Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99781 - 99800 Napsat příspěvek
Hnus velebnosti :o
500518
Hnus velebnosti *:o*
0 0
reagovat
auch:o
500516
auch*:o*
0 0
reagovat

Pravý elfí uši... Aaaaaaau

500515
http://www.likecool.com/Elf_ears--Other--Gear.html
Pravý elfí uši... Aaaaaaau
0 0
reagovat
Trellíno: je vidět, že sis tenkrát nešel užít druhou novinářskou, která byla právě s tímhle dabingem. Málem jsme se tam s stčkem podělali smíchy. Neskutečnej úlet.:D
500514
Trellíno: je vidět, že sis tenkrát nešel užít druhou novinářskou, která byla právě s tímhle dabingem. Málem jsme se tam s stčkem podělali smíchy. Neskutečnej úlet.*:D*
0 0
reagovat
To mi připomělo jak jsem při ústní přišel do tý třídy, měli jsme tam pro hosty asi 3 řady židlí, ale nikdo tam nebyl:), tak jsem byl na potítku, pak ústní, skončil jsem, poděkoval jsem, otočím se a všechny tři řady plný:D
Byly to samozřejmě ročníky pod náma.
500513
To mi připomělo jak jsem při ústní přišel do tý třídy, měli jsme tam pro hosty asi 3 řady židlí, ale nikdo tam nebyl:), tak jsem byl na potítku, pak ústní, skončil jsem, poděkoval jsem, otočím se a všechny tři řady plný*:D* Byly to samozřejmě ročníky pod náma.
0 0
reagovat
scroochy
Taky ne, nasi zrovna sekali travu, jak jsem sel na mauru i jak jsem prisel zpet a kdyz jsem rekl znamky tak rekli "Dobrý" a to bylo vsechno, jako by je to ani nezajimalo, ale pak jsme nastesti sli na obed
500512
scroochy Taky ne, nasi zrovna sekali travu, jak jsem sel na mauru i jak jsem prisel zpet a kdyz jsem rekl znamky tak rekli "Dobrý" a to bylo vsechno, jako by je to ani nezajimalo, ale pak jsme nastesti sli na obed
0 0
reagovat

okkac

Jo, tak mladší ročníky jsou běžná věc, ale rodiče bych tam fakt nechtěl :D:D
500510
Jo, tak mladší ročníky jsou běžná věc, ale rodiče bych tam fakt nechtěl *:D**:D*
okkac
0 0
reagovat

scroochy

No tak u nas to bylo mozny, na tvoji maturitu se mohl prijit podivat kdokoliv, ale mel jsi pravo ho vykazat z mistnosti, kdyz bys ho tam nechtel. Na nekoho se treba chodili divat septimani, aby vedeli co je za ten rok v oktave ceka:D
500509
No tak u nas to bylo mozny, na tvoji maturitu se mohl prijit podivat kdokoliv, ale mel jsi pravo ho vykazat z mistnosti, kdyz bys ho tam nechtel. Na nekoho se treba chodili divat septimani, aby vedeli co je za ten rok v oktave ceka*:D*
scroochy
0 0
reagovat
okkac: To právě snad ani nejde, ne? :D
500508
okkac: To právě snad ani nejde, ne? *:D*
0 0
reagovat
WTF? Teď dávaj na HBO Terabithii, vidim to poprvy s dabingem a fakt by mě zajímalo, kterýho jantara napadlo Jesseho nadabovat Filipem Švarcem... To je fakt hodně slušnej úlet. :o
500507
WTF? Teď dávaj na HBO Terabithii, vidim to poprvy s dabingem a fakt by mě zajímalo, kterýho jantara napadlo Jesseho nadabovat Filipem Švarcem... To je fakt hodně slušnej úlet. *:o*
0 0
reagovat
Jeste aby tam sli se mno rodice, to tak. Nasteti to moje ani nenapadlo, ale jinak bych jim to striktne zakazal.
500505
Jeste aby tam sli se mno rodice, to tak. Nasteti to moje ani nenapadlo, ale jinak bych jim to striktne zakazal.
0 0
reagovat
ne, mama delala zkousku s nim :D
500504
ne, mama delala zkousku s nim *:D*
0 0
reagovat
Tvoje máma je učitelka?
500498
Tvoje máma je učitelka?
0 0
reagovat
já dělal ústní ve čtvrtek vyznamenání mi uteklo jen o fous. A všechny sem štval jak sem byl klidnej máma vedle mě nervi v kýblu a já v klidu a pohodě :)
500496
já dělal ústní ve čtvrtek vyznamenání mi uteklo jen o fous. A všechny sem štval jak sem byl klidnej máma vedle mě nervi v kýblu a já v klidu a pohodě *:)*
0 0
reagovat
Já mám právě svaťák a dělám ústní přesně za týden, bude to zajímavý boj... I Neo se Smithem budou zelenat závistí jako Hulk :D:))
500492
Já mám právě svaťák a dělám ústní přesně za týden, bude to zajímavý boj... I Neo se Smithem budou zelenat závistí jako Hulk *:D**:))*
0 0
reagovat
Nema niekto cislo na ariu? Potrebujem sa jej nutne dovolat, ked tak do vzkazniku pls.
500486
Nema niekto cislo na ariu? Potrebujem sa jej nutne dovolat, ked tak do vzkazniku pls.
0 0
reagovat

Luc44

Nevim ja cestinu zkoukl za 14 dni, zemepis za7 dni a metematka a anglictina po 1 dnu a taky za pet, matika za2, ikdyz tam jsem pocital s jednickou, jelikoz jsem o derivacich rekl vsechno co chtela, tak to mne celkem nastvalo :-)
500484
Nevim ja cestinu zkoukl za 14 dni, zemepis za7 dni a metematka a anglictina po 1 dnu a taky za pet, matika za2, ikdyz tam jsem pocital s jednickou, jelikoz jsem o derivacich rekl vsechno co chtela, tak to mne celkem nastvalo :-)
Luc44
0 0
reagovat
Den před maturitou jsem prohlásil "že už se nemám co učit" :D, asi přeci jen něco trošičku bylo, protože to bylo nakonec celkem za pět...
500481
Den před maturitou jsem prohlásil "že už se nemám co učit" *:D*, asi přeci jen něco trošičku bylo, protože to bylo nakonec celkem za pět...
0 0
reagovat

botič

A co děláš za školu???
500479
A co děláš za školu???
botič
0 0
reagovat

botič

Určitě ti to dobře dopadne,držím palce:D
500478
Určitě ti to dobře dopadne,držím palce*:D*
botič
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se