Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99621 - 99640 Napsat příspěvek

fingolfincz

ZSV jsem měl taky...ale vytáhl jsem si tu nejstupidnější otázku, na kterou jsem neměl skoro žádné materiály :) Navíc mě zkoušel člověk, který mě z celého srdce nesnášel, ale díky přísedící jsem to jakž takž dal :)

A jsem taky jeden z bláznů, kteří si vybrali němčinu "Goethe und Sport"...no já byl přesně v místech jako Baťa s dřevákama, ale psí oči to na slečny zkoušející uhrály na čtverec :D
500979
ZSV jsem měl taky...ale vytáhl jsem si tu nejstupidnější otázku, na kterou jsem neměl skoro žádné materiály :) Navíc mě zkoušel člověk, který mě z celého srdce nesnášel, ale díky přísedící jsem to jakž takž dal :) A jsem taky jeden z bláznů, kteří si vybrali němčinu "Goethe und Sport"...no já byl přesně v místech jako Baťa s dřevákama, ale psí oči to na slečny zkoušející uhrály na čtverec *:D*
fingolfincz
0 0
reagovat
Tak Zemák to byl můj sen. Bohužel na OA z něj nejde maturovat.
500976
Tak Zemák to byl můj sen. Bohužel na OA z něj nejde maturovat.
0 0
reagovat
To tu neni nikdo jinej s dějepisem a ZSV?:o
500975
To tu neni nikdo jinej s dějepisem a ZSV?*:o*
0 0
reagovat
Účetnictví mne čeká další semestr a jsem už teď z toho na větvi :-)
500974
Účetnictví mne čeká další semestr a jsem už teď z toho na větvi :-)
0 0
reagovat
Matiku ani tu němčinu bych si neštrajchnul, ale zase věřím, že narozdíl od ekonomiky by si dost lidí nedalo účetnictví:)
500973
Matiku ani tu němčinu bych si neštrajchnul, ale zase věřím, že narozdíl od ekonomiky by si dost lidí nedalo účetnictví*:)*
0 0
reagovat
Sorry, deiwi
500972
Sorry, deiwi
0 0
reagovat

dewi

Jak ja mel maturitu celkove za 5 z toho ta 2 byla z matiky, ale melo to byt podle mne za 1, ale ta ucitelka me nemela moc rada, takze dal za 2 ikdyz jsem rekl vsechno co chteli.
500971
Jak ja mel maturitu celkove za 5 z toho ta 2 byla z matiky, ale melo to byt podle mne za 1, ale ta ucitelka me nemela moc rada, takze dal za 2 ikdyz jsem rekl vsechno co chteli.
dewi
0 0
reagovat

okkac

Měli jsme prima profesora, dobře nás na to připravil a spoustu lidí zachránil :) Nebýt jeho, tak jsem neudržel opratě jako S-Jay :D
500970
Měli jsme prima profesora, dobře nás na to připravil a spoustu lidí zachránil :) Nebýt jeho, tak jsem neudržel opratě jako S-Jay *:D*
okkac
0 0
reagovat

deiwi

ja bych zas nedal chemii, pro sem si dal matiku;) a zemak byl jen jako doplneni, lehci predmet na maturu si lze stezi predstavit.
500968
ja bych zas nedal chemii, pro sem si dal matiku*;)* a zemak byl jen jako doplneni, lehci predmet na maturu si lze stezi predstavit.
deiwi
0 0
reagovat
Z němčiny ani z matematiky bych to nedal, proto jsem si vybral chemii :))
500967
Z němčiny ani z matematiky bych to nedal, proto jsem si vybral chemii *:))*
0 0
reagovat
Odkaz z hlavní stránky na recenzi Mých borůvkových nocí nefunguje. Ten ve flash okně.
500966
Odkaz z hlavní stránky na recenzi Mých borůvkových nocí nefunguje. Ten ve flash okně.
0 0
reagovat
tak tak, matika to vždy jisti 8)
500964
tak tak, matika to vždy jisti *8)*
0 0
reagovat
Maturu z němčiny může dělat jen blázen:)
500962
Maturu z němčiny může dělat jen blázen:)
0 0
reagovat
Ach jo lidi kua tak sem tu maturu neudělal :- v září mě čekají opravky z němčiny:- ty jo udělalo mi to uplně čáru přes všechny moje plány na prázdniny!:(

Tak ale aspoň mohu zase už chodit na MZ páč sem se musel učit tak nebyl čas na nic?)
500959
Ach jo lidi kua tak sem tu maturu neudělal *:-* v září mě čekají opravky z němčiny*:-* ty jo udělalo mi to uplně čáru přes všechny moje plány na prázdniny!*:(* Tak ale aspoň mohu zase už chodit na MZ páč sem se musel učit tak nebyl čas na nic*?)*
0 0
reagovat
Pekne :D
500950
Pekne *:D*
0 0
reagovat

Spazz

Tak to koukám.. Úplně jsem přehlídl, že to tu někdy prošlo..
500948
Tak to koukám.. Úplně jsem přehlídl, že to tu někdy prošlo..
Spazz
0 0
reagovat
Kam Ďábel nemůže, tam nastrčí Diska.
500946
Kam Ďábel nemůže, tam nastrčí Diska.
0 0
reagovat
Disk je možná převlečený Satan:D:D
500945
Disk je možná převlečený Satan*:D**:D*
0 0
reagovat
:D
500944
*:D*
0 0
reagovat
500943
[link="http://i231.photobucket.com/albums/ee171/karbous/peklo-1.jpg"]Ďábelské![/link] *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se