Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95001 - 95020 Napsat příspěvek
Ravenhorn: Fakt že jo :o Ten plyšovej Ewok je cute, ale co má sakra spolenýho s Clone Wars? ?) Obrázek: [link]
505860
Ravenhorn: Fakt že jo *:o* Ten plyšovej Ewok je cute, ale co má sakra spolenýho s Clone Wars? *?)* Obrázek: [link="http://img233.imageshack.us/img233/815/ewokys8.jpg"][link][/link]
0 0
reagovat
Sakra nechcete někdo objednat větší zásilku The Bro Code, klidně bych vzal dva kusy :D
505859
Sakra nechcete někdo objednat větší zásilku The Bro Code, klidně bych vzal dva kusy *:D*
0 0
reagovat

Bagr007

No a o to mi jde, nechci to v tom papírovým obalu...thx
505857
No a o to mi jde, nechci to v tom papírovým obalu...thx
Bagr007
0 0
reagovat

Bagr007

Sakra :D:-
505856
Sakra *:D**:-*
Bagr007
0 0
reagovat
za těch 60 Kč to totiž vyšlo v trafikách
505855
za těch 60 Kč to totiž vyšlo v trafikách
0 0
reagovat
hondza: Jde prostě o to, že Honey ti není schopnej vysvětlit, že to vyšlo na stáncích v papírovém obalu za pade.
505854
hondza: Jde prostě o to, že Honey ti není schopnej vysvětlit, že to vyšlo na stáncích v papírovém obalu za pade.
0 0
reagovat
No tam jsem to právě našel za 54kč takže říkáš že je to v pohodě tebou ověřená stránka!??
505853
No tam jsem to právě našel za 54kč takže říkáš že je to v pohodě tebou ověřená stránka!??
0 0
reagovat
Já to kupuji tady link někdy(příležitostně)zajdu do Bontonlandu
505852
Já to kupuji tady http://www.filmopolis.cz/ někdy(příležitostně)zajdu do Bontonlandu
0 0
reagovat

Honey

Tak mi doporuč, nějakej shop...8)
505851
Tak mi doporuč, nějakej shop...*8)*
Honey
0 0
reagovat

hondza

tak dál sháněj a nakonec to koupíš za 10Kč:)
505850
tak dál sháněj a nakonec to koupíš za 10Kč*:)*
hondza
0 0
reagovat
Tak jsem neodolal a ani se nedalo a koupil jsem si Happy Meal, protože jsem dostal malého plyšového Ewoka. Je opravdu roztomilý. :-)

link

505849
Tak jsem neodolal a ani se nedalo a koupil jsem si Happy Meal, protože jsem dostal malého plyšového Ewoka. Je opravdu roztomilý. :-) [link="http://www.mcdonalds.cz/cs/deti/happy_meal.shtml"]link[/link]
0 0
reagovat

Honey

No většinu filmů si kupuji v bontonlandu, takže zatím nemám jinej shop osvědčenej, ale klidně mi nějakej lepší můžeš doporučit...:+
505848
No většinu filmů si kupuji v bontonlandu, takže zatím nemám jinej shop osvědčenej, ale klidně mi nějakej lepší můžeš doporučit...*:+*
Honey
0 0
reagovat

hondza

to záleží na tom kde to chceš koupit
505846
to záleží na tom kde to chceš koupit
hondza
0 0
reagovat

Dotaz

Chci se jen zeptat jestli je normální, že nový film 3:10 Vlak do Yumy je možno zakoupit za 189kč a dokonce jsem ho viděl na internetu za 54kč...Ptám se proto, že se mi ten film líbil a chtěl bych si ho koupit a zdá se mi to nějaké podezřelé..Díky za Vaše názory...
505845
Chci se jen zeptat jestli je normální, že nový film 3:10 Vlak do Yumy je možno zakoupit za 189kč a dokonce jsem ho viděl na internetu za 54kč...Ptám se proto, že se mi ten film líbil a chtěl bych si ho koupit a zdá se mi to nějaké podezřelé..Díky za Vaše názory...
Dotaz
0 0
reagovat

t007

Určitě. Jinak by netočili čtyřku :D
505837
Určitě. Jinak by netočili čtyřku *:D*
t007
0 0
reagovat
Co tomu rikate? link Ja myslim, ze David vs. Anaconda bude bezkonkurencni :D
505834
Co tomu rikate? http://us.imdb.com/title/tt1137996/ Ja myslim, ze David vs. Anaconda bude bezkonkurencni *:D*
0 0
reagovat
mihhi is right. Samozřejmě, když ty lístky koupíš elektronicky, nemusíš stát frontu. Prostě si to rovnou našupajdíš k pokladně a tam ti to vytisknou. ;) Což je jedno, protože ve frontě se nejlíp kecá.:D
505832
mihhi is right. Samozřejmě, když ty lístky koupíš elektronicky, nemusíš stát frontu. Prostě si to rovnou našupajdíš k pokladně a tam ti to vytisknou. *;)* Což je jedno, protože ve frontě se nejlíp kecá.*:D*
0 0
reagovat
20 kč sleva na vstupné (plné i studentské)
505831
20 kč sleva na vstupné (plné i studentské)
0 0
reagovat

2 Psema

Díky za info, mohl bys mi ještě říct jakou slevu či výhodu to přinese? Thx.
505830
Díky za info, mohl bys mi ještě říct jakou slevu či výhodu to přinese? Thx.
2 Psema
0 0
reagovat
Psema: A já měl ten pocit, že jsem to kdysi kdesi vyhrabal já :D
505829
Psema: A já měl ten pocit, že jsem to kdysi kdesi vyhrabal já *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se