Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102341 - 102360 Napsat příspěvek

Le Chuck

Nebo, nese... Ale ser... nas to :-
498509
Nebo, nese... Ale ser... nas to *:-*
Le Chuck
0 0
reagovat
Neee...neserte s hokejom este aj tu :(
498507
Neee...neserte s hokejom este aj tu *:(*
0 0
reagovat

Cival

No ti Slovaci mi teda dali... :o
498497
No ti Slovaci mi teda dali... *:o*
Cival
0 0
reagovat
i traja:)..já fandím oboum týmům, vyjma když hrajeme proti sobě. Ta prohra včera mě docela mrzela.
498474
i traja*:)*..já fandím oboum týmům, vyjma když hrajeme proti sobě. Ta prohra včera mě docela mrzela.
0 0
reagovat
Cival: Jeden alebo dvaja...:))
498473
Cival: Jeden alebo dvaja...*:))*
0 0
reagovat
Chodi sem nejaci fandove slovenskeho hokeje? :o
498470
Chodi sem nejaci fandove slovenskeho hokeje? *:o*
0 0
reagovat

Re: MeaCulpa

Hlavně něco podobného bylo v seriálu Dirt, který vypráví o zákulisí fungování bulváru. Skorem úplně přesně ;)
498444
Hlavně něco podobného bylo v seriálu Dirt, který vypráví o zákulisí fungování bulváru. Skorem úplně přesně ;)
Re: MeaCulpa
0 0
reagovat

Poslední tři řádky masivní spoiler

Zaznamenal dneska někdo tu Marešovu aferu? Mě to podle te jeho verze příběhu děsně připomnělo Ricocheta s Washingtonem a Lithgowem. Tam taky na diskotece Washingtona oblbnou a zavedou do baráku kde na něm nechají vyřádit lehčí ženštinu a pak ho s tím vydírají a zveřejní to. Měsíc zpátky to běželo v telce, že by se někdo nechal inspirovat? Snad to nedopadne jako ve filmu Washington dostane syfla, opustího manželka a on tuším, že jako pomstu nabodne Richocheta na hák u lešení. I když ta druhá část by byla v Marešově případě dosta zajímavá
498441
Zaznamenal dneska někdo tu Marešovu aferu? Mě to podle te jeho verze příběhu děsně připomnělo Ricocheta s Washingtonem a Lithgowem. Tam taky na diskotece Washingtona oblbnou a zavedou do baráku kde na něm nechají vyřádit lehčí ženštinu a pak ho s tím vydírají a zveřejní to. Měsíc zpátky to běželo v telce, že by se někdo nechal inspirovat? Snad to nedopadne jako ve filmu Washington dostane syfla, opustího manželka a on tuším, že jako pomstu nabodne Richocheta na hák u lešení. I když ta druhá část by byla v Marešově případě dosta zajímavá
Poslední tři řádky masivní spoiler
0 0
reagovat

MeaCulpa

Ráno jsem to četl na Twitteru v jednom blogu, večer jsem se pobavil u zpráv. Kdoví jak to bylo, každopádně bych si sehnal ten film, kdybys nehodil tak masivní spoiler :D
498440
Ráno jsem to četl na Twitteru v jednom blogu, večer jsem se pobavil u zpráv. Kdoví jak to bylo, každopádně bych si sehnal ten film, kdybys nehodil tak masivní spoiler *:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat

st39.6

to byl účel :D
498393
to byl účel *:D*
st39.6
0 0
reagovat
stranger > ty si lojza, ted to vypada, jako bych reagoval na elishu ... takze to nastesti nemusim mazat :D
498390
stranger > ty si lojza, ted to vypada, jako bych reagoval na elishu ... takze to nastesti nemusim mazat *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Tož to bych se přidal taky:D
498389
Tož to bych se přidal taky*:D*
st39.6
0 0
reagovat
chybička se vloudila :D
498385
chybička se vloudila *:D*
0 0
reagovat
samy holky? muzu se pridat? :D
498388
samy holky? muzu se pridat? *:D*
0 0
reagovat
my ho mame normalne az v patek :)
498383
my ho mame normalne az v patek :)
0 0
reagovat

stranger

Tak si ho poradne uzij, mas na to o 2 dny vice.:) Jak jsem sel rano ulicemi tak jsem si rikal, ze posledni zvoneni je nejak brzo, kdyz je tradicne v patek. A pak jsem si uvedomil, ze je statni svatek:)
498379
Tak si ho poradne uzij, mas na to o 2 dny vice.*:)* Jak jsem sel rano ulicemi tak jsem si rikal, ze posledni zvoneni je nejak brzo, kdyz je tradicne v patek. A pak jsem si uvedomil, ze je statni svatek*:)*
stranger
0 0
reagovat
Tak sem dneska dostal své poslední předmaturitní vysvědčení. Jedna 4 jinak pohoda. Teď si "užít" svaťak 8)
498376
Tak sem dneska dostal své poslední předmaturitní vysvědčení. Jedna 4 jinak pohoda. Teď si "užít" svaťak *8)*
0 0
reagovat
Aj, blogy vlastně. Dík. Na ně už jsem taky trochu zapomněl :)
498372
Aj, blogy vlastně. Dík. Na ně už jsem taky trochu zapomněl *:)*
0 0
reagovat

okkac

498371
http://blogy.moviezone.cz/duro/durova-salas/
okkac
0 0
reagovat
Dá se najít na Moviezone už zrušená sekce Ďurova salaš? Moc si nepomatuji názvy článků, takže vyhledávání je mi na nic. Spíše, že mi to někde vyjede všechno.
498370
Dá se najít na Moviezone už zrušená sekce Ďurova salaš? Moc si nepomatuji názvy článků, takže vyhledávání je mi na nic. Spíše, že mi to někde vyjede všechno.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se