Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99541 - 99560 Napsat příspěvek
petere: Další možnosti jsou VLC nebo Quicktime Alternative.
501083
petere: Další možnosti jsou VLC nebo Quicktime Alternative.
0 0
reagovat

přehrávání

V čem přehráváte .mov? Já jsem nainstaloval QuickTime, ale většinou se to sekne. V počítači mám WMP11 a ten by .mov taky měl umět, ale nejede mi to. Možná se musí v nastavení tento typ souborů povolit, ale nevím kde. Poraďte prosím.
501081
V čem přehráváte .mov? Já jsem nainstaloval QuickTime, ale většinou se to sekne. V počítači mám WMP11 a ten by .mov taky měl umět, ale nejede mi to. Možná se musí v nastavení tento typ souborů povolit, ale nevím kde. Poraďte prosím.
přehrávání
0 0
reagovat
Xatrix: Asi tak ;)
501077
Xatrix: Asi tak *;)*
0 0
reagovat
Poručík Dan: "Už si našel Ježíše, Gumpe?"
Forrest: "Já nevěděl, že ho mám hledat, pane."

Prostě nesmrtelný!!! :)
501072
Poručík Dan: "Už si našel Ježíše, Gumpe?" Forrest: "Já nevěděl, že ho mám hledat, pane." Prostě nesmrtelný!!! *:)*
0 0
reagovat
Chtěl jsem říci, že radši zůstanu při online hraní u BF 2142.

Stejně mám nejradši single RPG.
501071
Chtěl jsem říci, že radši zůstanu při online hraní u BF 2142. Stejně mám nejradši single RPG.
0 0
reagovat

2 Sp!der-bite

Drak zase srovnava hrusky s jabkama. Davat dohromady MMORPG a single RPG muze fakt jen on.
501070
Drak zase srovnava hrusky s jabkama. Davat dohromady MMORPG a single RPG muze fakt jen on.
2 Sp!der-bite
0 0
reagovat

OT

Právě jsem měl možnost okusit důkaz geniality druhu homo sapiens sapiens, bezkonkurenční vynález- samochladící 20l sud piva *****. Už není kam jít dál. Technologický vývoj je završen. :+ :D
501069
Právě jsem měl možnost okusit důkaz geniality druhu homo sapiens sapiens, bezkonkurenční vynález- samochladící 20l sud piva *****. Už není kam jít dál. Technologický vývoj je završen. *:+* *:D*
OT
0 0
reagovat

Rave

Jneže Gothic se nesnaží o komiksovou grafiku:) WoWko vychází ze svý stylizovaný grafiky Warcraftu 3.
501067
Jneže Gothic se nesnaží o komiksovou grafiku:) WoWko vychází ze svý stylizovaný grafiky Warcraftu 3.
Rave
0 0
reagovat
Jaká je pointa týhle debaty? Aby Ravenhorn uznal, že World of Warcraft může bejt dobrej? Snílci... :D
501068
Jaká je pointa týhle debaty? Aby Ravenhorn uznal, že World of Warcraft může bejt dobrej? Snílci... *:D*
0 0
reagovat
no já to jen vyzkoušel kvůli bratrovi, který to chtěl taky zkusit. Jestli mých 30 minut hraní vs. jeho maximálně 10 a přitom to tolik chtěl hrát. Mě se stejně vždycky líbili jiné onlinovky víc. (Lotr online, Guild Wars, Star wars:Galaxies) Já moc nikdy na Warcrafty nebyl.
501066
no já to jen vyzkoušel kvůli bratrovi, který to chtěl taky zkusit. Jestli mých 30 minut hraní vs. jeho maximálně 10 a přitom to tolik chtěl hrát. Mě se stejně vždycky líbili jiné onlinovky víc. (Lotr online, Guild Wars, Star wars:Galaxies) Já moc nikdy na Warcrafty nebyl.
0 0
reagovat
Rave: Tak když je to dělaný po grafický stránce tak, aby to rozjelo co nejvíce lidí, tak se nediv... A hlavně při těch rozměrech atd. Bla bla... Já teda nejsem nadšenec pro tuhle hru, ale něco o tom člověk ví ;)
501065
Rave: Tak když je to dělaný po grafický stránce tak, aby to rozjelo co nejvíce lidí, tak se nediv... A hlavně při těch rozměrech atd. Bla bla... Já teda nejsem nadšenec pro tuhle hru, ale něco o tom člověk ví *;)*
0 0
reagovat
15 min..ne sorry, klidně hodina ve WoWku je jako prdnutí do lesa než člověk tu hru pochopí:) ona je dokonalá až když se člověk vyskilluje, chodí do dungeonů, plní lepší questy, má lepší zbraně a je v dobré gildě. A to trvá. Ovoce této práce je, ale nakonec velmi příjemné a třeba s Mágem na lvl70 je WoWko opravdu fajn;)
501064
15 min..ne sorry, klidně hodina ve WoWku je jako prdnutí do lesa než člověk tu hru pochopí:) ona je dokonalá až když se člověk vyskilluje, chodí do dungeonů, plní lepší questy, má lepší zbraně a je v dobré gildě. A to trvá. Ovoce této práce je, ale nakonec velmi příjemné a třeba s Mágem na lvl70 je WoWko opravdu fajn*;)*
0 0
reagovat

scroochy

No ty level 1 zabijel v pohodě, ale level 6 už ne. Ale divné to celkem je, a strašně chudé na grafiku. Když to porovnám třeba s Gothicem 3.
501063
No ty level 1 zabijel v pohodě, ale level 6 už ne. Ale divné to celkem je, a strašně chudé na grafiku. Když to porovnám třeba s Gothicem 3.
scroochy
0 0
reagovat

Ravenhorn

Za 15 minut jsi tu hru určitě podrobně poznal. Pět minut jsi řešil ovládání, dalších pět jsi zjišťoval, co máš dělat v questu, pak tě zabil level 1 mob a vy*ral ses na to ?)
501062
Za 15 minut jsi tu hru určitě podrobně poznal. Pět minut jsi řešil ovládání, dalších pět jsi zjišťoval, co máš dělat v questu, pak tě zabil level 1 mob a vy*ral ses na to *?)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
To já se díval na Přes noc třicítkou.

A teď si jdu něco zahrát.

Já chtěl vynést to, že herně je Wow teda hrůza. A když už herně, tak pak klidně můžu nadávat i na grafiku.
501061
To já se díval na Přes noc třicítkou. A teď si jdu něco zahrát. Já chtěl vynést to, že herně je Wow teda hrůza. A když už herně, tak pak klidně můžu nadávat i na grafiku.
0 0
reagovat
Forrest Gump ve Vietnamu: "pořád jsme hledali nějaký malý pány."

To jsou neskutečný hlášky! :D
501060
Forrest Gump ve Vietnamu: "pořád jsme hledali nějaký malý pány." To jsou neskutečný hlášky! *:D*
0 0
reagovat

2 MichaelBay

Amen to that.:+
501059
Amen to that.*:+*
2 MichaelBay
0 0
reagovat
A teď všichni povinně zapnout ČT1! Jede tam film filmů!!! Luxus!!! :+
501058
A teď všichni povinně zapnout ČT1! Jede tam film filmů!!! Luxus!!! *:+*
0 0
reagovat
Ale vedle toho, že je to SCI-FI, tak je to i STARGATE!!!
501045
Ale vedle toho, že je to SCI-FI, tak je to i STARGATE!!!
0 0
reagovat

KarelR

A nejsou tam draci;) (kromě jednoho falešného)

A jinak, Rave, ty neznabohu, WoWko a hnusná grafika, hnát by tě měli ať pochopíš, že když někdo nepoužije realistickou grafiku, tak to neznamená hnus.

btw. ano WoWko je návykový, naštěstí jsem už přestal, ale je to v krvi a je to nádherná země.:)
501044
A nejsou tam draci*;)* (kromě jednoho falešného) A jinak, Rave, ty neznabohu, WoWko a hnusná grafika, hnát by tě měli ať pochopíš, že když někdo nepoužije realistickou grafiku, tak to neznamená hnus. btw. ano WoWko je návykový, naštěstí jsem už přestal, ale je to v krvi a je to nádherná země.*:)*
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se