Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99581 - 99600 Napsat příspěvek
Perry- : Nechces si teda dat par zkousek i za mne? :)
501031
Perry- : Nechces si teda dat par zkousek i za mne? :)
0 0
reagovat
Takový off-topic od studia :) Nevíte nějakou dobrou stránku, kde by se dali sehnat filmové wallpapery v 1680x1050 a více ? Už mě jaksi nebaví ořezávat 1600x1200, pak mi tam třeba chybí logo filmu apod. Třeba takový IronMan.. ty měli promakaný wallpapery :+ Pěkně akorát, žádné úpravy :)
501030
Takový off-topic od studia *:)* Nevíte nějakou dobrou stránku, kde by se dali sehnat filmové wallpapery v 1680x1050 a více ? Už mě jaksi nebaví ořezávat 1600x1200, pak mi tam třeba chybí logo filmu apod. Třeba takový IronMan.. ty měli promakaný wallpapery *:+* Pěkně akorát, žádné úpravy *:)*
0 0
reagovat
No mě přijde zkouškový lehčí než maturita :+
501029
No mě přijde zkouškový lehčí než maturita *:+*
0 0
reagovat
Kazde zkouskove si rikam, ze bych si misto toho dal radeji dve maturity... Zavidim vam :)
501028
Kazde zkouskove si rikam, ze bych si misto toho dal radeji dve maturity... Zavidim vam :)
0 0
reagovat

pytlik

Vsak dojde i na tebe, 2 roky utecou jak voda ;)
501027
Vsak dojde i na tebe, 2 roky utecou jak voda *;)*
pytlik
0 0
reagovat
ještě že mě to čeká až za 2 roky 8):D
501025
ještě že mě to čeká až za 2 roky *8)**:D*
0 0
reagovat
vybirat si předměty na maturu je ještě luxus, hlavně ten dějepis 8), mě stavebka tu možnos nedava max. ještě si rozhdnout jestli matiku nebo jazyk.. nebo taky oboje :D
501019
vybirat si předměty na maturu je ještě luxus, hlavně ten dějepis *8)*, mě stavebka tu možnos nedava max. ještě si rozhdnout jestli matiku nebo jazyk.. nebo taky oboje *:D*
0 0
reagovat
Me matura taky ceka za rok. Mozna za dva :P
501018
Me matura taky ceka za rok. Mozna za dva :P
0 0
reagovat
Wow, od maturity to mám právě deset let :) dějepis+matika 8)
501016
Wow, od maturity to mám právě deset let *:)* dějepis+matika *8)*
0 0
reagovat
Natascha:jj nevedel som co to je, ale jak som si cital Spazzov prispevok tak to bude asi ako nasa NOSka - Nauka o Spolocnosti
501015
Natascha:jj nevedel som co to je, ale jak som si cital Spazzov prispevok tak to bude asi ako nasa NOSka - Nauka o Spolocnosti
0 0
reagovat
To je zajímavý, jak jste přesvědčený:) mi to měli kvůli studijnímu oboru daný už od třetího ročníku:)
501014
To je zajímavý, jak jste přesvědčený:) mi to měli kvůli studijnímu oboru daný už od třetího ročníku:)
0 0
reagovat
VincentF: Nejsi, já ji taky dělám až příští rok. A už jsem skoro přesvědčenej o dějáku a zemáku;)
501013
VincentF: Nejsi, já ji taky dělám až příští rok. A už jsem skoro přesvědčenej o dějáku a zemáku*;)*
0 0
reagovat

2 VincentF

Troufam si tvrdit, ze nikoli. Na MZ IMHO chodi dost stredoskolaku, ale jen mizive procento z nich se objevi v diskusi..
501009
Troufam si tvrdit, ze nikoli. Na MZ IMHO chodi dost stredoskolaku, ale jen mizive procento z nich se objevi v diskusi..
2 VincentF
0 0
reagovat
Spazz: Jo, přesně tuhle kombinaci plánuju na příští rok. Možná jedno z toho vyměnim za děják, ještě nevim. (to sem tady jedinej youngster, co ještě nemá maturu?)
501008
Spazz: Jo, přesně tuhle kombinaci plánuju na příští rok. Možná jedno z toho vyměnim za děják, ještě nevim. (to sem tady jedinej youngster, co ještě nemá maturu?)
0 0
reagovat

Fluke

jj, bylo to vlastně loni taky touhle dobou... nemůžu zapomenout, jelikož jsem tehdy byl já jedním z těch, co tu nejdřív stresovali a pak juchali :o)
501007
jj, bylo to vlastně loni taky touhle dobou... nemůžu zapomenout, jelikož jsem tehdy byl já jedním z těch, co tu nejdřív stresovali a pak juchali :o)
Fluke
0 0
reagovat
základy společenských vět (psychologie, sociologie, ekonomie, politologie, pravo, filozofie).... též jsem si to dal, v kombinaci se zemákem. Príma kombinace - našlo se tam pár lehkých průniků, což ve finále mohlo celkem pomoct :o)
501006
základy společenských vět (psychologie, sociologie, ekonomie, politologie, pravo, filozofie).... též jsem si to dal, v kombinaci se zemákem. Príma kombinace - našlo se tam pár lehkých průniků, což ve finále mohlo celkem pomoct :o)
0 0
reagovat
Hmm, téma maturity už jsme kdysi dávno na staré MZ řešili, stejně jako známky z ní, kdo pamatuje?:)
btw. Já ani nevěděl, že něco jako ZSV existuje a dá se z toho maturovat:)
500999
Hmm, téma maturity už jsme kdysi dávno na staré MZ řešili, stejně jako známky z ní, kdo pamatuje?*:)* btw. Já ani nevěděl, že něco jako ZSV existuje a dá se z toho maturovat*:)*
0 0
reagovat
je to přesně 9 let co jsem složil maturitu z Němčiny (2), účetnictví (2), ekonomie (3), češtiny (3) a odbornou (praktickou) jsem měl za 2
500997
je to přesně 9 let co jsem složil maturitu z Němčiny (2), účetnictví (2), ekonomie (3), češtiny (3) a odbornou (praktickou) jsem měl za 2
0 0
reagovat
Buu, já taky až na konci června. Do té doby mi z toho asi hrábne, budu skoro permanentně nonstop zavřená v baráku...
500996
Buu, já taky až na konci června. Do té doby mi z toho asi hrábne, budu skoro permanentně nonstop zavřená v baráku...
0 0
reagovat

2 okkac

Uprimne zavidim, ja koncim nejdriv za tri tydny...
500995
Uprimne zavidim, ja koncim nejdriv za tri tydny...
2 okkac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se