Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101761 - 101780 Napsat příspěvek
Sennh: Kouknu a vidim :)
493392
Sennh: Kouknu a vidim :)
0 0
reagovat
Sennh > zaostrim na obrysy, ale dal se nedostanu :D
Pamatuju, jak tohle bejvalo na posledni strance tydeniku Televize. Nejakejch deset let zpatky. Dycky me desne bavilo po tom silhat
493390
Sennh > zaostrim na obrysy, ale dal se nedostanu *:D* Pamatuju, jak tohle bejvalo na posledni strance tydeniku Televize. Nejakejch deset let zpatky. Dycky me desne bavilo po tom silhat
0 0
reagovat
Sennh: Iba ked si to zmensim na 40%.:D
493389
Sennh: Iba ked si to zmensim na 40%.*:D*
0 0
reagovat

Sennh

Přečtu8)
493388
Přečtu*8)*
Sennh
0 0
reagovat
Ten banner mi tam taky pěkně vadí, mi to hodí celou stránku dolu a vypadá to i stylisticky blbě, nemůžete s tím pls něco udělat? :-
493387
Ten banner mi tam taky pěkně vadí, mi to hodí celou stránku dolu a vypadá to i stylisticky blbě, nemůžete s tím pls něco udělat? *:-*
0 0
reagovat
link precte nekdo ten text? :)
493386
http://www.imagefree.co.cc/images/0utt2jidfwymc2sj4tth.jpg precte nekdo ten text? :)
0 0
reagovat

Luc44

čí interupce?:) oni se dělaj už i tam?:)
493383
čí interupce?:) oni se dělaj už i tam?*:)*
Luc44
0 0
reagovat
Jasný interupce na Slunci včera :D, banner na boku by neškodný, protože nebyl vidět a reklama, která není vidět...
493381
Jasný interupce na Slunci včera *:D*, banner na boku by neškodný, protože nebyl vidět a reklama, která není vidět...
0 0
reagovat
Dick: jj ten banner uplne hore, je celkom otravny, bolo by fajn kebyze je zase pekne neskodne naboku
493380
Dick: jj ten banner uplne hore, je celkom otravny, bolo by fajn kebyze je zase pekne neskodne naboku
0 0
reagovat
Lubo: Tak to potvrdzujem, aj ja som mal vcera asi najsialenejsi den za poslednu dobu.:D
493379
Lubo: Tak to potvrdzujem, aj ja som mal vcera asi najsialenejsi den za poslednu dobu.*:D*
0 0
reagovat
Když to kolem jedenáctý vypadlo, tak jsem si připadal docela odříznutej od světa... a když jsem šel v pět spát, tak jsem měl za sebou nejděsivějších šest hodin svýho života :D:D
493375
Když to kolem jedenáctý vypadlo, tak jsem si připadal docela odříznutej od světa... a když jsem šel v pět spát, tak jsem měl za sebou nejděsivějších šest hodin svýho života *:D**:D*
0 0
reagovat
ten banner tam nebyl a najednou tam je :o
493368
ten banner tam nebyl a najednou tam je *:o*
0 0
reagovat
... a mne sa ešte k tomu pokazili sluchátka... sakra, to bol večer, dajaké škvrny na slnku (mesiaci) alebo čo... :-;)
493367
... a mne sa ešte k tomu pokazili sluchátka... sakra, to bol večer, dajaké škvrny na slnku (mesiaci) alebo čo... *:-**;)*
0 0
reagovat
ja mel taky blbej pocit :D
493362
ja mel taky blbej pocit *:D*
0 0
reagovat
Byl to divnej pocit ale... :D
493361
Byl to divnej pocit ale... *:D*
0 0
reagovat
Disk: Já jsem si naopak celkem odpočinul. 8) ;)
493359
Disk: Já jsem si naopak celkem odpočinul. *8)* ;)
0 0
reagovat
Nebyla mi způsobena duševní újma (na to mám ve svých 22 letech času dost), takže to chápu a vím, že se to občas stane. Ale redakce musí pochopit, že nejen já, ale i ostatní uživatelé byli naštváni. Prostě jsem si na moviezone.cz vypěstoval závislost a je to nevylečitelné.;)
493358
Nebyla mi způsobena duševní újma (na to mám ve svých 22 letech času dost), takže to chápu a vím, že se to občas stane. Ale redakce musí pochopit, že nejen já, ale i ostatní uživatelé byli naštváni. Prostě jsem si na moviezone.cz vypěstoval závislost a je to nevylečitelné.*;)*
0 0
reagovat
No jo, to bude určitě peCař, velkým kladivem by se rohlíky blbě spravovaly. :D
493356
No jo, to bude určitě peCař, velkým kladivem by se rohlíky blbě spravovaly. *:D*
0 0
reagovat
imfe, neni to pecar? :))
493353
imfe, neni to pecar? *:))*
0 0
reagovat
No ja koukal, ze jsem se chtel nekdy kolem jedenacte az pul dvanacte sem dostat a bez uspechu 8)
493351
No ja koukal, ze jsem se chtel nekdy kolem jedenacte az pul dvanacte sem dostat a bez uspechu *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se