Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95041 - 95060 Napsat příspěvek
Fluke: tak co je v těch závorkách u doplňovačky? :)
505817
Fluke: tak co je v těch závorkách u doplňovačky? :)
0 0
reagovat

Psema

A co se takhle ozvat, jestli to rovnou nemáš objednat dvakrát? ?)
505816
A co se takhle ozvat, jestli to rovnou nemáš objednat dvakrát? *?)*
Psema
0 0
reagovat
Hmm, já to přečtu v pohodě:+
505815
Hmm, já to přečtu v pohodě*:+*
0 0
reagovat
Psama za kolik s toho koupil ?
505813
Psama za kolik s toho koupil ?
0 0
reagovat
Psema: in Drak's face, ale ta mrňavá písmenka nejsou k přečtení. :)
505812
Psema: in Drak's face, ale ta mrňavá písmenka nejsou k přečtení. :)
0 0
reagovat
:D:D:+
505811
*:D**:D**:+*
0 0
reagovat
Psema: Je to v hrozně malém rozlišení, vůbec to nemůžu přečíst... kašlu na to... ;)
505810
Psema: Je to v hrozně malém rozlišení, vůbec to nemůžu přečíst... kašlu na to... ;)
0 0
reagovat
Trocha rozptýlení, aneb četba na dobrou noc. link

P.S. to Drak: In Your Face. ;)
505808
Trocha rozptýlení, aneb četba na dobrou noc. http://psema.rajce.idnes.cz/bro_code/#album P.S. to Drak: In Your Face. ;)
0 0
reagovat
Vidíte to moc složitě. Mladej člověk, nástup komunismu, na druhé straně frajer, co chce prosadit demokracii, do toho přidejte ženu a nějakou závist a zbytek si spočítáte8)
505801
Vidíte to moc složitě. Mladej člověk, nástup komunismu, na druhé straně frajer, co chce prosadit demokracii, do toho přidejte ženu a nějakou závist a zbytek si spočítáte*8)*
0 0
reagovat
píše, že Milan Kundera normálně udal pana Dvořáčka, který si odseděl 14 let za podvratnou činnost, které se ale jinak dopouštěl, protože chtěl demokracii, zatímco Kundera byl zapálený "kritický" komunista....
505787
píše, že Milan Kundera normálně udal pana Dvořáčka, který si odseděl 14 let za podvratnou činnost, které se ale jinak dopouštěl, protože chtěl demokracii, zatímco Kundera byl zapálený "kritický" komunista....
0 0
reagovat
a co resekt pise?
505779
a co resekt pise?
0 0
reagovat
Pamatuju si z Nesnesitelné lehkosti bytí pasáž o tom, že se člověk nikdy nemůže vrátit v čase a odžít znovu co prožil, aby se mohl přesvědčit o tom, jestli to co dělal šlo udělat jinak a bylo možné rozhodnout, která varianta je lepší. Je to někde kousek po začátku knihy.......no sedělo by to bezvýhradně na to co Respekt píše.....
505778
Pamatuju si z Nesnesitelné lehkosti bytí pasáž o tom, že se člověk nikdy nemůže vrátit v čase a odžít znovu co prožil, aby se mohl přesvědčit o tom, jestli to co dělal šlo udělat jinak a bylo možné rozhodnout, která varianta je lepší. Je to někde kousek po začátku knihy.......no sedělo by to bezvýhradně na to co Respekt píše.....
0 0
reagovat

2 Jeffy

Hmm, Spider-man ti nic neřiká:D:D
505775
Hmm, Spider-man ti nic neřiká*:D**:D*
2 Jeffy
0 0
reagovat
Dotaz : Co je na scéně spidervepř v Simpsonovi ve filmu tak vtipného? Pamatuju si, že jsem se svýjel smíchy, ale ted nic - je to snad parodie na něco?
505774
Dotaz : Co je na scéně spidervepř v Simpsonovi ve filmu tak vtipného? Pamatuju si, že jsem se svýjel smíchy, ale ted nic - je to snad parodie na něco?
0 0
reagovat
Na mě to působí, že při psaní Žertu vycházel z vlastních zkušeností. Jestli je to pravda, tak je to u mě jen prachobyčejný sráč. :-
505773
Na mě to působí, že při psaní Žertu vycházel z vlastních zkušeností. Jestli je to pravda, tak je to u mě jen prachobyčejný sráč. *:-*
0 0
reagovat
Zajímavé je, že se něco takového objeví téměř 20 let po revoluci. Mě to příjde jako klasické jedna paní povídala.
505772
Zajímavé je, že se něco takového objeví téměř 20 let po revoluci. Mě to příjde jako klasické jedna paní povídala.
0 0
reagovat
Kua.....ta zpráva o Kunderovi mi nedělá dobře....
505771
Kua.....ta zpráva o Kunderovi mi nedělá dobře....
0 0
reagovat
link Poručíme větru, dešti..a spodní vodě?)
505760
http://www.novinky.cz/clanek/151730-video-ve-stromovce-se-opet-propadla-zeme.html Poručíme větru, dešti..a spodní vodě*?)*
0 0
reagovat
To je v prd*li toto. Dá se říct, že Hami měl dnes matchball. Začínám se děsit, co se stane příští závod:o Ale taky už bych rád konečně slavil titul jinde, než jen u Grand Prix 4?)
505752
To je v prd*li toto. Dá se říct, že Hami měl dnes matchball. Začínám se děsit, co se stane příští závod*:o* Ale taky už bych rád konečně slavil titul jinde, než jen u Grand Prix 4*?)*
0 0
reagovat
Njn, když se Raikkonenovi, který ale jinak fakt umí, nedaří, tak musí FIA k tomu titulu dokopat i úplného osla... protože je rudej.
505750
Njn, když se Raikkonenovi, který ale jinak fakt umí, nedaří, tak musí FIA k tomu titulu dokopat i úplného osla... protože je rudej.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se