Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101501 - 101520 Napsat příspěvek
Tenhle banán je celkem bizarní :o)) Jo, se*e to tu asi všechny, vím, že jste ho nejednou varovali, ale i tak... Nějak to prostě nepobírám:D
494652
Tenhle banán je celkem bizarní :o)) Jo, se*e to tu asi všechny, vím, že jste ho nejednou varovali, ale i tak... Nějak to prostě nepobírám*:D*
0 0
reagovat
Jééé, tak ho nechte, on si za týden vystřílí všechnu munici a bude klid8)
494651
Jééé, tak ho nechte, on si za týden vystřílí všechnu munici a bude klid*8)*
0 0
reagovat
Nejlepší na tom je, že už se z toho nejspíš nevyhrabe. Předpokládám, že jeho první příspěvek po odbanování bude dostatečně mimózní na to, aby mu zaručil další ban. :)
494637
Nejlepší na tom je, že už se z toho nejspíš nevyhrabe. Předpokládám, že jeho první příspěvek po odbanování bude dostatečně mimózní na to, aby mu zaručil další ban. :)
0 0
reagovat
Co proti němu máte ?:D
494636
Co proti němu máte ?*:D*
0 0
reagovat

st39.6

My dear lord, finally! 8);)
494631
My dear lord, finally! *8)**;)*
st39.6
0 0
reagovat
enjoy peaceful night 8)
494629
enjoy peaceful night *8)*
0 0
reagovat
stcko mu ho da. ikdyz zatim pouze na noc. jen ceka, az se ptakodisk uraci odpovedet ve vzkazniku, aby to bylo hezky urovnany 8)
494626
stcko mu ho da. ikdyz zatim pouze na noc. jen ceka, az se ptakodisk uraci odpovedet ve vzkazniku, aby to bylo hezky urovnany *8)*
0 0
reagovat

imf

No ono co už je moc... Já si myslim, že tenhle kotlík trpělivosti vůči němu brzo přeteče, škoda že mu ho stčko ještě nedal...
494624
No ono co už je moc... Já si myslim, že tenhle kotlík trpělivosti vůči němu brzo přeteče, škoda že mu ho stčko ještě nedal...
imf
0 0
reagovat
To je pouze otázka času.
494623
To je pouze otázka času.
0 0
reagovat
Jeste mu ho nedal. Disku, varovali jsme te... viz muj prispevek adresovany tobe pod posledni Hot Stuff novinkou... vem laskave ta slova na vedomi... jinak to budeme muset resit jinak.
494622
Jeste mu ho nedal. Disku, varovali jsme te... viz muj prispevek adresovany tobe pod posledni Hot Stuff novinkou... vem laskave ta slova na vedomi... jinak to budeme muset resit jinak.
0 0
reagovat

Disk

Everything, that has a beginning, has an end. R.I.P. ?)
494621
Everything, that has a beginning, has an end. R.I.P. *?)*
Disk
0 0
reagovat

st39.6

Večer budeš mít ode mě pokoj. Jsem na zkoušce akordeonového orchestru, kde hraju.;)
494619
Večer budeš mít ode mě pokoj. Jsem na zkoušce akordeonového orchestru, kde hraju.*;)*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Děkuju.
494618
Děkuju.
st39.6
0 0
reagovat
a vzpominas, jak ses bal, abych ti nedal ban? now´s the time ?)
zkus usmernova tok myslenek trochu jinam ... bez si cist. venku je hezky, vem nekam starou. nebo si neco pust 8)
494617
a vzpominas, jak ses bal, abych ti nedal ban? now´s the time *?)* zkus usmernova tok myslenek trochu jinam ... bez si cist. venku je hezky, vem nekam starou. nebo si neco pust *8)*
0 0
reagovat

st39.6

A vzpomínáš si na HIP HAP HOP?;) Jako malý jsem to žral.:)
494616
A vzpomínáš si na HIP HAP HOP?*;)* Jako malý jsem to žral.*:)*
st39.6
0 0
reagovat
skvely
494614
skvely
0 0
reagovat
Ahoj, právě jsem se vrátil z Prahy, zapnu TV a co tam není? Bludiště.:D Roman je sice skvělý, ale na Martu imho nemá.;)
494613
Ahoj, právě jsem se vrátil z Prahy, zapnu TV a co tam není? Bludiště.*:D* Roman je sice skvělý, ale na Martu imho nemá.*;)*
0 0
reagovat

Disk

To by ještě člověk musel být z Prahy :))... Mimochodem citovat pražské důchodce... hmm, zajímavé...
494590
To by ještě člověk musel být z Prahy *:))*... Mimochodem citovat pražské důchodce... hmm, zajímavé...
Disk
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Samozřejmě jsem to myslel s nadsázkou, takhle přece mluví senioři, když se jim něco nelíbí. Stačí pravidelně jezdit pražskou tramvají a dozvíš se plno novinek.:D
494580
Samozřejmě jsem to myslel s nadsázkou, takhle přece mluví senioři, když se jim něco nelíbí. Stačí pravidelně jezdit pražskou tramvají a dozvíš se plno novinek.*:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

duro

"manipuluje" - pises skoro, jak o dekoraci ke kusu nabytku ;))
Keira je fajn, hrani ji i jde, ma sexy hlas a face je taky mnamka, ale jak Silence pise, dvoutydenni zajezd k Mekaci by ji prospel. Takhle holka nesundava z tricek raminka, aby nepropadla kanalem :))
494579
"manipuluje" - pises skoro, jak o dekoraci ke kusu nabytku ;)) Keira je fajn, hrani ji i jde, ma sexy hlas a face je taky mnamka, ale jak Silence pise, dvoutydenni zajezd k Mekaci by ji prospel. Takhle holka nesundava z tricek raminka, aby nepropadla kanalem :))
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se