Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101721 - 101740 Napsat příspěvek
Fluke: WTH? Kam?
493518
Fluke: WTH? Kam?
0 0
reagovat

disk

hehe a já zase pár ulic pod Aerem chodím do školy:))
493515
hehe a já zase pár ulic pod Aerem chodím do školy*:))*
disk
0 0
reagovat

Psema

dík za radu a link? :D
493511
dík za radu a link? *:D*
Psema
0 0
reagovat
Zní pěkně :D
493509
Zní pěkně *:D*
0 0
reagovat
bejt tebou, tak si to ani nepouštim. Natálka je tam fakt divná a ta ukázka není o moc lepší.:D
493508
bejt tebou, tak si to ani nepouštim. Natálka je tam fakt divná a ta ukázka není o moc lepší.*:D*
0 0
reagovat

pomoc

Jak zní přesně odkaz pro stáhnutí této ukázky?

link
493504
Jak zní přesně odkaz pro stáhnutí této ukázky? [link="http://www.apple.com/trailers/weinstein/myblueberrynights/trailer/"]link[/link]
pomoc
0 0
reagovat

Disk

Nic neřekneš? Vždyť říkám :D
493486
Nic neřekneš? Vždyť říkám *:D*
Disk
0 0
reagovat

KarelR

Já za to nemůžu, ale ty nermíny mi nevyhovují. Já taky musím studovat, nejen psát. Ale Venkovského učitele a There will be blood jsem si nenechal ujít a byla to paráda. Těším se na Karamazovy Petra Zelenky.
493484
Já za to nemůžu, ale ty nermíny mi nevyhovují. Já taky musím studovat, nejen psát. Ale Venkovského učitele a There will be blood jsem si nenechal ujít a byla to paráda. Těším se na Karamazovy Petra Zelenky.
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

Ty bydlíš u Aera?! A proč nic neřekneš?
493483
Ty bydlíš u Aera?! A proč nic neřekneš?
KarelR
0 0
reagovat

Fluke

:D ;)
493481
*:D* *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Šmarja, musím fakt dávat na ty velký písmena v nicku důraz :D

Disk: Furt a všude avizujem, že se neštítíme nových tváří, tak se koukej objevit na nejbližším srazu. Jinak já třeba bydlím za rohem u kina Aero, ale nebyl jsem tam deset let ?)
493475
Šmarja, musím fakt dávat na ty velký písmena v nicku důraz *:D* Disk: Furt a všude avizujem, že se neštítíme nových tváří, tak se koukej objevit na nejbližším srazu. Jinak já třeba bydlím za rohem u kina Aero, ale nebyl jsem tam deset let *?)*
0 0
reagovat
A navyše vzácne zviera ("...rare occurrence..."), možno dokonca zákonom chránené...
There is more in the fluke than meets the eye. :))
493473
A navyše vzácne zviera ("...rare occurrence..."), možno dokonca zákonom chránené... There is more in the fluke than meets the eye. *:))*
0 0
reagovat

křysař ľubo

To jen potvrzuje, že Fluke je zvíře :D i když se vydává za psa, tak na tom nebude tak dobře :D
493471
To jen potvrzuje, že Fluke je zvíře *:D* i když se vydává za psa, tak na tom nebude tak dobře *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat

scroochy

Deiwi to IMHO není, ale rozhodně to vypadá na Thora :D
493470
Deiwi to IMHO není, ale rozhodně to vypadá na Thora *:D*
scroochy
0 0
reagovat

Fluke

A tie veci, čo o tebe píše Wikipedia:
# another term for flounder, flatfish that live in ocean waters. Many of the other meanings of the term derive from this flat shape.
# a common name for trematoda, a class of flatworms; for example, the liver fluke
# an accident or a rare occurrence - "What just happened was a fluke" :D
# the tail fins of a whale or dolphin
493469
A tie veci, čo o tebe píše Wikipedia: # another term for flounder, flatfish that live in ocean waters. Many of the other meanings of the term derive from this flat shape. # a common name for trematoda, a class of flatworms; for example, the liver fluke # an accident or a rare occurrence - "What just happened was a fluke" *:D* # the tail fins of a whale or dolphin
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

:D
493468
*:D*
Fluke
0 0
reagovat

Luc44

Já například hraju ve filmu;) link
493467
Já například hraju ve filmu;) http://images.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.impawards.com/1995/posters/fluke.jpg&imgrefurl=http://www.impawards.com/1995/fluke.html&h=510&w=350&sz=32&hl=en&start=2&um=1&tbnid=rJMqajoayI91bM:&tbnh=131&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3DFluke%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN
Luc44
0 0
reagovat
Na tom tetování je Thor? :) A je to vůbec náš deiwi?
493466
Na tom tetování je Thor? *:)* A je to vůbec náš deiwi?
0 0
reagovat

Disk

Já taky nejsem z Prahy... jen tu studuju. Když se třeba budeš na něco chystat do kina, jdi do srazů, zeptej se, jestli se někdo nechce přidat a třeba někdo bude mít zájem. Nebo můžeš naopak... koukni, na co se chystáme my a přidej se ;)
493465
Já taky nejsem z Prahy... jen tu studuju. Když se třeba budeš na něco chystat do kina, jdi do srazů, zeptej se, jestli se někdo nechce přidat a třeba někdo bude mít zájem. Nebo můžeš naopak... koukni, na co se chystáme my a přidej se *;)*
Disk
0 0
reagovat

scroochy

Myslim, že nejen on ;) :D
493464
Myslim, že nejen on *;)* *:D*
scroochy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se