podaří.
Sp!der-bite
0 0
reagovat
ta 103ka to položila:D
498008
ta 103ka to položila*:D*
0 0
reagovat
Čím to je, že dneska MZ tak hapruje? Mi to už dnes asi 4x ukázalo přesměrování z důvodu chyby databáze nebo tak nějak... :o
498007
Čím to je, že dneska MZ tak hapruje? Mi to už dnes asi 4x ukázalo přesměrování z důvodu chyby databáze nebo tak nějak... *:o*
0 0
reagovat
Já jen doufám, že se Jarda fakt nepožene do ruska a teď jen mlží a snaží se zvýšit svojí cenu pro vyjednávání o novém kontraktu. Hold NHL bez Jardy by byla pro mě mnohem míň zajímavá. Přesto ještě máme třetinu tak GO Rangers GO.
497997
Já jen doufám, že se Jarda fakt nepožene do ruska a teď jen mlží a snaží se zvýšit svojí cenu pro vyjednávání o novém kontraktu. Hold NHL bez Jardy by byla pro mě mnohem míň zajímavá. Přesto ještě máme třetinu tak GO Rangers GO.
0 0
reagovat

MichaelBay

To se dalo čekat.. Ale škoda, že vypadnou zrovna, když Jarda chytil formu..
497993
To se dalo čekat.. Ale škoda, že vypadnou zrovna, když Jarda chytil formu..
MichaelBay
0 0
reagovat
Tak to vypadá že by nám mohl na MS přijet pomoci někdo z NY Rangers. Jelikož po dvou třetinách vede Pittsburgh 2:0. Takže Rangers na pokraji vyřazení.
497990
Tak to vypadá že by nám mohl na MS přijet pomoci někdo z NY Rangers. Jelikož po dvou třetinách vede Pittsburgh 2:0. Takže Rangers na pokraji vyřazení.
0 0
reagovat
:D njn, nemam predpovidaci funkce....zatim ;)
497974
*:D* njn, nemam predpovidaci funkce....zatim ;)
0 0
reagovat
To znamená, že jsme prohráli? Co se dá dělat. Ale věřím tomu, že nějaká ta medaile bude. A přál bych našim zlatou, protože letos je to deset let od Nagana a letošní výhra by byla symbolická.:+;)
497986
To znamená, že jsme prohráli? Co se dá dělat. Ale věřím tomu, že nějaká ta medaile bude. A přál bych našim zlatou, protože letos je to deset let od Nagana a letošní výhra by byla symbolická.*:+**;)*
0 0
reagovat
škoda:/ byl to nádhernej hokej. Kdybysme si dali ty dvě šance solo, ale my jsme museli jen bránit:(

Kua, zrovna s rusama to mrzí, ale bylo to hezký:+
497982
škoda:/ byl to nádhernej hokej. Kdybysme si dali ty dvě šance solo, ale my jsme museli jen bránit:( Kua, zrovna s rusama to mrzí, ale bylo to hezký*:+*
0 0
reagovat
haha jak to smazal :D
497984
haha jak to smazal *:D*
0 0
reagovat
:D eps
497985
*:D* eps
0 0
reagovat
nebo nee :-
497983
nebo nee *:-*
0 0
reagovat
hele vsiml ste si nekdo dneska jak tam ty nasi furt hazej naky zadovky ?? dmnce
497981
hele vsiml ste si nekdo dneska jak tam ty nasi furt hazej naky zadovky ?? dmnce
0 0
reagovat
tak první nájezd skončil legendárně, ale málem sem se pos*al.
497980
tak první nájezd skončil legendárně, ale málem sem se pos*al.
0 0
reagovat
ty voe uf, hnilicka ho dobre vybruslil
497979
ty voe uf, hnilicka ho dobre vybruslil
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se