Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 99601 - 99620 Napsat příspěvek

Fluke

jj, bylo to vlastně loni taky touhle dobou... nemůžu zapomenout, jelikož jsem tehdy byl já jedním z těch, co tu nejdřív stresovali a pak juchali :o)
501007
jj, bylo to vlastně loni taky touhle dobou... nemůžu zapomenout, jelikož jsem tehdy byl já jedním z těch, co tu nejdřív stresovali a pak juchali :o)
Fluke
0 0
reagovat
základy společenských vět (psychologie, sociologie, ekonomie, politologie, pravo, filozofie).... též jsem si to dal, v kombinaci se zemákem. Príma kombinace - našlo se tam pár lehkých průniků, což ve finále mohlo celkem pomoct :o)
501006
základy společenských vět (psychologie, sociologie, ekonomie, politologie, pravo, filozofie).... též jsem si to dal, v kombinaci se zemákem. Príma kombinace - našlo se tam pár lehkých průniků, což ve finále mohlo celkem pomoct :o)
0 0
reagovat
Hmm, téma maturity už jsme kdysi dávno na staré MZ řešili, stejně jako známky z ní, kdo pamatuje?:)
btw. Já ani nevěděl, že něco jako ZSV existuje a dá se z toho maturovat:)
500999
Hmm, téma maturity už jsme kdysi dávno na staré MZ řešili, stejně jako známky z ní, kdo pamatuje?*:)* btw. Já ani nevěděl, že něco jako ZSV existuje a dá se z toho maturovat*:)*
0 0
reagovat
je to přesně 9 let co jsem složil maturitu z Němčiny (2), účetnictví (2), ekonomie (3), češtiny (3) a odbornou (praktickou) jsem měl za 2
500997
je to přesně 9 let co jsem složil maturitu z Němčiny (2), účetnictví (2), ekonomie (3), češtiny (3) a odbornou (praktickou) jsem měl za 2
0 0
reagovat
Buu, já taky až na konci června. Do té doby mi z toho asi hrábne, budu skoro permanentně nonstop zavřená v baráku...
500996
Buu, já taky až na konci června. Do té doby mi z toho asi hrábne, budu skoro permanentně nonstop zavřená v baráku...
0 0
reagovat

2 okkac

Uprimne zavidim, ja koncim nejdriv za tri tydny...
500995
Uprimne zavidim, ja koncim nejdriv za tri tydny...
2 okkac
0 0
reagovat

Xatrix

Yup, nejlepší kombinace:)
500994
Yup, nejlepší kombinace*:)*
Xatrix
0 0
reagovat

Xatrix

Mne nastesi uz ze 7 zkousek zbyva jen jedna a to je teprve konec 1. zkouskoveho tydne:D
500993
Mne nastesi uz ze 7 zkousek zbyva jen jedna a to je teprve konec 1. zkouskoveho tydne*:D*
Xatrix
0 0
reagovat

2 Natascha

Sister in arms:D ZSV, matika, anglina.
500992
Sister in arms*:D* ZSV, matika, anglina.
2 Natascha
0 0
reagovat

Loki

Zaklady Spolecenskych Ved
500991
Zaklady Spolecenskych Ved
Loki
0 0
reagovat

Loki

Teď nechápu otázku - nevíš co je ZSV, nebo se divíš že jsem si ho dala k matice?
500990
Teď nechápu otázku - nevíš co je ZSV, nebo se divíš že jsem si ho dala k matice?
Loki
0 0
reagovat
Já naštěstí Aj tam by bylo cokoliv horší než jedna zklamání
500989
Já naštěstí Aj tam by bylo cokoliv horší než jedna zklamání
0 0
reagovat
ZSV?
500988
ZSV?
0 0
reagovat
Ještě k těm maturám - já měla dost neobvyklou kombinaci - matiku a ZSV:)
500987
Ještě k těm maturám - já měla dost neobvyklou kombinaci - matiku a ZSV*:)*
0 0
reagovat

2 okkac

Coz o to, me by existence na plazi s nejakou tou lahvinkou a bandou pratel kolem vubec nevadila, realita je bohuzel jina (zavrenej doma a cucim do skript):-
500986
Coz o to, me by existence na plazi s nejakou tou lahvinkou a bandou pratel kolem vubec nevadila, realita je bohuzel jina (zavrenej doma a cucim do skript)*:-*
2 okkac
0 0
reagovat
Fuj, teprve 25'C a je smazim jako kure na grilu. Nechapu jak se nekomu muzou ty vysoke teploty libit. Zavidim Skandinavcum, uz bych tam chtel jet.8)
500985
Fuj, teprve 25'C a je smazim jako kure na grilu. Nechapu jak se nekomu muzou ty vysoke teploty libit. Zavidim Skandinavcum, uz bych tam chtel jet.*8)*
0 0
reagovat
Co chceš od filmu, ve kterým válčí frantíci? :D
500983
Co chceš od filmu, ve kterým válčí frantíci? *:D*
0 0
reagovat

Bitva o Dien Bien Phu

Tak jsem zhlednul snad nejhorší válečnej film co jsem viděl. Nuda, nuda, nuda. Fakt nedoporučuju. Po 45 minutách jsem to už musel přeskakovat, protože to bylo peklo i s porovnáním Bollových filmů.

link
500982
Tak jsem zhlednul snad nejhorší válečnej film co jsem viděl. Nuda, nuda, nuda. Fakt nedoporučuju. Po 45 minutách jsem to už musel přeskakovat, protože to bylo peklo i s porovnáním Bollových filmů. [link="http://www.dvdmelnik.cz/dvmat/index.php?page=10&tid=4009011"]link[/link]
Bitva o Dien Bien Phu
0 0
reagovat

fingolfincz

jj taky dejak a zsv, nejlepsi kombo :D jako nemcina u matury ste fakt blazni :D
500981
jj taky dejak a zsv, nejlepsi kombo *:D* jako nemcina u matury ste fakt blazni *:D*
fingolfincz
0 0
reagovat
Jo kdysi sem maturoval z matiky a fyziky:D Nevím proč, ale fyziku jsem na VŠE opravdu zatím nepotřeboval:D Ani nevím, proč sem si ji vlastně dával:o
500980
Jo kdysi sem maturoval z matiky a fyziky*:D* Nevím proč, ale fyziku jsem na VŠE opravdu zatím nepotřeboval*:D* Ani nevím, proč sem si ji vlastně dával*:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se